Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσάκια μου τι κανετε?Εμεις παααρα πολυ γκρινια και κλαμα όλη την μερα.Δεν ξερω γιατι γαμώτο.Σημερα την ωρα που εκλαιγε ο μικρός μου εβαζε το χερι στο στομα.Εβαλα λοιπόν το δικο μου και το δαγκωνε.Μιλάμε για πολυ κλαμα.Εχω γίνει ενα ράκος

Κανονιζεται συναντησούλα ε?Εγω δηστυχως δεν μπορω να ερθω γιατι με τα δυο δεν μπορω να μετακινηθω ευκολα μονη μου ακόμη και ο αντρας μου δουλευει.Που θα παει ομως θα τα καταφερουμε την επομενη φορα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πειραζει να ερθω με την μαμα μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:shock::|

Οχι αληθεια λεω.....να την εχω πισω με το παιδι; φοβαμαι να τον εχω μονη τοσο δρομο κ τοσο μικρουλη που ειναι ακομα...

Αυτο με τα μαγαζια που σας ειπα.... τα βγαζετε εξω σε τοσο κοσμο; ¨εμενα η παιδιατρος μου ειπε οχι ακομα...να παει τουλαχιστον 3 , 4 μηνων κ μετα...

Αχ ..το ξερω τσουρεκια σας τα εκανα...αλλα για το μωρο μου προκειται κ ανυσηχω..με καταλαβαινεται ετσι;:confused::rolleyes::D:p

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ramonitsa η δουλεια μου ειναι Γλυφαδα και κατεβαινω 2-3 φορες την εβδομαδα να ρωτησω κατι γιατι ειμαι λιγο ξανθια τα αυτοκινητα εχουν και πισω αεροσακους και πως απενεργοποιουνται? ??? εγω στο δικο μου δεν εχω δει πουθενα τετοιο κουμπακι

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κατρεινακι Γλυφαδα; που;:D

καλε οταν λεω πισω δεν εννοω πισω ..πισω εκει που ειναι το πορμπαγκαζ, στο ποισω καθισμα δηλαδη....εννοω πισω απο τα μπροστινα καθισματα.....

για αυτο λεω πισω...

κατερινακι..μερικα αυτοκινητα εχουν μπροστα ενα κουμπι που λεει on/off ...

μπροστα εννοω στην κονσολα ε;;;;;;;;χαχαχααχα;)

Διαφημίσεις

και μενα ο παιδιατρος μου ειπε οχι σε κλειστους χωρους.Παρ'ολα αυτα βεβαια την παθαμε την βροχιολιτιδα απο τον αντρα μου.Για φανταστειτε ομως να μου τα ειχε κολλησει κανενας ξενος

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

το καταλαβα καλε οτι εννοεις στο πισω καθισμα δεν ει,μαικαι τοοοοοοοσο ξανθια απλα στο αυτοκινητομου δεν εχω δει κουμπι απενεργοποιησης και εμενα bmw ειναι οχι τζι[π αλλα τετοιο κουμπι δεν εχει

εχουμε κεντρο αισθητικης απεναντι απο τον Αγ.Κων/νο στο ρευμα προς Βουλιαγμενη πανω απο τα επιπλα Χαμηλος αν το εχεις δει

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

εγω ραμονιτσα την βγαζω απο 30 ημερων παντου τωρα καλως κακως δεν ξερω αλλα παντως δεν μου εχει παθει τιποτα

ναι ε; εγω φοβαμαι να τον παω σε πολυ κοσμο ακομα...ειμαι κ πρωταρα..οποτε καταλαβαινεις..

μονοι εξω με το καροτσι βολτα το κανω...κ 2 φορες που πηγα κ βρηκα τον μπαμπα του που ηταν για καφε στο Rich k κ εκατσα 10 λεπτα για ενα γρηγορο χυμο διπλα σταμεγαλα παραθυρα ανοιχτα δηλαδη κ αλλη μια φορα στο face παλι για 10 λεπτακια εξω....

τα ξερεις αυτα τα καφε ε;

α κ αλλη μιοα φορα με την μαμα μου που πηγαμε κ φαγαμε σε μια ταβερνα στη Αναβυσο..δεν ειχε κοσμο εκεινη την ημερα ..μονο 2 παρεες..κ παλι εκατσα διπλα σε ανοιχτο παραθυρο...

