Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalispera koritsia vlepw piasate th kouventoula. ti wraia. den tha katsw poly giati eimai ena kinito ptwma. apo tis 9 to prwi tora koimithike o kanakaris mou.

elita einai super ta mikra sou. kai to gymnasthrio fantastiko.

emeis exoume parei ena relax ths fisher price pou tou aresei an kai teleutaia nomizw arxise na to variete. to gymnasthrio tora arxisame na paizoume kai apo oti ida einai apo 6 mhnwn telika alla tou aresei xe:)

πήγαμε να αλλάξουμε μια περπατούρα (αυτή μας έλειπε από εδώ μέσα) και πήραμε ενδοεπικοινωνία της chicco είναι καλή την έχει καμιά;

εμείς έχουμε ρηλάξ της chicco αλλά δεν είναι και πολύ ωραίο, του χουμε βάλει μια μπάρα όμως με μια πασχαλίτσα (η αγαπημένη του) μια μαργαρίτα και ένα σαλιγκάρι, έχουμε και την κούνια για αλλαγή που κρέμονται διάφορα και φυσικά το κρεβάτι που έχει μια υπερπαραγωγή της fisher-price, πάντως κάθεται για κανένα μισάωρο στο καθένα, περνάει η μέρα

εγώ τα βαρέθηκα ελίτα τα φορμάκια, άσε που δε μας χωράνε τα περισσότερα πλέον, ευτυχώς άλλαξα πολλά, μου δίνουν συνέχεια πρέπει να σταματήσω να παίρνω ό,τι να ναι, είπαμε

Εγω σιγα σιγα οτι του κανει το φοραω.Ειπαμε του χρονου στα βαφτισια ελπιζουμε να ,ας φερουν ρουχα της προκοπης γιατι δε θα μπορουν να βρουν κορμακια βελουτε για μωρα 15 μηνων χαχα. Ενω σεπτεμβρη αν τα καναμε δε θα τα γλιτωναμε!!!!!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ετσι κι εγω τα αλλαζω, απο αγκαλια σε ρηλαξ και απο ρηλαξ σε γυμναστηριο.Απο το ενα στο αλλο, τωρα η πεμπα βαρεθηκε ας πουμε και γκρινιαζει. Χα εγω οταν τον γαραγαλαω στις πατουσες κλωτσαει ενω η μπεμπα γελαει

PN8Qp2.png

csXep2.png

αμαν με αυτά τα βελουτέ έλεος!!!!!!

http://www.chiccobabycontrol.com/schedaprodotto.asp?L=2&area=BABY_AUDIO&sez=2&pdtID=3

αυτήν πήραμε κι εγώ για το άλλο το σπίτι (άντε να δούμε πότε θα είναι αυτό) ή για όταν καθόμαστε στο μπαλκόνι τη θέλω, δε θα παιρνα αλλά δεν ήθελα κάτι άλλο

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Ναι παρος το δεινε σε πολυ καλη τιμη η κοπελα γιαυτο και το πηρα ισως της το φεραν δωρο γιαυτο.Κι εγω δε θαδεινα 95 για ενα ριλαξ γιατι δεν ξερω αν θα καθοντουσαν και ειναι κριμα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσια αυτο το μπουρνουζσκι ηταν δικο μου οταν ημουν μωρο τωρα τοχω στα παιδακια μου μακαρι ναχα τη φωτο πουμανε μωρο να δειτε, θα φερω οταν ξαναπαω χωριο.Χροσταγα φωτο του γιου στο μπανιο γιατι ειχα βγαλει μονο με την κορηpost-22755-14825440155896_thumb.jpg

post-22755-1482544015641_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

elita εκπαιδευτικός και εγω !!! Το τρίμηνο σου τελείωσε ? Θα σου δώσουν κανονική άδεια ?

Εμένα το τρίμηνο τελειώνει Ιούνιο και σκέφτομαι να ζητήσω κανονική , αλλα δεν ξέρω αν θα μου δώσουν ........

Διαφημίσεις

elita εκπαιδευτικός και εγω !!! Το τρίμηνο σου τελείωσε ? Θα σου δώσουν κανονική άδεια ?

Εμένα το τρίμηνο τελειώνει Ιούνιο και σκέφτομαι να ζητήσω κανονική , αλλα δεν ξέρω αν θα μου δώσουν ........

