Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα που τέτοια ώρα στην πλειοψηφία ελπίζω να κοιμάται!!!

Να σας πω τα νέα μας και μετά να κοιμηθώ κι εγώ από κοντά στη μπέμπα!!!

Χτες κάναμε κι εμείς εμβόλιο το Pentavac όμως όχι αυτό που λέτε εσείς όλες :confused: Δεν κλάψαμε καθόλου και γκρινιάξαμε λίγο μετά από καμιά ώρα που άρχισε να ενεργεί το φάρμακο!!! Πυρετό καθόλου, αλλά σήμερα έχει λιώσει στον ύπνο και τρώει λιγότερο από τις άλλες μέρες. Μπορεί να είναι από το εμβόλιο;;; Ζυγιστήκαμε και πήραμε 700γρ. σε 20 μέρες...ξεπεράσαμε τα 4 και είμαστε 4.400!!! Με το ύψος Φασούλας 56 πόντους και βάλαμε και 1,5 πόντο μυαλό!!!:-P:razz::-P

Σήμερα πήγαμε στο cosmos και μετά σε ταβέρνα για φαγητό και αφού καθήσαμε καμιά ώρα ξύπνιες τώρα κοιμόμαστε και πάλι του καλού καιρού!!!

Καληνύχτα σας λοιπόν κι απ'τη μαμά!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/PqLWp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτο με το χαμομήλι πιάνει ? Και οταν αραιώσουν τα γεύματα , το κόβεις το χαμομήλι ?

Και εμένα τρώει 10λεπτά με ενα τέταρτο απο το κάθε στήθος .......... Παίρνει αρκετή ποσότητα για 1 γεύμα λέτε ?

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Πήγαμε προχθες στην παιδίατρο και η μπουμπού πήρε 1 κιλό εχει φτάσει στα 4950 γρ . Οπότε τουλάχιστον τρέφεται καλά . Η παιδιάτρος μου πρότεινε να την πιέζω να φάει περισσότερο σε κάθε γεύμα για να καταφέρω να αραιώσω τα γεύματα .

Το προσπάθησα χθες , αλλα το μόνο που κατάφερα είναι να εχω ολη την ημέρα την μπέμπα στο στήθος .

Ετρωγε παραπάνω , αλλα εβγαζε και παραπάνω στις γουλίτσες της . Και αφού εσκαγε στο φαι , ηθελε το στήθος για να κοιμηθεί . Οταν την επαιρνε ο ύπνος και την άφηνα μοναχή της , πάλι γκρίνια !!!!!!!!!

Κοντευω να σαραντήσω , πότε επιτέλους θα αραιώσουν τα γευματα ?

Την ημέρα , θέλει να τρώει κάθε ώρα , αλλιώς χαλαει τον κόσμο .

Πόση ώρα τρώνε τα μικρά σας σε κάθε γεύμα ?

αλημερα με ξυπνησε η μικρη για να φαει ξανακοιμηθηκε. Ειχε φαει στις 11 τελευταιο γευμα. Ολοι κοιμουνται μικροι μεγαλοι. ι εγω αλλαζω τον αλλο μαστο γιατι πρηστικε.

