Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα λες φωτογραφικη. Για καντε μια ανακεφαλαιωση ποιες θαρθουν. Οι περισσοτερες ξερουμε ονομα, μονο ραμονιτσα δε θυμαμαι πως τη λενε στο ονοαμα αν ερθεις τελικα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ayto simainei:prasinisa apo tin zileiaaaaaaaaaaaa..kai egw thelw parentsokarotsosinantisiiiiiiiiiiiii..min ksexasete na bgalete FOTOOOOOOOOOO...

Ειστε και μεγαλη φαμιλια ζωη ναχετε!!!!!Αραγε θα βρουμε να κατσουμε πουθενα ο αντρας μου γελαγε και μου λεει που θα κατσετε με τοσα καροτσια δνε πατε σε κανα παρκο καλυτερα?Παω στοιχιμα θα μας κοιτανε ολοι!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Οχι τιποτα αλλο θελω να δω αυτες τις περιβοητες μπλουζες θηλασμου γιατι ασε καθε φορα που το πεταω εξω για να ταισω τ φουλαρια κελεμπια επρεπε ναχω ο αντρας μου δαγκωνεται και λελει κρυφτο καλε θα στο φαω!!!!!χαχα!!!!κοιταει γυρω μην βλεπει κανεις και η μανα του πιο προχωρημενη η κυρα γωγω του λεει κιαν φανει τι εγινε!!!!μανα ειναι. πλακα εχουμε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

xaxaxaxa oti tha mas koitane oloi me tosa karotsia einai to mono sigouro

αβρε συμπεθερα αμα ερθουμε προς τα πανω να συναντιομαστε που ξερειςμπορει τελικα να συμπεθεριασουμε σταληθεια!!!!Παντςω λεμε οτι ειναι να κανουμε να το κανουμε μες το καλοκαιρι. Να δουμε εχουμε βρει και μια μονοκατοικια στα βριλλησσια και μια μεζονετα ανεξαρτητη στο πατημα χαλανδριου. παμε να δουεμ κι αυτα να δουμε λενε τιποτα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Θα την δω στο google maps πάντως και εγώ Γαργητο μένω!!!!! Έλα να γίνουμε γειτονησες!!!! Χιχιχιχι!!!

natasa

elita

Katerina

inka

Paros

ramonitsa

maria

giota

kardoula???

Ydroxoaki???

νομιζω και αγγελικη ειχαν πει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...