Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Ο γυναικολόγος σου θα στις γράφει κανονικά δεν χρειάζετε κλινική 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kaλημέρα και απο μας!!! Εμείς κάναμε το rotateq, μιας και το ΝΑΤ είναι το μοναδικό ταμείο που το καλύπτει τελείως και το είχε κάνει και η Ματθίλδη!

Mummycool κάνε υπομονή!!! Με το σπίτι τι κάνατε τελικά?? Χρόνια πολλά για τα μηνογενέθλια!!!

Εμείς το μεσημεράκι θα πάμε για καφεδάκι ε, μέχρι τότε θα έχει ζεστάνει πιστεύω kardoula!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

με το σπίτι αναμονή, μας φάγαν οι απεργίες των δικηγόρων, άργησε η δικηγόρος της αγοράστριας να πάει τα χαρτιά στην εφορία και της είπαν ότι θα ναι έτοιμα 28/4 άρα όλα πάνε πίσω, και φυσικά μέχρι τότε μπορεί και να ανακαλύψουν το πρόβλημα και να μας ενημερώσουν.... αφού γίνει το συμβόλαιο πώλησης κι αν όλα πάνε καλά πρέπει τότε να ξεκινήσουμε την ίδια διαδικασία για την αγορά, ακόμα το σπίτι είναι διαθέσιμο πάντως αλλά βλέπουμε κι άλλα, όχι με τον ίδιο ζήλο αλλά βλέπουμε

εδώ ευτυχώς έχει έναν υποτονικό ήλιο και δεν ξεσηκώνομαι για έξω

ρε κορίτσια πονάνε οι γάμπες μου!!! από την ορθοστασία, καμιά φλεβίτιδα δεν ξέρω, έχει και η μαμά μου και η γιαγιά μου και ανησυχώ, σαν να βάρυναν πολύ τα πόδια μου μετά τη γέννα, λέτε να πάω να το κοιτάξω ή θα στρώσει κι αυτό; να πάρω τη γιατρό να κάνω μια ερώτηση;

i1lzp2.png

Αθηνα εισαι καρδουλα?

nai olga mou athina eimai pros to paron.

phgame telika voltoula. fisaei kai otan eisai sth skia kanei krio alla eprepe na vgalw to skilaki mou volta.

mummycool xaroumena mhnogenethlia me pollous iremous ipnous kai xwris gkrinia:)

ase kai emeis me to spiti akoma. xthes ton apeilisa oti an den mou dwsei ta lefta mexri telos ths allhs vdomadas tha pame dikastikos kai tha parw to spiti mou pisw.

Διαφημίσεις

Ποσο θα θελα και γω να παμε βολτουλα μεχρι το φουρνο εστω... Θα πρεπε ομως να ντυσω τεσσερις και μια εγω 5 για δεκα λεπτακια βολτας....

χα χα χα υπομονή από δευτέρα θα σαι μοναχούλα σου με τη μπουμπού

αλήθεια από ποια ηλικία αφήνουμε τα παιδιά μόνα τους σπίτι; για λίγο εννοώ

i1lzp2.png

πεφτουν αλλα λιγο.... μαλλον εξαρταται απο τον οργανισμο. Παντως ελεγξτε μηπως υπαρχει ελλειψη σιδηρου και οφειλεται εκει η τριχοπτωση. Παντως τις τελευταιες μερες τα αγορια τα ανελαβε ο μπαμπας και την Πεμπτη πηγαμε την μεγαλη στο γυμναστηριο ( κανει ρυθμικη) και χθες περασαμε ολο το απογευμα παιζοντας τζενγκα και αλλα επιτραπεζια με τις κορουλες μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...