Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ έχω σταματήσει να μαι πολύ τυπική, αποστειρώνω αλλά μπορεί να κρατήσω και 2-3 μέρες τα μπουκάλια στο ψυγείο, βέβαια δε δίνω σκόνη αλλά χαμομήλι και μητρικό, επίσης αν λερωθεί η πιπίλα την ξεπλένω με ζεστό νερό και του τη δίνω

i1lzp2.png

Αντε βρε συμπεθερα ωστε ετσι ο γαμπρουλης μου ε?Ειναι και χορευταρας!!!!Μπραβο του που τρωει και μονος.

Ναι βρε κανονιστε και θαρθω κι εγω σταρμπακς η γκολντεν. Παρασκευη θαταν καλα που ανεβαινει ο αντρας μου πανω για τον μικρο να με αφηνε εκει με το αμαξι.

Ινκα δε νομιζω πως θα εκανε σουρτα φερτα γενικα δεν το συνηθιζει ουτε μας ενοχλει με περιττα. Εξαλλου εχει κι αυτη μια σχεση τωρα πολυ καιρο δηλαδη αποταν χωρισε αμεσως - δεν ξερω αν καταλαβες.......!!!!!;)Που ειναι πιο αυστηρος απο μενα γενικα. Και να φανταστεις πως ηταν φιλος του αντρα μου:mad:

Τελοσπαντων. Μεγαλωνει και με γιαγιαδες αλλα η μια τον αφηνει να τρωει, η αλλη η πεθερα μου τον κηνυγαει στο στομα και ο αντρας μου που ενω ξερει πως πρεπει να μαθει κι αυτος μπαινει στον πειρασμο να του το βαλει στο στομα, κι εγω να ουρλιαζω απο διπλα, θελει να φαει αλλα οταν εχει μαθει να του το δινουν στο στομα . Τη ζημια την κανει η μανα του ομως γιατι απο μικρος που ηταν φοβοταν μην της λερωσει και για πιο γρηγορα τον ταιζει αυτη και τωρα.

Χτες τον βαλαμε να φαει μονος και δε μπορουσε να τσιμπησει το μπιφτεκι, βεβαια εχει βολευτει και λεει δε μπορω μου πεσε κατω, του λεμε μην αγχωνεσαι ας πεσει δεν πειραζει θα τα μαζεψουμε εμεις. Τουχει γινει αγχος το να μη λερωσει καταλαβες?Στο σχολειο βεβαια που τρωνε ολα τα παιδια μια χαρα τρωει μονος. Απλα ειναι λιγο αδεξιος σαυτο.Στο νυσιμο μια χαρα ντυνεται οταν θελει και το μπρος πισω και καλτσες και παπουτσια αλλα χτες θυμωσα με τον δικο μου που επειδη ταιζε τον μπεμπη και ο μικρος εκανε μπανιο με κοιταει και μου λεει ντυστονε βοηθησε τον και ο μικρος καθοταν και περιμενε κι εγω να προσπαθω να του σηκωσω το ποδι που ηταν και βαρυ και να λεω τωρα ειναι μεγαλος και ντυνεται μια χαρα μονος του, (προχθες ειχε ντυθει μονος του)κι αυτος με αγριοκοιταζε αλλα γιατι .Γιατι επειδη αυτος ασχολιωταν με το μπεμπη δεν ηθελε να νιωθει ο αλλος πως τον παραμελλει και καλα και να τον ντυσουμε σα μωρο. Φυσικα τον αγριοκοιταξα κι εγω γιατι ειχα τη μπεμπα να περιμενει να φαει. Τεσπα.Αν εχουμε ενοχες δεν συμπεριφερομαστε σα ναναι μωρο ο αλλος γιατι μονο κακο του κανουμε ετσι λεω. Δεν πρεπει να τα κανουμε τεμπελικα τα παιδια μας. Φαντασου να το κανω στα δικα μας και να ναι 6 χρονων και να περιμενουν και τα δυο α τα ντυσουμε εμεις!!!!

Συμπεθερα αν πας μια δυο σελιδες πισω θα δεις το γαμπρουλη σου φωτο η θες να την ξαναβαλω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Παρος κουυυυυυυκλος ειναι!!!!

