Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalimeraaaaaa

exete grapsei para polla kai den ta 8imamai ooollaaa

auto pou 8imamia sigoura einai pos sinantieste simera kai zileuoooo

fotos oposdipote den to sizito e ??

mummy eipame eimaste goides alla ok sou afinoume tin kritikopoula ...an kai emas einai o nonos mas kriti alla 8a kanoume mia kali fili ekei .....exoume koritsaki emeis an kai einai poli apaititiki alla 8a tin strosoume ...akous giota ???

kardoula na ton xairesai ton antrouli sou !! na eiste eytyxismenoi kai panta agapimenoi !!

gia kila afiste to ! MIN TO SIZITAME KALITERA

ego treeeeexxxxxxxoooooo !! ante na perasei o gamos na mazeytoume spitaki mas !!

bebeaia eimai kai ego yperdrastiria kai olo xonomai kai anakateuomai s ola !! alla den mporo na meno makria apo tis ekselikseis xaxa

menoume stin mama mou tis pio polles meres kai ekei den exo xrono gia net , ex8es eixe ginaika sto spiti , prox8es eixa anebei gia papoytsakia stin a8ina, simera nixia kai apotrixosi k i lista proxoraei aka8ekti !!!!!

ayri o exoume kai to krebati ...oooollllaaaa ta e8ima blepetai !!

tespa min sas kourazo alla na sas po k tin mayri mou ali8eia KOYRASTIKAAAA ante na perasei me to kalo kai na mazeytoume !!

kala na pernate kai eseis kai ta morakia mas

filiaaaaaaaa

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ αυτες οι αγκαλιες και πως κακομαθαινουν κατευθειαν τα ατιμα.Βεβαια εγω του μικρου του τις χρωστουσα, οποτε δεν παραπονιεμαι. Με την παραμικρη φωνη τρεχω, σουζα μας εχει....

Και η μικρη που δεν ηταν ποτε της αγκαλιας (παντα κοιμοταν μονη στην κουνια της) τωρα τις απαιτει.....

nG0fp2.png yu71p2.png

Αχ αυτες οι αγκαλιες και πως κακομαθαινουν κατευθειαν τα ατιμα.Βεβαια εγω του μικρου του τις χρωστουσα, οποτε δεν παραπονιεμαι. Με την παραμικρη φωνη τρεχω, σουζα μας εχει....

Και η μικρη που δεν ηταν ποτε της αγκαλιας (παντα κοιμοταν μονη στην κουνια της) τωρα τις απαιτει.....

Και εγω ετσι σκεφτομουνα Νατασσα οτι της τις χρωσταω για τις 8 μερες που περασαμε μακρυα η μια απο την αλλη ποσο μαλλον εσεις αλλα τελικα την κακομαθα πολυ την ζουζουνα μου και τωρα δεν μαζευεται θα την δειτε στην συναντηση και θα καταλαβετε ποσο τσαμπουκαλου ειναι εκτος κι αν εκει το παιξει κυρια:D:D:D

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

to thema ypnou einai mia diskoli empeiria nomizw gia oles tis manoules. egw den exw parapono. sxetika koimate eukola. ektos apo ekeines tis dio meres pou me eixe taraksi kanonika genika koimomaste kai otan eimaste ksipnioi mas aresei na ktipiomaste kai sto gymnasthrio kai sto relax mas kai na kanoume kai voltes kai na tragoudame kai na xoreuei i mama kai na kanei gkrimatses gia na ksekardistoume sta gelia. mia xara. apla exw siniditopiisi oti teleutaios tou afierwnw perissotero xrono apo prin mallon epidi menei pio poly ksipnios. siga siga megalwnoume kai allazoun oi apaitisis mas.

a koritsia sto periodiko parents exei diaita gia nees manoules kai gia thilazouses manoules :) leei 1/2 me 1 kilo th vdomada. Lew na thn dokimasw den exw tpt na xasw.

natasa enoite oti tou to xrwstas alla mhn to parakaneis giati sto telos tha petixis antitheta apotelesmata. pws eistai ola kala?

