Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anna7190 είπε:

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ηρα αυτα μολις μου ταφεραν με κουριερ. Μη γελασετε για να αρχισω τη μελετη σιγα σιγα. Εχουμε 2μιση με 3 μηνες ως τοτε αλλα θελει μελετη το πραμα.

http://www.perizitito.gr/product.php?productid=20767

και http://www.perizitito.gr/product.php?productid=24423

ela re elita ....me siginises pali!!!!!ti kali manoula pou eisai !!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ela re elita ....me siginises pali!!!!!ti kali manoula pou eisai !!!!!

Μεχει πιασει τωρα κι εχω μια αγωνια γιαυτο και καθομαι και διαβαζω. Ξερεις οπως οτν ειμασταν εγκυες και διαβαζαμε πως τα αλλαζουν πως τα θηλαζουν, ε ετσι.

Ασε τωρα με εχει πιασει μια αγωνια μηπως στερεψει το γαλα μου γιατι εχω λιγοτερα μπουκαλακια στο ψυγειο. Βγαζω πιο συχνα για να τον προλαβω. Η μπεμπα πια το αδειαζει το ενα, ο μπεμπης το αλλο. Καθε αντληση του βγαζει ενα γαλα. Πρεπει να βγαζω πιο συχνα για να αυξησω παραγωγη. Πουναι εκεινες οι μερες που βαζα στην καταψυξη χχααα!!!!Δεν αγχωνομαι ομως το ελεγχω και δε θελω με τιποτα να δωσω ξενο. Παντως δε με βλεπω να μαζευω γαλα για το γαμο το καλοκαιρι, αν και τοτε φανταζομαι δε θα πινουν τοσες φορες στη μερα.

Θα αρχισω παλι το τσαι θηλασμου και τη μαγια μπυρας

PN8Qp2.png

csXep2.png

ηρα αυτα μολις μου ταφεραν με κουριερ. Μη γελασετε για να αρχισω τη μελετη σιγα σιγα. Εχουμε 2μιση με 3 μηνες ως τοτε αλλα θελει μελετη το πραμα.

http://www.perizitito.gr/product.php?productid=20767

και http://www.perizitito.gr/product.php?productid=24423

ωραία ιδέα θέλω κι εγώ (σιγά μη δεν ήθελα η ζηλιάρα)

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι ωραιος ηλιος σημερα μου φτιαχνει την διαθεση!!!

Πανεμορφη η νινια!!!

Νατασσα οταν την εφερα σπιτι στην αρχη την εβαζα λιγο στο ριλαξ και πηγαινε και την κουναγε εγω φυσικα απο πανω του του ελεγα κουνα το σιγα σιγα το μωρακι για να μην φοβαται το εκανε μια δυο βαρεθηκε και το συνηθισε το μωρο και δεν πολυασχολιοταν μετα εβαλα την κουνια παλιο την κουνισε μια δυο φορες με εμενα βεβαια απο διπλα ε αυτο ηταν βαρεθηκε και δεν ξανασχοληθηκε το μονο που κανει ειναι οτιπαει και πειραζει το mobile που εχει η κουνια απο πανω αλλα ενταξει το σωζουμε κι αυτο!!!

Μαρακι που χαθηκες ?? θα ερθεις κι εσυ στην συναντηση??? Τι ωραια εννοειται να φερεις την μπεμπα οι περισσοτερες θα τα φερουμε τα μωρα μας

Συμπεθερα εγω την κανω μπανιο στην μπανιερα της στην φωτο ειστε φοβερη εικονα αλλα εγω δεν ξερω ψιλοφοβαμαι νε την κανω μαζι μου μπανιο... Ωραια φαινονται τα βιβλια αντε διαβασε να μας πεις αν ειναι καλα να τα παρουμε κι εμεις\

Ινκα καλοπερασες με το λιπαντικο ε??? Παντα τετοια!!!!!!

Εγω παντως τις 2 πρωτες φορες πονεσα μετα ολα οπως πριν βεβαια δεν ειχα και καθολου ραμματα απο κατω ενω στον Αλκη που ειχα πολλα ποναγα κανενα τριμηνο, δεν μου λετε οσες γεννησατες φυσιολογικα νιωθετε διαφορετικα την αισθηση οταν κανετε σεξ ?? εννοω σαννα εχει ανοιξει γιατι ειχα ακουσει πολλα οτι ανοιγει πολυ ο κολπος κλπ μετα απο φυσιολογικο τοκετο και ποσο μαλλον εγω που εχω κανει 2 και ειχα ψιλοφοβηθει αλλα προς το παρον σε εμενα δεν εχω δει κατι τετοιο το ιδιο μου φαινεται

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κορίτσια καλημερα!!!!