Κλειω μην αγχωνεσαι ειναι νωρις, θα μπειτε σε προγραμμα ειναι μικρουλι ακομα. Ακομα κι αυτο προσαρμοζεται. Εμενα πουταν προωρα πρωτα επρεπε να πανε 3 κιλα και και μετα να πω πως θα κοψουν γευμα. Αλλα εμενα ηταν ςυκολα παιδακια μπηκαν λιγο απο μονα τους. Δεν ξερω για το χαμομηλι τοχω ξανακουσει αλλα εγω που χα δωσει κανα δυο φορες στο μπεμπη μες τη νυχτα χειροτερα ηταν μετα πειναγε στη μια ωρα και μας αφηνε ξαγρυπνους γιατι ηθελε να φαει. Αλλα γνωμη μου ειναι στην αρχη να φανε οσο θελουν γιατι το ζηταει ο οργανισμος τους. Εγω προσπαθησα κρατωντας τα ξυπνια ταπογευματα μεχρι το μπανιο το βραδυ. Απο μονα τους με καποιο μαγικο τροπο κοιμουνται στο τελευταιο γευμα στο οποιο μαλιστα η μπεμπα μπορει να κατσει και 45 λεπτα να φαει και να αποκοιμηθει μεχρι το πρωι γιατι πολυ απλα ειναι νυσταγμενη και δεν ξυπναει μες τη νυχτα γιατι κανει βαθυ υπνο μετα. Στο μπεμπη που πινει απο το μπιμπερο του δεινω παραπανω απλα.Βεβαια ισως αυτο με το χαμομηλι ναναι για να τα κανεις να μαθουν πως ει ψιτ μαγκα αμα ξυπνας νυχτα δεν εχει γαλα. Αλλα κι αν γουσταρει το χαμομηλι?Θα το κοψει?Εμενα σου λεω μετα πειναγε περισσοτερο.

Σου ευχομαι να μπειτε σε ρυθμο ευκολα απλα μην αγχωνεσαι κι αυτο ακομα θελει το χρονο του για να πινει τοχει αναγκη και πιθανον το κανει και για νανουρισμα.

Επεξεργάστηκαν by elita

PN8Qp2.png

csXep2.png

Α καρδουλα και κλειω οταν τρωνε απο ενα στηθος τη φορα ειναι καλυτερα γιατι το στηθος στην αρχη βγαζει πιο ελαφρυ γαλα οπου ξεδυψαει. Μετα αρχιζει να κατεβαινει το πιο παχυ αρα αν εσυ τον κοβεις να τον βαλεις στο αλλο θα πινει μονο το λαιτ και μετα πιθανων να πεινασει πιο γρηγορα να το χωνευει γρηγοροτερα. Γιαυτο λενε να ολοκληρωνεις τον κυκλο στο ενα στηθος.

Κλειω μπορει να κατσει και 10 λεπτα μπορει και 40 εξαρταται την ορεξη χαχα.Μην το χρονομετρας αστο να φαει οσο θελει νασαι σιγουρη πως θα φαει μεχρι να χορτασει.Ξερουν αυτα.Εμενα βαβαια μια φορα την πηρε ο υπνος αλλα ρουφαγε κιολας αφου οταν τοβγαλα εσταζε γαλα το στομα της. Αλλα τοχε και για νανουρισμα αλλα μετα τη χτυπαγα να ρευτει και ψιλοξυπνησε και αρχισε τα βογγιτα. Γιατι η κυρια εφαγε πολυ και ειχε γινει τουμπανο η κοιλια της. Μετα δε μπορουσε να κοιμηθει μεχρι που στο τελος τα εβγαλε και ησυχασε. Μετα ξαναφαγε λιγο και κοιμηθηκε.Ηδικια μου αν της ξεφυγει και φαει πολυ μετα βαριστομαχιαζει, βογγαει και γκρινιαζει και στο τελος κανει εναν ωραιοτατο εμετο και ησυχαζει μουτοχει κανει 3- 4 φορες συνολικα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μαμάδες και μωράκια

ελίτα εσύ βάζεις το θήλαστρο να αδειάσει ότι δεν έβγαλε η μπέμπα κι εγώ βάζω το μπέμπη να αδειάσει ό,τι δεν έβγαλε το θήλαστρο :( με το θήλαστρο βγάζω 50-80 το πολύ και μετά στερεύει, μετά ο μπέμπης τρώει λαίμαργα άνετα 10λεπτο

καλέ έχεις κουράγιο για το τρίτο από τώρα; τι παιδί είσαι εσύ;;

