Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παντως παρατηρησα οτι μετα την εγκυμοσυνη μου ειχε ανοιξει φοβερα η ορεξη και δεν μπορουσα να το ραψω με τιποτα μονο ο διαιτολογος καταφερε και με πειθαρχησε καπως αλλιως δεν γινοταν

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Koritsakia γυρισαμε απο γιατρο και μετα βολτουλα με το μπαμπα. Σε καμοια ωριτσα θα τα κανω μπανιο γιατι πριν λιγο φαγαν.Καλα βγηκα εξω και ενω πηρα γαλα ξεχασα να παρω πιπιλα γιοα το μπιμπερο. ΕΤρεξα και πηρα απο εν αφαρμακειο ουτως η αλλως ηθελα να απαρω γιατι ειχαν αρχισει να φθειρονται.

Σημερα την ειπα στην παιδιατρο. Αρχισε να μου λεει πως περιμενε η μικρη να παρει κι αλλο γενικα και με ρωταγε αν της εδωσα συμπληρωμα. Της λεω η μικρη πινει στηθος και δεν παιρνει συμπληρωμα. Μου λεει ναι αλλα ετσι δεν ξερεις ποσο πινει. Της λεω ετσι ειναι τα μωρα οταν θυλαζουν οι παλιες τα μετραγαν με μλ. Καθε τρεις ωρες πινει. Μου λεει πινει 150?Της λεω 150?Η μπεμπα αν της δωσεις μπιμπερο κανει εμετο η δεν πινει και εχει μικρο στομαχακι. Μου λεει δεν εχουν μικρο στομαχι. Της λεω απο τη στιγμη που χεζει σε καθε γευμα και γεμιζει την πανα με τσισα και κακα αυτο σημαινει πως τρωει και πολυ καλα. Μου λεει δεν εχει σημασια μπορει να παλλινδρομει. Της λεω μα δε βγαζει ουτε γουλια η μπεμπα. Δεν εχει σημασια λεει μπορει να παλληνδρομει και να μενει μεσα στον οισοφαγο και να λιμναζει και να καθετε το αλλο γαλα απο πανω και κατι τετοια. Μηπως χρειαζεται σιροπι. Της λεω μην τρελλαθουμε τωρα θα της δωσω φαρμακα χωρις λογο.Δηλαδη οι πανες που λερωνει τι ειναι και τοτε μπηκε ο αντρας μου και τον κοιταξα αγανακτισμενη. Λεει εγω για καλο το λεω. Της λεω μια χαρα τρωει ετσι ειναι τα παιδια που θυλαζουν δεν παχαινουν το ιδιο καθε μηνα.Εμα πια αγανακτισα.Πειτε κατι βρε κοριτσια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Αυτο μας εφερε ο μπαμπας μας ειναι απο τα καλυτερα. Εγχρωμη οθονη, εχει και μελωδιες, 300 μετρα εμβελεια και εχει συχνοτητα που δεν μπορει καποιος να μπει και να δει γιατι πολλα απο αυτα που κυκλοφορουν μπορει καποιος να μπει απο ιντερνετ και να δει τα μωρα σου. Τα πουλαει και το ΗΡΑ και τα media και εχει 230 περιπου νομιζω.Παντως η πλακα ειναι πως οταν ειχαμε παει Γαλαξιδι ηταν ενα ζευγαρι με μωρο που ειχε κατσει καφε και ειχαν αφησει το μωρο στον πανω οροφο και το παρακολουθουσαν με ενδοεπικοινωνια καμερα.

http://www.topcom.net/en/babycare/product/99/Babyviewer2500(5).html

PN8Qp2.png

csXep2.png

γιατρος δεν ειμαι αλλα μου φαινεται κανονική.Εμενα ο παιδιατρος μου ειχε πει απο την αρχη οτι αυτο που μας νιαζει ειναι να παιρνουν τα παιδια τουλαχιστον 150γρ την εβδομαδα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Τελικά κορίτσια ρώτησα τον άντρα μου και μου είπε ότι τα πουλάνε στα ΛΗΤΩ και στα MEDIA MARKT και ότι είναι τα καλύτερα της αγοράς γιατί εκτός των άλλων χαρακτηριστικών που έχουν εκπέμπουν σε συχνότητες που είναι ακίνδυνες για τα μωρά και το σήμα τους είναι κωδικοποιημένο για να μην μπορεί κάποιος τρίτος να μπει στη συχνότητα και να υποκλέψει την εικόνα ή τον ήχο των μωρών και του περιβάλλοντα χώρου. Μπορείτε να τα δείτε και στη σελίδα της εταιρείας που τα εισάγει που απ ότι μου είπε ο άντρας μου έχει και πολύ καλό service σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι.

http://www.viselectronics.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=10&Itemid=

PN8Qp2.png

csXep2.png

δεν τη ζυγιζω συνεχεια εχω σημειωσει.ας πουμε 9/4 ηταν 3825 και σημερα 4080

Ελίτα μου, το βάρος της μπέμπας είναι μια χαρά. Μέσο όρο παίρνουν περίπου 200-250γρ τη βδομάδα, οπότε η μικρή σου μια χαρά τα πάει!!

