Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα!!

καναμε εμβολιο κ με εχει λιωσει στην γκρινια

ποτε θα γινει η συναντηση?????

το μαθατε οτι εξω απο την εκκλησια απαγορευτηκε το catering σε βαφτισεις???

εγω το βιβλιαριο το πηρα σημερα..να πατε γιατι εξαντλουνται με τρελα

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κοριτσια για ποτε λετε την συναντηση?

αν γινεται απογευμα να κρατησει ο αντρας μου την μικρη.. μονο εγω θα ερθω χωρις μωρο??? δεν μπορω ομως βρε κοριτσια να την φερω... εσεις οδηγειτε με το μωρο στο αυτοκινητο και δεν φοβαστε?

mYQbp2.png

Γιωτα 5.30 την Παρασκευη στο golden hall γιατι φοβασαι στο αυτοκινητο το μωρο?Δεν παθαινει τιποτα τα δικα μου απο μωρα που τα βαζω μονη μου ζαλιζονται και κοιμουνται

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

kalispera koritsia,

vlepw etimazeste gia sinantisi. den kserw an tha ta kataferw alla tha prospathisw. den odhgw sthn athina kai einai ligo diskolo.

elpizw na eistai oles kala alla den prolavenw na sas diavasw. o gios mou apofasise edw kai dio meres na mhn koimate katholou mesa sth mera kai apo tis 6 to apogeuma na ourliazi kai na gkriniazi mexri tis 9 pou kanei mpanio trwei kai koimate. opws katalavenete eimai olh mera sto treksimo kai exw kai ton antra mou na erxete spiti stis 9 to vradi kai na mou leei oti na me zalizei oti kati exei to mwro mas kai na zhthsw voithia kai oti den eimai ikani na ton ferw volta. ta neura mou. den me eftane i kourasi mou eprepe na sizitaw mia wra kai na mhn vgazw akrh.

litsaki kai ydroxoaki einai kala ta mpempakia sas?

natasa mou pws paei to palikaraki sou?

loipon kalhnyxtizw kai elpizw aurio na einai kalhtera ta pragmata.

filakia

Διαφημίσεις

καρδουλα υπομονη οι αντρες δεν καταλαβαινουν τιποτα!!! Μηπως περναει αλμα αναπτυξης ο γιος σου και γιαυτο κανει ετσι?? Υπομονη λιγες μερες διαρκει και θα περασουν ολα και εμενα το εκανε αυτο τα απογευματα αλλα τωρα ευτυχως το εχει σταματησει. Μηπως θες επειδη μενουμε κοντα να περασω να σε παρω με τον μικρο?? Δεν εχω κανενα προβλημα και στο αυτοκινητο εχω χωρο και για 2ο καθισματακι

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

αμάν βρε τον πρίγκηπα! τι τον έπιασε;;

καλά με τους άντρες δε βγάζεις άκρη

εμένα της λέει της γιατρού έχουμε πρόβλημα με τον ύπνο, πόσες ώρες ρωτάει η γιατρός κοιμάται το βράδυ; (καρδούλα μην ακούς) 10 της λέω. ε και τι πρόβλημα έχετε μας λέει με δουλεύετε;;; Ναι αλλά δεν τις κοιμάται συνεχόμενες!!! Α χα χα χα πέθανε η γυναίκα!

Μα τι περιμένουν δηλαδή; Παιδιά κάναμε....

i1lzp2.png

Καλησπέρα φιλενάδες!!

Ευτυχώς είμαστε καλύτερα όλοι μας (ο μπαμπάς μας κι εγω με αντιβιωση αλλά τουλάχιστον είμαστε καλύτερα)...

Σκέφτομαι σνέχεια τη συνάντηση... θέλω κι εγώ... κλαψ κλαψ!!

Να κανονίσουμε άμεσα την Κυριακατικη βόλτα στο Φλοίσβο....

Καληνύχτα σε όλες!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Γραφω γρηγορα γιατι πιανομαι, ταιζω τη μπεμπα για βραδυ πλαγια στο κρεββατι. Συμπεθερα η κορη σου νυφη μου ειναι μια κουκλα. Εμεις πηγαμε βολτα ταπογευμα παλι στα γνωστα στα φλοκα με το μπαμπα και μετα ηρθε και η γιαγια και τα φυλαγε στο αμαξι για να παμε να ψωνισουμε στα καρφουρ με το μπαμπα. Καναμε μπανακι και τωρα τρωμε.

Mummycool σημερα του φορεσα φορμα πανω λλα δεν εβγαλα φωτο:roll:κατω Α

Χα!!!!

