Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμείς ακόμα να τα περάσουμε... Αποκλειστικά θηλάζεις????

Εγώ τελευταία άρχισα να της δίνω 1-2 γεύματα ξένο. Ο γιατρός είπε πως καλό θα ήταν να είχε περάσει τα 4 κιλά!!

Εμεις σημερα ζυγιστηκαμε και ειμαστε 4.330! Την θηλαζω αποκλειστικα ακομα, και οταν βλεπω πως το στηθος αρχιζει να μην εχει και πολυ γαλα χτυπαω και λιγη μπυριτσα!!! Μην ανησυχεις μερικα παιδακια αργουν να βαλουν κιλακια, αλλα μολις παρουν μπροστα μετα δεν πιανονται!!

Εσενα ποσο εχει φτασει???

Επεξεργάστηκαν by giota!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελιτα να σου πω την αμαρτια μου εγω θα σκεφτομουν σαν γυναικα και θα ετρεχα μακρια... Ασε γιατι ο πειρασμος ειναι πειρασμος!!Οσο για τα παιδακια σου τι νομιζεις, πως σε ολοκληρη πολη μονο αυτο το διαμερισμα υπαρχει που να μπορουν να ζησουν την ζωη που τους αξιζει? Συνεχισε να ψαχνεις σε καμια αλλη περιοχη και μην ξεχνας :

ηρεμη γυναικα - συζυγος = ηρεμη μανα!!! ;)

Επεξεργάστηκαν by giota!

mYQbp2.png

Βρε κοριτσια ο αντρας μου εχει ορεξη για αγκαλιτσες και φιλακια.... Εγω ομως ειμαι κομματια και εχω ακομα σιδερο και να πλυνω τα μπανια, και να κανω αποτριχωση γιατι αυριο εχω γυναικολογο και ειμαι και ξενυχτισμενη και ποναει και η μεση μου.... Προσπαθω ομορφα να του πω φιλε στοπ, αλλα δεν το καταλαβαινει (ή κανει πως δεν καταλαβαινει..).... Αχ τι τραβαω η γυναικα - μανα!!! Ινκα το λιπαντικο μας μαρανε μου φαινεται!!:tongue:

mYQbp2.png

καλημέρα σας!!

κατεβήκαμε κέντρο για καφεδάκι και για φαγητό, όλη την ώρα κοιμόταν και φυσικά ξύπνησε λίγο μετά που ήρθε το πιάτο μου!!!!!!! ζήτησα ζεστό νερό έβαλα το μπουκαλάκι της μεντέλα μέσα μπαιν-μαρί και από την εξάτμιση εκτινάχτηκε το καπάκι (όχι το βιδωτό, αυτό που προστατεύει τη θηλή) έσπτρωξε το ποτήρι με το κρασί και χύθηκε το κρασί πάνω του!! άλλο να σας το λέω άλλο να το βλέπετε...έφαγε, κάθησε κανένα 20 λεπτο χάζεψε και φυσικά ξανακοιμήθηκε :P ο μπεκρή μεζές μου!! Τώρα γυρίσαμε έβγαλα το γάλα και ετοιμαζόμαστε για το πάρτυ...είναι γύρω στη μια ώρα στην κούνια και κουνιέται! λέτε να ζαλιστεί;;; Τρομερή εφεύρεση η κούνια!! Περιμένω από την κουμπάρα μου να μου στείλει ακόμα μια, αν κατάλαβα καλά είναι αυτή η μεγάλη που έχει η Κατερίνα :tongue:

i1lzp2.png

ελίτα λέω να ψάξεις λίγο και αν δε βρεις να το κλείσεις το σπίτι, δεν είμαι υπεράνω, κάθε άλλο αλλά αν θέλει να στην κάνει ο άλλος θα στην κάνει όπου και να μένεις.. τώρα αν είναι να την πετυχαίνεις και στο σούπερ-μάρκετ δεν ξέρω είναι κάπως, 5 λεπτά με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο;

