Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anna7190 είπε:

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια. Κοιμουνται ακομη τα μικρα μου. Σε λιγο τα περιμενω να αρχισουνε. Βεβαια τα ταϊζω κατα τις εξι (και τα δυο κοιμισμενα). Τη μικρη θα μπορουσα να την περιμενω να ξυπνησει, αλλα όσες φορες το εχω κανει δεν το πίνει, και δεν θελω να το σταματησει από τωρα το γαλα. Ο μπέμπης κοριτσια πειναει αρκετα. Πριν δυο βδομαδες ξεκινησε σπίτι με 60 στις 3,5 ωρες και τωρα εχει φτασει τα 150-170 στις 4 μερικες φορες και στις 3 ωρες. Και δεν κρατιεται. Βγαζω δινω, τι να κανω η μανα!!! (θηλαστρο μπιμπερο αποστειρωση ταϊσμα), εκτος απο το βραδυ που κοιμαται 12-6:30.

Κατερινα δεν φοβασαι που βαζεις τη μικρη στην κουνια, λογω του Αλκη? Εγω δεν την εχω κατεβασει ακομα. Τον εχω σε ενα ρηλαξ και παει η μικρη και τον κουναει συνεχως. Αν τον βαλω στην κουνια νομιζω θα τον εκσφενδονισει...

Θα προσπαθησω κι εγω να ερθω, αλλα με την κορη αν ειναι. Τον μπεμπη να πω την αληθεια φοβαμαι σε κοσμο. Δεν ειμαστε να αρπαξει τιποτα, τοσα περασε...

Επεξεργάστηκαν by natasaZ

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποια εννοεις τριμηνη τη λοχειας προφανως.Εγω ειχα τετραμινη γιατι μενα καινουριο νομο πουχει ψηφιστει για της μαμαδες διδυμων ενας μηνας παραπανω. Μετα θα παω για να μη χρεωθω τους μηνες του καλοκαιριου και θα παρω την ανατροφης απο σεπτεμβρη. Εσυ δε θα παρεις την ανατροφης?

Και εγω απο Σεπτέμβρη θα πάρω την ανατροφής για τους ίδιους λόγους . Απλά σκέφτομαι να ζητήσω και κανονική άδεια και ελπίζω να μου τη δώσουν . Ξέρεις αυτή που είναι 10 μέρες ......... Εσύ θα ζητήσεις ?

καλημερα κορίτσια!!!Σημερα κοιμηθηκα μια χαρα!!!!Μου ανεβασαν ξαφνικα απο 170ml σε 210ml,χορτασαν και κοιμηθηκαν απο τις 12:00 μεχρι τις 8:00.Αχ μακαρι να το κρατησουν

Κατα τα αλλα εχουμε παρα πολυ γκρινια καθημερινα και συνεχεια.Ή θα κοιμουνται(οχι συχνο φαινομενο) ή θα ουρλιαζουν.Και γω μια στο ριλαξ,μια στο κρεβατι μια αγκαλια.Δεν καθονται πουθενα πανω απο 15 λεπτα.Καλα να ειναι τα παιδακια μου!!!Επειδη εχουν πολλα σαλακια και δαγκωνουν τα χερακια τους πηρα τηλ. τον παιδιατρο να τον ρωτησω αν μπορει να τα πονανε τα ουλα τους.Και γελαγε μαζι μου χαχααχα.Δεν υπαρχει περιπτωση λέει πριν απο τον 5ο

Κλειώ μου πως παει το ξεζουμισμα????Συνεχιζει?

Νατασα μου ολα καλα με το μπεμπάκι?Εχετε ζηλιες στο σπιτι με την μικρη?Ουτε και γω τα παω σε κλειστους χωρους κατοπιν συμβουλης του παιδιατρου.Μπορει να ειμαι υπερβολική αλλα φοβαμαι ακομη.Ειμαστε και προωρακια

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ολγα τον αγαπάει τον μικρουλι κι ασχολειται μαζι του, αλλά εχει κολλησει πάνω μου, που γενικα ηταν πολυ ανεξαρτητη. Κι εχει περισσοτερη γκρινια από παλια. Ετσι μαλλον της βγαινει η ζηλια.

Στη μικρη σαν μωρο ημουν περισσοτερο περα βρεχει. Τωρα στο μπεμπη η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι.

