Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

tora girisame ki emeis apo tin volta mas!!!!

kai na mi vroume na katsoume tha kanoume voltes..an exei kalo kero pame ekso sta pagakia!!!!!

tha erthei kai o adras mou!!!!!elita tha erthei o dikos sou;

aaaaaaaaaaaaaaaax goustaro poly tha ta vgaloume kai foto mazi!!!!!

h&m nomizo den exei...exei domatio gia thilasmo...kai alaksiera.

mammycool pos einai o ventouzakos;me ta dekatakia...

to posimo emvolio to ekane kamia ali ektos apo tin neraidoula;

elita kai se mena tha eisai konta!!!!

inka

AW3sp2.png

tora girisame ki emeis apo tin volta mas!!!!

kai na mi vroume na katsoume tha kanoume voltes..an exei kalo kero pame ekso sta pagakia!!!!!

tha erthei kai o adras mou!!!!!elita tha erthei o dikos sou;

aaaaaaaaaaaaaaaax goustaro poly tha ta vgaloume kai foto mazi!!!!!

h&m nomizo den exei...exei domatio gia thilasmo...kai alaksiera.

mammycool pos einai o ventouzakos;me ta dekatakia...

to posimo emvolio to ekane kamia ali ektos apo tin neraidoula;

elita kai se mena tha eisai konta!!!!

Ναι θα ερθει και ο δικος μου.Ωραια να βρισκομαστε.Γενικα θελω να βρω καπου να ναι πιο καλα και για τα παιδακια μου, να μπορουμε να πηγαινουμε μια βολτα. Εδω ο Πειραιας στη γειτονια χαλια και σκονη πολη βιομηχανικη δε μπορεις να ανοιξεις.ουτε στο μπαλκονι να βγεις.και θελω ναπαμε καπου ωστε οταν πανε σχολειο να χει καλα σχολεια καταλαβατε ναιναι καλυτερη ποιοτητα ζωης.γιαυτο προς τα πανω . Και νοτια ειναι καλα αλλα πολυ ακριβα γιατι πληρωνεις τη θεα στη θαλασσα και δε βολευουν συγκοινωνιες θες μια ωρα και βαλε να πας αθηνα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

τΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ πΗΡΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙς 6. χΑΛΑΛΙ ΓΙΑΤΙ μας πηρε την ενδοεποικοινωνια που λεγε τοσο καιρο. Ειναι μια της topcom με καμερα. Ειναι φιλος του που εχει την εταιρια για την ακριβεια μας την εκανε δωρο γαι τα καλοριζικα. Θα σς πω γνωμες. ξΕΡΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΗ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Eδώ έχει ήλιο αλλά σήμερα κατεβηκα πειραια με τον μπέμπη να αφήσω ένα δέμα για τον άντρα μου και το απόγευμα γυναικολόγο(όλα καλά μου είπε) και τώρα είμαι σπίτι και βαριέμαι να κάνω το οτιδήποτε.. Αυριο θα πάρω οπωσδήποτε ζυγαριά, να δω και εγώ τι γίνεται... Καλοκαίρι έρχεται...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

εγω ξεχασα να σας πω εχτες πηγα στο διαιτολογο μεμετρησε και ειδαμε οτι το λιπος στο σωμα μου μειωθηκε κατα 3% περισσοτερο εχασα σε κοιλια και μηρους ηταν πολυ ευχαριστημενος ο γιατρος και μου εδωσε καινουρια διατροφη για 15 μερες στοχος για αυτες τις μερες ειναι το 1,5 κιλο αντε να μπει στην ζυγαρια μου το 6 μπροστα στα κιλα και τι στον κοσμο:tongue::tongue:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...