Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανουλες και μπεμπάκια!!

Τι κανετε?Εμεις εχθες ειμασταν τα καλύτερα μωρα.Τρωγαμε και κοιμόμασταν.Και 8-11 το βραδυ παιζαμε.Φαγαμε το γαλατακι μας 11:30 και κοιμηθηκαμε μεχρι τις 7:30

Ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τον βραδυνο υπνο!

elitaki πραγματι μηπως πρεπει να αλλαξεις παιδιατρο.Μου ακουγονται βλακειες οσα λεει.Δεν θυμασαι πως λενε τον παιδιατρο απο το μητερα ε?Αυτος που χουμε εμεις ειναι νεογνολογοςπαιδιατρος στο μητερα

mummycool μου αμα γκρινιαζει επειδη νυσταζει χαιδεψε του την πλατουλα,βαλε την πιπιλα και αμα θελει θα κοιμηθει.Εγω δεν τα παιρνω αγκαλια για να κοιμηθουν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοπελες τι κανετε? τι ωραια αυριο που θα βρεθειτε θελουμε πολλες φωτογραφιες να σας γνωρισουμε και μεις εστω και ετσι ωστε να σας ξερουμε την άλλη φορα!!! Εμενα η μικρη μου αλλαζει συνεχεια το προγραμμα τωρα τελευταια ελπιζω να καταληξει καπου γιατι..... και μενα μαμυ οταν ειναι για υπνο γκρινιαζει και κανει ααααααααα νανουριζεται μονη της! τι εγινε με τη πιπιλα? εμεις παπαλα, εκει που ειπα την επιασε ενταξει, τιπτ παλι δε τη ρουφαει ουτε ελαχιστο, τη πεταει στο λεπτο τη κραταω στο στομα της με μια λαβετουλα τπτ, δε τη θελει !!!

καλα χτες απο τις 2 το μεσημερι κοιμηθηκε ενα τεταρτο μεχρι τις 10 το βραδυ!!τρελη ενεργεια κοπανιοταν ολη μερα με τα περιστεφομενα!!

Εγω πλεον εχω λαλησει πρεπει να το παραδεχτω, πηγαινω καθε τρεις και λιγο και τη κοιταω μην εχει παθει τπτ καθολου ησυχα δε κοιμαμαι!!!

Καλε καρδουλα σου ειπα να τον χαιρεσαι δε θυμαμαι τεσπα, πολυχρονος και γερος ο αντρουλης σου !!!

Και μεις καναμε το ποσιμο εμβολιο!!

Καλε Ελιτα τι μας λεει αυτος ο γιατρος που να βλεπε το δικο μου παιδι τι θα λεγε δηλαδη!! Που παιρνει 170 και μπορει και λιγοτερο τη βδομαδα και τρωει σπανια 150 γρ. τις πιο πολλες φορες τρωει 100 το ελαχιστο για το βαρος της και οταν παω να της δωσω παραπανω κανει εμετο τι θα γινει δηλαδη πρεπει να τρωνε δε ξερω και γω ποσο και να ναι τετραπαχα για να ναι γερα τα παιδια!!! Μηπως σε ζηλευει λιγακι, ως γυναικα, η γιατρος που θυλαζεις κτλ τι να πω τετοια επιμονη!! Τελος παντων αμα στη βαραει στα νευρα και στα λεει και καπως αλλαξε τη μη το σκεφτεσαι!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

ε λογικο ειναι οσο πιο πολυ κοιμουνται το βραδυ να μενουν ξυπνια την ημερα εμενα φαντασου ειναι ξυπνια απο τις 8.30 που εφαγε και το προγραμμα της εχει ως εξης θα κοιμηθει λιγο κατα τις 12.30 μετα το φαγητο της για κανενα 20 λεπτο και μετα θα ξανακοιμηθει στις 4.30 για κανενα 2 ωρο και μετα παλι το βραδυ κατα τις 11-11.30 αυτος ειναι ο υπνος μας

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

kalimera koritsia!!!!!!

