Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kleiw emeis sthn arch trwgame 10 lepta me 1/4 apo to ena stithos kai reuomastan kai alla tosa apo to allo. twra ton afinw sto ena stithos kathe fora na faei oso thelei alla sinithos 15 lepta to poly. h giatros mas eipe na pernaei 2wro prin ksanafai allios xamomilaki gia na ton ksegelaw. auto kaname kai twra trwme kathe 3wro.

katerina aparadekti i koumpara sou.

a den sas eipa shmera phgame karotsada kai agorasame gymnasthrio kai ena mousiko me fwtakia gia to krevati mas. perasame super kai brikame kai mia manoula fevrouariou sto elc me ena koritsaki. den fantazome na htan kamia apo sas xe:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

georgia kala mhnogenethlia kai se sas:) na peis ston antra sou oti ama thelei allazoume theseis. na prosexei kai na taizi to mwro autos olh mera kai na kanei tis douleies pou prepei na kanoume emeis. na ksenixtane kiolas kai emeis na doulevoume. na doume poso tha anteksi. auto enoite isxyi kai gia to diko mou antra kai gia opoion diamartirete.

kala simpetheres super oi mpempes sas monteles kanonikes.

katerina o gios sou einai foveros xaxa. em autos na einai axtenistos? xaxaxaxa

καλα αστους αγαπη μου δεν ειναι για τπτ και μιλανε κιολας χειμωνα καλοκαιρι ιδιοι τι να καταλαβουν!!! Τ΄ακουσε καλα!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Γεια σας κοριτσια!!!!!!!!

Τι κανετε;;;;;

Εμεις εχουμε μυξουλες και ο Γιωργος μυξα και βηχα..ελπιζω να μην μας κολλησει...

Το Μ.σαββατο σαραντισαμε αλλα που να παω εξω...μεσα κλεισμενη....

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Κατερινα φοβερη η κουμπαρα σου!! Και για το παιδικο παρτυ χωρις παιδακια (εντελως κουφο) αλλα και για την παραγγελια του δωρου!! Την Δευτερα εχουμε και εμεις μηνογενεθλια, λες να αρχισω τις παραγγελιες απο τωρα?? :tongue:... Αχ θελω και εγω να βγλουμε μαλακια να πιανουμε κοτσιδακια.... Ζηλεψα...

Mummycool χρονια πολλα στον βεντουζακο σου!! Καμια παραγγελια δωρου εκανες?? χιχι...

Ελεονορα την εχω βαλει στο τσμεδε και το δικαιολογει το φαρμακο... Και ναι επιτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελους περασαμε τα 4 κιλα!!! Βεβαια ο γιατρος δεν μου ειπε οτι εχει σημασια. Θελω να πω δεν με ρωτησε ποσα κιλα ειναι οταν εγραψε το εμβολιο. Ο δικος σου ειπε κατι σχετικα??? Θα το κανουμε την Πεμπτη που μας ερχεται.

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Γυρισαμε 8 απο βολτα. Ο μπεμπης κοιμηθηκε στο λικνο. Ο μπαμπας με το χριστοφορο πηγαν στο 0-6 για να τον ξεθεωσει χαχα και να πεσει μετα για υπνο τεζα. Η μπεμπα επαιζε στο γυμναστηριο ενω μαγειρευα, μεχρι που βαρεθηκε γιατι νυσταξε την εβαλα στο μαρσιπο και μεχρι να τελειωσει φαι ειχε κοιμηθει. Τωρα γραφω και κοιμαται στο μαρσιπο δεν τη βγαζω μη ξυπνησει.Σε ολη τη βολτα ξυπνια χαζευαν τον κοσμο και μας χαζευαν.Ωραια περασαμε. Εβγαλα και το γιο με ενα απο τα ωραιοτερα χαμογελα αφιερωμενο σε ολες τις κουκουβαγιες του κοσμου. Mummycool εχω ζαλαδες λες να πιασαμε το τριτο τσιμπουρακι?Ο αντρας μου με πειραζει, αλλα δεν ειναι πως προσεχαμε γιαυτο!!!!!post-22755-14825440146546_thumb.jpg

post-22755-14825440146964_thumb.jpg

post-22755-1482544014739_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Τωρα ειδα τη νυφη μου, καλε τι μπουκλα ειναι αυτη τη μαλλακι εξαλλο. Καλα και ο παιδαρος σου συμπεθερα τρελλα σου ειπα αν δεν τον εχεις ταξει μαρεσει για τη μπεμπα.

Τα ωραιοτερα πιπινια του φορουμ ολοταχως!!!!

Καλε κι εγω ντρεπομουν γιατι νομιζα πως μονο εγω θηλαζω και σερφαρω. Μαλιστα τοχω κανει και στο κρεββατι με τον μικρο υπολογιστηπουχει ασυρματο χαχα. Για να μη με παιρνει ο υπνος!!!!Μια φορα ταιζα και το μπεμπη με μπιμπερο και διαβαζα απλα δε μπορουσα να γραψω.

Συμπεθερα χτες στο ζαρα του πειραια ειχε ουρα στα ταμεια στο παιδικο ο χαμος.Εγω μπηκα για μενα και ψωνισα των μωρων.Για μενα ουτε μπλουζα!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κατερινα φοβερη η κουμπαρα σου!! Και για το παιδικο παρτυ χωρις παιδακια (εντελως κουφο) αλλα και για την παραγγελια του δωρου!! Την Δευτερα εχουμε και εμεις μηνογενεθλια, λες να αρχισω τις παραγγελιες απο τωρα?? :tongue:... Αχ θελω και εγω να βγλουμε μαλακια να πιανουμε κοτσιδακια.... Ζηλεψα...

Mummycool χρονια πολλα στον βεντουζακο σου!! Καμια παραγγελια δωρου εκανες?? χιχι...

Ελεονορα την εχω βαλει στο τσμεδε και το δικαιολογει το φαρμακο... Και ναι επιτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελους περασαμε τα 4 κιλα!!! Βεβαια ο γιατρος δεν μου ειπε οτι εχει σημασια. Θελω να πω δεν με ρωτησε ποσα κιλα ειναι οταν εγραψε το εμβολιο. Ο δικος σου ειπε κατι σχετικα??? Θα το κανουμε την Πεμπτη που μας ερχεται.

Εμείς ακόμα να τα περάσουμε... Αποκλειστικά θηλάζεις????

Εγώ τελευταία άρχισα να της δίνω 1-2 γεύματα ξένο. Ο γιατρός είπε πως καλό θα ήταν να είχε περάσει τα 4 κιλά!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...