Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimera koritsia!!!!!

kardoula na to pareis to lipantiko giati an perimeneis prokatarktika...ase...xaxxaaxaxaxxxaa!!!!!

etsi einai giota exeis dikio!!!i kourasi ,me to vizi ekso to mali piasmeno kai tin zelediasmeni koilia...ti na kanoun ki aytoi...

mou miazei les to foufoulaki??

simera eida ston ypno mou oti epiasa kavala ton adra mou ..kai oti eixe afisei to moro se mia taverna ....perpataga leei sto dromo kai leo ayto einai to klama tou morou mou ...beno stin taverna kai to vlepo me to port bebe pano sto trapezi ...psaxno gia ton giorgo ...kai ton piano kavala...me mia mikroula xoris zelediasmeni koilia...

merikes fores me pernei ki emena apo kato...mou lipei to soma mou ,ta rouxa mou,

i eleftheria mou,o adras mou ,i prosopikotita mou,o ypnos ....to ksero oti tha ksanaginoun ola opos prin ...alla kapies meres apo tin kourasi zorizome..

enoite pos i foufoula mou einai i megaliteri eytixia tis zois mou!!!!

elita ,polla koinoxrista vre paidi mou...a pa,pa kai kalitera na min exeis tous idioktites apo pano ....me tipota!!!!!stin kaliteri tha kanoun fasaria kai den tha mporeis oute paratirisi na tous kaneis ...

mammycool ,kala to skeftese me tin apostasi kai tin douleia ...exete ki eseis treli kinisi vre paidi mou ....

inka

AW3sp2.png

ιωάννα κούκλα!!! σου χω πει ότι ο νονός μας είναι ρέθυμνο και ερχόμαστε ε;;; μπορεί και να στην κλέψουμε!!! Τζένη κοντά τα χεράκια σας ε;;

mipws na kanonisoume sinantisi stin Kriti????????????? eimai mesa!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

ioanna!!!! einai thea i koroula sou!!!!!kale ti kouklaki einai ayto !!!!ti prosopaki ,somataki ,kai to ntisimo...super!!!!!!san kouklaki tin exeis ki esy!!!!

na rotiso !!!!!papoutsakia ti no forane ta koritsakia sas kai apo pou ta pernete?piga sto lapen na alakso kati pappoutsakia (doro)kai mou eipe i politria oti den exei noumerakia ...to 17 tha to valei avgousto...exei tora ena 17 botaki replay..mono ayto foraei ....tis pira kai kati balarines 17 pou sfigoun me kordonaki ...na doume ...lete na emiase se emena?36 forao!!!!!!

mammycool,to grafei sto vivlio i patsourou gia tin zaxari....leei oti den egrini to kopsimo tou thilasmou me farmaka kai oti mporei mia gineka na elatosei tin sixnotita kai to nero tin zaxari kai to alati.kai tha miothei to gala...kai siga,siga tha kopei...

ego prosopika tha ithela na thilazo gia 6 mines !!!!

inka

AW3sp2.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

Ιωαννα, η κορούλα σου είναι σκέτη γλύκα!!! Χαρα στον άντρα που θα την πάρει...

Ινκα, η φουφούλα σου είναι εσυ σε μικρογραφία!!! Κουκλίτσα!!!

Εμείς σήμερα είμαστε πάλι μέσα στη γκρίνια.... τι θα κάνω??? (εκτός απο υπομονή...)

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερα κοριτσια!!!!

τι κανετε??? Ιωαννα κουκλακι και μου φαινεται και μεγαλυτερη απο οτι ειναι σαν μεγαλη δεσποινιδουλα καθεται

Συμπεθερα κοιταξτε κι αλλου σπιτι με τοσο μεγαλο ενοικιο μπορεις να βρεις σουπερ στις μερες μας, επισης το θεωρω μειον να μενει ο ιδιοκτητης κοντα γιατι ολο μπερδεματα θα εχετε ειδικα αν ειναι περιεργη οπως την περιεγραψες