κλειώ κι εγώ μαζί μου την είχα πάρει στη γιατρό αλλά ήταν στο ιατρείο όχι στο νοσοκομείο, δεν έχει ιατρείο;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

ελίτα λέω να ψάξεις λίγο και αν δε βρεις να το κλείσεις το σπίτι, δεν είμαι υπεράνω, κάθε άλλο αλλά αν θέλει να στην κάνει ο άλλος θα στην κάνει όπου και να μένεις.. τώρα αν είναι να την πετυχαίνεις και στο σούπερ-μάρκετ δεν ξέρω είναι κάπως, 5 λεπτά με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο;

κλειώ κι εγώ μαζί μου την είχα πάρει στη γιατρό αλλά ήταν στο ιατρείο όχι στο νοσοκομείο, δεν έχει ιατρείο;

Δεν ξερετε ποσο ανακουφιζομαι που τα ακουω νομιζα πως μονο εγω νιωθω ετσι. Α δε φοβαμια να μην μου την κανει με τη συγκεκριμενη. Ποτε δεν ηταν τρελλα ερωτευμενοι, αλλιως δε θα χωριζαν αν αγαπιοντουσαν. Και για αλλους λογους ας μην τους αναλυσω εδω. Απλα η ιδεα και μονο ναναι τοσο κοντα. Νομιζω με τα ποδια ειναι τοσο αποτι ειδα στο χαρτη φαινεται ναναι πεντε δρομους πιο εκει. Πραγματικα ηταν πολυ ωραιο σπιτι. Βεβαια μη νομιζεις και ο δικος της δε νομιζω να χαιροταν ιδιαιτερα να πηγαιναμε εκει.Βεβαια αυτη δουλευει ολη μερα. Απλα σκεφτομουν μην μετα βολευτει και της ειναι ευκολο να αφηνει τον μεγαλο οποτε της καπνισει. Θα μου πεις αν λειπει ο αντρας μου δε μπορει να το κανει. Ξερω γω τωρα ειναι αλλιως μεθαυριο θαχει διαβασματα θαχει φιλους θα θελει να βγαινει το παιδι τωρα μας εχει σα διεξοδο γιατι βαριεται μονος σπιτι αλλα γιατι να με πειραζει το παιδακι μεθαυριο θα μεγαλωσει και θα φιλαει και τα αδερφια του να παω να κανω καμοια δουλεια. Υπαρχουν υπερ και κατα. Τωρα που περιμενω τον αντρα μου δυο ωρες ναρθει αποκει οταν τον αφηνει ειναι καλυτερα?Πολυ εχουμε ταλαιπωρηθει με τα πηγαινε ελα. Καλα βρηκα και ενα αλλο εκιε γυρω αλλα οχι διπλα.ετσι χαχα!!!!Ειμαι ζηλιαρα βρε κοριτσια αλλα οχι τη ζηλεια του τυπου μην μου την κανει. Ειμαστε και φερσκο ζευγαρι βλεπεις καιει η φλογα. Αλλα να δεν ξερω ρε γαμωτο ειναι περιεργο συναισθημα.Μηπως να γινω κι εγω λιγο αμερικανα ανετη?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Λοιπον τωρα πουμαι μονη να κανω κουτσομπολιο?

Ερωτηση μεχρι πια ηλικια θα ντυνατε το παιδι σας ακομα και το σωβρακο και μεχρι πια θα ανησυχουσατε αν δεν ηξερε να πιασει το κουταλι για να φαει ενα γιαουρτι?Πλιζ απαντηστε γιατι εχω θεμα!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοιτα δε μισιωμαστε κιολας. Η αληθεια ειναι πως η γυναικα μας εδωσε τοσα πραγματα για τα μωρα απο τον μεγαλο. Αλλα ειναι με τις ωρες της και θυμωνω οταν μιλαει ηρωνικα στον αντρα μου τα παιρνω γιατι ειναι κυριος και ειναι ταυρακι στην κυριολεξια. Για να μην επεκταθω σε λεπτομεριες, τα ταυρακια δε χωριζουν ποτε?Ειναι καλοι συντροφοι, πατερες, κλπ. Πραγμα που σημαινει πως για να φυγει ταυρος πρεπει να τον διωξεις εσυ.Και ειναι ανθρωπος με πολυ υπομονη αφου ειναι μαζι μου:oops::oops::oops:

Και με αντεχει!!!!!!Που σημαινει πως θαπρεπε να του αναβει λαμπαδες που καταδεχεται να της μιλαει ευγενικα. Αυτα δεν ξαναμιλαω γιαυτο γιατι θελω να απολαυσω τον καφε μου.;)

Συμπεθερα που εισαι σημερα τον ειδες το γαμπρο σου?

