Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτυσια διαβασα συτο το βιβλιο γι τη διατροφη των μωρων και λεει πως οι μαμαδες που θηλαζουν δεν πρεπει να κανουν διαιτα. Χρειαζομαστε 1500 με 2200 θερμιδες ημερισιως. Ομως βεβαια λεει επειδη συνηθως στην εγκυμοσυνη παιρνουν πολλΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑ ΤΟΤΕ ΙΣΩς ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ μικριο σνακ χαχα μονο.Γιατι υποτιθεται πως εχεις λιπος για να καψεις και καλα.Παντως γενικα μην κανετε εξαντλητικες διαιτες οσο θηλαζετε. Mummycool ετρο για την ωρα απλα το μονο που μπορεις να κανεις

kale elita 1500 8ermides th mera diaita einai!!! mh sou pw kai oi 2200 pali diaita einai....ax to trww to faghto mou

twra kati egrapses alla den to katalaba... mallon metro e?

mono ta glyka na kopsw kala 8a mai

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ειναι μελαχρινη με πολυ σγουρο μαλλι εμενα παντως μου εχει βγει πολη καλη και οτι μου εχει πει πεφτει μεσα παντα εχει κι αυτη 2 παιδακια που τα θηλασε ενα χρονο και τωρα θελει να κανει και τριτο. Εγω στον Αλκη αλλαξα 3 φορες παιδιατρο μεχρι να καταληξω σε αυτην που την εχουμε 1 χρονο και τωρα στην αρχη ειχα μια αλλη που σαν και την δικια σου ηταν μεγαλη σε ηλικια και το επαιζε παντογνωστης ολο για φαρμακα μου ελεγε και ολο με αγχωνε με το παραμικρο ημουνα και πρωτο μανουλα και ψαρωνα .

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

elita πες μου τι του κανεις του γαμπρουλη μου και ειναι υπναρας??? Η νυφουλα σου απο τις 8.30 το πρωι εχει κοιμηθει 7 λεπτα με το ρολοι μου ερχεται να την κανω πακετο να στην στειλω εντωμεταξυ ειναι και μεσα στην γκρινια σημερα με βλεπω εσεις να πινετε καφε και εγω να βολταρω με το καροτσι μπας και ησυχασει:( ελιτα σου στελνω με πμ το τηλεφωνο μου μην τυχει κατι και δεν σας βρισκω

Τελικα στα starbucks θα συναντηθουμε?

Το βραδυ συμπεθερα τον στελνω να φερει ξυλα για το τζακι, μετα να παει να σκαλισει το παρτερι, μετα τον βαζω να κανει μασαζ σε μενα και τον πατερα του και μετα πεφτει ξερος!!!!χΑΧα!!!!!το πουλακι μου ζωη να εχει κοιμαται απο της 1 περιπου το βραδυ.Η μπεμπα ξυπνησε και εχει ορεξη για κουβεντες κουναει χερια ποδια σαν τερλλη, εμ που να παρει γραμμαριο μετα.Να την βαλουμε με την κορη σου να καθαρισουν πατατες να μην μας ενοχλουν?

PN8Qp2.png

csXep2.png

ουυφφφφφ τωρα ξεραθηκε ελπιζω να κοιμηθει καμια ωρα απο τις 8.30 ηθελε να της μιλαω και να της τραγουδαω οταν τολμαγα να γυρισω το βλεμα μου αλλου τσιριζε μαλλιασε η γλωσσα μου να μιλαω και ειπα και οτι τραγουδι ξερω

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Σε πια περιοχη ειναι Κατερινα?

Mummycool απλα ελεγε πως δεν κανου κι εγω δεν το κλεινω σεν καλο η διαιτες. Τωρα αν παιρνεις πνω απο 2200 μαλον σου λεει να βαλεις φερμουαρ.Ασε κι εγω δεν το κλεινω και ποτε δε μετραγα θερμιδες.Αν και πιστευω πως αυτα που θελω να χασω ειναι στο στηθος!!!!

Κοιμηθηκε η μπεμπα τελικα. Ηθελε κι αλλο γαλα και αποκοιμηθηκε.Που λες,ασε μου φερνει και κατι κρουασν ο αντραςμου μια μερα ειχαν ερθει επισκεψη μια ξαδερφη. Της λεμε θες εν κρουασν, αππα πα παχαινουν αυτα. Της λεω ναι ε?Εγω δε μπορω τωρα ομως πειναωβ της κανω και εφαγα εγω. Χαχχα. Σημερα το πρωι μια πεινα αλλο πραμα. Αλλα βρηκα λυση. Φτιαχνω κουακερ με νερακι, μελι και λιγο γαλα πολυ λιγο. Και λιγη κανελα. Ειναι πεντανοστιμο, με κραταει και κανει και καλο στο εντερο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