Ινκα εμενα αλλαξε πολυ η σχεση \μου με τον αντρα μου απο οταν γεννησα τον Αλκη πριν η σχεση μας ηταν πολυ διαφορετικη αν σας πω πως γνωριστηκαμε τα φτιαξαμε κλπ ειναι μεγαληιστορια και σαν παραμυθι απαυτα που βλεπεις στις ταινιες ποτε δεν φανταζομουνα οτι θα παντρευτω στα 23 μου και θα κανω και παιδι τοσο μικρη αλλα τελικα ετσι ηρθαν τα πραγματα παντως ητανε μεγαλος ερωτας με πολυ παθος μετα το παιδι σαν να ηρεμησαμε καπως, ειδικα απο την μερια μου ενιωσα οτι υπαρχουν αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου ηρθε και η κουραση ,η αυπνια, τα νευρα και να σου πω την αληθεια ψιλοκουραστηκα εγω περισσοτερο με πειραξε πολυ και η μονοτονια και η καθημερινοτητα και εφτασα να του μιλησω μεχρι και για χωρισμο:( Ευτυχως εκεινος σαν μεγαλυτερος και πιο ωριμος εκανε υπομονη και σιγα σιγα μεγαλωσε και ο Αλκης και ολα εφτιαξαν, αρχισαμε και τα ταξιδακια και ολα αυτα και σαν να ξαναναψε η φλογα με πολυ δουλεια ομως και ντρεπομαι που το λεω αλλα κυριως απο εκεινον. Οταν αποφασισαμε να φτιαξουμε την σχεση μας απο την αρχη πηγαμε στην Σαντορινη ταξιδακι και γυρνωντας φεραμε και την μπεμπε μαζι μας;) Αυτο που καταλαβα τελικα ειναι οτι οταν ερχονται τα παιδια οι ρυθμοι μιας σχεσης πεφτουν τα πραγματα ειναι πιο ηρεμα αλλα η σχεση ειναι πιο ουσιαστικη και η αγαπη πιο βαθεια , ειμαι τυχερη γιατι ο αντρας μου προσπαθει πολυ για την σχεση μας και ετσι κρατιεται ζωντανη και ευτυχως ο ερωτας υπαρχει ακομα σε εμας τουλαχιστον.Ολα τα ζευγαρια λενε οτι η μεγαλη κριση ερχεται οταν ερθει και το πρωτο παιδι και εκει φαινεται ποσο δυνατη ειναι μιθα σχεση γιατι δοκιμαζεται πολυ.

Καρδουλα να τον χαιρεσαιιιιιιιι !!!!!!!

Ξεχαστηκα και εγραψα σεντονι παλι

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Το καναμε και εμεις το εμβολιο μας... Η μικρη κυρια, εκλαψε ελαχιστα και μετα επεσε σε ληθαργο... Τωρα περιμενω να δω αν θα κανει γκρινια ή πυρετο...

Αχ Ινκα αστους να λενε.. η φουφουλα ειναι Ινκα!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Kαι εμείς θα κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο 27 του μηνός...

Mummycool αν δεν κάνω λάθος εσυ εισαι τσμδε ξέρεις αν το καλύπτει το ταμείο ;

Ινκα συμφωνώ η φουφούλα είναι ίδια με εσένα!!

mz6Up2.png

ίνκα εννοείται ότι είναι μικρογραφία σου η φουφούλα

σιλβή μεγεια τα ρούχα κ την κούνια, το καλύπτει το ταμείο, το γράφεις στο συνταγολόγιο κανονικά, επίσης παίρνω όλα τα λεφτά της γιατρού, μου κόβει 2-3 αποδείξεις για να τα πάρω όλα

ποιος είναι μηχανικός; δε θυμάμαι...τα χουμε πει;;

ιωάννα εννοείται ότι όταν έρθουμε θα σε ψάξουμε, μόλις βρω φτηνά εισιτήρια τα χω κλείσει με τη μια

φυσικά και δεν κατάφερε να κοιμίσει το μπέμπη και επειδή τα κατάφερα εγώ την έβαλα να σιδερώνει :lol::):lol::wink:

i1lzp2.png

Mummycool o Αλέξανδρος είναι ηλεκτρονικός μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών .Τα λεφτά της γιατρού τα παιρνεται 'ολα ;Για πες μου τα αυτα γιατι είμαι τελείως άσχετη..και ο Αλέξανδρος δεν ασχολείται παει και πληρώνει και δεν το ψάχνει καθόλου

mz6Up2.png

Καλημερα ξυπνησαμε. Τρωει η μπεμπα , ο μπεμπης κοιμαται.

