Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

georgia kala mhnogenethlia kai se sas:) na peis ston antra sou oti ama thelei allazoume theseis. na prosexei kai na taizi to mwro autos olh mera kai na kanei tis douleies pou prepei na kanoume emeis. na ksenixtane kiolas kai emeis na doulevoume. na doume poso tha anteksi. auto enoite isxyi kai gia to diko mou antra kai gia opoion diamartirete.

kala simpetheres super oi mpempes sas monteles kanonikes.

katerina o gios sou einai foveros xaxa. em autos na einai axtenistos? xaxaxaxa

κι εμενα μια φορα ανοιξε το στομα του που θηλαζα και σερφαρα και σκοτωθηκαμε και δεν το ξανανοιξε, αμα ειναι σταματαω το θηλασμό τωρα

κουκλια τα παιδια συμπεθέρες!!!

υγ τελικά δεν αντεξα εκανα εγω πεινιρλακια κι ενα σοκολατενιο κεικ, το κεικ καλο σε λιγο θα σας πω κ για τα πεινιρλακια

i1lzp2.png

πω πω mummycool μην λες τετοια και κανω διαιτα εδω και ενα μηνα μονο το Πασχα εφαγα και ζαχαρη εχω να βαλω στο στομα μου εναμηνα ακριβως :(:(:( θελω σοκολαταααααααααα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Κατερινακι φτου φτου τα μωρα σου!Δεν στο λεω για κοπλιμεντο αλλα ειναι για πολλες τσιμπιες και τα δυο!!!

Οσο για την κουμπάρα σου εγω προσωπικα συμφωνω να μην εχει επαφες με μικρά παιδια εφ'οσον ειναι δυνατόν αυτό αλλα για τα παπούτσια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!Τι λες καλή μου μας ρωτας αν εχει μεινει φραγκο

Γιωργιτσα ετσι Κιαμο θα τους βαζω και θα χορευουν χαχαχα.Ασε γιατι ηρθε και σε μενα διπλα μια μαριτσα τωρα.Εκει που εισαι ολο τετοιες ειναι χαχαχα.Μην σε δω με κοτσο καμια ωρα!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ρε κοριτσια το μικρο μου(για ενα ολοκληρο λεπτο)κλαιει συνεχεια γαμωτο.Φαγωμενος,καθαρος εχει ενεργηθει γιατι να παρει??αα βγαζει και την γλωσσιτσα συνεχεια

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλα για τα παππουτσια τα πηρα και εγω εχε χαρη που δεν ειναι φιλη δικη μου αλλα κολλητη του αντρα μου και τους εχει παντρεψει κιολας αλλιως θα της την ελεγα αλλα με τα παιδια δεν πολυσυμφωνω καταρχην στο σπιτι της θα μαζευονταν 5-6 παιδακια οχι πολλα κατα δευτερον την εχει περασει την ερυθρα που ειναι η μονη παιδικη αρρωστια που επηρρεαζει την κυηση και στο κατω κατω κανενα απο τα παιδακια δεν πανε παιδικο να πεις οτι καποιο κατι εχει αλλα και να ειχαν κατι αποκλειεται εμεις να τα πηγαιναμε καπου αρρωστα να κολλησουν κι αλλο κοσμο δεν ξερω κι εγω δεν ειχα περασει την ερυθρα και προσεχα αλλα οχι κι ετσι δεν πηγαινα σε παιδοτοπους τον Αλκη αλλα μεχρι εκει και με παιδακια καναμε παρεα και ολα απλα ελεγα σε οποιον καλουσα αν ειναι καποιο αρρωστο να με ενημερωσουν και να μην ερθουν πιο πολυ γιατι φοβομουνα την νεα γριπη

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

αυτό λέγαμε χθες με τον άντρα μου, ότι αν ακούγαμε ότι έλεγε η τηλεόραση θα πρεπε 9μηνες μέσα στο σπίτι να είμαστε, θα χα τρελαθεί, ούτε σε σπίτια να πηγαίνω ούτε ταξίδια ούτε πουθενά.

δεν έχει δίκιο η κουμπάρα το πρώτο της είναι;;μάλλον ε; δηλαδή όταν θα μείνει έγκυος στο δεύτερο θα το διώξει το πρώτο;

i1lzp2.png

δεν καταλαβας mummycool το 2ο ειναι το πρωτο της εχει γενεθλια σημερα εγινε 1 ετους και γιαυτο θα παμε αλλα θα ειμαστε μονο μεγαλοι γιατι δεν θελει ειπε καθολου παιδακια γιατι φοβαται

Διαφημίσεις

στην διαρκεια της εγκυμοσύνης μου ο γιατρός μου ειχε πει να μην εχω καμια επαφη με μικρα παιδια.Το να ειναι δικο σου δεν μπορεις να κανεις αλλιως.Αλλα αφου θα εχει και αλλα παιδακια τα δικά σου την ενοχλουν????ΑΑσχετο αλλα καλυτερα που δεν θα τα παρεις για να μην κολλησει η μικρη σου τιποτα απο τα αλλα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Πήγαμε προχθες στην παιδίατρο και η μπουμπού πήρε 1 κιλό εχει φτάσει στα 4950 γρ . Οπότε τουλάχιστον τρέφεται καλά . Η παιδιάτρος μου πρότεινε να την πιέζω να φάει περισσότερο σε κάθε γεύμα για να καταφέρω να αραιώσω τα γεύματα .

Το προσπάθησα χθες , αλλα το μόνο που κατάφερα είναι να εχω ολη την ημέρα την μπέμπα στο στήθος .

Ετρωγε παραπάνω , αλλα εβγαζε και παραπάνω στις γουλίτσες της . Και αφού εσκαγε στο φαι , ηθελε το στήθος για να κοιμηθεί . Οταν την επαιρνε ο ύπνος και την άφηνα μοναχή της , πάλι γκρίνια !!!!!!!!!

Κοντευω να σαραντήσω , πότε επιτέλους θα αραιώσουν τα γευματα ?

Την ημέρα , θέλει να τρώει κάθε ώρα , αλλιώς χαλαει τον κόσμο .

Πόση ώρα τρώνε τα μικρά σας σε κάθε γεύμα ?

Γεια σου Κλειώ!Τελικα ο καθε γιατρός λεει τα δικα του.Εμενα μου ειπε να μην πιεσω ποτε τα μωρα να φανε.Θα φανε οσο θελουν και οποτε θελουν.Και οτι το καθε γευμα δεν πρεπει να ξεπερνα σε καμια περιπτωση την μιση ωρα γιατι το μονο που θα καταφερω ειναι να κανω παχυσαρκα παιδια.Τα εντελως αντιθετα απο την δική σου.Τι να πω.Αλλα για να ειμαι ειλικρινης πιο λογικά μου ακουγονται του δικου μου.Λογικο ειναι αμα το πιεσεις το μωρο θα το βγαζει και δεν καταφερνεις τιποτα.Κοριτσια εχω λάθος????

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

επισης μου εχει πει να μην τα ταιζω ποτα κατω απο τις δυο ωρες και πανω απο τις 4 εκτος απο το βραδυ που πλεον δεν τα ξυπναω

χαχαχα τα δικα μου ειναι 2,5 μηνων και ειναι 4300 και 4480!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...