Kαλημέρα και απο εμάς!!!!!!!!

Ελίτα και εγώ θα σου έλεγα να αλλάξεις παιδίατρο, εσένα που θηλάζεις αποκλειστικά διδυμάκια θα έπρεπε να σε εμψυχώνει και οχι να σε παροτρύνει να δώσεις ξένο... Αν δεν είχες διαβάσει για τον θηλασμό και άκουγες την παιδίατρο δεν θα είχες θηλάσει καθόλου... Κρίμα είναι ρε γμτ... Αντί να βοηθάνε τις μανούλες τις μπερδεύουν...

Kardoula να χαίρεσαι τον συζυγούλη σου!!!!! Να τα εκατοστήσει!!!!

Κορίτσια ποια κοπέλα απο την παρέα μας λένε Γαληνη?? Γιορτάζει σήμερα!!!!

Χρόνια πολλααααααααααα!!!!!!

Πήγα το πρωί και πήρα μια ζυγαριά με λιπομέτριση και θέλει μπαταρία τετράγωνη και δεν εχω... Τα νέυρα μου....

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Καρδουλα καλα ειμαστε γενικα, εχουμε μπει σε ενα προγραμμα. Τρωμε αρκετα (πηραμε σε δυο βδομαδες 650γρ), κοιμομαστε, θα παμε την αλλη βδομαδα να κανουμε το πρωτο μας εμβολιο. Ο αντρας μου ειναι αρκετα αγχωμενος, εγω προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη. Θα τα καταφερουμε στο τελος.

Γενικα δεν με νοιαζει να τον κακομαθω, αλλα πρεπει να κραταω τις ισορροπιες και με τη μικρη, οποτε ειμαι συνεχως με καποιο παιδι αγκαλια. Ευτυχως υπαρχει και η μαμα μου που βοηθαει πολυ, αλλιως θα τα ειχα παιξει......

Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!

nG0fp2.png yu71p2.png

koritsia euxaristw gia tis euxes sas:)

na kai mia kainourgia mas photografia:)

Kalimeraaaaaaaaaa

Ola ta lefta o prigkipas!!!Ti xamogelo kale einai ayto??????????

Ftou,ftou to zoyzoynaki sas!!

Simera exw ginaikologo to apogeyma, tin wra pou eseis tha pinete kafedakiiiiiiiiiiiiii..tha fortosoume ta mwra kai ta mpagkazia kai tha pame oloi mazi, opws pantoy kai panta allwste..:D

Kai min nomizete kanoume ena mikro taxidi, 50 lepta einai to Irakleio, alla to exoume sinithisei kai den mas fainetai toso..tha pame kai mia bolta Jumbo- klassika- kai meta spitaki mas pali..anipomonw na erthei to SK kai na exei kalo kairo, na pame se kammia tabernoula pros tin thalassa..an kai me ta exoda koritsia, exoume xasei to logariasmo..mou fainetai pws i douleia to kalokairi pleon einai monodromos, arkei na me paroun kai na min brethei kapoios me parapanw moria..elpizw!!

Kala na peraseteeeeeeeeeeeee!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Για πειτε βρε κοριτσια που εχετε παει, το golden hall ειναι βγαινοντας από την Αττικη οδο, παιρνω την Κηφισιας προς Αθηνα στο δεξι σου χερι? Επί της Κηφισιας? Εχει δικο του παρκιν?

nG0fp2.png yu71p2.png

koritsia euxaristw gia tis euxes sas:)

na kai mia kainourgia mas photografia:)

Oyoyoy αλημερα μικρε πριγκιπα!!!!!Τι ομορφο χαμογελο ειναι αυτο!!!!

Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου καρδουλα.Αυτος που λεω ο παιδιατρος ηταν ενας νεος σχετικα μελαχρινος. Δυο αντρες ειχε η μοναδα παιδιατρους.

Αν θες στειλε σε πμ τα τηλ και οταν ανεβουμε προς τα πανω βλεπω που θα παω.

