Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χα χα χα υπομονή από δευτέρα θα σαι μοναχούλα σου με τη μπουμπού

αλήθεια από ποια ηλικία αφήνουμε τα παιδιά μόνα τους σπίτι; για λίγο εννοώ

τη μεγαλη την αφηνω αν χρειαστει αλλα για λιγο. τα αγορια εχουν μια εμφυτη παλαβομαρα και δεν τολμαω ουτε για ενα λεπτο.... μπορει να τους μπει καμια ιδεα και να κανουν τον σπαιντερμαν... Στελνω ομως τη μεγαλη και μου ψωνιζει.

Ολγα,να σαι καλα, και συ αγορια εχεις? θα κανουν τρομερη παρεα, τα δικα μου αγορια εχουν 16 μηνες διαφορα οποτε δεν διαφερουν πολυ απο διδυμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koritsia εσεις που θηλαζετε πεινατε?Σηκωθηκα αρον αρον απο κρεββατι γιατι δεν αντεχα πειναγα πολυ και στις 8.30 που ταιζα τη μικρη τσιμπησα κατι ντιτζεστιβ.Τι πεινα ειναι αυτη. Πηγα να κοιμηθω λγο και ποναγε το στομαχι μου.Riaili ποσα εχεις καλε εχΑΣΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΑΧΑνα σου ζησουν να τα χαιρεσαι.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Koritsia εσεις που θηλαζετε πεινατε?Σηκωθηκα αρον αρον απο κρεββατι γιατι δεν αντεχα πειναγα πολυ και στις 8.30 που ταιζα τη μικρη τσιμπησα κατι ντιτζεστιβ.Τι πεινα ειναι αυτη. Πηγα να κοιμηθω λγο και ποναγε το στομαχι μου.Riaili ποσα εχεις καλε εχΑΣΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΑΧΑνα σου ζησουν να τα χαιρεσαι.

αχ μη μου το θυμήζεις προσπαθώ να συμμαζευτώ....πώς πας από κιλά τα χασες;; προχθες μπήκα σε ζαρα 42 και σε θυμήθηκα...που ναι το 38 οέο;;

i1lzp2.png

εμένα ο δικός μου μέσα στη μέρα είναι μαλωμένος με τον ύπνο, 3-4 μονόωρα και πάλι με μεγάλο ζόρι να τον πάρει ο ύπνος, σήμερα τον άφησα στο διπλό δεν κοιμόταν με τίποτα πετούσε την πιπίλα, του βαλα και ένα αρκουδάκι όχι λούτρινο, από φλις κουβερτούλα και όταν ξαναμπήκα είχε σαλιώσει το αυτί του!!!!!!!

του το πήρα φυσικά

οι γιαγιάδες μας καταράστηκαν! καλέ μην του δίνετε πιπίλα...τι καλά έπαιρνε πιπίλα στην αρχή και νανουριζόταν, τώρα τίποτα, καμιά φορά κάνει και πως αναγουλιάζει άμα τον πιέζω

i1lzp2.png

Μονο το Infanrix μου εχει γραψει στο βιβλιαριο.. Δεν μου ειπε τιποτα για το αλλο , αλλα θα τον ρωτησω...

Καλημερα κορίτσια!!!!!

Γιώτούλα τί ταμείο έχεις????

Κι εγώ την άλλη εβδομάδα θα κάνουμε το εμβόλιο (γιατί δεν έχει ξεπεράσει τα 4 κιλά εσενα πόσο είναι????)

αλλά γράφεται το 1ο εμβόλιο ?????

lX5Hp3.png

Καλημερα κορίτσια!!!!!

Γιώτούλα τί ταμείο έχεις????

Κι εγώ την άλλη εβδομάδα θα κάνουμε το εμβόλιο (γιατί δεν έχει ξεπεράσει τα 4 κιλά εσενα πόσο είναι????)

αλλά γράφεται το 1ο εμβόλιο ?????

το τσμεδε το δικαιολογεί

Επεξεργάστηκαν by mummycool

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Ταχω χασει βασικα τωρα ειμαι 59 αλλα δεν εχω σφιξει ειμαι ακομα πλαδαρη.Μου μπαινουν απο τα τζην τα παλια τα πιο φαρδια μου σε Μ η 38 τα πιο ελαστικα. Βρησκουν στη λεκανη.

