Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε κοριτσια ο αντρας μου εχει ορεξη για αγκαλιτσες και φιλακια.... Εγω ομως ειμαι κομματια και εχω ακομα σιδερο και να πλυνω τα μπανια, και να κανω αποτριχωση γιατι αυριο εχω γυναικολογο και ειμαι και ξενυχτισμενη και ποναει και η μεση μου.... Προσπαθω ομορφα να του πω φιλε στοπ, αλλα δεν το καταλαβαινει (ή κανει πως δεν καταλαβαινει..).... Αχ τι τραβαω η γυναικα - μανα!!! Ινκα το λιπαντικο μας μαρανε μου φαινεται!!:tongue:

βρε μοιραία γυναίκα, μην τον ξεσηκώνεις τον άνθρωπο!! αχ σας λέω αυτός ο θηλασμός φταίει που τα χουμε φόρα παρτίδα όλα...

εμείς τίποτα πάντως, ξεραίλα, πτώματα συνέχεια, μόνο αστεία κάνουμε, τρίβεται πάνω μου την ώρα που αλλάζω το μπέμπη στο πλυντήριο και την ώρα που το θηλάζω ξαπλωμένη....τρελά τρίο μας περιμένουν :mad:

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Σας διαβάζω (ή τουλάχιστον προσπαθώ) αλλά δεν καταφέρνω να σας γράψω...

Χθες πήγαμε στην παιδίατρο για να δούμε τι γινεται με το κρυωμα της μπέμπας...

Ευτυχώς είναι καλύτερα, δεν έχει καθόλου ακροαστικά, και μας έμεινε μόνο το μπούκωμα...

Κατά τ'άλλα, οι ψυχοκινητικές της αντιδράσεις είναι τέλειες! 58 εκατοστά, και απο βάρος 5100gr (αν δεν ήταν αρρωστούλα θα έπαιρνε κι άλλο βάρος, αλλά δεν πειράζει). Πάντως είπε η γιατρός οτι είναι σαν μωράκι 3 μηνών στις αντιδράσεις της και οτι θα τα κάνει όλα γρήγορα (μπουσούλισμα, περπάτημα, ομιλία κλπ)!!! Το τι χαρά πήρα!!!!

Όσο για τα εμβόλια, εμείς θα κάνουμε σε 10 μέρες το Pentavac και μετά απο 1 μήνα απο το 1ο εμβόλιο θα κάνουμε το Prevenar. Αυτά τα νέα μας!!

Να έχουμε όλες μια όμορφη βδομάδα!!! Φιλιά πολλά!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημεραααα και καλη εβδομαδα!!

Τι μου κανετε?? εμεις τρεχουμε λιγο με το γαμο,μπαινουμε σιγα σιγα στην τελικη ευθεια και ειναι πολλα πραγματα που πρεπει να γινουν και εγω με το μπεμπη αγκαλια να το παιζω βεγγος

το θετικο (αν και προς το παρων τοθεωρω τυχαιο ) ειναι πως ο μπεμπακος 2 βραδυα τωρα κοιμαται κατα τις 11-12 και ξυπναει ...στις 9!!!!!!τωρα να εχει ξυπνησει και μεσα στην νυχτα και να μην τον ακουσα και τα δυο βραδυα μαλλον απιθανο ε??

το αρνητικο βεβαια ειναι πως δεν κοιμαται σχεδον καθολου στη διαρκεια της μερας ...10λεπτα με τεταρτο κοιμαται !!

λετε να ανησυχησω ???? εγω σκεφτηκα πως μαλλον ειναι που μεγαλωνει και δεν θα κοιμαται και συνεχεια ε???

συνεχιζει να βαζει μπουνιτσα στο στομα και απο πιπιλα καμιααααααα της εχω δοκιμασει σχεδον ολες !!

τον ματιασα αρχισε να μουρμουραει

καλημερα κοριτσια !!!

εχθες χαθηκα αλλα αργησαμε να γυρισουμε απο τον παιδοτοπο γιατι ο Αλκης ξεσαλωσε ενα θα σας πω την ωρα του φαγητου ολα τα παιδακια ειχαν κατσει σε τραπεζακια με καρεκλιτσες να φανε βαζω και εγω τον δικο μου και παω να του ετοιμασω ενα πιατο γυρναω και τι να δω το καμαρι μου ειχε ανεβει στην καρεκλα και χορευε μονος του και τα αλλα παιδακια απο κατω χτυπαγαν παλαμακια ελιωσα στο γελιο τι παιδι ειναι αυτο καλε???που το βρηκα????!!!!!