Ποια εννοεις τριμηνη τη λοχειας προφανως.Εγω ειχα τετραμινη γιατι μενα καινουριο νομο πουχει ψηφιστει για της μαμαδες διδυμων ενας μηνας παραπανω. Μετα θα παω για να μη χρεωθω τους μηνες του καλοκαιριου και θα παρω την ανατροφης απο σεπτεμβρη. Εσυ δε θα παρεις την ανατροφης?

PN8Qp2.png

csXep2.png

kale pou na sas prolabo simeraaa epese logodiaroia e??

emeis leipame simera olli mera (eipame etoimazoume to gamo tou 8eiou m ooolllla ta e8imakanonika) kaname mapnaki kai fagame kai ksera8ike ston ipno

ramonitsa kai ego ton bgazo ekso sto piso ka8isma kai merikes fores mporei kai na klaiei alla exo mazi mou ena paixnidaki me 8oribous pou tou aresei kai stamata ..bebaia simera stamatisa s ena benzinadiko 10 lepta apo to spiti kai ton taisa giati ourliaze alla genika an exei faei exei dikio i katerina nomizo to eipe, apokoimietai kiolas ..ayto me tous aerosakous den iksera oti exoyn kai piso ego exo ena a class tis mercedes kserei kamia sas an exei kai piso aerosakous na pao na tous apenergopoiiso ???

giotaaaaa!! xaroumena minogene8lia stin nifoula mou !!!!! na tin xairesai !!! ti glikaki tis ekanes simera ???

mummy kai ego pairno xamomilaki mazi mou ....basika ayto to rofima tis kinderte kai leei pos mporei na katanalo8ei gia 2 ores, opote an eina na pao pou8ena tou to perno..exei arxisei omos na min to 8elei alla einai mia lisi kai ayto ...

kanonisate sinantisi e???? teleia aaaaaa

ego den 8a mporeso s ayti ti fasi alla stin kalokairni kuriakatiki 8a eimai mesaaaaaaaaaa na bgalete fotos na doume kai emeis e ???

auto me ta rouxalakia ....emena den 8elei ka8olou tzinakia ktl ..mono formes k pitzamakia mallon tou piezoun tin koilara tou xaxa ex8es eixe o adelfos mou agiasmo sto spiti pou 8a meinoun kai balame to tzin mas, to poukamisaki kai ena pouloberaki xaxa kai pigame kyrioi, teleiose o agiasmos , efage kai meta ebale mia gkrinia, pao ton allazo kai molis tou ta ebgala erikse ena xamogelo allo pragma, entometaksi to panteloni einia gia 6 minon kai tou eixe kanei kokkinila stin koilia xaxax o xontroulis mou !! 8a pame tin alli ebdomada stin giatro gia to embolio, 8elo na do poso einai pali !!!

ramonitsa teleia i foto sto fb me ta gyaliaaaaaaaaaaaaaa ,megalos typakos !!!

kalinixta filenaditses !!

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!

Εμείς είμαστε καλά, προσπαθούμε να βάλουμε πρόγραμμα!! Ανεπιτυχώς προς το παρόν!! Οι κολικού εχουν αρχίσει να περνάνε. Εχουμε πολύ γκρινια και μεγάλη αγάπη με την πιπίλα!! Οι δουλείες πολλες και με τα βίας προλαβαίνω να τις κάνω!! Η μικρή δε όλη μέρα είναι με πολύ ανάστατη και την έχω αγκαλιά!! Ευτυχώς δυο μέρες τώρα, εχει αρχίσει να κάθεται εικοσάλεπτο μονη της στο παρκο της με πιπίλα!! Ελπιζω να συνεχίσει ετσι!! Περιττό να σας πω πόσο ξετρελαμένη ειμαι μαζί της!!!! Μου γελάει και λιώνωωωωω!! Σκέφτομαι πως όταν έρθει η στιγμή να με πει μαμα ή να με πάρει μονη της αγκαλίτσα θα τρελαθώ τελείως!!

Λιτσάκι, υδροχοάκι συνήλθατε;

Σιλβή οι πίνακες είναι μόνο για τον αποκλειστικό θηλασμό!! Από οσο ξέρω τα μωράκια που πίνουν ξένο γάλα παίρνουν πιο γρήγορα βάρος και ύψος!!