Γεωργια αν θες κξαι εγω οδηγω μπορω ακομα και κεντρο να κατεβω να σε παρω γιατι αφηνω τον Αλκη στην γιαγιατου που μενει κεντρο και οποια αλλη κοπελα δεν εχω προβλημα μπορω να την παρω

Συμπεθερα τον θαυμασα τον γαμπρουλη μου κουκλος ειναι το πουλακι μου ελπιζω την Παρασκευη να τον δω και απο κοντα να κκανουμε και την γνωριμια;)

Εμενα η παιδιατρος μου εχει πει να αποστειρωνω μεχρι τον 6ο αλλα γενικα απο 2μηνων και αυτα ειμαι πιοχαλαρη σε οτι εχει να κανειμε πιπιλες κλπ αν πχ δεν εχω αποστειρωμενη την πλενω με ζεστο νερο και της την δινω

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κι εγω mummycool ετσι κανω με πιπιλες.Ναι ετσι ειναι οι ταυροι και αυτο που λες για το πληντυριο και οταν θηλαζω τη μπεμπα ερχεται απο πισω και τριβεται. Ασε και χτες θελαμε να ....αλλα η μπεμπα παραφαγε και βογγαγε δε μπορουσε να κοιμηθει μας πηγε 4 για να κοιμηθει και μετα κοιμοταν ως τις 11. Ξερεις τι παθαινει την παιρνει ο υπνος στο στηθος εγω δεν την κοβω και συνεχιζει να ρουφαει και μετα φουσκωνει και ενω κοιμαται ξυπναει απο βαρυστομαχια. Να της δωσω καμοια σοδα?!!!!!!χαχα

Συμπεθερα!!!post-22755-1482544015337_thumb.jpg

post-22755-14825440153823_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

και εγω εχω σταματησει να ειμαι τοοοσοοο τυπικη, εχθες για παραδειγμα ειχαμε παει στου αδελφου μου και αφου εφαγε ξενο δεν ειχα αλλα μπιμπερο μαζι μου και του εφτιαξα στο ιδιο μπιμπερο αμεσως μολις τελειωσε .....λεω να την ρωτησω γα αυτα αλλα πρεπει να τα θυμαμαι και καθε φορα που πηγαινουμε οολο και κατι ξεχναω...

παντως εμενα μου ειχε πει μολις παρει το παιδι κουταλι ( δηλαδη κρεμα ) τοτε σταματαμε και την αποστειρωση....εμας μας κοβω για το 6μηνο παντως γιατι αυτος οολο και παχαινει ..θα δειξει !

παρος τελεια η φωτο και του μωρου και απο την βαπτιση ..μια κουκλα ησουν ! εμεις λεμε για τελος Σεπτεβρη γιατι αρψες παντρευεται και ο νονος μας ...εχουμ ενα εξωκλησσι απεναντι απο το σπιτι μας σ ενα λοφο και θα το κανουμε εκει ...

τωρα για το τραπεζι οι αποψεις ειναι διαφορες ..ο αντρας μου θελει εξψ στο σπιτι μας να κανουμε catering αλλα παροτι εχουμε σχεδον 3 στρεματα χωρο, οκηπος δεν ειναι φτιαγμενος και εγω δεν θελω , λεω η στην εκκλησια απεξω που εχει επισης πολυ χωρο η σε κανενα μαγαζι...να παω κυρια ! βεβαια στο τελευταιο μου απαντα πως αφου θα κανουμε catering δεν θα κανω τπτ αλλα γινεται αυτο ?? δεν γινεται!

αα και εμεις μαμι καπως ετσι για τριο μας βλεπω..και συμπεθερα και εμενα ολο και λυσσαει αλλα και εγω δεν μπορω και οποτε θελει ....οκο τον ειχα στην στερηση ολο τον καιρο της εγκυμοσυνης αλλα τωρα η κουραση που νιωθω ειναι πρωτογνωρηηηηη

Παρος κουυυυυυυκλος ειναι!!!!

