Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κι απο μας!!

μαμυ τι ωραια τα σπασε ο βεντουζας μπραβο οπα το παιδι!!!!

εμεις κοιμομαστε και σε λιγο θα ξυπνησουμε για το μπανακι μας και μετα γαλα και νανιιιιιιιιιιι λεμε τωρα!

καλα ινκα τι διαρκεια να θελει του κανω καμια γλυκα και μετα το παραταω παω στη κορη μου, τπτ αστον να ονειρευεται!! εν το μεταξυ δεν εχω και πολυ ορεξη, τι εγινε???

ιωαννα υπομονη με τη διαιτα, θα περασει κι αυτο!!!!

κοπελες με καισαρικη ποτε σας ειπε να πατε να σας δει ο γυναικολογος??εγω εχω ενα θεμα στα μεσα του κυκλου ξαναχω λιγο αιματακι το ειχα και παλιοτερα και τελικα ειχα ενα πολυποδα που οταν τον εβγαλα ισιωσε και η περιοδος δε πιστευω ναχω τπτ παλι δεν αντεχω!!Αυτο το μηνα μου ειπε εμενα, θα παω και αφηστε περιμενεις εκει περα 10 ωρες αν το ραντεβου σου ειναι 4 σε παιρνει 6 γκρρρρρρρρ!!!!! τη ζουζουνιτσα θα τη παρω μαζι μου αφου ο αντρας δε εμαθε να τη ταϊζει και μιλαει κιολας.... αντε......

καλα η πεθερα εκλεισε 7ωρη επισκεψη ηπια δυο καφεδες να την αντεξω!!!εριξε κι εναν υπνο στο καναπε και ευτυχως εκανα και γω το μπανακι μου και ξεβρωμισα τη κουζινα λιγο!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοροτσια στα πεταχτα γιατι εχω αφησει τα μικρα στο κρεββατι. Συμφωνω με τα τσουπ ινκα που λες ετσι ειναι. Ασε ειμαι και κριαρι ζηλευω ευκολα. Οπως τα λες χωρισαν απο χαζομαρα και εγωισμους και οταν εχεις παιδια κοιτας και λιγο τι ειναι καλο γιαυτα.

Ραμονα δε νομιζω να κανει κακο η βαφη. Το λεει και η αγλαια στο φορουμ αλλιως δε θα θηλαζαν οι γυναικες αν ηταν ολο μη και απαγορευσεις.

Ενα αυτο και α ηθελα να σου πω πως και μας ειχαν φτιαξει πολυ οι σχεσεις αλλα πειρχτηκα και στραβωσα οταν ημουν στο μαιευτηριο τοτε που γεννησα και επειδη κατι ειχε παρεξηγησει με τον αντρα μου γυριζει και του λεει την εξης φραση :μη τρελλαθουμε κιολας δεν καταλαβαινει το παιδι πουναι 5 χρονο καταλαβαινουν τα διδυμα που δεν καταλαβαινουν το χριστο τους!!!!!Ταχα παρει πολυ ασχημα πειραχτηκα και απο τοτε δε θελω να τη δω ζωγραφιστη. Που θαπρεπε τεμεναδες να μου κανεις που ολοι κι εγω και οι γονεις μου φερομαστε με τον καλυτερο τροπο στο παιδι της και δεν εχω υποχρεωση ουτε να του μαγειρευω ξεχωριστο φαγητο. Ετσι αντε τωρα. Οπως το σεβομαι εγω απαιτω κι εγω τον ιδιο σεβασμο για τα παιδια μου. Και ειδικα που γεννηθηκαν χριστουγεννα και τα προστατευει ο χριστουλης

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ax ινκα μου ασε....θελω παααααρα πολυ να τα βαψω εχα νρονο σχεδον κλεινω ετσι..κ εχω παθει....αλλα ρε πουστη μου φοβαμαι πολυ..η παιδιατρος μου ειπε οχι μονο ανταυειες..

Ιωαννα μου κ εγω κατι τετοιο σκεφτομουνα...αλλα δεδν νομιζω να ειναι επηρεαζει μονο για την ημερα που θα γινει η βαφη αλλα γενικα τον θηλασμο λογω ουσιων...

Αχ βρε κοριτσια οσον αφορα το θεμα της Ελιτας ειναι λιγακι λεπτο ..κ αυτο το λεω γιατι...τα παιδακια καλως ή κακως κ νομιζω καλως θελουν να ειναι οσο περισσοτερο μπορουν με τους γονεις τους..κ ενα παιδακι απο χωρισμενους γονεις εχει αυτη την επυθιμια πολυ πολυ περισσοτερο...οποτε

νοιμιζω οτι ε αυτη τη περιπτωση δεν κοιταμε θεμα ζηλιας με την πρωην αλλα το καλο του παιδιου αλλα κ του δικου μας που θα ειναι οσο περισσοτερο γινεται με το αδερφακι του..θα μεγαλώνουν οσο μπορουν περισσοτερο μαζι κ θα ειναι αγαπημενα...οταν παντρευομαστε αντρες ηδη χωρισμεινους με παιδια καποια πραγματα τα ξερουμε εκ των προτερων..οποτε ειναι δικη μας επιλογη...

