Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελιτα, εμας στο ΤΣΑΥ μας τα γραφει ολα τα εμβολια, υποχρεοτικα και μη.

Εγω εχω δημοσιο και λεμε να τα αλλαξουμε σε μενα γιατι τα βαλαμε στο ΙΚΑ αλλα εκει σου λενε να πας στο κεντρο υγεια ς κια παιδιου να τα κανεις. Αλλα μας ειπαν πως δεν ειναι και οτι καλυτερο να πας εκει μωρα παιδακια γιατι τα κανουν νοσηλευτριες και γιατι εχει πολλα αρρωστα παιδακια. Ξερετε για δημοσιο αν δικαιολογει το εξαπλο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτο σκεφτομουν κι εγω Κατερινακι. Δε μαρεσει να δινω ετσι για να το δωσω. Βγαζει γιατι τρωει λαιμαργα και ρουφαει αερα και οταν ρευτει βγαζει και γαλα αλλα υελευταια εχει βελτιωθει πολυ ειδικα αν τον ταισεις και φαει ηρεμα χωρις να κανει σαν παλαβος δε βγαζει καθολου. Ξερω πως στην οισοφαγητιδα υπαρχει σοβαρο προβλημα και φαινεται με υπερηχο. Εγω ομως ειμαι απο τους γονεις που ψαχνουν διαβαζουν και ξερεις αυτο δεν το χωνευουν οι γιατροι. Μαλιστα η δικια μας ειπε πως αποσα διαβαζουμε στο γκουγκλ να μην πιστευουμε. Γενικα δεν της αρεσουν οι γονεις που ψαχνονται κι εγω συνεχως γκρινιαζω και αμφισβητω.Εδω μουχει καρφωθει πως οταν γεννησα μου προκαλεσαν συσπασεις και πως αν ηθελαν θα με ειχαν κρατησει μερικες μερες. Ασε αφου εψαχνα στην αποδειξη να δω τι φαρμακα μου εδωσαν και κοιταγα τους ορους να δω τι ειχαν βαλει μεσα. Χχααχχα. Ασε ειναι να μην μου κολλησει κατι στο μυαλο.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Εγω εχω δημοσιο και λεμε να τα αλλαξουμε σε μενα γιατι τα βαλαμε στο ΙΚΑ αλλα εκει σου λενε να πας στο κεντρο υγεια ς κια παιδιου να τα κανεις. Αλλα μας ειπαν πως δεν ειναι και οτι καλυτερο να πας εκει μωρα παιδακια γιατι τα κανουν νοσηλευτριες και γιατι εχει πολλα αρρωστα παιδακια. Ξερετε για δημοσιο αν δικαιολογει το εξαπλο

εμας ελιτα το γραψαμε και δεν πληρωσαμε τπτ στο ικα ! βεβαια λενε το πρωτο δεν στο γραφουν γιατι το κανουν και στο ικα αλλα δεν θελει λεει η γαιτρος γιατι δεν ειναι για μια δοση αλλα για παραπανω και δεν μπορεις να ξερεις ποτε το ανοιξαν..

ετσι το εγραψε η μαμα μου στο βιβλιαριο του ανδρα μου στον αγροτικο ιατρο που εχει στο χωριο και δεν πληρωσαμε τπτ και ετσι θα κανω και στα υπολοιπα

ρε γμτ ειναι πανακριβα ....

kalhmera koritsia,

koimithika me to gio mou apo tis 7 to apogeuma. olh mera ksipnios htane gia prwth fora. ksipnisame stis 12 efage kai ksanakimithike to poulaki mou alla egw to mati garida.

emeis to 5ntaplo kaname. kai ton allo mhna tha kanoume tou pneumoniokokou.

elita ma ti to psaxneis kai esy toso poly? gia na talaipwris th giatro kai na mhn mporei na sou leei oti thelei? xaxaxaxa

emas den mas eipe akoma tpt gia to poylaki tou. thn epomenh fora tha th rwtisw. episis kaname ninida edw kai mia vdomada kai mou eipe na otu valw to abcc ths frezyderm dio fores th vdomada misi ora prin to mpanio. eseis ti vazete telika?

Καλημερα!!

Εμεις κοιμηθηκαμε 12-6:30. Καλα ηταν δεν εχω παραπονο!!! Τωρα φαγαμε και περιμενω να ξανακοιμηθει να την πεσω και εγω παλι!!!

Ελιτα αν θες την γνωμη μου μια χαρα κανεις και το ψαχνεις πολυ. Οι γιατροι πολλες φορες κοιτανε το συμφερον τους και αλιμονο σε μας...