elita ,nomizo einai ligo kobleksiki i giatros sou afou olo to thema itan apla gia na sou paei kontra!!!!!!malon tin exeis tsakisei pou eisai enimeromeni kai exeis aytopepithisi.

i dikia mou einai stin omada tou karpathiou(iatr.kedro)kai einai yper tou thilasmou kai yper tou fit genika!!!!!! 150 gr tin evdomada thelei .mi koitas pou ego tis dino kai sibliroma se merika gevmata.

katerinaki,ki emena i sxesi mou me ton adra mou ksekinise san tainia me pathos kai erota kai ola ayta ta (10) xronia kratagame tin floga pote ekinos ,pote ego...alla tora einai perierga ...einai kapies meres san na eimai mono mama(kai dikia tou)

pantos ki ekinos to palevei ...apla den kserei ..kai o thilasmos ton exei koblarei ligo

mammycool pos einai me ta 10ta?emena otan griniazei tin vazo dipla mou kai me koitaei mexri pou klinoun ta matia tis ...den tin exo nanourisei pote...

simera kimithikame apo tis 6 oloi mazi sto krevati ....den palevotan alios i foufoula ithele pexnidia molis tin evala anamesa ms epese kseri!!!!..ki ego!!!!!!

ki ego den tha paro rouxa!!!!!!tha xaso ta kilaaaaaaaaaaaaa grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!aloste se ligo tha vgoun(apo to ntoulapi) ta rixta forematakia ...

inka

AW3sp2.png

το βραδυ καλά πάμε η μέρα δεν παλεύεται όμως κατερίνα

μόνο στην αγκαλιά αποκοιμιέται πλέον

και μενα και με γκρινια.... πικρα θα μεγαλωσουν τα μωρακια μας, υπομονη θα ειναι λιγο παραπανω χαϊδεμενα δε πειραζει...

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

υπομονη ινκα μου θα περασουν ολα ε μετα απο 10 χρονια αλλαξε η ζωη σας λογικο ειναι να ψαχνετε τις ισορροπιες σας.

εμενα εντωμεταξυ δεν καθεται και πουθενα μονη της ολο αγκαλια και να της μιλαω και τωρα αγκαλια την εχωπου γραφω αλλιως γκρινιαζει και οταν νυσταζει την πιανει μια γκρινια φοβερη και καμια φορα ξαγρυπναει μονη της απο την γκρινια και δεν μπορει να κοιμηθει μετα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

δεκατα μόνο την πρώτη μέρα είχαμε, είχαμε και ζαβλακωμάρα εκείνη τη μέρα και κοιμηθήκαμε καλά...τι να πω, τώρα τον έβαλα στην κούνια του...αντε να δούμε

μόνο εγώ τον νανουρίζω για να κοιμηθεί;; τον κακόμαθα το βεντούζα αχ τι θα κάνω;;;

i1lzp2.png

υπομονη ινκα μου θα περασουν ολα ε μετα απο 10 χρονια αλλαξε η ζωη σας λογικο ειναι να ψαχνετε τις ισορροπιες σας.

εμενα εντωμεταξυ δεν καθεται και πουθενα μονη της ολο αγκαλια και να της μιλαω και τωρα αγκαλια την εχωπου γραφω αλλιως γκρινιαζει και οταν νυσταζει την πιανει μια γκρινια φοβερη και καμια φορα ξαγρυπναει μονη της απο την γκρινια και δεν μπορει να κοιμηθει μετα

κι εμένα έτσι ακριβώς με τη γκρινια αλλα καθεται μονος του

i1lzp2.png

Μου φαινεται οτι τα κακομαθαμε λιγο τα μικρα μας και να φανταστεις πριν γεννησω ελεγα δεν θα κανω τα λαθη που εκανα στον Αλκη θα την αφηνω και να γκρινιαζει λιγο οχι ολο αγκαλια, αλλα τελικα η αληθεια ειναι οτι δεν αντεχω να την αφηνω να κλαιει και ετσι εμαθε να μην καθεται πουθενα, τι ριλαξ εχουμε τι κουνια υπερπαραγωγη τι γυμναστηριο τιποτα ουτε να τα φτυσει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...