προοχθες στην κουμπαρα τελικα καλα περασαμε μεταξυ μας καλυτερα ηταν που δεν ειχα παρει τα παιδια γιατι θα τα κυνηγαγα ολοι την ωρα ενω ετσι ηπιαμε τα ποτακιαμας χαλαρωσαμε ειπαμε και μια κουβεντα

Ελιτα εγω αν το σπιτι ητανε πολυ καλο θα πηγαινα βεβαια απο οτι λεει και ο αντρας μου ειμαι πολυ προχωρημενη σε αντιληψεις (για κακο το λεει:tongue:) και γενικα δεν ζηλευω ασε που ειμαι και της αποψης πως αν θελει να στην κανει ο αλλος μπορει να στην κανει αν η γυναικα ειναι στις 2 ωρες μακρυα ή και στα 2 λεπτα το θεμα ειναι να μην θελέι αν ειναι τετοιος και για τσιγαρα στο περιπτερο θα παει και θα βρει γκομενα απτα λεγομενα σου εχω καταλαβει οτι μια χαρα κυριος ειναι ο αντρουλης σου αρα μην φοβασαι τιποτα:D Οσο για το αλλο το παιδακι δεν φταιει σε τιποτα αν το μαθανε ετσι μονο κακο του κανουνε τα παιδια πρεπει να μαθαινουνε να ειναι ανεξαρτητα απο μικρα για να μπορουν να ανταπεξελθουν σε καταστασεις δυστυχως δεν μπορουμε να ειμαστε παντα απο διπλα τους να τα ταιζουμε και να τα πηγαινουμε τουαλετα. Εχθες το παρτυ το εκανε ο ανηψιος μας εκλεισε τα 4 και ως επι το πλειστον ηταν μεγαλυτερα απο τον Αλκη παιδακια στην αρχη κοιταγα τα φουσκωτα και πως ετρεχαν πηδαγαν κλπ και σκεφτομνουνα παει θα χτυπησει ασχημα το δικο μου αν μπει μεσα αλλα μετα σκεφτηκα οτι πρεπει να τον αφησω να μπει να χαρει και τον αφησαμε καθισαμε πανω με τους γονεις και ηπιαμε τον καφε μας (κατω ητανε κοπελες του παιδοτοπου και τα προσεχανε) και περασαμε κι εμεις και ο Αλκης τελεια, μετα οταν ηρθε η ωρα του φαγητου καθισαν ολα να φανε μακρυα απο τους γονεις πηγα και εγω τον δικο μου του πηρα φαγητο και ξεκινησα να τον ταισω αλλα μετα ειδα ολα τα παιδακια που τρωγανε μονα τους και λεω τι το δικο μου θα το ταιζω εγω σαν να ειναι χαζο και ετσι τον αφησα κι εκει και μια χαρα εφαγε και αισθανθηκα πολυ περηφανη γιατι ειναιμικρουλης!!!!!

Γιωτα και ο δικος μου τα ιδια πω πω τι πραγμα ειναι αυτο τελικα με στριμωξε και την Παρασκευη και το Σαββατο με το ζορι αλλα μερικες φορες νιωθω πολυ κουρασμενη που μολις μου τα αρχιζει αυτα βαζω τις φωνες:oops::oops:

Βεβαια καταλαβα οοτι ισχυει το τρωγοντας ερχεται η ορεξη:P:p:p:p:p

Λοιπον κοριτσια τι λετε να κανονισουμε Πεμπτη ή Παρασκευη να συναντηθουμε σε κανενα starbucks ή golden hall που ειπεκαι η ινκα????

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

kalimeraaaaaaaaaaa!!!!!!

elita ,panta tha yparxei antagonismos apo merous tis proin kai siga siga tha to perasei sto paidi ..an benovgenei eykola sto spiti tha niothete enoxes gia tin eytixia sas!!!!..den sizito gia to oikonomiko..pou meta tha axisei giati gia ta didima ayto ....afou tha ta vlepei ola pio eykola..

ki egi paidi xorismenon gonion eimai kai pistevo oti to konta den tha mou ekane kalo ...

den troei mono tou sta 5;..megalonei me tin giagia e;

kale sas rotisa gia to masitiko!!

imaste dyo gia tin sinantisi !!!!kanenas alos kaleeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! pantos ki etsi ego messa ime!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

ειμαστε εγω και η ινκα αααααλλες????

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ινκα αμα παμε οι δυο μας θα γνωριστουν η μπεμπε μου με την φουφουλα και θα κανουν παρεα και οι αλλες θα ζηλευουν:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρα κορίτσια !Τι κάνετε; Ολα τα μωράκια καλά;Εμείς από σήμερα στην ρουτίνα μας με την μπέμπα ....ευτυχως τέλειωσαν οι γιορτές και τα αρνια και οι επισκέπτες τώρα παίζουμε μόνες μας!!!