Αχ κοριτσια με εχει τρελανει στα χαμογελα πρωι -πρωι... Αφηστε που ειναι πολυ εκφραστικη. Νομιζω θα μιλησουμε πολυ γρηγορα!!!! Κουκουβαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα. Μολις φαγαμε και ξανακοιμηθηκαμε και εγω βγαζω γαλα απο τον αλλο μαστο που δεν αδειασε.Χτες κοιμηθηκαν 10 η ωρα αλλα ηταν ξυπνια απο τις 4 το απογευμα, ε ακαναν και το εμβολιο. Και ο μπεμπς το πηγε σερι ως τις 7.30. Η μπεμπα εφαγε στις 1 και μετα ξανα στις 8.Τελικα δεν εκαναν πυρετο. Ετσι ηρεμησα κι εγω.Την ωρα που θηλαζα γυρναει η μπεμπα με καρφωνει στα ματια με κοιταει καλα καλα και μου σκαει ενα ταιραστιο χαμογελο ελιωσα μαζευαν τη μαμα ελιτα απο τα πατωματα. Οχι οτι δεν γελαει οταν με βλεπει αλλα ηταν πολυ πιο θερμο το χαμογελο της. Καλα ο γιος μου δεν το συζητω γελαει με το παραμικρο και παντα. Εδω η μπεμπα γελασε στην παιδιατρο!!!!!!Ναι και ξετρελαθηκε λεει πολλες φορες της φιλαει τη μυτη και τσαντιζομαι. Παντως μουπε κατι ο αντρας μου και συγκινηθηκα οχι τιποτα αλλο αλλα στην αρχη δεν ηθελα να τον παρει μαζι. Πηρε το μεγαλο του γιο μαζι στην παιδιατρο και μου πε πως εκανε αυτο που κανω κι εγω οταν ειμαι εκει και περιμενω να τους κανει εμβολιο. Τους κραταγε το χερι και ελεγε::::Μην καλαις αδερφουλα-αδερφουλη μην φοβασαι δεν ειναι τιποτα!!!!Μην κλαις. Πηρα αποφαση λοιπον να μην πηγαινω εγω να στελνω τον πιτσιρικα.Ασε που χτες τα κουναγε στα ρηλαξ τους και ηταν ησυχα. Τελικα ειναι ωραια τα μεγαλυτερα αδερφια. Ξερετε εγω δεν ειχα ποτε γιατι ημουν η μεγαλη αδερφη:-(:-(

Καρδουλα κι εμενα ειχε νινιδουλα και απλα το ελουζα με ενα oil bath της lavera.Kauarize pantvw, Αν δεν περναγε οτυ βαζα και μια αλοιφουλα πουναι για την ξηροδερμια της welleda.Του φευγει παντως.

Καλη μερα σε ολες. Χτες πηγα στο zara κιολας για μενα αλλα δε μου αρεσε τιποτα και εφυγα απο κει με ρουχα για τα μικρα. Αστο καλο!!!!Χαμος γινιταν Τι ωραια φορεματακια. Πηρα ενα μακο κι ενα πουκαμισο στο μπεμπη και ενα φορμακι απο κατω και ενα φορεμτακι τζην στη μπεμπα κι ενα ροζ μπλουζακι που λεει I live dad. Ξερω εγω τι κανω χιχιχ!!!!!Καλοπιανουμε το μπαμπα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερα κοριτσια!!!Ελιτακι εισαι εδω?

Μολις φαγαμε και κοιμόμαστε και εμεις!!Το βραδυ κοριτσια ευχαριστηθηκα υπνο απο τις 1:30 μεχρι τις 7:30.Ελιωσαααααααα!!!!!!Εμενα απο τα εμβολια ενα 37,5 κανανε και αυτο για μια ωρα.Επεσε χωρις ντεπον.Κατα τα αλλα μια χαρα.Καναμε και της γαστρεντεριτιδας και ολα καλα!

Αυριο λεμε να πάμε μια βολτιτσα μεχρι Πορτο ραφτυ να παρουμε τον αερα μας

Ελιτα μου μην αγχωνεσαι τοσο για τα εμβολια γιατι πολυ απλα δεν ξερεις αν θα σου πει κανενας την αλήθεια.Τα κανουμε και προσευχόμαστε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλημέρα αν και δεν το βλέπω :mad:

ο νίκος δουλεύει σήμερα και αποφάσισαν ο αδερφός του να μας επισκευτούν επιτέλους, πρέπει να καθαρίσω γκρρρρρρρρρρρρρρρ

από φαγητά δεν κάνω τίποτα θα πάω το απόγευμα από την εστία να πάρω πεινιρλάκια και κρουασανάκια και φτάνει...Μπορεί και καμιά μικρή τουρτίτσα γιατί σήμερα γινόμαστε 3 μηνών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο μάρσιπος με έχει πεθάνει δεν τον αντέχω πονάνε ώμοι και μέση, με το σλινγκ είναι καλύτερα τα πράγματα, είναι σαν να είναι κολλημένο το βάρος πάνω σου

Ελίτα καλά κάνεις και το ψάχνεις κι εγώ μαζί σου! Την εμπιστεύομαι για τα φάρμακα τη γιατρό μου δε δίνει πολλά εδώ για τη νινίδα μου πε μην πάρεις ειδικό λάδι, τζαμπα λεφτά θα δώσεις βάλε ελαιόλαδο ή baby oil την ίδια δουλειά κάνει, κι εμείς έχουμε αλλά έχουμε αρκετό μαλάκι και δε φαίνεται. θα μου πεις δεν είναι φάρμακο αλλά θα μπορούσε να μου πουλήσει ό,τι θες και για αντιηλιακό μου πε αργότερα δε θυμάμαι πότε θα την ξαναρωτήσω

και για το πουλάκι μου χε πει αργότερα θα τη ρωτήσω και για αυτό, αυτή τη φορά τα γραψα γιατί όταν πάω εκεί όλο τα ξεχνάω

i1lzp2.png

για τα πουλακια τους που τον ρωτησα μου ειπε οτι αν δεν ειναι τελειως κλειστα οταν βγαλουν την πανα τις περισοτερες φορες παιζουν μονα τους και το ανοιγουν χαχαχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...