Εμας ο μικρος ειναι πολυ συχνα στο σπιτι μας κ μενει κιολας πολλες φορες..ποτε δεν με ενοχλησε αυτο...αυτο το τσουπ που λες κ εσυ ινκακι γιατι κ εμεις κοντα μενουμε..κ τωρα που αρχιζει να μεγαλωνει θελει περισσοτερο τον μπαμπα του....Ποτε δεν θα ηθλεα να μπω αναμεσα σε αυτην την σχεση τους αλλα ουτε κ να απομακρυνω τον πατερα του μακρυα του...εννοω αποσταση περιοχης ετσι; μην παρεξηγηθω..

Κ ολα αυτα νομιζω τα κατανοω περισσοτερο γιατι ειμαι κ εγω παιδι απο χωρισμενους γονεις κ ξερω παρα πολυ καλα πως νιωθει ενα παιδακι για τον γονιο που δεν τον ζει καθημερινα...Πιστεψτε με εινει πολυ σκληρο...οσο καθημερινο κ κοινο προβλημα κ ας εχει γινει το θεμα χωρισμος οταν υπαρχουν παιδια..ειναι πολυ σκληρο για το παιδι...που στο κατω κατω δεν φταιει σε τιποτα ..κ ουτε καν επελεξε καταστασεις...απλα βρεθηκε μεσα σε αυτες...

Αχ Ινκακι μου κ δεν ειναι να μοιραζεσαι τον αντρα σου..σε αυτην την περιπτωση δεν τον μοιραζεσαι..ειναι αποκλειστικα δικος σου..απλα το παιδι ειναι αυτο μοιραζεται στο τελος τον γονιο του..:| δυστυχως οταν υπαρχουν χωρισμοι...!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Κοροτσια στα πεταχτα γιατι εχω αφησει τα μικρα στο κρεββατι. Συμφωνω με τα τσουπ ινκα που λες ετσι ειναι. Ασε ειμαι και κριαρι ζηλευω ευκολα. Οπως τα λες χωρισαν απο χαζομαρα και εγωισμους και οταν εχεις παιδια κοιτας και λιγο τι ειναι καλο γιαυτα.

Ραμονα δε νομιζω να κανει κακο η βαφη. Το λεει και η αγλαια στο φορουμ αλλιως δε θα θηλαζαν οι γυναικες αν ηταν ολο μη και απαγορευσεις.

Ενα αυτο και α ηθελα να σου πω πως και μας ειχαν φτιαξει πολυ οι σχεσεις αλλα πειρχτηκα και στραβωσα οταν ημουν στο μαιευτηριο τοτε που γεννησα και επειδη κατι ειχε παρεξηγησει με τον αντρα μου γυριζει και του λεει την εξης φραση :μη τρελλαθουμε κιολας δεν καταλαβαινει το παιδι πουναι 5 χρονο καταλαβαινουν τα διδυμα που δεν καταλαβαινουν το χριστο τους!!!!!Ταχα παρει πολυ ασχημα πειραχτηκα και απο τοτε δε θελω να τη δω ζωγραφιστη. Που θαπρεπε τεμεναδες να μου κανεις που ολοι κι εγω και οι γονεις μου φερομαστε με τον καλυτερο τροπο στο παιδι της και δεν εχω υποχρεωση ουτε να του μαγειρευω ξεχωριστο φαγητο. Ετσι αντε τωρα. Οπως το σεβομαι εγω απαιτω κι εγω τον ιδιο σεβασμο για τα παιδια μου. Και ειδικα που γεννηθηκαν χριστουγεννα και τα προστατευει ο χριστουλης

Elita μου..αυτο ηταν οντως παααααααααααααααααρα πολυ χοντρο....πολυ:mad:

δεν το λεει μια μανα αυτο..! ελεος!!!!!!!!!!τωρα κ εγω νευριασα...αλα ξαναλεω τα παιδακια δεν φταινε ποτε σε τιποτα..απλα βρισκονται αθελα τους απο λαθη μεγαλων σε καταστασεις..κ αυτο που θελουν ειναι αγαπη κ ενδιαφερον...

Κ να σου πω κ κατι; Μην το βλεπεις απλα ετσι ΅παιδι της΅ δες το κ σαν δικο σου παιδι...γιατι ειναι το αδρεφακι των δικων σου παιδιων ...κ αυριο μεθαυριο αυτο το παιδι μπορει να σε στηριξει να σε βοηθησει ...να σε υπερασπιστει ..το οτιδηποτε... κ αυτο θα ειναι παντα διπλα στα δικα σου παιδια..οχι αυτη...!

