Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mummycool για το μπεμπη λες?Τι φορμες, μπερδευτικα δεν καταλαβα. Φορμακια φοραω και στα δυο γενικα αλλα ο μπεμπης τωρα αρχισαν να του κανουν και αλλα ρουχακια ακομα φοραμε τα 0-3.Κλαψ!!!!:-(

Η λες για τον μεγαλο,που ανεφερα πριν. Κοιτα κι εμενα αμα με ντυνανε με ταιζαν με ποτιζαν στο στομα μ...α θαμουν να πω πως δε θελω?Το θεμα ειναι εμεις οι μεγαλοι να μην τοο κανουμε. Σε λιγο θα ντερπεται ηδη εχει ξεπεταχτει, ειναι 35 κιλα και 115 υψος δεν ειναι μικρος!!!!

για το μπέμπη λέω ναι που του βαλες τα τζινάκια, κι εγώ σαν κούκλα τον έχω, δοκιμάζω μεγαλύτερα ρούχα να δω αν του κάνουν

τώρα για το μεγάλο άμα έμαθε έτσι δύσκολα να ξεμάθει αλλά μπορεί να του κάνει καλό που ναι με τα μωρά και να αισθάνεται μεγάλος

i1lzp2.png

ωραια αφου ολες προτιματε απογευμα να πουμε κατα τις 5.30 στο golden hall? κι εμενα ο αντρας μου ινκα δουλευει μεχρι αργα οποτε δυσκολο αλλα μπορω να του πω φευγοντας απο την δουλεια να περασει μιας και δουλευει πολυ κοντα στο golden hall

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!! και γω σαν κουκλα την εχω, με το παραμικρο αλλαζουμε ρουχα... σημερα συνειδητοποιησα πως σε δεκα μερες επιστρεφω στη δουλεια.

αχ ριαλι κριμα.. γιατι τοσο νωρις δεν ειχες αλλη αδεια?

και ποιος θα σου κραταει τα παιδια ?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Μια χαρα 5.30. Ελπιζω να το καρτησουμε και να μην αρχισουμε μια μια. Θα συστηθουμε με τα παρατσουκλια?ΧΑΧΧΑ.\

riaili τοσο νωρις?και τα παιδια ποιος στα κραταει?

Παντως ευγνομονω το θεπ που καταφερα και μπηκα στο δημοσιο δεν υπρχει καλυτερο πραγμα να μπορεις νασαι με τα παιδακια σου οσο σκεφτομαι ποσο πολυ ε χρειαζονται, δε μπορω να φανταστω καποια αλλη να τα μεγαλωνει.

Εδω η πεθερα μου πηρε το μπεμπη αγκαλια και τον κουναγε σα σεικερ ενω ειχε φαι και ειδικα ο μπεμπης εχει ευαισθητο στομαχι.Με ελουσε κρυος ιδρωτας και ρωταγε, καλα δεν τον κουναω?Ε ειδες τι καλα που καθεται. Και λεω απο μεσα μου εμ ετσι οπως το κουναει θα ζαλιστικε.....

κΑΛΑ Ε ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΜΑΙ!!!!!εΠΙΣΤΡΕΦΩ ΝΑ ΣΑς ΠΩ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Η κοτσανα της μερα!!!!!

Εγραφα στο φορουμ και μου μυριζε γαλα που βραζει, ειχα ανοιχτη τ μπαλκονοπορτα και λεω θαναι απεξω. Μετα μυριζε πιο εντονα λιγο πριν να καψει. Και αρχισα εγω:Το καψες ρε!!!!!Μετα πωπω καποιος καιει το γαλα!!!!Και μετα απο λιγο σηκω βρε βλακα εσυ εχεις βαλει γαλα στο ματι για να κανεις πουρε το ξεχασες???????????????

Ναι εγω ημουν και τοχα ξεχασει γιατι σερφαρα και εβγαζα γαλα !!!!!!Που μυαλο πουρες εχει γινει!!!!!

Mummycool τον ειχα ετσι με τα τζηνακια και πηγα στην προγιαγια τους και μου λεει, μην του φορας τετοια ρουχα σα ναναι κουκλακια, να φορας φορμακια νναι ανετα τα παιδια. Ετσι ακριβως κουκλακια, ασε κι εγω εχω τι ωραια ρουχακια απο τον αδερφο του παντελονακια και θελω να τα φορεσει εστω μια φορα τωρα που καλοκαιριαζει μετα δε θα του κανουν

PN8Qp2.png

csXep2.png

Δυστυχως δεν εχω αλλη αδεια αλλα επειδη ειμαι ωρομισθια σε σχολειο ειναι λιγες οι ωρες που θα λειπω και θα σταματησω οταν κλεισουν τα σχολεια... Μου κακοφαινεται πολυ ομως γιατι στα αλλα παιδια δουλευα σε φροντιστηριο οποτε κανονιζα και δεν δουλευα για 7-8 μηνες περιπου. Τη μικρη θα ερχονται να την προσεχουν οι γιαγιαδες εναλλαξ (ευτυχως ειναι και οι δυο σουπερ!!!!) και τα μεγαλυτερα ειναι στο σχολειο. Μου φαινεται πολυ μικρουλα ομως για να την αφησω.

Διαφημίσεις

Δυστυχως δεν εχω αλλη αδεια αλλα επειδη ειμαι ωρομισθια σε σχολειο ειναι λιγες οι ωρες που θα λειπω και θα σταματησω οταν κλεισουν τα σχολεια... Μου κακοφαινεται πολυ ομως γιατι στα αλλα παιδια δουλευα σε φροντιστηριο οποτε κανονιζα και δεν δουλευα για 7-8 μηνες περιπου. Τη μικρη θα ερχονται να την προσεχουν οι γιαγιαδες εναλλαξ (ευτυχως ειναι και οι δυο σουπερ!!!!) και τα μεγαλυτερα ειναι στο σχολειο. Μου φαινεται πολυ μικρουλα ομως για να την αφησω.

Αγγλικα κανεις?Συναδελφος ε?Που εισαι σε γυμνασιο η δημοτικο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Δεν κανω αγγλικα, ιταλικα κανω σε γυμνασιο! Εσυ εισαι γυμναστρια,ετσι δεν ειναι?

ναι γυμναστρια ειμαι σε γυμνασιο πουναι πρωι-απογευμα αλλα με διαθεση, οχι μονιμα δεν εχω οργανικη.Ασε και θελω να παω για να σπασω την αδεια. Θα παω τον Ιουνη για επιτηρησεις μονο.Αλλα πισυετω πως επιδη και η διευθυντρια ειναι μαμα και η ιδια διδυμη με την αδερφη της θα δειξει κατανοηση γενικα.

Παντως ευτυχως αφου εισαι ωρομισθια θαχεις λιγες ωριτσες,

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...