Αν όμως δεν σε καλύπτει αυτή η παιδίατρος γιατί δεν ψάχνεις κάποιον άλλο?

Εγώ είδα 3 μέχρι να καταλήξω και σκασίλα μου για τους άλλους! Αν δεν μου κάνουν και δεν με πείθουν δεν θα διαπραγματευτώ την υγεία του παιδιου μου!!!

Βασική προυπόθεση ειναι να εμπιστεύεσαι τον γιατρό που έχεις και να σε καλύπτει στις απορίες και στις αναγκες των μωρών σου!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Η αληθεια ειν αι πως εδω στην περιοχη ειναι η καλυτερη αλλα ετσι κι αλλιως οταν αλλαξουμε σπιτι το καλοκαιρι αναγκαστικα θα βρουμε αλλον. Κοριτσια εσεις πουσαστε πανω εχετε κανα καλο?Paros. Inka που να ειναι και υποστηρικτης του θηλασμου και να ,ην κολλαει μονο στα γραμμαρια?Γαμωτο ηταν ενας πολυ καλος στο μητερα αντρας μελαχρινος ο οποιος ηταν ο μονος που οταν μας μιλουσε εφευγα χαρουμενη αποκει.Αλλα δεν ξερω πως τον λενε ολοι αυτοι εχουν εξω ιατρεια, αλλα μπορω να το μαθω αν παρω και ρωτησω ποιοι ειναι στη μοναδα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

kalhmera manoules,

kale posa grapsate pali? loipon emeis xthes perasame omorfa. oikogeniaka egw o antras mou kai o prigkipakos mas. euxaristoume poly gia tis euxes sas. enoite oti kaname kai sexaki xaxa. to vradi taise to mwro o antras mou kai etsi egw koimithika apo tis 11 mexri kai tis 5 pou ksipnise pali. epitelous koimithika 6wro kai to euxaristithika niotho allos anthropos simera pou na koimithoume dld kai 8wro party tha kanw.

elita kai h paidiatros mou einai sto marousi einai yper tou thilasmou kai egw eimai poly euxaristimenh. ligo tsimpimenes oi times ths alla oti ora kai na thn pareis thl einai ekei kai sou eksigi ta panta me to ni kai me to sigma. episis nomizw pio paidiatro les apo to mhtera kai exw kai to thlefwno tou giati mas edwse karta sto dwmatio. an thes steike pm na sta dwsw kai ta dio thlefwna.

ax ti allo grapsate? a gia ta kila afiste. den thelw na to skeftome. egw eimai mia vodara akoma. thelw na xasw toulaxiston alla 15 kila afou eimai 1.70 ksekinisa thn egkimosini me 72 kila (eixa parei kilakia ton teleutaio xrono :( ) kai ftasa 92 afiste pikra. tora eimai sta 80 vodi olokliro leme. kai agelda tautoxrona. tpt den mou kanei apo ta rouxa mou. xreiazome epigontos rouxa alla tsigkounevome apo thn allh na agorasw afou exw skopo na ta xasw ta kila mou:(

a gia simera den kserw akoma. tha to sizitisw me to mpampa mas giati legame mipws vgoume simera me kati filous logo twn genethliwn tou. tha sas pw to mesimeraki.

καλημέρα κάπως καλύτερα σήμερα αν και δεν ήρθα εντελώς στα καλά μου

ξύπνησε και ο μπέμπης με κέφια, ρε κορίτσια όταν νυστάζει γκρινιάζει και δεν μπορεί να κοιμηθεί, τι θα κάνω; μόνο το βράδυ κοιμάται καλά, κλείνει 10ωρο με 1-2 ταίσματα

ελίτα άλλαξε την κοπέλα μου την παιδίατρο, έλεος ήθελα να στο πω και παλιά

i1lzp2.png

Kαλημερα κοριτσια!!!

ελιτα αλλαξε την την παιδιατρο σου τι ειναι αυτα που λεει η μικρη πηρε πολυ καλο βαρος ετσι οπως τα εγραψες εμενα η δικη μου ειναι στην εντατικη του Μητερα Ανδρικοπουλου την λενε δεν ξξερω αν την γνωρισες οταν ειχες τα μωρα παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενη ειναι υπερ του θηλασμου ασχετα αν εμεις δεν τα καταφεραμε εκεινη με παροτρυνε να συνεχισω και το σπουδαιοτερο για εμενα δεν δινει φαρμακα με τιποτα ο Αλκης το εχω ξαναπει μεχρι σημερα που ειναι 2 και κατι δεν εχει παρει ποτε αντιβιωση μονο 2-3 φορες ντεπον τιποτα αλλο.

Καρδουλα μπραβο που περασατε ωραια αν τελικα θελησεις να ερθεις και δεν εχεις τροπο να μετακινηθεις πες μου να ερθω να σε παρω δεν εχω κανενα προβλημα

mummycool μου φαινεται εγω εσυ και η ελιτα ειμαστε οι πιο τυχερες απο θεμα υπνου εμενα εφαγε στις 11 το βραδυ και μετα στις 8.30 το πρωι:D:D

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...