Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ασε mummycool εχω ενα μηνα να βαλω στο στομα μου ζαχαρη ουτε στον καφε εχω πεθανει στο κοτοπουλο με μαρουλι εχω φαει τοσα μαρουλια στον ενα μηνα οσα δεν εχω φαει σε ολη μου την ζωη μονο το Πασχα εφαγα κανονικα , βεβαια με την διαιτα που κανω δεν πειναω αλλα το κακο ειναι οτι μου λειπουν οι γευσεις τελος παντων εχω χασει χωρις πεινα 3,5 κιλα και ευελπιστω σε 2 μηνες να εχω χασει οσα θελω , ειμαι 70 κιλα τωρα πριν μεινω εγκυος ημουνα 66,5 αλλα θελω να παω 63 εχω υψος 1,74

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κι απο εμας. Κι εμεις υπνο και σημερα. 11 ΜΕ 6 η μπεμπα και μετα 6.30 με 11 παρα. Και τωρα επειδη βαριστομαχιασε την εβαλα στο γυμναστηριο γιατι δεν κοιμοταν. Αλλα της δινω μια ωρα θα κουραστει και θα κοιμηθει παλι. Ο γιος μου συμπεθερα ακολουθει την κορη σου 12 με 11. Αν και ψιλιξυπνησε στις 1 γιατι του βγηκε γαλα και του ξαναδωσα λιγο αλλα ξανακοιμηθηκε αμεσως.

Κατατ'αλλα καλα.Μονο που το βραδυ κατι με πιανει και δε μπορω να κοιμηθω εννοω στρυφογυριζω σαν τη σβουρα, ασε που ολο ονειρα εβλεπα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ασε mummycool εχω ενα μηνα να βαλω στο στομα μου ζαχαρη ουτε στον καφε εχω πεθανει στο κοτοπουλο με μαρουλι εχω φαει τοσα μαρουλια στον ενα μηνα οσα δεν εχω φαει σε ολη μου την ζωη μονο το Πασχα εφαγα κανονικα , βεβαια με την διαιτα που κανω δεν πειναω αλλα το κακο ειναι οτι μου λειπουν οι γευσεις τελος παντων εχω χασει χωρις πεινα 3,5 κιλα και ευελπιστω σε 2 μηνες να εχω χασει οσα θελω , ειμαι 70 κιλα τωρα πριν μεινω εγκυος ημουνα 66,5 αλλα θελω να παω 63 εχω υψος 1,74

Βρε συμπεθερα μου ριχνεις 10 ποντους τη γυναικαρα εισαι εσυ. ΕγΩ ΕΙΜΑΙ 1.64 ΜΙΝΙΟΝ σε σχεση με σενα. Εγω τα αναλογα. Ημουν 75 στην εγκυμοσυνη. Τωρα 59. Αλλα θελω δυο κιλακια ακομα γιατι εχει αλλαξει και το σωμα μου. Και γενικα ημουν καλα οταν ημουν 56.Αν και του αντρα μου του αρεσω ετσι. Γιατι τοτε ημουν και αβιζη. Καλα το χειροτερο ηταν οταν ημουν 49 με 50 αλλα γυμναζομουν. Τοτε δεν εβρισκα ρουχα επαιρνα παιδικα χαχα!!!!Αλλα εμοιαζα πιο πολυ κοριτσι παρα γυναικα.