ουυφφφφφ τωρα ξεραθηκε ελπιζω να κοιμηθει καμια ωρα απο τις 8.30 ηθελε να της μιλαω και να της τραγουδαω οταν τολμαγα να γυρισω το βλεμα μου αλλου τσιριζε μαλλιασε η γλωσσα μου να μιλαω και ειπα και οτι τραγουδι ξερω

Σου το πα αυτες οι δτυο πανε πακετο μαζι με τη δικια μου κοιμηθηκε!!!!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

ειναι στο Ν.Ψυχικο και παει και σε σπιτια αν χρειαστει. Αστα μας βγηκανε τσαουσες οι μπεμπες θα καλοπερασει ο γιος σου:tongue:

Ειναι καλο παιδι και εξυπνος θα την καλμαρει!!!!!Με τον τροπο του αν ειναι σε χαρακτηρας σαν τον αντρα μου χαχα. Θα δειτε και τον μεγαλο σημερα. Ειναι καρμπον ο πατερας του. Ετσι θα δεις πως θαναι και ο γαμπρος σου σε λιγα χρονια γιατι οταν ηταν μωρο ηταν ιδιος ο μπεμπης

PN8Qp2.png

csXep2.png

Oyoyoy αλημερα μικρε πριγκιπα!!!!!Τι ομορφο χαμογελο ειναι αυτο!!!!

Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου καρδουλα.Αυτος που λεω ο παιδιατρος ηταν ενας νεος σχετικα μελαχρινος. Δυο αντρες ειχε η μοναδα παιδιατρους.

Αν θες στειλε σε πμ τα τηλ και οταν ανεβουμε προς τα πανω βλεπω που θα παω.

Παντως δε μου πε ποτε τη λεξη ξενο γαλα κατα λεξη αλλα οταν σου λεει αν σου φτανει και οταν μιλαει για συμπληρωμα εσας που παει το μυαλο σας. Απλα οταν βλεπει πως τσιμπαω δεν λεει λεει και καλα πιο συχνα γευματα.Μια κοπελα μου ειπε σημασια εχει ποσο μεταβολιοζει ο καθε οργανισμος. Ασε που η μπεμπα αμα φαει πολυ και της ξαναβαλω το στηθος στο στομα κανει σα να της ερχεται εμετος. Επειτα ειλικρινα δεν ειναι δυνατον να περιμενουμε ενα παιδακι που γεννηθηκε 1500 γρ να ζυγιζει οσο ας πουμε τον δικο σου καρδουλα που ηταν τελειομηνο. Μεσα στη μητρα περνουν πιο γρηγορα βαρος γενικα. Και γιατι πρεπει να φτασει τα συνομιλικα της τωρα και οχι πιο μετα. Ξερω ειναι μικρουλα για το μηνα της αλλα τι να κανουμε.

Καρδουλα μην ξεχασεις τηλ στειλε σε πμ, διευθυνση και ονομα.

Κοριτσια οκ για σημερα ε?Παλι ο μπεμπης κοιμοταν πολλες; ωρες και συνεχιζει τωρα αφου εφαγε.Και η μπεμπα αλλα τωρα μου κανει χαρουλες, ε σε κανα μισαωρο βλεπω να ξανακοιμαται. Ο γαμπρος σου κατερινα θελει ναναι φρεσκος το βραδυ

Elitaki εμενα που γεννηθηκε η μπεμπα προωρη ο γιατρος την υπολογιζει ακριβως ενα μηνα μικροτερη στις καμπυλες οσον αφορα τα κιλα!ειναι ποτε δυνατο να πρεπει ενα παιδι να παρει 2 κιλα σ΄ενα μηνα και να φτασει αυτα που γεννηθηκαν πανω απο 2500 και δε θεωρουνται ελλειποβαρη!!! πως θα καλυψει τη διαφορα ελεος μη σε τρελαινει!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

ΙΝΚΑΚΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤΡΑς ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑΡΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ. ηΡΘΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΛΙΓΟθΑΡΘΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΙΡΙΚΑ.βΑΣΙΚΑ ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ. θΑΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΙΘΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ. θ ΑΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ

ΠΕΙΡΑΖΕΙ?

PN8Qp2.png

csXep2.png

κΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. Ινκκι δε θα κατσει ο αντρασ μου. Γιατι ηρθε η αδερφη μου αποδω και αλλαξαμε το σχεδιο. Θαρθει η αδερφη μου μαζι τελικα και ο αντρας μου θα μας αφησει, θα παει να παρει τον πιτσιρικα θα πανε βολτα και μετα θα τον αφησει και θρθει να μας παρει, βασικα δε χωραμε ολοι στο αμαξι!!!!Θρθει αλλη φορα. Αν δεν εχετε φυγει μεχρι ναρθει θα τον γνωρισετε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...