Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαμικουλ σσσσσσσσσσσσσ....μην σε ακουσουν..χαχααχα

Περασταε καλα ε; σουπερ...

ο βεντουζας ηταν ησυχος;

Καρδουλα 6απλο ειναι το infarix μου ειπε η γιατρος....αχ αυτα τα εμβολια...!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

inka 3exasa na sou pw bravo gia ta kila!!!!!!!! twra me to lipantiko 8a ta xaseis sigoura kai ta ypoloipa!!!!

emeis kleinoume ayrio 3 mhnes 8a sas pw an arxisoun na peftoun ta mallia mou!!

h giatros eipe oti den einai sigouro mporei na pesoun stous 2 stous 3 mporei kai pote (pou tetoia tyxh) mou pe an einai entono to problhma (eipame h giatros mou einai panw apo ola koketa, to ti klapatsimpalo forouse sth genna...skoularikia braxiolia ta panta, afou elega de 8a ta bgalei?) mou pe na parw ampoules gia ta mallia kai vitamines geriatric

epishs asxeto alla mallon exei megalwsei h mywpia mou me th genna :( prepei na paw of8almiatro

Αχ οχι δεν θελω να συμβει κατι τετοιο...οοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιι...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:|:|:|:|:|:|:|:|:|

Ναι μαμι να πας μην αφησεις τα ματια.....

Παω να αλλαξω τον αααααααααααααντραααααααααααα μου...!

nai k emeis to infrarix to e3aplo kaname ayto einai ypoxrewtiko

to allo to posimo den einai ama 8es to kaneis, emas de mas to pe h giatros opote den to kaname

twra 8a kaname tou pneymoniokokou

o ventouzas htan super, h kavala einai miamish wra kai exei aytonomia tosh wra ;) sto nymfaio pou ton phga pou htan 2mish wres den ante3e sthn epistrofh peinase k planta3e

enisxysame ligo kai thn topikh agora ths kavalas...ax teleia polh menw aneta

i1lzp2.png

kalispera kai apo emas

Simera kaname to 1o mas emboliaki, den klapsame sxedon katholou, kiries!!

Koritsia, na kserete pws o kathe paidiatros exei to diko toy programma ston emboliasmo kai etsi den mporoun na ginoun sigkriseis, toulaxiston i diki mou etsi moy exei pei...

Ta mallia distixws peftoyn kai se toyfes mporw na sas pw, toulaxiston emena etsi egine tin 1h fora..afoy eixa tromaxei kai sinexeia rwtousa ton giatro mou!Alla ok, meta apo kanena mina stamatise..

I giatros mou eipe pws epeidi to poulaki tou Nikola den exei anoiksei akoma prepei na ton paw se paidoxeirougro na tou to anoixei,,,exei kammia empeiria na mou pei?Apo tin arxi mou eixe pei na min to peirazw kai etsi kai ekana.Alloi mou lene kala ekana alloi oxi..ti na pw kai egw, oti mou eipe i giatros ekana :oops:

Kalo mas brady koritsakia!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Το εμβολιο ειναι πενταπλο... τουλαχιστον ετσι γραφει επανω στο κουτι. Ramonitsa μην τρελαινεσαι καλε... ξερει ο γιατρος σου τι πρεπει να κανετε.

Ινκα λιπαντικο, ε??? Μιλαμε για τρελες νυχτες... Λες να σκασει φουφουλοαδερφακι πριν το βεντουζοαδερφακι? Για να δουμε γιατι καπου διαβασα πως δεν ηρθε ακομα περιοδος στην mummy.... και αυτο ειναι υποπτο!! Βρε κοριτσια περιμενετε να βαλετε κανενα κομψο φορεματακι στην βαφτιση και μετα!! ;)

Ιωαννα μην ανησυχεις καλη μου, το εχω ακουσει πολλες φορες αυτο. και η επεμβαση δεν ειναι τιποτα δυσκολο. Και μην νοιωθεις τυψεις... οπως ειπες οτι σου ειπε ο γιατρος να κανεις αυτο εκανες.

Καρδουλα βγηκα αποτομα το πρωι αλλα η μικρη ηθελε αποκλειστικοτητα!!

Αχ κοριτσια, ας κοιμηθουμε ηρεμα αποψε!!

Καληνυχτα σε ολες μας :-P

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

γιώτα εμείς κάναμε το infrarix hexa είναι εξαπλό, υπάρχει και ένα πενταπλό που δεν έχει την ηπατίτιδα β, ξέρω ότι κάποια εμβόλια είναι υποχρεωτικά κάποια όχι, τώρα ποια είναι απολύτως απαραίτητα θα σε γελάσω...είναι πολλά τα λεφτά άρη ;)

i1lzp2.png

Inka τι διαβαζω καλε;;;;;;;;;;; λιπαντικο;;;;;;χαχα

Μια χαρα κοριτσακι σε βρισκω....

Να σου πω την αληθεια κ εγω πονεσα..ειδικα την πρωτη φορα...λες κ ηταν η πρωτη μου φορα ενιωσα...τωρα δεν ποναω τοσο ...λιγοτερο...αλλα συνεχιζω να ποναω....

κ οι αντρες νομιζω καταλαβαινουν την διαφορα ετσι; απο οτι μου εχει πει ο δικος μου...