εγώ πάντως όταν ξυπνάει στις 6 ώρες το βράδυ στήθος του δίνω όχι χαμομήλι, χαμομήλι μόνο μέσα στη μέρα όταν με έχει ξεβυζιάσει και δεν αντέχω άλλο ή όταν πεινάει σε δημόσιους χώρους μέχρι να πάμε στο αυτοκίνητο

όλγα σε ρωτάω γιατί όντως το γάλα σκόνη πρέπει να το δίνεις σύμφωνα με τους κανόνες των παιδιάτρων αλλά για το θηλασμό δεν υπάρχει τέτοιος κανόνας γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να ξέρεις πόσο παίρνει το παιδί, έχει δίκιο η ελίτα το παιδί ξέρει, ας πούμε εμένα που τρώει πολλά και μικρά γεύματα ποτέ δεν έχω δει γουλιές να βγαίνουν από το στόμα του, μπορεί αν τον πίεζα να φάει παραπάνω με το μπιμπερό να βγαζε το παραπάνω

i1lzp2.png

α δε σας είπα χθες μια χαρά η επίσκεψη της συννυφάδας, οι κουβέντες μετρημένες και σωστές όλα καλά, α το σωστό να λέγεται, μας φέραν μια ταυτότητα χρυσή για το μπέμπη (μπλιαχ) θέλω να την αλλάξω αλλά ο άντρας μου δε θέλει τεσπα

μόνο που μου φερε και την πεθερά μου μαζί!!!!!!!!!! για πείτε....εγώ η κακιά η νύφη δεν την κάλεσα και η καλή η νύφη την πήρε τηλ και της λέει κατέβα να σε πάρουμε μαζί μας!!!!!!!!!!:mad::-x:-x:-x

και όχι δεν έχω πρόβλημα με τη γυναίκα απλά δεν το σκέφτηκα

i1lzp2.png

μολις ξαναφαγαμε. Η μπεμπα ο μπεπμπης τωρα ξυπνησε μετα απο 8 ωρες τον ξυπνησαμε εμεις για την ακριβεια και δεν εκλαψε για γαλα. Αλλα χτες εφαγε 150 στις 12 δεν κοιμοταν και του δωσαμε αλλα 100 στις 1. Ειχε βγαλει λιγα στο πρωτο γιαυτο. Μετα παραδωθηκε και μετα δεν ξυπναγε με τιποτα. \Οπως ταλες μαμα βεντουζιτσα με θηλασμο οσο θελει, οποτε θελει. Κι εμενα χτες στα φλοκα η μπεμπα ενω ηταν ταισμενη μαλλον γιατι ηθελε να κοιμηθει θηλασε με μανια και την πηρε ο υπνος στο στηθος βεβαια μετα την αφησα στο καροτσι και ξαναξυπνησε αλλα μετα ηταν καλοκεφη.και μας κοιταζε απο το καροτσι χαμογελαγε και δεν ζηταγε αγκαλια. Οταν παμε καθομαστε μεσα. Μεσα δεν καπνιζουν και εχει χωρο να βαλουμε το καροτσι. Ενω εξω καπνιζουν και δε χωραει καροτσι πολυ απλα γιατι ολοι καθονται εξω. Ισως ειναι η μιονη καφετερια που βολευει.

Σας ειπα πως κοιταμε ετσι χαλαρα σπιτακια πιο πανω.

Πειτε μια γνωμη αν βρισκατε ενα υπεροχο οροφοδιαμερισμα με 3 υδ καλο νοικι, βεραντες θεα, μπανιο wc 10 ετων αποθηκη παρκιν τζακι ειδα φωτο σε ωραια περιοχη μες το πρασινο, αλλα 5 λεπτα απο εκει εμενε η πρωην του αντρα σας. Θα πηγαινατε να μεινετε. Θελω ψηφους και γνωμες. Μα ειναι δυνατον?Εντελως τυχαια ολο αυτο Εγω το βρηκα. Ειχε χαρτη που δειχνει που ειναι και ηταν πολυ κοντα αλλα σε καλυτεο σημειο.