Παντως δε μου πε ποτε τη λεξη ξενο γαλα κατα λεξη αλλα οταν σου λεει αν σου φτανει και οταν μιλαει για συμπληρωμα εσας που παει το μυαλο σας. Απλα οταν βλεπει πως τσιμπαω δεν λεει λεει και καλα πιο συχνα γευματα.Μια κοπελα μου ειπε σημασια εχει ποσο μεταβολιοζει ο καθε οργανισμος. Ασε που η μπεμπα αμα φαει πολυ και της ξαναβαλω το στηθος στο στομα κανει σα να της ερχεται εμετος. Επειτα ειλικρινα δεν ειναι δυνατον να περιμενουμε ενα παιδακι που γεννηθηκε 1500 γρ να ζυγιζει οσο ας πουμε τον δικο σου καρδουλα που ηταν τελειομηνο. Μεσα στη μητρα περνουν πιο γρηγορα βαρος γενικα. Και γιατι πρεπει να φτασει τα συνομιλικα της τωρα και οχι πιο μετα. Ξερω ειναι μικρουλα για το μηνα της αλλα τι να κανουμε.

Καρδουλα μην ξεχασεις τηλ στειλε σε πμ, διευθυνση και ονομα.

Κοριτσια οκ για σημερα ε?Παλι ο μπεμπης κοιμοταν πολλες; ωρες και συνεχιζει τωρα αφου εφαγε.Και η μπεμπα αλλα τωρα μου κανει χαρουλες, ε σε κανα μισαωρο βλεπω να ξανακοιμαται. Ο γαμπρος σου κατερινα θελει ναναι φρεσκος το βραδυ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Κοριτυσια διαβασα συτο το βιβλιο γι τη διατροφη των μωρων και λεει πως οι μαμαδες που θηλαζουν δεν πρεπει να κανουν διαιτα. Χρειαζομαστε 1500 με 2200 θερμιδες ημερισιως. Ομως βεβαια λεει επειδη συνηθως στην εγκυμοσυνη παιρνουν πολλΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑ ΤΟΤΕ ΙΣΩς ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ μικριο σνακ χαχα μονο.Γιατι υποτιθεται πως εχεις λιπος για να καψεις και καλα.Παντως γενικα μην κανετε εξαντλητικες διαιτες οσο θηλαζετε. Mummycool ετρο για την ωρα απλα το μονο που μπορεις να κανεις

PN8Qp2.png

csXep2.png

elita πες μου τι του κανεις του γαμπρουλη μου και ειναι υπναρας??? Η νυφουλα σου απο τις 8.30 το πρωι εχει κοιμηθει 7 λεπτα με το ρολοι μου ερχεται να την κανω πακετο να στην στειλω εντωμεταξυ ειναι και μεσα στην γκρινια σημερα με βλεπω εσεις να πινετε καφε και εγω να βολταρω με το καροτσι μπας και ησυχασει:( ελιτα σου στελνω με πμ το τηλεφωνο μου μην τυχει κατι και δεν σας βρισκω

Τελικα στα starbucks θα συναντηθουμε?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Αχ κοριτσια ειστε πολυ καλες ευχαριστω. Καρδουλα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου. Μια χαρα χτες ε?Παντα τετοια!!!!!

Κατερινα την Ανδρικοπουλου νομιζω την εχω γνωρισει ηταν μηπως μελαχρινη με γιαλακια?Αυτη που εχουμε ειναι νεογνολογος απο τις παλιες αλλα επειδη ειναι παλια καραβανα ξερεις τωρα δε θελει να την αμφισβητεις προφανως. Μου λεει εγω το οφελος εχω να σου πω για το βαρος μανιτσα μου για τα παιδακια το λεω. Τι να της πεις μετα τα αγαπαει τα παιδακι να λεμε και την αληθεια.Ειχε και αυτη διδυμα και υποτιθεται θηλασε 4 μηνες.Αλλα ενταξει δε σημαινει πως τα παιδια παντα κατι πρεπει ναχουν

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...