Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Popo Παρος..καλα που μου το θυμησες...για το βιβλιαριο...

μου ειχαν πει σημερα να απρω να ρωτησω κ το ξεχασα με τις τρεχαλες μου..να παρω αυριο να θυμηθω...

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραια θα στειλω τον αντρα μου αυριο που δουλευει κοντα να το παρει

Πηγα πριν την μπεμπουλα μια βολτα και εκανε κατι χαρες μολις βγηκαμε εξω ολο γελια ητανε τιςμιλαγανε στο δρομο και εκανε κατι γελια που μου ερχοταν να την φαω!!!!

post-14680-14825440157836_thumb.jpg

post-14680-14825440158305_thumb.jpg

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

εμεις περάσαμε από την κλινική και τους είχαν τελειώσει, μας είπαν να πάμε από τη Διευθυνση Υγιεινής κάπου δυτικά

πήγαμε γιατρό σήμερα, κάναμε το εμβόλιο για τον πνευμονιόκοκκο, έκλαψε πρώτα με το κρύο ακουστικό ο κρυωνιάρης και μετά με το εμβόλιο!

είμαστε 6600 και 67 εκατοστά, όλα καλά, στηρίζει και το κεφάλι του μια χαρά είπε η γιατρός, δόντια δεν προβλέπεται να βγάλουμε σύντομα, ευτυχώς γιατί αυτό μου λειπε, δε φτάνει που έχει κάνει τη ρώγα σφεντόνα να τη δαγκώνει κι όλας, στερεές τον 6ο, αμάν ξέχασα για την αποστείρωση να τη ρωτήσω, μπάνιο στη θάλασσα τον 6ο, αντιηλιακό να πάρουμε frezyderm η aderma

αλλά η γιατρός μας φεύγει για sabbatical στην Αγγλία :( και πρέπει να αλλάξουμε, έχει μια μαζί στο ιατρείο, θα τη δοκιμάσουμε και βλέπουμε

i1lzp2.png

Τα ακους γαμπρουλη μου ??? Να της φερεσαι καλα της κορουλας μου αλλιως θα χεις να κανεις μαζι μου!!!!

Κοριτσια απο τοτε που γεννηθηκε ο Αλκης βγαζω φωτο τα παιδια συνεχεια εγω γεμισει σε λιγο δεν θα χωραει ο σκληρος αλλα με εχει πιασει μια μανια γιατι μεγαλωνουνε τοσο γρηγορα και θελω να αποτυπωσω ολες τις στιγμες τους να τις θυμομαστε μετα , ειμαι συνεχεια με την φωτογραφικη στο χερι

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

α το άλλο, τόσο καιρό ο άντρας μου έχει φαγωθεί ότι το ένα μάτι του παιδιού είναι πιο μικρό (θα σας βάλω φώτο κάποια στιγμή) και με έχει πρήξει κι όλο του λέω δεν πειράζει ας έχει ένα κουσούρι το παιδί, μακάρι αυτό να είναι και τρελαίνεται, και πάμε στη γιατρό και λέει έτσι είναι, συμβαίνει καμιά φορά αλλά στο βεντούζα φαίνεται γιατί έχει σακουλίτσες κάτω από το μάτι (σαν δίπλες κάνει) και κοιτάει το Νίκο και του λέει κι εσένα έτσι είναι τα μάτια σου!!!!!!!! Και τα κοιτάω και όντως έτσι είναι!!! Πέθανα στο γέλιο, κι αυτό δικό σου δηλαδή;;;; Και λέω στη γιατρό αμάν ρε πέπη δεν μπορούσες να το πεις πιο νωρίς άντρα με κουσούρι πήρα!!!!

i1lzp2.png

AX kortitsakia emeis oi ektos Athinws poli zileyoyme pou tha sinantitheiteeee!!!

Na perasete teleia kai MIN TOLMISETE na min bgalete fotoooo...theloyme na doyme kai emeis oi tis eparxias!!!:D:D:D

Koritsia, exw kai egw facebook...steilte mou pm me onomata na sas kanw friends!!

Paw na dw Laki...filakia, kalo mas brady!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Τα ακους γαμπρουλη μου ??? Να της φερεσαι καλα της κορουλας μου αλλιως θα χεις να κανεις μαζι μου!!!!

Κοριτσια απο τοτε που γεννηθηκε ο Αλκης βγαζω φωτο τα παιδια συνεχεια εγω γεμισει σε λιγο δεν θα χωραει ο σκληρος αλλα με εχει πιασει μια μανια γιατι μεγαλωνουνε τοσο γρηγορα και θελω να αποτυπωσω ολες τις στιγμες τους να τις θυμομαστε μετα , ειμαι συνεχεια με την φωτογραφικη στο χερι

αχ άσε μπήκαν κλέφτες σε κάτι φίλους και τους πήραν τα πάντα και δεν τους περισσεύουν κι όλας και στεναχωρέθηκα αλλά μετά μου παν ότι πιο πολύ στεναχωρέθηκαν που τους κλέψαν τη μηχανή και το λάπτοπ με τις φωτογραφίες του μικρού

i1lzp2.png

αχ άσε μπήκαν κλέφτες σε κάτι φίλους και τους πήραν τα πάντα και δεν τους περισσεύουν κι όλας και στεναχωρέθηκα αλλά μετά μου παν ότι πιο πολύ στεναχωρέθηκαν που τους κλέψαν τη μηχανή και το λάπτοπ με τις φωτογραφίες του μικρού

μην μου λες τετοια θα τα στειλω και στο computer του αδερφου μου αν ειναι αν χασω τις φωτο των παιδιων θα τρελαθω

AX kortitsakia emeis oi ektos Athinws poli zileyoyme pou tha sinantitheiteeee!!!

Na perasete teleia kai MIN TOLMISETE na min bgalete fotoooo...theloyme na doyme kai emeis oi tis eparxias!!!:D:D:D

Koritsia, exw kai egw facebook...steilte mou pm me onomata na sas kanw friends!!

Paw na dw Laki...filakia, kalo mas brady!!

sou steila pm

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...