Κατερινάκι τέλεια είναι και τα δυο ζουζούνια σου!! Ειδικά ο γιος σου μου φαίνεται πολύ μεγάλος σε σχέση με τις τελευταίες φωτος που ειχα δει!!! Κουκλος είναι!!

Ελίτα κουκλια και τα δικά σου!! Είναι απίστευτο το ποσο γρήγορα μεγαλώνουν και το ποσο αλλάζουν!! Το βλέπω και στην δικιά μου!! Οσο για το σπίτι, συμφωνώ με τα κορίτσια!! Λίγη απόσταση προστατεύει από παρεξηγήσεις και άβολες καταστάσεις. Καταστάσεις που προς το παρον μπορει να αφορουν μονο εσάς, αλλα δεν ξέρεται τις επιπτώσεις μπορει να έχουν στα παιδιά σας μεγαλώνοντας!! Και είναι κρίμα να στιγματιστούν οι σχέσεις ανάμεσα στα 3 αδέλφια από παρεξηγήσεις!! Μην ξεχνάς πως υπάρχουν και οι «καλοπροαίρετοι γείτονες» με τα σχόλια τους!! Έχεις δίκιο αυτό που ειπε ηταν ασχημο, αλλα σκέψου πως αν μένετε κοντά θα υπάρχουν πολλες περισσότερες ευκαιρίες για.. «άσχημα» σχόλια!!! Όσο γιʼαυτό που ρωτάς, θα ντύνω το παιδί μου μέχρι να φτάσει στην ηλικία που θα μπορεί να το κάνει μόνο του. Θα προσπαθήσω να γίνει οσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό γιατι θέλω η κόρη μου να έχει «προσωπικό» χώρο και να είναι αυτοσυντήρητη σε κάποια πράγματα!! Οσο για το κουτάλι δεν το κατάλαβα!! Εννοείς πως υπάρχει κάποια κινητική δυσκολία ή αφορά αποκλειστικά τους καλούς τρόπους ενός παιδιου;

Σιλβή μπορείτε να κάνετε τον θρησκευτικό γάμο σας όπως θέλετε εσεις!! Αν δεν σας αρεσει το θεμα της τούρτας μην την κόψετε!! Σαφώς και είναι πολύ πιο οικονομικά να τα κάνετε μαζί!! Μια προσκληση, μια μπομπονιέρα, ένα τραπέζι!!!Κουστούμι ετσι κι αλλιως θα βάλει ο ανδρας σου, οσο για εσένα αν δεν θέλεις νυφικό βάλε ένα ομορφο μάξι φορεμα (όπως θα κανω και εγω!!!)

Πάρος τέλεια είναι!!!!! Θεός ο μικρός σου!!!!! Kατερίνα και τα δικά σου κουκλιά ειναι!!

Κορίτσια για αυτή την Παρασκευή λετε την συνάντηση; Και εγώ κατά πάσα πιθανότητα μέσα ειμαι. Θα φέρω και την μικρή όμως μαζί μου γιατι δεν έχω που να την αφήσω!! Να μου πείτε σίγουρα μην έρχομαι αδίκως Αθήνα!!

Γεωργία εγω είμαι με καισαρική και πήγα στις 40 μέρες στον γυναικολόγο μου.

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

καλημερα κι απο μας:)

χτες πηγα στο κεντρο για να κανονισω για τη σωρευτικη αδεια με την μπεμπα στο μαρσιπο κι εγινε χαμος!! ουτε VIP να ημουν, χιχιχιχι. Μετα πηγαμε Ερμου στα mothercare και πηραμε ασπρο λινο παντελονακι και καφτανακι και πεδιλακια, κουκλες γιναμε.

με την παιδιατρο ειμαι πολυ ευχαριστημενη, η μπεμπα τη συμπαθησε κι αυτη, καναμε ακριβως οπως η Kardoula, ιδια εμβολια. Το υπεροχο ειναι οτι η σκατουλιτσα μου που ειχε γεννηθει οριακα προωρη 45εκ. και 2450 γρ, ηταν την Παρασκευη 4800γρ και 56εκ !!!!! ε, με τοσο φαϊ....

αποψε καναμε ρεκορ και απο 5ωρο κοιμηθηκαμε 8,5 ωρες στην κουνια μας!!!

αχ, ας το εδραιωσει....

αυτα ακουσε και η ΝΑΣΑ και τωρα ετοιμαζω βαλιτσουλα του παιδιου:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...