Τι κανουν τα μπαιμπακια του φορουμ?

Τινακι δεν παιζει για δανειο οπως λες. Τωρα για ενα σπιτι 70 τετραγωνικα που ειμαστε τωρα εχω εγω δανειο και η δοση ειναι 800 ευρω. Εκτος του οτι δε δινουν ευκολα δανεια και ο αντρας μου εχει κι αυτος πολλα πανω του για να αγορασουμε σπιτι ναναι τριαρι θες πανω απο 200χιλ ευρω οποτε καταλαβαινεις πως μετα η δοση παει 1500 και 2000.Ε μετα θα μας κλεισουν μεσα. Εγω 1200 παιρνω απο δουλεια.

Τεσπα δε μπορουμε τωρα να παρουμε τοσο μεγαλο δανειο ειναι μεγαλη η δοση.Μπα αυτη η ιδιοκτητρια τι φασαρια να κανει χηρα ειναι δικαστικος.Τεσπα, καλυτερα δε θαμαι και διπλα στην αλλη. Ασε γιατι αρχισε τις καλψες παλι. Πως το παιδι εχει ψυχολογικα γιατι θελει το μπαμπα του, και πως ζηλευει τα μωρα και κατι τετοια και τελοσπαντων τι θελει για ναναι ευχαριστημενη να μενουν μαζι?Και εδω ναταν θα ζηλευε τα αδερφακια συμβαινει σε ολα τα παιδια αυτο.Εμας δε μας εχει δειξει κατι τετοιο η μανα τα ελεγε.Δεν το ξερα αμα τον παιρνουμε σπιτι να εξαφανιζω τα παιδια για να μη ζηλευει ημαρτον θεε μου δως μου δυναμη να αντεξω τις κοτσανες που ακουω.Πρωτα κανουμε τις βλακεις μας και μετα ζηταμε και τα ρεστα.Τεσπα μην συγχιζομαι πρωι πρωι. Ο αντρας μου ειναι πολυ πιο συνεπης απο πολλους πουχουν χωρισμενοι. Μενουμε στην αλλη ακρη και μια φορα δεν παραπονεθηκε. Ανεβαινει 2 φορες τη βδομαδα και τον παιρνουμε καθε δευτερο.Ξερω πατεραδες πουναι εξαφανισμενοι και ουτε λεφτα δινουν.Να σας πω και κατι να γελασετε, της εκανε πλακα ο αντρας μου της λεει, θα κοψεις εν α50ρικο για το παιδι σου να ερθουμε πιο κοντα να με βλεπει, γιατι ξερει πως ειναι τα νοικια ακριβα, και αρχισε να παραπονιεται, ε της λεει αν πραγματικα νοιαζοσουν δε θα αντιδρουσες ετσι. Σου λεει ναναι διπλα να μπορει να το βλεπει οπως λεει πως του λειπει και τσιγγουνευεσαι τα 50 ευρω ημαρτον παλι θεε μου. Στα τετοια μου τωρα αντε γιατι εγω θα γραψω κουβερτα οχι σεντονι.

Συμπεθερα τι λετε για τον ερωτα μετα τα παιδια.Να σου πω εμεις παντα ειμασταν στα σιροπια, απλα τωρα ψαχνεις να βρεις ευκαιρια να ξεμοναχιαστεις και ολο καποιο παιδι θα χουμε ξυπνιο η αγκαλια, γενικα, ασε που αμα ταχεις διπλα νιωθεις λιγο περιεργα χαχα!!!!Κοριτσια τι εγινε οκ για αυριο?Να ξερω κι εγω

PN8Qp2.png

csXep2.png

χα πρεπει να βγαλω μια φωτο να δειτε πως ειμαστε τωρα μεταξυ , σαλονιου, παιχνιδιων γυμναστηριωνα, κουνιες, σιδερωστρες, και διπλα κουζινα, με αποστειρωτες θερμαντηρες, αργοτερα θαχουμε και τα καθισματα φαγητου, Πια εχουμε παψει να δεχομαστε κοσμο εδω τους λεμε οποιος θελει εξω. Χαχχα!!!!!!Εκτος απο αδερφια, μανες κλπ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...