Κορίτσια από οτι θυμάμαι όλες έχετε κανονίσει βαφτίσια; Εμείς κορίτσια ακόμα σκεφτόμαστε τι να κάνουμε ,είμαστε παντρεμένοι με πολιτικό γάμο εδω και 6 χρόνια και σκεφτόμαστε τωρα να κανουμε θρησκευτικό γάμο και βαφτίσια ή να κάνουμε μόνο βαφτίσια ;Αυτη την ταλαιπωρία με τον θρησκευτικό γάμο το γλέντι ,τις τούρτες ,τους χορούς δεν τα πολυπάω ..αλλα ξ'ερω κι εγώ .Εσεις τι λέτε ;

mz6Up2.png

Kαλημέρα και απο εμάς κοριτσια!!!!!!!!

Σας διάβασα αλλά σε πια να πρωτοαπαντήσω....

Inka νωρίς δεν είναι για μασιτικό?? Πάντως και εγώ είχα καταστρέψει ένα με νερό στον αποστειρωτή!!!!

Ελίτα και εγώ πιστεύω οτι δεν χάνεις τπτ να ψάξεις λίγο ακόμα για σπίτι και αν δεν βρείς τπτ να νοικιάσεις αυτό... Άμα είναι να στην "κανει" ο άλλος στην κάνει ακόμα για η άλλη να είναι σε άλλη χώρα..

Επισεις μου φαίνεται κουφό 4 χρονων παιδάκι να μην τρώει μόνο του, εγώ την δικιά μου απο 1,5 χρονών την άφηνα να φάει μόνη της, γινόταν βέβαια χάλια αλλά πιστευω οτι πρέπει να τα αφήνουμενα πάρουν πρωτοβουλίες και να τους δίνουμε την δυνατότητα να προσπαθούν να κάνουν μόνα τους πράγματα... Ούτε εμένα ντύνεται μόνη της αλλά αμα της πω να βγάλει το παντελόνι της το βγάζει!!! Έχω όμως και μια γνωστή που το παιδί της(αγόρι) μέχρι τα 2μιση το τάιζε αλεσμένα για να μην πνιγει και τώρα που είναι 4 δεν ξέρει να φάει μόνο του και κάθεται και το ταίζει... Είναι πως θα το μάθεις το παιδάκι... Και ειδικά τα αγόρια θέλουν πολύ προσοχή γιατί δυστηχώς τα παραδείγματα και τα ερεθίσματα της εποχής είναι πολύ άσχημα και επικίνδυνα...

Είμαι μέσα για την συνάντηση!!!!!!!! Με βολεύουν πολύ και αυτά τα σημεία που προτείνατε!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Σιλβή αν δεν καίγεσαι να κάνεις Θρησκευτικό μην κάνεις.. Σιγά το πράγμα, κάνε μια ωραία Βάπτιση και έληξε... Αν πάλι θέλεις, γαμοβαπτιση είναι οτι πρέπει και γλιτώνεις και πολλά λεφτα!!!!

ΑΑΑ το Σάββατο συναντήθηκα με την φίλη μου που ήθελα να μου Βαπτίσει τον μπέμπη και της το πρότεινα και ξετρελάθηκε απο την χαρά της!!!!!!!!! Ευτυχώς γιατί είχα πολύ αγχος και δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση, αλλά αυτή δέχτηκε αμέσως και μου είπε οτι το είχε σκεφτεί και αυτή!!!!!

Ινκα σου έγραψα εκκλησία την Παναγία Ελευθερώτρια στην Πολιτεία!!!! Εκεί είχα βαπτίσει την μικρή, μισό να σας βάλω και photo!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλημερα τι κανετε!!!!Ειχαμε μια ησυχη νυχτα, ευτυχως!!!Συνεχιζουμε ακαθεκτοι να σταματαμε να τρωμε και να βαζουμε το χερι αντε να δουμε τι θα γίνει!

Την Πεμπτη θα παμε στον παιδοορθοπεδικο να ξαναελεξουμε τα ισχυα μας, μακαρι παναγια μου να ναι ολα καλα!!!

Σημερα και χτες εκανε κρυο στο Βυρωνα κατεβαζει ο Υμηττος!!Βλεπω κανονιζουμε συναντηση, εμας η Κιφησιά μας πεφτει λιγο μακρια δεν οδηγω κιολας και εναι λιγο θεμα!!

Κοριτσια ο γιατρος μου ειπε στον τριτο μηνα να σταματησω να αποστειρωνω τα μπουκαλια δεν ειναι λιγο νωρις εσεις τι λετε??? παντως εγω σκεφτομαι να συνεχισω

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...