Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mummycool pisteua kai ego ena diastima oti isos peinaei to paidi alla 1) on exei parei idi 1.700 grammaria mesa se 37 meres (otan ton zigisame) kai 2) pinei toso pou merikes fores bgazei goulitses. Oso afora to fagito pou troo exoume tsekarei oti ama fao kati pou exei mesa galaktokomika i augo to moro kokkinizei apo ton pono kai den stamataei me tipota to klama. Pino kindertee oste na ton iremei ligo parapano...ox to zouzouni klaiei...sas afino...

kardoula tha to koitaxo SE EUXARISTO

ac76856ef1.png5772be4cd2.png

W93gp2.png

loipon kalispera kai apo mas,

den prolava pali na sas diavasw alla simera eimaste kala. koimithike to poulaki mou arketa. alla epidi egw to psiloksenixtisa xthes vradi gia allous logous eimai ligo san zompi. perimenw na ksipnisi na kanoume mpanaki na fame kai meta na paw kai egw gia ypno.

ioanna mou elpizw na pane ola kala me to anipsaki sou.

katerina euxaristw. an einai tha sou pw.

aurio exei gennethlia o antras mou. gia peste kamia idea gia dwro re koritsia. kati oikonomiko giati to tamio eina meion. afiste mou irthe i deh kai emeina me to stoma anoixto.

Συμφωνω και εγω με την Ιωαννα... Σεξ μεχρι το πρωι!! Κερια, λιγο κρασακι (μην κανεις και τον πριγκηπα αλκοολικο) και σεξυ εσωρουχα!! Απλο, οικονομικο και δεν λενε ποτε οχι!!

Οσο για την δεη και εμεις σημερα το ιδιο παθαμε.. Αστα...:(

mYQbp2.png

xaxaxaxxaxaxaxaxa!!!kardoula na ton xerese!!!!simfono me ta koritsia ...sex!!!!!kai dinner!!!!!..an den antexeis ....exei i gap 30% ektosi.

tinaki ,travas trelo zori ...se katalaveno giati exoun iparksei meres pou ki ego thelo na fao ..kai den yparxei kaneis na mou ftiaksei kati i thelo na pao toualeta kai kratieme 5 ores ....poso malon esy pou exeis kai to alo paidi kai ypoferete kai me tous kolikous...po,po kouragio filenada!!!!!

pantos koritsia otan pame volta i foufoula einai super!!! 2 meres tora pou den vgikame ...den palevete...

giota ,ki emena etsi mou kanei pao konta kai mou xamogelaei!!!!trelenome ki ego pou thelei manoula !!!!!liono!!!!!

na rotiso?krasaki pinete ?kafe?

katerina ,tin diaita den tin ksekinao akoma ..diavasa oti an kopso tin zaxari tha mou kopei to gala....den ksero ti na kano....

ramonitsa ego den thelo na kopso ton thilasmo ..oso paei monos tou...giati koritsia prepei na paroume farmaka;

vre koritsia na sas rotiso ;niothete oti o erxomos tou morou alakse tin sxesi sas me ton adra sas;

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

kai arxisan ta filosofika erwthmata loipon...em de 8a alla3ei 8a alla3ei...ouf den 3erw k egw exw ginei poly mh mou aptou kai olo tou th lew

kale pou to diabases ayto me th zaxarh? to leei h aglaia? egw pantws 2 mhnes glyko den efaga (enta3ei zaxarh exoun ki alla faghta opws frouta h corn flakes h den 3erw) alla ton 3o to 3eskisa, etsi kai sthn egkymosynh, sthn arxh kratiomoun kai meta 3esalwsa

twra gia ton apo8hlasmo nomizw apo8hlazeis fysika, dhladh elattwneis to diko sou ay3aneis to 3eno, mexri na mhn prhzetai to sth8os sou, den 3erw poso 8a ante3w, pame gia to e3amhno kai blepoume