Κ οτι δινουμε παιρνουμε...αυτο το εχω μαθει πολυ καλα...

Αχ κοριτσια μου ελπιζω να μην παρεξηγηθω..απλα ως παιδι χωρισμενων γονιων κ εγω...ευκολα πολυ μπορει να καταλαβω τα παιδια αυτα..

Α ..ελιτα να σου πω κ το αλλο....Οτι κ να ειναι η μανα η αλλη δεν μιλαω τωρα ειδικα αλλα γενικα...οσο σκυλα κ αν ειναι κ να πιπιλαει το μυαλο του παιδιου για την αλλη γυναικα...αν λοιπον αυτη η αλλη γυναικα του μπαμπα...δινει αγαπη, ενδιαφερον, κ οτι χρειαζεται πραγματικα ενα παιδι....τιποτα δεν μπορει να του διαστρεβλωσει το μυαλουδακι του...κ θα νιωθει κ αυτο αγαπη προς εκεινη...

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Elita μου..αυτο ηταν οντως παααααααααααααααααρα πολυ χοντρο....πολυ:mad:

δεν το λεει μια μανα αυτο..! ελεος!!!!!!!!!!τωρα κ εγω νευριασα...αλα ξαναλεω τα παιδακια δεν φταινε ποτε σε τιποτα..απλα βρισκονται αθελα τους απο λαθη μεγαλων σε καταστασεις..κ αυτο που θελουν ειναι αγαπη κ ενδιαφερον...

Κ να σου πω κ κατι; Μην το βλεπεις απλα ετσι ΅παιδι της΅ δες το κ σαν δικο σου παιδι...γιατι ειναι το αδρεφακι των δικων σου παιδιων ...κ αυριο μεθαυριο αυτο το παιδι μπορει να σε στηριξει να σε βοηθησει ...να σε υπερασπιστει ..το οτιδηποτε... κ αυτο θα ειναι παντα διπλα στα δικα σου παιδια..οχι αυτη...!

Κ οτι δινουμε παιρνουμε...αυτο το εχω μαθει πολυ καλα...

Αχ κοριτσια μου ελπιζω να μην παρεξηγηθω..απλα ως παιδι χωρισμενων γονιων κ εγω...ευκολα πολυ μπορει να καταλαβω τα παιδια αυτα..

Α ..ελιτα να σου πω κ το αλλο....Οτι κ να ειναι η μανα η αλλη δεν μιλαω τωρα ειδικα αλλα γενικα...οσο σκυλα κ αν ειναι κ να πιπιλαει το μυαλο του παιδιου για την αλλη γυναικα...αν λοιπον αυτη η αλλη γυναικα του μπαμπα...δινει αγαπη, ενδιαφερον, κ οτι χρειαζεται πραγματικα ενα παιδι....τιποτα δεν μπορει να του διαστρεβλωσει το μυαλουδακι του...κ θα νιωθει κ αυτο αγαπη προς εκεινη...

Εχεις δικιο ετσι ειναι τα παιδια δε φταινε σε τιποτα. Και προσπαθω να το υπενθυμιζω στον εαυτο μου αυτο. Ετσι ειναι και εμενα τοτε φανυασου λεχωνα και να ακουσω κατι τετοιο ταραχτηκα και εκλαιγα απο τα νευρα μου. Του ελεγα να μην ξαναβαλει στο στομα της τα παιδια μου που τοτε ηταν και στη μοναδα ασε σου λεω δε θελω να θυμαμαι, οταν την πιανουν τα στριμαδια της πεταει τετοια κουλα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Ρωταγα μεχρι πια ηλικια θα ανησυχουσατε αν το παιδι σας δεν ηξερε να πιανει το κουταλι για να φαει εν γιαουρτι και μεχρι πια ηλικια θα το ντυνατε εσεις μεχρι και το σωβρακο.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ρωταγα μεχρι πια ηλικια θα ανησυχουσατε αν το παιδι σας δεν ηξερε να πιανει το κουταλι για να φαει εν γιαουρτι και μεχρι πια ηλικια θα το ντυνατε εσεις μεχρι και το σωβρακο.

α δεν ξέρω εγώ μάλλον θα θελα από τώρα αλλά δε γίνεται :P

5 ίσως; ας απαντήσουν οι έμπειρες....εξαρτάται και από το παιδί

i1lzp2.png

έτσι είναι οι ταύροι ε;; αχ ωραία και ο νίκος ταύρος είναι...

ξύπνησα στις 4 για το μπέμπη και δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ, ξαναξύπνησε έφαγε ξανακοιμήθηκε κι εγώ ακόμα εδώ, πώς θα βγει αυτή η μέρα; άντε να δούμε

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...