Να σας πω λεω να σκεφτω σα γυναικα η σα μανα. Σα μανα θελω να τα παρω απο δω για μια καλυτερη ποιοτητα ζωης, σχολεια, γειτονια, καθαρο περιβαλλον, εδω που μενουμε εχει βιομηχανικη σκονη το μπαλκονι δεν το χρησιμοποιουμε.Επειτα θα μαστε κοντα στο αλλο παιδι και δε θαχουμε αυτα τα τρελλα δρομολογια της μιας ωρας και. Αλλα σα γυναικα με τρελαινει η ιδεα και αντριχιαζω λιγο. Ισως αν ημουν αμερικανα να ελεγα πως ειμαστε ολοι μια ωραια οικογενεια αλλα ειμαι ελληνιδα και ολιγον τι ζηλιαρα και κατι με γαργαλαει στο στομαχι.Απο τη μια η λογικη απο την αλλη συναισθημα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια εμεις κοιμηθηκαμε 10 με 5:30 το πρωι και μετα ξανκοιμηθηκαμε μεχρι 9!! Μια χαρα το χρυσουλι μου αλλα τωρα εχουμε γκρινια πολληηηηηηηη ομως τη κραταει ο μπαμπας!!!! τα χερια συνεχεια στο στομα λεμε!!! ολη την ωρα δε μπορει να κοιμηθει με τπτ τη γυρναει βολτες μες το σπιτι γυρω- γυρω!!!!! περιμενω τη πεθερα πεθεριτιδα ολε!!!!! σημερα δεν εχω καμια ορεξη!!! απαπα!!!

Κατερινα απαιχτα τα τσουπρακια σου!!!!

ελιτακι επισης

Κοριτσια εγω τη μπεμπα τη ταϊζω οσο θελει οποτε θελει και ας ειναι και μικρουλα (4600) απο 2170 μια φορα πηγα να τη μπουκωσω και εκανε εμετο!! στην αρχη μονο την ξυπναγα αν ξεπερνουσε τις 4 ωρες και μονο την ημερα!!!το βραδυ ποτε και ο γιατρος μου ειπε ας κανει και 4 γευματα την ημερα να μην τη ξυπναω το βραδυ! καλα εμεις προσεχουμε απο τωρα τη σιλουετα μας μεχρι 140 γρ. τρωμε οχι παραπανω!!

ελιτα απ΄τη μια αυτη ειναι η πρωην περασε και εφυγε απ΄τη μια, απ την αλλη ομως και γω στη θεση σου θα το σκεφτομουν τα πολλα πολλα δεν ειναι καλα ουτε και μ΄αρεσει αυτο που κανουν "οι μοντερνοι" που ειναι ευτυχισμενοι ολοι μαζι χα, χα τι καλα μου, φαινεται λιγο υποκρισια το πακετο! Σε θαυμαζω που σκεφτεσαι για τριτο φτου- φτου μπραβο!!!! Εμεις ειπαμε δυσκολα και για δευτερο οχι γιατι δε μας αρεσουν αλλα..... ειναι πολλα τα λεφτα ετσι οπως το λεω, δε θα τα βγαζουμε περα και δε θελουμε να στερησουμε τπτ απ΄τα παιδια μας!!

Ολγα δεν ειναι οτι δε εχω πιστη στο θεο αλλα αυτο παραειναι, μπα δε με βλεπω με κοτσο!!!

Εχω μια απο πανω ασε τρεληηηηηη!!!! 4 το πρωι ξυπναει και κοπαναει!!! Μπορει να πλενει και 3 το βραδυ αλλες φορες! και απεναντι μας μενουν αλλες 3 οικογενειες γκετο η γειτονια!!! ειπα μια φορα σε μια πως εχω ρουχα για απορους και μου ειπε οτι δε παιρνουν μονο λεφτα λεει! μωρε τι μας λες λεω !μωρε μπραβο!