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλημέρα σας!!

κατεβήκαμε κέντρο για καφεδάκι και για φαγητό, όλη την ώρα κοιμόταν και φυσικά ξύπνησε λίγο μετά που ήρθε το πιάτο μου!!!!!!! ζήτησα ζεστό νερό έβαλα το μπουκαλάκι της μεντέλα μέσα μπαιν-μαρί και από την εξάτμιση εκτινάχτηκε το καπάκι (όχι το βιδωτό, αυτό που προστατεύει τη θηλή) έσπτρωξε το ποτήρι με το κρασί και χύθηκε το κρασί πάνω του!! άλλο να σας το λέω άλλο να το βλέπετε...έφαγε, κάθησε κανένα 20 λεπτο χάζεψε και φυσικά ξανακοιμήθηκε :P ο μπεκρή μεζές μου!! Τώρα γυρίσαμε έβγαλα το γάλα και ετοιμαζόμαστε για το πάρτυ...είναι γύρω στη μια ώρα στην κούνια και κουνιέται! λέτε να ζαλιστεί;;; Τρομερή εφεύρεση η κούνια!! Περιμένω από την κουμπάρα μου να μου στείλει ακόμα μια, αν κατάλαβα καλά είναι αυτή η μεγάλη που έχει η Κατερίνα :tongue:

Καλα πως ανοιξε καλε αυτο το καπακι?Κι εσυ δεν τον θηλαζες να σε ησυχη. Καλα να περασετε στο παρτυ.Τελικα εσεις βρηκατε σπιτι?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Σημερα γιναμε 2 μηνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Εχουμε μηνογεννεθλια που ειπε κ ενα κοριτσακι κ απο εδω..δεν θυμαμαι ποιο...:oops:

Ελιτακι ...κ εμας ειναι πολυ κοντα...5 λεπτακια ..κ ουτε με το αυτοκινητο..ειμαστε στην ιδια περιοχη..κ πολυ συχνα την συναντω κ εξω κ σε σουπερ οταν πηγαινα...αλλα δεν εχουμε κανενα προβλημα κ οι δυο μας...εγω προσωπικα ουτε κ γιθα καφε δεν εχω προβλημα να παμε μαζι ή βολτα..επισης τηλεφωνιομαστε κ αρλετα συχνα για οταν θελω να κανονισω να παρω τον μικρο βολτα ή αν θελω να κανονισω κατι με τα μικρα μου αδερφακια να παιξουν ..

Κοιτα δεν ειμαι κ πολυ ανετη γενικα στην σχεση με τον αντρα μου..μια ζηλια υπαρχει..λογικη ομως ετσι; αλλα με την συγκεκριμενη κοπελα δεν εχω κανενα προβλημα..μεχρι κ ολοι μαζι παρεα να κανουμε...κ ειναι κ κουκλα..

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι τωρα που θηαλζουμε;

Στις 19 Ιουνιου γινομαι κουμπαρα...παντρευω την ξεδερφη μου..κ στις 25 Αυγουστου βαφτιζω τον ζυμαρουλη μου....λοιπον..εχω θεμα με το μαλλι....:-(

ειναι σε αθλια κατασταση..θελει οχι απλως βαψιμο ..σουπερ βαψιμο..ειναι ξανθο με γαμησετα μαυρη ριζα μεχρι τα αυτια...γυφτακι ολε δηλαδη...