Αντε βρε τα καταφερα με το γαλα. Ομπεμπης μολις ηπιε 160 και τωρα εβγαλα, 300 κι εχω αλλα 150 στο ψυγειο. Ουφ και ειχα αγχωθει.Και το στηθος που πινει η μπεμπα δεν το αδειασα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Τι κάνετε;Έχω τόσο καιρό να μπω που μου είναι αδύνατο να διαβάσω όσα έχετε γράψει..Ε΄πίζω να είστε όλες καλά, εσείς και τα μπεμπάκια σας...Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε 7 κιλά και 62 πόντους, κοιμόμαστε όοολο το βράδυ από τις 11 μέχρι τις 7 το πρωί, κάναμε και τα εμβολιάκια μας και δεν ανεβάσαμε πυρετούλη....Η μαμά έχει λυσσάξει στην πείνα...Έχω χάσει 14 κιλά και θέλω άλλα 10 το λιγότερο....Αυτά τα νέα μας, θα προσπαθήσω να μπαίνω πιο συχνά να τα λέμε...Φιλιά..

k5f4p3.png

NRrPp3.png

Νιωθω πολυ περηφανη γιατι εχω αρχισει και τα μαθαινω. Αφου την ξερω την κορη μου, δε σας ειπα σε πολυ μια ωρα θαχει κοιμηθει. Ε φαινεται χωνεψε λιγο και χαλαρωσε το στομαχακι της. Την πηρε ο υπνος στο γυμναστηριο, την πηγα στο κρεββατι και κοιμηθηκε. Τι καλο κοριτσι. Αφου ξερω δεν ειναι η ωρα που ξυπναει τωρα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

κι εγώ 1,64 είμαι και ξεκίνησα 64 την εγκυμοσύνη αλλά τα καλά μου ειναι 59-60, τώρα έπεσα στα 67 αλλά νομίζω 2 κιλά είναι μόνο το στήθος, πλάκα κι εγώ πριν :D έχουμε δρόμο ακόμη αλλά με το θηλασμό χάνονται πιο εύκολα, εκτός από τις μέρες που δεν κοιμάμαι καλά που με πιάνει τρελή βουλιμία

i1lzp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!Κι εγώ με την μπέμπα τα παώ καλύτερα τώρα,τις πρώτες μέρες είχα φρικάρει αλλα τώρα καταλαβαινόμαστε τέλεια...μόνο που δεν μιλάμε ακόμα...αλλα κάνουμε γου γου μια μια μια και γελαμε χιχιχιιχ

Σήμερα έχει ένα μουντό καιρό και έχω μια βαρεμάρα τι να σας πω βαριέμαι και να μαγειρέψω ..δεν ξέρω και τι να κάνω πείτε καμια ιδέα τι θα φάτε σήμερα;

mz6Up2.png

ελιτα κι εγώ έτσι αισθάνομαι ότι αρχίζω και τον μαθαίνω σιγά σιγά

Δε νιώθεις μια γλυκια τρυφεροτητα οταν νιωθεις πως τα καταλαβαινεις.?Στην αρχη θυμαμαι πως τσατιζομουν με τη μπεμπα, γιατι ολο γκρινιαζε. Τωρα με κοιταει και μου χαμογελαει το πρωι οταν ξυπναει. Μιλαει και λεει ακγκου, ιγκ, ο α, ι γιε γκο ειναι αρχικουτσομπολα. Ξερω ποτε πειναει, ποτε νυσταζει, ποτε ποναει γιατι δε μπορει να χεσει, ποτε δεν εχει ρευτει ολα. Ο μπεμπακος απο την αλλη, ειναι τοσο καλο παιδακι, μονο οταν πειναει τον πιανει το παραπονο και απλα οταν τον εχεις αγκαλια λιωνει πανω σου σα ζυμαρακι.Αλλα σου χαριζει τα καλυτερα χαμογελα, οταν γελαει τον ακους απο μακρια που βγαζει κραυγουλες ευτυχιας. Τα λατρευω. Τωρα κοιμουνται, μαγειρεψα, σιδερωνω, μου λειπουν!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κατερίνα κι εγώ 1.74 είμαι αλλα πιο πολλά κιλά από εσένα......Τι δίαιτα κάνεις ; Στείλε την και από εδώ καμια βόλτα μπας και ξεκινήσω κι εγώ καμια φορά!!!!!