meta

krasaki pinw mia fora sto toso k synh8ws brady afou koimh8ei, kafe pinw alla galliko k ellhniko k panta prwi, den exw parathrhsei kati, isa isa tis meres pou pinw kafe, epeidh eimaste k e3w 3erainetai ston ypno

shmera ton lyph8hka ton kahmeno, anebase k dekata apo to embolio, den ekane k kaka, koimotan olh th mera kai twra dyskoleyotan na koimh8ei gia brady, twra koimh8hke ante na doume

i1lzp2.png

Γυρισαμε αργα παλι εγω θα κλεισω το φορουμ . Ειδαμε το σπιτι ηταν παρα πολυ ωραιο οπως θαθελα ναναι ενα σπιτι για οικογενεια, απλα απλα απλα, αλλα εννοειτε θελουμε να δουμε κι αλλα αλλα μας ενοχλεισαν καποια πραγματα οπως το οτι η ιδιωκτητρια μενει απο πανω και εβαλε το μεσητη να μας πει οτι επειδη εχουμε και τριτο παιδακι και τα παιδακια κανουν και κλα ζημειες και μυριστικαν οτι μενει και κοντα και πως και καλα το σπιτι τοδεινε 900 και τωρα τοχει 800 γυφτιες να μας ανεβασει 20 ευρω και του χρονου αλλα 20. Βλακειες θελαν να πιεσουν γιατι πηγαν κι αλλοι με δυο παιδακια μετα απο εμας και επειτα τα κοινοχρησταν ηταν πολλα σχεδον 240 ευρω το ελαχιστο. Αρα λεμε γιατι να παμε καπου να πληρωνουμε τοσα κοινοχρηστα και να μη βρουμε καλυτερο ναμασττε μονοι η σε διπλοκατοικια και να μην εχουμε κανενα νταβα στο κεφαλι μας. Του πε ο αντρας μου, του την ειπε και λεει χαιρω πολυ αυτη το δεινε 900 και εγω περσι επαιρνα περισσοτερα και τωρα μας κοβουνε οι καιροι αλλαζουν για ολους. Ετσι δεν ειναι?Λεμε να περιμενουμε κι αλλο λιγο γιατι οι καιροθ ειναι δυσκολοι και ολοι ζητανε οσα θελουν.Κι αν ειναιλεει να δδινω 820 και αλλα 200τοσα σε κοινοχρηστα δεν παω να βρψ μια μεζονετα με 1000 ευρω και ναναι οπως μαρεσει. Γιατι σαυτα τα λευτα υπηρχαν πολλα ωραια και νεοδμητα.Αλλα ειπαμε θα πεσει η αγορα γιατι εχουν σφυξει τα πραματα. Mummycool τι λες εσεις που κοιταται. Και εμεις αυτο που εχουμε δυσκολα θα πουληθει τωρα δεν ειναι καλη εποχη

PN8Qp2.png

csXep2.png

Παντως βρηκαμε τωρα μια μεζονετα με 750 στο χαλανδρι μονη χωρις κοινοχρηστα καινουρια.Θα παρουμε αυριο να δουμε. Φαινοταν συμπαθητικη παντως απεξω.Και ελεγε τιμη συζητησημη ο ανθρωπος

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλημερούδια,

καλά πλάκα έχει ο κόσμος, δηλαδή τόσο μεγάλο σπίτι σε ποιον περίμενε να το νοικιάσει; σε ζευγάρι χωρίς παιδιά;;;; πάντως δε συμφέρει να χεις σπίτι να νοικιάζεις, όλα η εφορία στα παίρνει (αν φυσικά κόβεις απόδειξη)

συνεχίστε να βλέπετε, οι τιμές των ενοικίων έχουν πέσει πολύ

όντως δύσκολο να πουλήσεις αλλά μην το λες υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν λεφτά στην άκρη και θεωρούν ότι αγοράζοντας κάνουν επένδυση και τώρα έτσι χαμηλά που είναι τα επιτόκια και με την αβεβαιότητα δε συμφέρει καθόλου να τα χεις στην τράπεζα

