Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια δεν καίγομαι για νυφικό ,ούτε θέλω να ξοδέψω τόσα χρήματα για μια μέρα προτιμώ να κάνω βαφτίσια μόνο αλλα όλοι έχουν πέσει πάνω μου να με φάνε και μόνο που το΄είπα ,ουτε σε εμένα ούτε στον άντρα μου αρέσουν οι παραδοσιακοί γάμοι με τα σόγια 'ολα μαζεμενα τον τόσο πολυ κόσμο τους χορούς τις τούρτες κλπ. Νομίζω οτι το τρέξιμο για όλα αυτα αλλα και όλα τα έθιμα αυτα είναι πολύ κουραστικά και κρατάνε και μια εβδομάδα νωρίτερα και δεν έχω καμια διάθεση ..Προτιμώ μια βάφτιση με τους κολλητούς μας τους φίλους μας και τους κοντινούς συγγενείς ,θα το ευχαριστηθούμε πιο πολύ από αυτο που κανονίζουν οι γονείς μου και τα πεθερικά μου...,

Αλλα πως τους αλλάζεις μυαλά ;

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παρος πολυ ομορφη φωτογραφια!! Εμεις για βαφτιση αν και λεμε για Οκτωβρη δεν εχουμε κανει τιποτα ακομα...

Για την συναντηση και εμενα μου πεφτει μακρια.. :oops:. Αν ερθω ομως θα ερθω χωρις την μικρη, θα την αφησω στον μπαμπα της, αρκει να γινει απογευμα.. Να ξεσκασω και εγω λιγο...

Σημερα κοιμηθηκε 2- 6 και μετα 7-11. Παλι κοιμηθηκα και εγω τα τετραωρακια μου!! :P

mYQbp2.png

Πηραμε και το βιβλιαριο σημερα απο το Ιασω... Μας ειχαν πει να εχουμε μαζι και την φωτοτυπια αλλα τελικα δεν ζητησαν τιποτα. Οσες δεν εχετε παρει ακομα βιαστειτε πριν τελειωσουν παλι!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Βρε Σιλβη αν κανεις βαφτιση και γαμο μαζι , τα μονα εξοδα που θα κανεις παραπανω ειναι το νυφικο και οι μπομπονιερες... Προσκλητηρια, γλυκακια και μπομπονιερες θα παρεις ετσι και αλλιως....

mYQbp2.png

mummycool δυστυχώς πρέπει να πάω στο Ελενα , δεν εχει εξω ιατρείο .

Το ενθαρρυντικό είναι οτι χθες και σήμερα μέχρι στιγμής εχω καταφέρει να τρώει στο 2ωρο και οχι ανα 1ώρα .

Μακάρι να κρατήσει .

Σήμερα σαραντήσαμε και το απόγευμα θα πάμε στην εκκλησία για ευχούλα . Απο αύριο ξεκινάμε και βόλτες με το καρότσι .

Η κλεισούρα δεν αντεχεται !!!

Οταν πάτε βόλτες στο κεφαλάκι του μωρού βάζετε κάτι ? Για τον ήλιο ή τον αέρα ..........

ελιτα εγω θα παρω την μπεμπα μαζι τον Αλκη θα τον αφησω στην γιαγια του γιατι δεν προκειται να κατσει θα τρεχει πανω κατω και θα με τρελανει με την ωρα δεν εχω προβλημα οτι σας βολευει

jend αν το κανεις σπιτι σιγουρα μια ταλαιπωρια θα την εχεις οποτε καλυτερα καπου αλλου εγω ακομα δεν εχω αποφασισει που θα το κανω μετα μονο την εκκλησια αλλα εμεις εχουμε και ενα χρονο ακομα μπροστα μας

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Kαι εγώ θα πάρω τον μπέμπη μαζί μου!!!! Εκτός απο τις μαμάδες Φεβρουαρίου πρέπει να γνωριστούνε και τα μωρά Φεβρουαρίου!!!!!!!!!!!!!!!

Συμφωνω απλα εγω αν ειναι ειπα του αντρα μου να πει βολτα εκει τον γιο του το μεγαλο και εγω ναρθω να σας βρω για καφε με τα μωρα. Γιατι με δυο δεν ειναι ευκολο να μετακινηθω μονη. Το γκολντεν εχει κανα παιδοτοπο κατι να πανε?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Mummycool για το μπεμπη λες?Τι φορμες, μπερδευτικα δεν καταλαβα. Φορμακια φοραω και στα δυο γενικα αλλα ο μπεμπης τωρα αρχισαν να του κανουν και αλλα ρουχακια ακομα φοραμε τα 0-3.Κλαψ!!!!:-(

Η λες για τον μεγαλο,που ανεφερα πριν. Κοιτα κι εμενα αμα με ντυνανε με ταιζαν με ποτιζαν στο στομα μ...α θαμουν να πω πως δε θελω?Το θεμα ειναι εμεις οι μεγαλοι να μην τοο κανουμε. Σε λιγο θα ντερπεται ηδη εχει ξεπεταχτει, ειναι 35 κιλα και 115 υψος δεν ειναι μικρος!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...