Εγω κάνω δίαιτα 3 μέρες και την ΄τέταρτη τρώω το σύμπαν από την πείνα μου.!

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Kalimeraaa

Emas edw exei ilio, i mpempa koimotan kai bgika me ton gioka mou sto mpalkoni kai kaname xeirotexnia me ta mantalakia!!!xaxaxaxa..

Egw eftiaksa makaronia me laxanika kai tyri- cottage- sto foyrno..min mou peite pws mou irthe, oti eixa eftiaksa!!

Elita, stis arxes to mwraki trwei mia klassiki soupitsa, me laxanika kai kreas..meta siga siga arxizei kai trwei ta panta, opote kai trwei oti exei i katsarola kathe imera!!Min agxwnesai loipon..:D

Sas ekana oles add sto fb, opote tha ta leme kai apo ekei...

Xthes eixame ena asximo neo gia tin kanourgia anipsoula mou, oti to aimatwma ston egkefalo einai poli megalo kai iparxei mexri kai fobos gia epibiwsi, alla simera i kliniki tis eikona einai entelws diaforetiki..antidra sta panta!Ax aytoi oi goneis skotseziko ntoys kanoun..makari na exoume mono kala nea gia tis mikres psixoules..!!!

Filakia, kalo mesimeri na exoumeeee!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Kalimeraaa

Emas edw exei ilio, i mpempa koimotan kai bgika me ton gioka mou sto mpalkoni kai kaname xeirotexnia me ta mantalakia!!!xaxaxaxa..

Egw eftiaksa makaronia me laxanika kai tyri- cottage- sto foyrno..min mou peite pws mou irthe, oti eixa eftiaksa!!

Elita, stis arxes to mwraki trwei mia klassiki soupitsa, me laxanika kai kreas..meta siga siga arxizei kai trwei ta panta, opote kai trwei oti exei i katsarola kathe imera!!Min agxwnesai loipon..:D

Xthes eixame ena asximo neo gia tin kanourgia anipsoula mou, oti to aimatwma ston egkefalo einai poli megalo kai iparxei mexri kai fobos gia epibiwsi, alla simera i kliniki tis eikona einai entelws diaforetiki..antidra sta panta!Ax aytoi oi goneis skotseziko ntoys kanoun..makari na exoume mono kala nea gia tis mikres psixoules..!!!

Ιωαννα ευχομαι να παει καλα το κοριτσακι, ειναι τοσο κριμα να ταλααιπωρουνται απο τοσο μικρα οι ψυχουλες μου.Ευχομαι μονο ευχαριστα ναχετε απο δω και περα για την ανηψουλα σου

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερα κοριτσια, μαλλον καλο μεσημερι τι κανετε?? ελπιζω καλα ολες και ολα τα μπεμπακια εγω μαγειρεψα αρακα! δε με τρελαινει αλλα καθε μερα δε ξερω τι να φκιαξω!! Η μπεμπα κοιμηθηκε 11:30 με 5 παρα σημερα και εφαγε επαιξε καμια ωρα και ξανακοιμηθηκε κατα τις 6 και ξανακοιμηθηκα και ΄γω εννοειτε! Καλα η ξαδερφη τι μου τι μου ειπε καλε! Οτι η μπεμπα της, 4 μηνων, κοιμαται απ΄τις 10 το βραδυ και ξυπναει 10 το πρωι!!σερι καλα μηπως με κοροϊδευει ειναι ποτε δυνατο?? !!!

ασε και το αλλο οτι τη βαζει στη κουνια ξυπνητη και κοιματε μονη της χωρις νανουρισματα και ιστοριες τη ταϊζει, τη βαζει για παιχνιδι στη κουνια, μετα το ρεψιμο και κοιματε μονη της!!!Και η πεθερα μου τα ιδια μου ειπε για τα δικα της !!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Kalimeraaa

μακαρι να πανε ολα καλα για το παιδακι!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...