Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, το αυτοκίνητο στο βιβλίο του έχει τις θέσεις που μπορείς να βάλεις το καρεκλακι και αν κλείνει ο αεροσακος μπορείς να το βάλεις μπροστά!! :) Λοιπον μην το σκέφτεσαι, ετοίμασε τα πραγματα&ελα!!!!!! Την επόμενη φορά, θάλασσα!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ναι κατερινακι...λιγαααααααααααααααακι ..χαχα...αγχωθηκα γιατι μου πεφτει λιγακι μακρυα....κ θα ειναι κ μονος του στο αυτοκι....κ οσο ναναι φοβαμαι λιγακι..

Να ρωτησω κ κατι αλλο ρε κοριτσια....; ααααααααααχ μην με μαλωστετε εεεεεεεε;;;;;;;;;; καινουργια ειμαι μαμα κ εχω αποριες... ε;;;;;;;;;;;

εντατσι;

Η γιατρος μου ειπε οχι ακομα σε πολυ κοσμο το παιδι σε κλειστους χωρους κ τετοια...σε μαγαζια πχ....

εσεις το πατε;

καλα ντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μην μαλωνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:|

αν ειναι θα ερθω μονη μου...ε;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλε Παρος;

τι κουκλος που ειναι ο γιοκας σου;

Αλλα κ εσυ; πολκυ σουπερ σεξυ μάμα....χαχα;)

Ναι, το αυτοκίνητο στο βιβλίο του έχει τις θέσεις που μπορείς να βάλεις το καρεκλακι και αν κλείνει ο αεροσακος μπορείς να το βάλεις μπροστά!! :) Λοιπον μην το σκέφτεσαι, ετοίμασε τα πραγματα&ελα!!!!!! Την επόμενη φορά, θάλασσα!!!

Μαλιστααααααααααααααα!:D:tongue:

ναι..κ μεις τη Τεταρτη θα παμε να απενεργοπιησουμε τους αεροσακους πισω ...

Διαφημίσεις

θέλουν απενεργοποίηση;;;;;;;;;;;:eek:

μπροστά όταν το βάζω τον απενεργοποιώ αλλά πίσω;;

i1lzp2.png

Μαμικουλ..ειναι τζιπ το αυτοκινητο μας...κ εχει κ πισω....οποτε πρεπει να το παω στην αντιπροσωπεια να τους απενεργοποιησουν εκενοι...δεν εχει καποιο κουμπι για να το κανω εγω..οπως το μικρο μου αυτοκινητο..

ανωρθόγραφη ραμονιτσα....:D:D

Εγώ θα τον ταΐσω πριν φύγουμε&θα πάρω και χαμομηλι αν πεινασει να τον ξεγελασω!!

τώρα που το θυμήθηκα παίρνω μαζί μου χαμομήλι και καμιά φορά άμα τσιρίζει στο αυτοκίνητο του το δίνω αφού πιπίλα δε θέλει εκτός αν έχει DNA μαμάς. πειράζει που είναι κάπως κρύο; δεν πίνει πολύ 2-3 γουλιές κάθε φορά

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

xaxaxaxa ramonitsa !!!! ela esy kai tha se noithisoume oles. an theleis mporo na paro ena bibero parapano kai skoni ego.bibero avent kai skoni frisolac.pambers exo 3-6 den nomizo na sou kanoun.perno krema penaten ,moromantila ...ayta!!!!aaaaaaaaaaaax ti oraia e;;;;;;;

ego apostirono se kathe xrisi kai tis pipiles kathe 6 ores!!!!pote stamatame apostirosi;

kala kai apo mesa maiou na pame kai thalassa !!!!!na voutiksoume kai patousakia!!!!!

inka

AW3sp2.png

Μαμικουλ..ειναι τζιπ το αυτοκινητο μας...κ εχει κ πισω....οποτε πρεπει να το παω στην αντιπροσωπεια να τους απενεργοποιησουν εκενοι...δεν εχει καποιο κουμπι για να το κανω εγω..οπως το μικρο μου αυτοκινητο..

δεν έχετε πλευρικούς;; καλέ κανένα lexus έχετε;;

i1lzp2.png

Καλα μολις ηρθε ο αντρας και μου ειπε οτι θα παμε την Παρασκευη τελικα στο γιατρο κλαψ!! Ειχα μια ελπιδα να ρθουμε !!!!! Την επομενη φορα!! Εχω μια φιλη μανουλα Νοεμβριου του 09 αυτες εκει το χουν καθιερωσει πλεον βρισκονται τακτικα και παιρνανε και πολυ ωραια μου ειπε!!!! Κοιτα τι κανει το ιντερνετ!

Ραμονιτσα που μενεις νοτια???

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

χαχαχαχα Ινκα ευχαριστω για την προθεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D!!

Οχι οι πανες δεν μας κανουν.. παιρνουμε απο 7εως 18 κιλα...κ σκονη Humanna ΑR γιατι το frisolac για τις εναγωγες μες φερνει δοιαροια..καταχεζουμε τον τοπο κοινως....χαχαχα

κ εγω ααποστειρωνω σε καθε χρηση..αλλα κ τι πιπιλες καθε 6 ωρες πρεπει;

εγω τις αποστειρωνω κ τις βαζω στις θηκουλες του....μια φορα την ημερα της αποστειρωνω...

μαμικουλ BMW εχουμε..κ εχει κ πισω ναι...οποτε θελει να το παω..εχω κλεισει ραντεβου την Τετάρτη..

χαχα λες κ το ξερα ε;

Καλα μολις ηρθε ο αντρας και μου ειπε οτι θα παμε την Παρασκευη τελικα στο γιατρο κλαψ!! Ειχα μια ελπιδα να ρθουμε !!!!! Την επομενη φορα!! Εχω μια φιλη μανουλα Νοεμβριου του 09 αυτες εκει το χουν καθιερωσει πλεον βρισκονται τακτικα και παιρνανε και πολυ ωραια μου ειπε!!!! Κοιτα τι κανει το ιντερνετ!

Ραμονιτσα που μενεις νοτια???

Γλυφαδα..κ εσυ εδω κοντα εισαι;

Νοτια εννοω...

μαμικουλ. δεν τον πιανει η κοιλια του εαν ειναι κρυο;

καλυτερα να το αποφευεις....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...