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

kalimera koritsiaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

ninia super i korakla sou !!!!!na tin xerese !!!!!kai galika kserei kai vip einai po,po,po san ki emas kale!!!!!

eytixos pou pate kentro giati xtes stin kifisia imastan emeis ta pio omorfa me to marsipo!!!!xaxaxaxxaxaxaxa!!!!!

mamycool !!!!!sigxaritiria gia tis masxalitses!!!!kai ti den tha edina gia ena sk stin thesaloniki na voltaro pano kato me to karotsi !!!!!..ela ki emeis ta psilo metrame (ta euro)giati ola den ginonte!!!!!

ramonitsa na tin fereis tin mama sou ...na mou kanei kai parea !!!!!2,3 xronia pio megali apo mena den einai ???

ego exo valei kathrepeti (apo to mothercare)sto piso kathisma kai otan odigo tin vlepo !!!!!

se klisto xoro me tsigara den tin exo ekthesei pote tin mikri mou. ta savata pou pame gia fagito den kapnizoun oute exoume kosmo dipla mas .

sto golden na parkarete stin thesi k!!!ekei exei ansaser gia ta karotsia.

to lipantiko to dokimasame!!!!!!po,po koritsia thimithika ton adra mou pali !!!!thimithika pos eimai gineka!!!!!...kai sta dika sas !!!!!!!!

elita kaneis banio me ta mora?kala e!!!!!enas logos pou apolamvannei to mpanio kai tis kremoules tis i foufoula mou eisai esy !!!!!!!stin arxi ta ekana ola viastika mi mou kriosei ..meta leo tha to apolamvanoume opos ta spa elita!!!!!

inka

AW3sp2.png

Και εγω απο Σεπτέμβρη θα πάρω την ανατροφής για τους ίδιους λόγους . Απλά σκέφτομαι να ζητήσω και κανονική άδεια και ελπίζω να μου τη δώσουν . Ξέρεις αυτή που είναι 10 μέρες ......... Εσύ θα ζητήσεις ?

Καλημερα. Δεν ξερω δεν τοχω κοιταξει να δω και τη περιθωρια εχω. Γιατι εμενα ληγει στο τελος του Μαη η λοχειας. Οποτε μενει ο Ιουνης

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερες και απο εμας!!

Εγω εχθες πηγα στον γυναικολογο... δεν ειχα παει μετα την γεννα η τεμπελα!! Ολα καλα μου ειπε και Ινκα ακους??? μου εδωσε και εμενα λιπαντικο! χιχι... χωρις να του το ζητησω... απο μονος του!! Μου ηρθε να του πω ενα κρεβατι να κοιμηθω θελω, το λιπαντικο με μαρανε!!

Νινια πανεμορφη η μικρουλα σου!! Μπες καλε καμια φορα στο μσν...

Τζενη μην το κουραζεις πολυ τον γαμπρο μου με τα σογια και καντου καμια διαιτα καλε... Μην τον αφηνεις απο τωρα να παχυνει γιατι μετα δεν θα μπορεις να τον μαζεψεις ευκολα...

Μαρια μπαινεις λιγο αλλα καθε φορα γραφεις ολοκληρη εκθεση!! Ποσα κιλα εφτασε η μικρη??? Χαθηκες και εσυ απο το μσν...:(

mYQbp2.png

kalimera koritsiaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

ninia super i korakla sou !!!!!na tin xerese !!!!!kai galika kserei kai vip einai po,po,po san ki emas kale!!!!!

eytixos pou pate kentro giati xtes stin kifisia imastan emeis ta pio omorfa me to marsipo!!!!xaxaxaxxaxaxaxa!!!!!

mamycool !!!!!sigxaritiria gia tis masxalitses!!!!kai ti den tha edina gia ena sk stin thesaloniki na voltaro pano kato me to karotsi !!!!!..ela ki emeis ta psilo metrame (ta euro)giati ola den ginonte!!!!!

ramonitsa na tin fereis tin mama sou ...na mou kanei kai parea !!!!!2,3 xronia pio megali apo mena den einai ???

ego exo valei kathrepeti (apo to mothercare)sto piso kathisma kai otan odigo tin vlepo !!!!!

se klisto xoro me tsigara den tin exo ekthesei pote tin mikri mou. ta savata pou pame gia fagito den kapnizoun oute exoume kosmo dipla mas .

sto golden na parkarete stin thesi k!!!ekei exei ansaser gia ta karotsia.

to lipantiko to dokimasame!!!!!!po,po koritsia thimithika ton adra mou pali !!!!thimithika pos eimai gineka!!!!!...kai sta dika sas !!!!!!!!

elita kaneis banio me ta mora?kala e!!!!!enas logos pou apolamvannei to mpanio kai tis kremoules tis i foufoula mou eisai esy !!!!!!!stin arxi ta ekana ola viastika mi mou kriosei ..meta leo tha to apolamvanoume opos ta spa elita!!!!!