το καταλαβα καλε οτι εννοεις στο πισω καθισμα δεν ει,μαικαι τοοοοοοοσο ξανθια απλα στο αυτοκινητομου δεν εχω δει κουμπι απενεργοποιησης και εμενα bmw ειναι οχι τζι[π αλλα τετοιο κουμπι δεν εχει

εχουμε κεντρο αισθητικης απεναντι απο τον Αγ.Κων/νο στο ρευμα προς Βουλιαγμενη πανω απο τα επιπλα Χαμηλος αν το εχεις δει

Οχι Κατερινακι..χαχαχα

δεν ειπα οτι εχει κουμπι αυτο..ειπα οτι πρεπει να το παω στην αντιπροσωπεια να μου το απενεργοποιησπυν εκεινοι..

το μικρο μου αυτοκινητο ειχε τετοιο κουμπι...

οχι ρε συ δεν το εχω προσεξει...! αντε ναι;;; μηπως να επισκεφτω τωρα μετα την γεννα για ενα ρετους;;;;;;;;χαχα

αποτριχωσεις με laser κανετε;;;;;;;;;;;;

για στειλε μου πμ..αν μπορεις τηλ..κ υπηρεσιες στα γρηγορα ...αν ειναι να σας επισκεφτω...;)

και μενα ο παιδιατρος μου ειπε οχι σε κλειστους χωρους.Παρ'ολα αυτα βεβαια την παθαμε την βροχιολιτιδα απο τον αντρα μου.Για φανταστειτε ομως να μου τα ειχε κολλησει κανενας ξενος

ναι ρε γαμωτο....να προσεχεις απο αλλους ..κ να την πατησεις απο τους γυρω σου...:| εγω θα τον ειχα σκισει τον αλλον....!!!!!!!

περαστικουλια Ολγακι....

Διαφημίσεις

χαχαχα ραμονιτσα λες να νομιζα οτι εχει και το πορτμπαγκαζ αεροσακους χαχαχαχαχα

ταπαντα κανουμε σε οτι εχει να κανει με προσωπο και σωμα και laser και personal training και power plate αυτα

χαχαχα ραμονιτσα λες να νομιζα οτι εχει και το πορτμπαγκαζ αεροσακους χαχαχαχαχα

ταπαντα κανουμε σε οτι εχει να κανει με προσωπο και σωμα και laser και personal training και power plate αυτα

χαχαχαχαχα..οχι καλε...ελεγα μηπως λεγατε κοντα στις πισω πορτες! απο την πισω μερια!!!!!!!!!!!:shock:

καταλαβες;;;;;;;;;;;χαχα

....ωραια..Κατερινα θα σας επισκεφτω...εσυ ποτε εισαι εκει; για αποτριχωση προς το παρον..γιατι πλεον η Καλλιθεα που πηγαινα μου πεφτει μακρυα πια..

τΑ ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ σουπερ μαρκετ πρωτη φορα . Μια χαρα τα καταφεραμε. Εγω εξω τα βγαζω κι ας ητν και προωρακια. Καμοια φορα ερχονται παιδακια να τα δουν δεν αφηνουμε να τα πιανουν και γενικα οι μαμαδες τους τα κηνυγανε να μην πλησιαζουν γιατι βλεπουν πως ειναι μικρα. Μια χαρα ειναι τα παιδακια. Τους κανει καλο να βγαινουν εξω. Εμενα γκρινιαζαν και τους αρεσε που τα εβγαλα εξω. Νανουριστικαν αλλα μολις μπηκαμε σπιτι ξυπνησαν. Καλυτερα ομως γιατι δε θελω να κοιμηθουν τωρα

PN8Qp2.png

csXep2.png

εγω προς το παρον δεν παω καθημερινα εχω προσλαβει μια υπαλληλο στην θεση μου και θα ξαναπηγαινω καθε μερα απο Σεπτεμβριο τωρα πηγαινω 2-3 φορες την εβδομαδα οταν χρειαζεται κατι θα το κανονισουμε οταν ερθεις να ειμαι εκει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...