Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ομως τωρα στο τελος της χρονιας θα σε βαλουν να διδαξεις?Δε νομιζω. Να πεις πως εχεις τη μικρουλα και πως τη θηλαζεις ωστε να ειναι ελαστικοι. Εγω ηξερα μια πουχε νεογεννητο και στην αρχη πηγαινε τους εβλεπε και η διευθυντρια της ελλεγε να παει στο παιδακι της. Και απλα της εβαζε παρουσια.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετσι νομιζω και γω.Ετσι κι αλλιως μου ειπαν πως ειναι δυσκολο να επιστρεψω στα σχολεια που ημουν. Μεχρι το τελος της βδομαδας θα ξερω. Απλα φοβαμαι μην ειναι στην αλλη ακρη της πολης και χανω ολη μου τη μερα στο πηγαινε ελα. Δυστυχως δεν οδηγω...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!:D

Ααααααααααααααααααααα κ εγω θελω να ερθω..μου πεφτει καπως μακρυα γιατι ειμαι νοτια...αλλα θα το προσπαθησω..

καλε να ρωτησω κατι;

κ πως θα ερθουμε με τα μωρακια; πως θα τα μεταφερουμε; μονα τους πισω στο καρεκλακι κ εμεις να οδηγουμε; φοβαμαι καπως....

κ να ρωτησω κ το αλλο; αν πεινασουν; τι κανουμε; θηλαζουμε ομαδικως; χαχα...ή να βγαλω την σκονη κ να του φτιαξω γαλα..;με τα μωρα πρεπει να μεταφερουμε κ μπαγκαζια δηλαδη,.....κ αν πρεπει να τα αλλαξουμε; που θα τα κανουμε αυτα οεο;

αυτα τα ρυθμιζω ...η μεταφορα του με αποσχολει..θελω τουλαχιστον 1 ωρα να ερθω εγω εκει...κ αν εχει κινηση..

εσεις πως θα τα μεταφερετε;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

μαμικουλ...εγω παλι συνεχιζω να αποστειρωνω καθημερινα..δεν τα κραταω δευετρη μερα τα μπιμπερο..βεβαια εμεις πινουμε κ σκονη...

κ τις πιπιλου αποστειρωνωε....τις ξεπλενω κ εγω με καυτο νερο αν την εχει ολη μερα..αλλα αν πεσει κατω ..τοτε αποστειρωση παλι..

Με την σκονη εχω προβλημα ρε κοριτσια..πολυ σκονη....δεν την αντεχω..απο πισω την κυνηγαω με swifer......afoy την βλεπω κ νομιζω οτι το παιδακι μου ειναι σε βρομικο σπιτι...δεν την αντεχω με τιποτα λεμε..

ολα μεσα στην σκονξη ειναι πια..ετσι οπως εχουμε γινει..μεχρι τα ρουχα που φοραμε...

ππλενω τα ρουχα του μωρου..τα σιδερωνω , τα βαζω στη τουλαπα του..κ οταν παω να του τα βαλω τα τιναχω πρωτα λιγακι..κ παλι σκονη εχουνε..Ελεος...!

Πως τρυπωνει ετσι η ρημαδα..:mad:

Διαφημίσεις

καλε ramonitsa πόσες ερωτήσεις έκανες;;;;;;; Δεν το εχεις ξαναπάρει μονή σου στο αμάξι;; Εγώ τον βάζω και μπροστά με κλειστό τον αεροσακο εννοείται!! Το golden αν δεν κάνω λάθος έχει αίθουσα θηλασμου&αλλαγματος!! Εγώ θα τον ταΐσω πριν φύγουμε&θα πάρω και χαμομηλι αν πεινασει να τον ξεγελασω!! Μην αγχωνεσαι όλα μι χαρά θα είναι, ρωτα& την ελιτα με 2!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

καλε ramonitsa πόσες ερωτήσεις έκανες;;;;;;; Δεν το εχεις ξαναπάρει μονή σου στο αμάξι;; Εγώ τον βάζω και μπροστά με κλειστό τον αεροσακο εννοείται!! Το golden αν δεν κάνω λάθος έχει αίθουσα θηλασμου&αλλαγματος!! Εγώ θα τον ταΐσω πριν φύγουμε&θα πάρω και χαμομηλι αν πεινασει να τον ξεγελασω!! Μην αγχωνεσαι όλα μι χαρά θα είναι, ρωτα& την ελιτα με 2!!!!!!!!

Χαχα εχουν ξυπνησει, εφαγαν παω να τα παιξω ολο γελανε!!!

Ναι βρε μην αγχωνεσαι. Καλα εμενα θα ερθει αν ειναι ο αντρας μου θα τον δειτε απλα δεν ειναι απαραιτητο να κατσει. Του το πα παντως.Οκ. Δεν εχει προβλημα. Εγω αν χρειαστει ταιζω τη μπεμπα στηθος και το μπεμπη μπουκαλι.τΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ τον αντρα μου για ενισχυση.Πωπω πλακα θα εχουμε. Ραμονιτσα σε ολα τα μαγαζια πουχει παιδοτοπους εχει χωρο να το αλλαξεις αλλα μπορεις να πεταχτεις ως το αυτοκινητο αν δε θες.Κοριτσια με φωναζουν μιλανε βγαζουν κραυγουλες παω να τα απασολησω γιατι δε θελω να ξανακοιμηθυν τωρα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλε ραμονιτσα αγχωθηκες???? εισαι πρωτομανουλα γιαυτο!!!! ρωτα κι εμας που τον εχουμε παρει τον αερα εγω την φορτωνω παντου και παω απο την δουλειαμου μεχρι οπου μπορεις να φανταστεις και μην φοβασαι για το αυτοκινητο ειτε πισω ειτε μπροστα χωρις αεροσακο εννοειται μια χαρα ζαλιζονται κιολας και κοιμουνται σε ολη την διαδρομη αιθουσα θηλασμου και αλλαγης πανας εχει και το golden hall :D:D:D

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

χαχαχααχχα

πολλες ερωτησεις Παρος ε;:confused:

Παρος οχι τοσο μακρυα μονη μου δεν τον εχω παρει...μονο μεχρι την μαμα μου που ειναι 10 λεπτα δρομος...

Ξερεις τι; πρεπει να κουβαλαμε κ τα μπαγκαζια τους μαζι...παμπερς κρεμες μπιμπερα θερμους σκονες...μεσα στην τσαντα τους..

Ρε θηριο το βαζεις μπροστα;;;;;;;;;;;;;;:shock:οχι ρε συ ..ειναι πολυ επικυνδυνο...!

Ελιτα ..μια χαρα θα κανεις να ειναι κ ο αντρας σου μαζι...γιατι με δυο εινια ζορι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...