ομως δεν θελω να σταματησω κ τον θηλασμο...θελω να το κρατησω οσο παει...τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι κ βαλε...αλλα μετο μαλλι τι να κανω;;;;;;;

δεν θελω στην βαφτιση του παιδιου μου πιο πολυ να ειμαι ετσι!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Hello girls

Emeis perasame to SK mesa afou o kairos den eixe tis kales tou..exei poli aera kai sxedon katholou ilio..etsi meiname inside!

Sas bazw fwto tis mpoumpous mou na tin deite

Eimai se diaita logw tis xolis kai den kanei na faw sxedon tipota...tha xasw kai kanena kilo, alla einai diskolo giati exei polles apagoreyseis p.x. apo kreas mono kotopoulo kai psari, katholou ospria, gala kai tyri mono apaxa kai analata..ouf!

Bariemai pali apo ayrio tin katarameni roytina...telospantwn...filia se oles!

A Elita, egw den tha pigaina toso konta..eimai kai egw ziliara!!Kai parolo pou me ton antra mou eimaste mazi 8 xronia, ton zileyw opws kai stin arxi-kai eimai kai erwteymeni mazi toy opws kai stin arxi, mallon mazi pane ayta!!!:D

post-13075-14825440152155_thumb.jpg

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

kalispera kai apo mas,

den yparxw h mana pleon eimai entelos psofia. apo xthes to vradi den exei kimithi sxedon katholou kai enoite oute kai egw. kai akoma gkriniazoume alla den antexw allo. tou edwsa tapitsa (pipila) kai ton evala sto port bebe tou. an thelei as koimithi an den thelei as katsei ekei kai na koitaei. kai eimastan toso hsyxa paidakia ti sto kalo. a kai pali exoume na xesoume 2 meres. eleos pleon.

ramonitsa xaroumena mhnogenethlia. egw ta vafo ta mallia mou me fitikes. eixa dwsei kai ena link paliotera tha psakso pali na to vrw na sto dwsw. h aglaia leei oti den yparxei thema kai apo oti diavasa genika an xrisimopiisis fytikes na mhn to skeftese kan.

kala re mummy pws egine auto?

ioanna mou ypomonh kopela mou. pote telika tha kaneis thn egxeirisi?

elita kai egw den tha emena konta kai enoite oti tha zileua. parola auta blepw ta petherika mou pou einai xorismenh pou mia xara milane kai vriskonte kai i gynaika tou petherou mou den exei thema kai mou aresei poly. ti na pw. eksartate mallon apo ton anthropo.

ioanna koukla i boubou!!!!telio kormaki !!!!!!

elita,makria gia na agapiomaste!!!!!akoma kai thema zilias na min yparxei ...ama isaste kai dipla ..tsoup ola tha ginonte me ena tsoup!!!tha pigenei o sizigos me ta didima volta kai tsoup tha pigenoun na doune ton aderfo tous kai tha kathonte kai tha pezoun kai tha perimeneis esy san m!@#$%^!!!!tha thes na iremiseis kai tsoup tha erxete o mikros(se ligo tha megalosei)kai tha kathete na dei ton baba tou ....ase sou leo !!!!

den zilevo alla den tha mirazome kai ton adra mou!!!sto kato kato an itan sosti as ton kratage!!!!

exete parei masitiko gia ta oula?to kratane kai to dagonoun?ti marka pirate ?diavasa oti ayta pou exoun ygro bori na spasoun ...

pira ena gel me glikoriza pou anakoufizei ta oulakia ..fenete oti tin iremei...

ramonitsa ki emena i paidiatros mou eipe oxi akoma antiliako kai katholou ilio.alla epidi merikes fores ton ilio den mporeis na ton apafigeis pira ena eidiko gia ta vrefi tis frezyderm kai to exo stin bebe tsanta mipos xriastei!!!!kale pigene ftiakse to mali tha mou patheis kamia katathlipsi!!!!!ipame pirazei oso pirazei kai genikotera i atmosfera(nefos)

mammycool ,o ventouzas mirize krasi olokliros ? e ayto einai!!!!oxi galatiles kai m!@$^ mora imaste!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...