Γεωργια αν θες κξαι εγω οδηγω μπορω ακομα και κεντρο να κατεβω να σε παρω γιατι αφηνω τον Αλκη στην γιαγιατου που μενει κεντρο και οποια αλλη κοπελα δεν εχω προβλημα μπορω να την παρω

Συμπεθερα τον θαυμασα τον γαμπρουλη μου κουκλος ειναι το πουλακι μου ελπιζω την Παρασκευη να τον δω και απο κοντα να κκανουμε και την γνωριμια;)

Εμενα η παιδιατρος μου εχει πει να αποστειρωνω μεχρι τον 6ο αλλα γενικα απο 2μηνων και αυτα ειμαι πιοχαλαρη σε οτι εχει να κανειμε πιπιλες κλπ αν πχ δεν εχω αποστειρωμενη την πλενω με ζεστο νερο και της την δινω

Θαχετε τα μωρα?Γιατι εγω δεν μπορω να τα αφησω καπου εννοειτε. παμε πακετο ολοι μαζι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

και εγω εχω σταματησει να ειμαι τοοοσοοο τυπικη, εχθες για παραδειγμα ειχαμε παει στου αδελφου μου και αφου εφαγε ξενο δεν ειχα αλλα μπιμπερο μαζι μου και του εφτιαξα στο ιδιο μπιμπερο αμεσως μολις τελειωσε .....λεω να την ρωτησω γα αυτα αλλα πρεπει να τα θυμαμαι και καθε φορα που πηγαινουμε οολο και κατι ξεχναω...

παντως εμενα μου ειχε πει μολις παρει το παιδι κουταλι ( δηλαδη κρεμα ) τοτε σταματαμε και την αποστειρωση....εμας μας κοβω για το 6μηνο παντως γιατι αυτος οολο και παχαινει ..θα δειξει !

παρος τελεια η φωτο και του μωρου και απο την βαπτιση ..μια κουκλα ησουν ! εμεις λεμε για τελος Σεπτεβρη γιατι αρψες παντρευεται και ο νονος μας ...εχουμ ενα εξωκλησσι απεναντι απο το σπιτι μας σ ενα λοφο και θα το κανουμε εκει ...

τωρα για το τραπεζι οι αποψεις ειναι διαφορες ..ο αντρας μου θελει εξψ στο σπιτι μας να κανουμε catering αλλα παροτι εχουμε σχεδον 3 στρεματα χωρο, οκηπος δεν ειναι φτιαγμενος και εγω δεν θελω , λεω η στην εκκλησια απεξω που εχει επισης πολυ χωρο η σε κανενα μαγαζι...να παω κυρια ! βεβαια στο τελευταιο μου απαντα πως αφου θα κανουμε catering δεν θα κανω τπτ αλλα γινεται αυτο ?? δεν γινεται!

αα και εμεις μαμι καπως ετσι για τριο μας βλεπω..και συμπεθερα και εμενα ολο και λυσσαει αλλα και εγω δεν μπορω και οποτε θελει ....οκο τον ειχα στην στερηση ολο τον καιρο της εγκυμοσυνης αλλα τωρα η κουραση που νιωθω ειναι πρωτογνωρηηηηη

Τζενη ετοιμζεις και θρησκευτικο?Εμεις του χρονου με τη βαπτιση τελικα

PN8Qp2.png

csXep2.png

paros ωραια φωτογ εχω παει και γω σε βαφτιση εκει και ειναι πολυ ωραια ο γιος σου ειναι πολυ κουκλι μπραβο τα δικα σου ματια πηρε ή του μπαμπα!!

Κοριτσακι μενουμε Βυρωνα εμεις εσεις που μενεται?? Ευχαριστουμε παντως πολυυυυυυυυ - πολυυυυυυυ!!!!

Σιλβυ αν δε εχετε λογους να κανετε χορους και πανηγυρια κανε μονο βαφτιση και κρατα τα λεφτα σου για σας!!!

Καλα δικιο εχει ο doc με την αποστειρωση αφου βαζουν πλεον τα χερια στο στομα..... αλλα τι να πω αλλοι γιατροι λενε μεχρι τον 6 μηνα!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

παρος κούκλος!!! κι εσύ το ιδιο!!!!!!

ελίτα μεγάλωσε μην του φοράς όλο φόρμες του παιδιού!

ναι κι εμένα ετσι κανει οτααν κοιμαται στο στηθος καμια φορα τον βαζω να ρευτει λιγο πριν κοιμηθει κ το σωζουμε

γεωργια λένε οτι οι μικροοργανισμοι από το γαλα ειναι χειροτεροι απο τα μικροβια αλλα δεν ξερω

Επεξεργάστηκαν by mummycool

i1lzp2.png

σιλβη δεν ξερω αν θελεις νυφικο βαλτο αλλα δεν ξερω θα τα βγαλεις τα λεφτα; συνηθως στις μικες πολεις κατι γινεται, εμεις ισα ισα ήρθαμε μηδεν εις το πηλικο

Επεξεργάστηκαν by mummycool

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...