Κοριτσια το χω κανονισει για παρασκευη θα δειτε και το αλλο μας παιδακι το μεγαλο που θαναι με το μπαμπα του πουναι εν ακουκλι γαλανοματικο.Οποια εχει κορη της πατρειας δεχομαστε προσφορες. Ελπιζω να μην αρχισουμε μια μια τα δε μπορω.

Πια ειναι που ηταν καλιθεα?Μακαρι να χωραγατε σταμαξι αλλα ειμαστε φισκα και με το ζορυ χωραμε ηδη ασε.

Ινκακι γαμωτο δεν πολυμπαινω στο φεις αλλα εχω δει φωτος. Μολις φανε τα μωρα θα κανω μια βολτα αποκει. Εννοειτε θα σας πω συνταγες μερικες ειναι ωραιες και για μας. Το ταισε με μου αρεσε πολυ .Ναι ειναι ευκολες, απλα και λαχταριστα.

ς

Εφαγε και την πηρε ο υπνος. Αυτο ηταν της εχω βαλει και χαλαρωτικη μουσικη. Την ιδια καθε βραδυ για να τη συνδυαζει με τον υπνο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

εμενα μολις κομηθηκε απο τις 7 το απογευμα ξυπνια και δεν καθοταν πουθενα μονο αγκαλια , η δικια μου τρελαινεται για τηλεοραση αν την δει ανοιχτη μπορει να καθεται με τις ωρες να κοιταζει ξερω οτι δεν κανει αλλα η αληθεια ειναι οτι μια δυο φορες που γκρινιαζε και ηθελα να παω να της φτιαξω γαλα την αφησα να δει για 4-5 λεπτα απο την αλλη ο Αλκης ποτε δεν ειδε τηλεοραση ακομα και τωρα που μεγαλωσε δεν εχει κατσει ποτε να δει ουτε παιδικο μονο βιντεοκλιπ με παιδικα τραγουδια βλεπει που και που

Καλημέρα κορίτσια!! Ήθελα καταρχήν να σας ευχαριστήσω πολύ πολύ για την προσκλησή !!! Με τιμά το γεγονός και μόνο οτι με σκεφτήκατε!! :) Δεν είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρω γιατί δουλεύω και σχολάω απο Γλυφάδα στις 6.00 όμως υπάρχει πάντα περίπτωση να πάρω άδεια ;) Εννοείται οτι θα σας βοηθήσω σε ότι χρειαστείτε με τα μπεμπάκια σας!!!!

Ααα και κάτι άλλο..αυρίο έχω το πρώτο ραντεβού με τον γιατρό μου στείλτε μου λίγο θετική ενέργεια μανούλες!!!! :) Φιλάκια πολλά πολλά!!

Υ.Γ Mummycool εσύ μου έταξες οτι θα εχεις θέση στις Μανούλες Δεκεμβρίου ακόμα να έρθεις? ΧΙιχιχιχιχιχιχχι (με εχει φαει η μοναξιά εκει πέρα πφφφφφφφ)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημερα!!!!!!!!

που ειστε ολες καλε σας πλακωσε το παπλωμα????

εμεις σημερα ξυπνησαμε στις 9 απο τις 11 παρα το βραδυ:shock::shock: τεεεεεεελεια

Αγγελικη μου εχεις ολη την θετικη μας ενεργεια για αυριο και πολλα φιλακια στην κοιλιτσα ελπιζω να καταφερεις να ερθεις!!!

Εγω σημερα θα κατεβω στην δουλεια λιγο αργοτερα και θα παω και στον διαιτολογο που εχω ραντεβου αντε και να δουμε γιατι ζω στην στερηση εδω και ενα μηνα..

καλέ Αγγελική α χα χα με τίποτα όμως!!! που κουράγιο για σεξ... για του χρόνου το Δεκέμβριο το συζητάμε :tongue:

καλή επιτυχία για αύριο! όλα θα πάνε σούπερ είμαι σίγουρη

κι εμείς 10-6, 6-9 και μόλις ξανακοιμηθήκαμε, μάλλον τον ζαβλάκωσε το εμβόλιο

ήρθε και το σλίνγκ μου επιτέλους!! πολύ όμορφο είναι, βασικά έχει τις σωστές διαστάσεις και αυξομειώνεται εύκολα :D

αχ κατερίνα ουφ τη μια μέρα συμμαζεύομαι και την άλλη ξεσαλώνω, ευτυχώς έκοψα τα γλυκά, μόνο αλμυρές καταχρήσεις κάνω!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...