εμείς είμαστε θεσσαλονίκη, θα θέλαμε κι εμείς να βγουμε προς τα έξω αλλά δύσκολα, η δουλειά μου είναι στο κέντρο και το μετρό αργεί, εννοείται ότι για τα παιδιά είναι ο,τι καλύτερο αλλά και να τα βλέπω 2 ώρες λιγότερο τη μέρα επειδή θα είμαι στους δρόμους δεν είναι άσχημο;

εμείς περιμένουμε να γίνουν τα συμβόλαια (πώλησης) τέλος του μήνα μας είπαν, άντε να δούμε

i1lzp2.png

καλημερααα!!!Τι κανετε?Εμεις μολις φαγαμε και τωρα κοιμομαστε:D

Τινακι κανε υπομονη και θα ηρεμησει το μπεμπάκι.Σε καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις γιατι και εδω ολη την μερα εχουμε κλαματα και εχω τρελαθει.

elita μου με τοσα λεφτα για ενικιο δεν ειναι εφικτο ενα δανειο με τοση δοση??Δεν ξερω αν εχω χασει κατι

inka μου και εγω του την λεω συνεχεια!Δεν ξερω γιατι αλλα με εκνευριζει

kardoyla να χαρεσαι τον αντρουλη σου!!πωπω εχει σεξακι σημερα?ουφ και μονο που το σκεφτομαι κουραζομαι:mrgreen:

mummycool ειναι καλυτερα σημερα το μωρουλι?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα..

Καρδουλα χρονια πολλα - πολλα - πολλα και ΚΑΛΑ!!! Αποφασισες τι δωρο θα του κανεις? Σε βλεπω να ετοιμαζεις σκηνικο και να την πεφτεις για υπνο τελικα!!

Ινκα η φουφουλα σου ειναι μια κουκλα... Καλε γιατι λετε πως μοιαζει στον αντρα σου? Εγω νομιζω πως μοιαζει σε σενα, ειδικα η εκφραση στα ματια... Οσο για την σχεση με τον αντρα μου δεν ξερω αν την αλλαξε το μωρο ή η κουραση..... Σιγουρα δε μπορεις να εισαι οπως παλια που η σχεση ηταν βολτιτσες, σεξ και οπου μερα μας και οπου νυχτα μας... Τωρα ολη μερα νυσταζω, σερνομαι, εκνευριζομαι με το παραμικρο και κυκλοφορω με το στηθος εξω και με τις ραγαδες φατσα φορα...

Τινακι υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος!! Θα δεις θα περασει ο δυσκολος καιρος και ουτε που θα το καταλαβεις. Προσπαθησε να κοιμασαι οσο μπορεις.. η αυπνια τρελαινει το μυαλο..

Εμεις περιμενουμε τον παιδιατρο για το πρωτο μας εμβολιο.... Θα πονεσει το παιδακι μου...:(

mYQbp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!Τι κάνετε;Πήγα χθες στα jumbo και άλλαξα τα φορεματάκια ευτυχώς,της πήραμε και ένα δώρο το rainforest fischerprice που το βάζεις στην κούνια έχει φωτάκι ανάβει ,παίζει πολλές διαφορετικές μελωδίες κουνιούνται τα ζωάκια απο πάνω έχει πολύ πλάκα.Από χθες τέρμα η αγκαλιά .τρώει την βάζω στο γυμναστήριο παίζει μιση ώρα μετα στην κούνια το ανάβω βλέπει τα ζωάκια σκάει στα γέλια και κοιμάται....χιχιχιχιχι λετε να σώθηκα;;

Καλά και το γυμναστήριο ήταν πολύ καλο κόλπο γιατι τρελλαίνεται από την χαρά της κουνάει τα ζωάκια με τα χέρια και τα πόδια και κουράζεται αμέσως..

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...