κοριτσακι παω να δω τι θα ταϊσω τη πεθερα! φιλακια σε ολες και σε ολα τα μπεμπουλακια!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

kalimera !!!! manoules!!!!!

po,po den sas prolaveno!!!!!!!

to vivlio to panino me tous ixous pou pira stin foufoula tin exei entiposiasei!!!!!kamari mou kai ton baba tis episis!!!!!!xtes pigame kifisia kai psonisame balarines !!!!kai kordeles gia ta malia!!!

pigame kai fagame to mesimeri kai eidame kai tin betty magira me tin boubou tis ...metaksi mas exei ki ekini liga kilakia(egimosinis)...oxi mono emeis i koines thnites!!!!telika oles i gynekes ta idia pername ....

to lipantiko....sto doulapi...akooooooooooma...kai thelo kai varieme!!!!mou eipe o farmakopios oti einai sinithismeno to stegnoma tou kolpou meta tin genna.georgiaaaaaaaaa xaxaxaxa

thelei kai diarkia o dikos sou;;;;;;;;;

katerinaki kouklakia ta morakia sou pethenooooooooooooo leme!!!elita kai ta dika sou apistefta!!!!!nomizo oti an ta do ekso tha ta gnoriso amesos!!!!

katerina tha tin paro til!!!thanks!!!!olga ipame!!!

den koimithikame oli nyxta

oraia gia volta einai sti kifissia....ginonte apisteftes karotsosinantiseis!!!!kalo simeio gia kafe einai to starbucks tis kifisias!!!!kai to golden hall einai kali fasi...rixno idees ego !!!

inka

AW3sp2.png

Και κορίτσια πόσο καιρό να κάνω ακόμη υπομονή ?

Θέλω να πάω και στο γυναικολόγο και δεν μπορώ . Η μόνη λύση είναι να πάρω και την μπέμπα μαζί για να την ταίσω οταν θα πεινάσει , αλλα διστάζω να την πάω σε νοσοκομείο με τόσο κόσμο ..........

Σήμερα βέβαια (να μην την ματιάσω) κοιμήθηκε ενα εξτρα δίωρο και έκανα 5 δουλίτσες .

kalimera !!!! manoules!!!!!

po,po den sas prolaveno!!!!!!!

to vivlio to panino me tous ixous pou pira stin foufoula tin exei entiposiasei!!!!!kamari mou kai ton baba tis episis!!!!!!xtes pigame kifisia kai psonisame balarines !!!!kai kordeles gia ta malia!!!

pigame kai fagame to mesimeri kai eidame kai tin betty magira me tin boubou tis ...metaksi mas exei ki ekini liga kilakia(egimosinis)...oxi mono emeis i koines thnites!!!!telika oles i gynekes ta idia pername ....

to lipantiko....sto doulapi...akooooooooooma...kai thelo kai varieme!!!!mou eipe o farmakopios oti einai sinithismeno to stegnoma tou kolpou meta tin genna.georgiaaaaaaaaa xaxaxaxa

thelei kai diarkia o dikos sou;;;;;;;;;

katerinaki kouklakia ta morakia sou pethenooooooooooooo leme!!!elita kai ta dika sou apistefta!!!!!nomizo oti an ta do ekso tha ta gnoriso amesos!!!!

katerina tha tin paro til!!!thanks!!!!olga ipame!!!

den koimithikame oli nyxta

oraia gia volta einai sti kifissia....ginonte apisteftes karotsosinantiseis!!!!kalo simeio gia kafe einai to starbucks tis kifisias!!!!kai to golden hall einai kali fasi...rixno idees ego !!!

Τοχω δει το σταρμπακς της κηφησιας ειναι ωραιο και μεγαλο. Φανταζεστε κοριτσια να βρεθουμε καμοια 20αρια καροτσια ολες μαζι. Βασικα καλο θαταν να ανοιξει ο καιρος να παμε καπου ανοιχτα ναχει απλα και χωρο για καροτσια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...