Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

na rotiso !!!!!papoutsakia ti no forane ta koritsakia sas kai apo pou ta pernete?piga sto lapen na alakso kati pappoutsakia (doro)kai mou eipe i politria oti den exei noumerakia ...to 17 tha to valei avgousto...exei tora ena 17 botaki replay..mono ayto foraei ....tis pira kai kati balarines 17 pou sfigoun me kordonaki ...na doume ...lete na emiase se emena?36 forao!!!!!!

/QUOTE]

Ayta ta papoytsakia ta pira apo magazi me paidika kai einai to 15!!

Alla pariggeila kai apo net, des edw

www.ollipops.com

www.robeez.com

www.bambinorock.com

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

ελιτα μου εγω ειπα για δανειο.Δεν εχω προσωπική εμπειρια αλλα απο γνωστους μονο.Μου ειχαν πει για πολυ μικροτερες δοσεις και για αρκετα μεγαλο ποσο
Ναι το ξερω αλλα πρεπει ναχεις και τα κριτηρια πχ να μην υπερκαλυπτει το εισοδημα εννοειτε και να μην εχεις αλλα δανεια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε τα μπεμπακια??!!!

ιωαννα κουκλα ειναι η κορη φτουυ!!!

Ελιτακι μακαρι να βρεις τη πιο ζεστη και φθηνη φωλιτσα για τα παιδακια σου!!!

Σημερα πηρα ρεπο ολη μερα οσο μπορω θα ξεκουραστω και θα παιζω με τη ζουζουνιτσα μου!!! δε μαγειρευω γιουπι!!!! Εχω ανοιξει ολο το σπιτι και το αεριζω, μιλαω στα τηλεφωνα ααα!!!! σιδερωσα και κατι ρουχαλακια αυτα μονο!!!

Τι τεμπελα που ειμαι βαριεμαι να βαλω φωτογραφιες να μας δειτε που γιναμε μεγαλες κοπελες θα προσπαθησω το απογευμα!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλησπέρα!!! Είστε όλες καλά;;; Εμείς εχθές λειπαμε όλη μέρα!! Κατέβηκα κέντρο και πήρα υλικά για τις μπομπονιες μιας φίλης που που ανέλαβα να τις της φτιάξω!!! Θα σας βάλω μετά photo να τις δείτε!!! Είναι υπέροχες!!!

Στις 4 θα πάω στον γυναικολογο γιατί η γαιδουρα ακόμα δεν χω παει μετά την γεννα.. Λοιπόν ισχύει αύριο;;;

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Γεια σας κι από μενα. Ειχαμε παει βολτιτσα στη Γλυφαδα με τη μικρη μου οι δυο μας, για να εχει την αποκλειστικοτητα και να μην ζηλευει και το ευχαριστηθηκε. Και γυρισαμε τα αφησα κατω στη μαμα και τα δυο για να μαγειρεψω, να βγαλω γαλα, να μαζεψω λιγο, να χαζεψω λιγο και στο νετ. Μεγαλη ανακαλυψη οι γιαγιαδες τελικα!!!!!

Εγω ειμαι μεσα για αυριο....

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

xixixi!!!! Η φωτογραφική φορτιζει!!

Αχ πολυ γουσταρω!!!!Αντε θα γνωρισστουμε κι απο κοντα. Αχ εχει σταρμπακς, τρελαινομαι για καραμελ μακιατο.Με λαιτ γαλα αλλα εξτρα καραμελ σοσ!!!!!!χαχα!!!Πηρα χτες και τον ηπια μονορουφι

Ινκα εσυ ρωτησες για καφε?Εγω πινω εναν τη μερα και μια χαρα κοιμουνται τα παιδακια μου. Η καταχρηση δεν κανει, το λιγο δε βλαπτει ναχουμε κι εμεις μιαν ευχαριστηση!!!Εχουν δικαιωμα και η μαμαδες στην απολαυση

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...