Χαχα!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΧΑΜΕ ΜΠΑΝΙΕΡΑ!!!!Βασικα στην αρχη φοβομουν να τους κανω μαζι μου αλλα τλικα το απολαμβανουν καλυτερα. Γιατι στο μπανιερακι πουχουμε παρει ακομα δε μπορουν να κατσουν πρεπει να τα κρατας και δεν το απολαμβαναν γιατι ηταν καπως αβολα ασε που μετα τα βαζαμε να ξεπλυθουν στη βρυση. Ετσι πηρα το στηριγμα πουναι με πετσετακι, εχει λιγη κλιση και ξαπλωνουν πανω, εχω το νερο να τρεχει το δοκιμαζω πανω μου εγω ειμαι ψιλογονατιστη, τα σαπουνιζω τα βρεχω τους κανω παιχνιδακια και μετα τα παιρνω αγκαλιτσα βαζω το ντους στη βαση και βρεχομαστε μαζι. Επισης το παιρνω αγκαλια και με την κοιλιτσα οριζοντια κατω απο το νερο που τρεχει.Πρεπει να τα δεις, τα ποδια τους ταχουν εντελως χαλαρα, και τα χερια κρεμμονται και κοιτανε το νερο, καμοια φορα ακουμπανε το νερο που τρεχει.Εχουν πλακα. Αυτο μεχρι να αχισουν να καθονται και να μπορω να τα σηκωνω εννοειτε.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια το λιπαντικο γιατι σας το δωσε?Μη με μαλωσετε που ρωταω αλλα ακουω να λετε συνεχεια για λιπαντικο.Μαλον μεχρι να μπειτε σε ρυθμο ε. Μαλλον γιατι κι εγω στην αρχη με ετσουζε τωρα μαλακωσε με τον καιρο.

Νινια κουκλα η μπεμπουλα σου να την χαιρεσαι

PN8Qp2.png

csXep2.png

ηρα αυτα μολις μου ταφεραν με κουριερ. Μη γελασετε για να αρχισω τη μελετη σιγα σιγα. Εχουμε 2μιση με 3 μηνες ως τοτε αλλα θελει μελετη το πραμα.

http://www.perizitito.gr/product.php?productid=20767

και http://www.perizitito.gr/product.php?productid=24423

PN8Qp2.png

csXep2.png

Απο μια πρωτη ματια πολυ ωραια βιβλια με συνταγουλες, φωτος και πολλες πολλες συμβουλες. Ευτυχως γιατι τα δαλεξα απο ιντερνετ και υπηρχαν και αλλα πολλα παρομοια.

Αντε το καλοκαιρι μας βλεπω να ανταλασσουμε συνταγουλες και να λεμε τι φαγαν και τι δε φαγαν

PN8Qp2.png

csXep2.png

xaaxaxaxxaaxa giota ki esy lipantiko e???

elita.emena den mou to protine o giatros (to lipantiko) an kai otan mou eixe kanei tin kolposkopisi petaxtika pano apo ton pono !!!!!!(ase me ton giatro ki ego kapos eimai meta ton toketo)alla re sy kai meta ..... den palevotan ..milame gia trelos ponos.o farmokopios ,mou eipe oti einai ormoniko mexri na epanelthei o organismos .i patsourou leei oti otan thilazeis den eisai ginimi opote kai o kolpos den exei logo na ygrantei ...!!!!!xaxaxxaaxxaaaxa!!!!!more exei logo kai para exei!!!!!

elita ti tha kaneis me to pipaki tis mikris?emena den mou eipe kati ...alla to vlepo anixto ...ego tis to anigo otan tin vazo kato apo tin vrisi meta tin alagi panas .

elita exo ki ego tetia ksaplostra me petsetoula alla tin vazo mesa stin banieroula ...tha dokimaso kai to diko sou stil!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...