Περιμενουμε το μπαμπα να παμε βολτα. Εβγαλα τη μπεμπα μερικες φωτο με φουστανακι απο ζαρα. Ο μπεμπης ειναι με το μπαμπα θα τον τραβηξω οταν ερθει τον πηρε μαζι του μεχι τη γιαγιαpost-22755-14825440140483_thumb.jpg

post-22755-14825440141012_thumb.jpg

post-22755-14825440141415_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλε κοριτσακια ποσα γραψατε δε προλαβαινω λεμε να τα διαβασω! τι λετε για το εμβολιο παω να δω ποιο μας εκανε απ΄τα δυο! Της γαστρεντεριτιδας και το 5απλο καναμε, την αλλη βδομαδα εχουμε το αλλο ποοοο λετε να χουμε κανα πυρετο!!!

Καλα ινκα πρεπει να κανω και γω σχολιο για το λυπαντικο καλο βολι σου ευχομαι να περασεις καλα!!!καλε και γω ποναω τι γινετε!!! Ο αντρας δε, πηγε και πηρε κατι προφυλακτικα για μεγαλυτερη διαρκεια χιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι μας λες, λεω, τι εχουμε θεμα?

μαμυ σε καταλαβαινω με το καθαρισμα παρατα τα οσα μπορεις κανε και τα υπολοιπα αυριο!!πριν εγραφε μσν η καρδουλα και το διαβασε ο συζυξ κι μου λεει α !γ΄αυτο δε προλαβαινετε με τις δουλειες εχετε θεματα να αναλυσετε!! τα πηρα και γω του χωσα και κανα δυο μπενελικια και ισιωσαμε! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΒΕΝΤΟΥΖΑΚΟ ΣΟΥ!! με το καλο να του κανεις αδερφακι!!! Και μεις ολη την ωρα δαγκωνουμε οτι βρουμε και σαλιωνουμε τα παντα!!

ολγα ετσι μπραβο βαλε κανενα Κιαμο στα παιδακια μη μας βγουν πολυ της κουλτουρας!!! Εμεις εδω που μενουμε ειναι γεματο Μαριτσες ξερεις βρε τι εννοω! παντου λεμε! καλε και πως ξεπετιουνται απο παντου σα κατσαριδες γ΄αυτο και γω βαζω Σακη στη κορη ν΄ακουει ! μη μου ξεπεσει πουθενα με τοσους πειρασμους και ειναι συνεχεια στην Ευαγγελικης Σχολης!!!

Τα μαλλλια της πεφτουν κατα ομαδες! θα μου γινει καραφλινι λετε? το πρωι τη χτενιζα μπας και ξεκολλησει και καμποση νινιδα και εφευγαν και τουφες μαζι! ελεος λεμε! Και μενα αρχισανε και μου πεφτουν τα μαλλια τριχα και κακο παντου!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

τι κανετε??εμεις πηγαμε παρκο και γυρισαμε φαγαμε και προσπαθω να κοιμησω τον μικρο η μπεμπα κοιμαται του καλου καιρου:D:D

mummy χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!!

ινκα δουλεψε το λιπαντικο???χιχιχι

ελιτα τελειο φορεματακι το ζαρα εχει κατι φοβερα , καλα εγω σημερα εκανα κοτσιδακια στην δικια μου και περιεργα χτενισματα και χαζοχαιρομουνα θα σας ανεβασω φωτο με το κοτσιδι μας !!! Εμας δεν μας πεφτει τριχα ισα ισα φυτρωνουνε κι αλλες τι να πω μπορει να [πεσουν αργοτερα

Γεωργια κι εμεις εχουμε εμβολιο την αλλη εβδομαδα και πολυ το σκεφτομαι γιατι την προηγουμενη μελανιασε στο κλαμα η μπουμπου και τρομαξα:(:(

Σημερα εχουμε να παμε στους κουμπαρους μας κλεινει τον 1 χρονο ο γιος τους και κανουνε παρτυ αλλα τελικα δεν θα παρουμε κανενα παιδι μαζι γιατι η κουμπαρα με πηρε προχθες τηλεφωνο και μου ειπε οτι λογω εγκυμοσυνης (ειναι 3 μηνων) δεν θελει να ερχεται σε επαφη με παιδακια για να μην κολλησει τιποτα τι να πω ψιλοστραβωσα αλλα τι να κανω?? εντωμεταξυ την ρωτησα τι δωρο θελει για τον μικρο για να μην της παρω κατι αχρηστο και μου ειπε επι λεξη:Θελω παππουτσακια για το καλοκαιρι να πας στο lapin εχει καποια πολυ ωραια νουμερο 20 φοραει και μου φανηκε καπως ρε κοριτσια δεν μπορει να ζηταει συγκεκριμενες μαρκες για δωρο εγω ποτε δεν θα το εκανα τελικα πηγα στο lapin και πηγε 70 ευρω το μαλλι...

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...