Πόσο θα ήθελα να έρθω κι εγώ στη συνάντηση αλλά το golden hall μου πέφτει λίγο μακριά (μένω Καλλιθεα και δεν οδηγώ).... Κλαψ, κλαψ, ήθελα πολύ να έρθω....

Πάντως στη Μαρίνα Φλοίσβου είναι όντως καταπληκτικά! Εμείς ευχαριστιόμαστε πολύ τις καροτσάδες εκεί....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!Θέλω κι εγώ να έρθω στην συνάντηση αλλα μου πέφτει μακριά.......

Ραμονίτσα το ίδιο γάλα πίνουμε κι εμείς και μας έχει σώσει ούτε μια γουλίτσα δεν κάνουμε

Κορίτσια πηγα χθες στα jumbo και τις πήρα 6 φορεματάκια καλοκαιρινά ,τζιν ζακετάκι με ρόζ φούστα φραμπαλή και μπλουζάκι,πιτζαμάκια με την μίνι μάους κια παπουτσάκια .Είχε πολύ ωραία πράγματα.Τα πηρα όλα 6 μηνών για να της κάνουν σε ενα δυο μήνες που καλοκαιριάζει κακι μόλις ήρθα σπίτι και της τα δοκίμασα διαπίστωσα έντρομη οτι όλα της είναι ίσα ίσα προς το στενό ....!Καλά γράφουν 6 μηνών αλλα είναι για 1 μηνών έλεος ,θα πάω σήμερα να τα ξαναλλάξω και αυτη τη φορά θα πάρω για 12 μηνών μπας και τα φορέσει το καλοκαίρι.

Οσο για τον γάμο κάθε φορά που το συζητάω τσακώνομαι ,δεν είναι για τα έξοδα γιατι τα πιο πολλα θα τα πληρώσουν οι γονείς μας αλλα θέλουν να κάνουν γάμο με πολυ κόσμο ,τους μισούς ουτε θα τους θυμάμαι ή δεν θα τους ξέρω και να κάνουν ολα τα παραδοσιακά...δεν έχω καμια διάθεση να μπω σε αυτη την διαδικασία ,αλλα δεν καταλαβαίνουν και με νευριάζουν...

Σήμερα εκτος των άλλων οτι και να κανω είμαι μια καταστροφή,πάω να ανοίξω κατι ρούχα κόβομαι στο χέρι,πάω να πλύνω τα καινούρια μπιμπερό και σπάω τα δύο ,μαζεύω τα γυαλιά μια ώρα,πάω να βάλω πλυντήριο μου πέφτει έξω το απορρυπαντικό γλιστράω και πέφτω και κάτω ....έλεος τη μέρα είναι αυτη;;;;;;;;;;;;;;

mz6Up2.png

Καλημερα. Δεν ξερω δεν τοχω κοιταξει να δω και τη περιθωρια εχω. Γιατι εμενα ληγει στο τελος του Μαη η λοχειας. Οποτε μενει ο Ιουνης

Εμένα λήγει αρχές Ιουνίου και αν μπορούσα να κοτσάρω και την κανονική , δεν θα χρειαζόταν να πάω σχεδόν καθόλου στο σχολείο . Δεν θα ήταν και άσχημα !!!!

Ολγα , είμαστε ελάχιστα καλύτερα .

Το βράδυ τρώει ανα 2,5 , το πρωί ανα 2 και απο τις 4.30 ως οτου σκοτεινιάσει κάθε μισή με 1 ώρα .

Ευελπιστώ με το καρότσι και τις βόλτες να δω βελτίωση .

Θέλω να πάρω και μάρσιπο , αλλα δεν ξέρω ποιος είναι πιο βολικός για την πλάτη μου , γιατί ήδη με πονάει και δεν θέλω να την επιβαρύνω . Το έχει ψάξει καμια ?

Σιλβη ειναι στενα τα ρουχα στα jumbo. Ειναι που ειναι κοντοι οι κινεζοι!!!

Κλειω εμας μας φερανε δωρο αυτόν http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/Mobility/BABYBJORN-Baby-Carrier-Active/. Υποτιθεται οτι στηριζει τη μεση. Δεν τον εχουμε χρησιμοποιησει ακόμα. Πάντως η νυφη μου που τον εχει και ο ανιψιος μου ειναι 7 κιλα δεν τη βολευει...

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...