Γιωτα μακαρι να εχουμε ησυχο βραδυ ...γιατι δεν την αντεχω την γκρινια ειδικα το βραδυ...

Ιωαννα μου να σου πω κ εγω πολλες γνωμες εχω ακουσει για αυτο η δικια μου η γιατρος, μου εχει πει να του το κατεβαζω λιγο λιγο..η μαμα μου στα μικρα μου αδερφακια της ειχε πει ο παιδιατρος οχι..θα το εκανε αυτος σε καθε επισκεψη..τωρα τι να πουμε κ εμεις οι μανες πια;

εγω να σου πω την αληθεια επειδη ειχα ψιλοφοβηθει με αυτα που ακουγα ..μην κ δημιουργησω προβλημα στο παιδι δεν το εκανα μεχρι σημερα...¨ομως το πρωι που ηρθε η παιδιατρος κ το ειδε παλι ηταν λιγο κλειστο μου ειπε οτι πρεπει να το κανω..ετσι αρχισα να του το κανω κ εγω.

γιώτα εμείς κάναμε το infrarix hexa είναι εξαπλό, υπάρχει και ένα πενταπλό που δεν έχει την ηπατίτιδα β, ξέρω ότι κάποια εμβόλια είναι υποχρεωτικά κάποια όχι, τώρα ποια είναι απολύτως απαραίτητα θα σε γελάσω...είναι πολλά τα λεφτά άρη ;)

ναι αυτο καναμε κ εμεις.

μαμι δεν εχεις αδιαθετησει ακομα;

Επεξεργάστηκαν by ramonitsa

Τι κανετε κοριτσια γυρισα και εγω εβαλα και τα μωρακια μου για νανι και τωρα να μαι:D:D Εχω να σας δηλωσω οτι η κορη μου ηγαιδουριτσα περασε σουπερ σημερα στην γιαγια της και απο οτι μου ειπαν ουτε γκρινιαξε καθολου και οταν πηγα να την παρω της μιλαγα και στην αρχη ουτε καν μου χαμογελουσε, να σας πω την αληθεια με πειραξε λιγο ηθελα να της λειψω μεταξυμας:oops::oops::oops::oops::oops:

mummycool και εμενα νομιζω μου εχει ανεβει και αρκετα μαλιστα ημυωπια θα παω οπωσδηποτε οφθαλμιατρο την αλλη εβδομαδα γιατι ολο το αφηνω

paros εμας δεν μας πεφτουν καθολου τα μαλλακια ισα ισα μακραινουν και βγαζουμε περισσοτερα σε λιγο κοτσιδες θα κανουμε πολυ μαλλι αυτο το παιδι και μου ελεγες η μαμα μου οταν βγηκε στα λεγα εγω γιαυτο στο τελος ειχες ολο καουρες

Κοριτσια ολο λεμε να συναντηθουμε και το αφηνουμε τι λετε να το κανονισουμε αυτη τη φορα για την βδομαδα που ερχετε? Εγω δεν εχω προβλημα ουτε στη μερα ουτε στο μερος οπου μου πειτε ερχομαι αλλα λεω να βρουμε ενα μερος να ειναι καταλληλο και για τα μωρακια μας, πιστευω πως οταν συναντηθουμε θα ειναι σαν να γνωριζομαστε π[ολυ καιρο ,με τοσα που εχουμε πει εδω μεσα

Ραμονιτσα κι εμεις τα ιδια εμβολια εχουμε κανει απο παρενεργειες απο το εξαπλο τιποτα απο της γαστρεντεριτιδας ειχαμε υπνηλια, ανορεξια μια εβδομαδα μετα για μια μερα και μετα για 2-3 μερες κολικους εντονους ελπιζω εσεις να μην κανετε τιποτα

Ιωαννα κυρια η δικια σου εμενα στο εμβολιιο μελανιασα απο το κλαμα και την γυρισε στο παλι η γιατρος και την χτυπαγε στην πλατη για να συνελθει πολλλλλλλλυυυυυυυυ κλαμα απο τωρα σκεφτομαι που θα κανουμε του πνευμονιοκοκου σε 10 μερες:(

Ινκα την πηρες την κομμωτρια???

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλησπερα κι από μια πολυ αγχωμενη μαμα. Ξερω οτι ολη η χρονια ετσι θα μας παει, αλλα μετα θα ειμαστε καλα..... (θελω να ειμαι αισιοδοξη).

Την Τριτη ηρθε κι ο γιατρος μας σπίτι να μας δει, να ειναι καλα ο ανθρωπος, ηρθε το βραδυ με το που γυρισε από τις διακοπες του και καθισε μιαμιση ωρα. Γενικα μας βρηκε καλα.

Ο μικρος αρχιζει να παιρνει τα πανω του, φαινεται να εχει ηρεμησει από την ταλαιπωρια, κι εννοειται οτι εχει ηδη κακομαθει, αφου κατευθειαν τον μαθαμε στις αγκαλιες. Πινει μονο το δικο μου γαλατακι με μπιμπερο, ευτυχως που μου δωσανε πισω από το νοσοκομειο οτι δικο μου ειχε περισσεψει, γιατι δεν θα μου φτανει το καθημερινο μου για πολυ ακομα, και δεν θελω ακομα να δωσω ξενο αφου εχει συνηθισει το στομαχακι του.

Την αλλη βδομαδα θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο, το infarix, και αυτο της γαστρεντεριτιδας (που ειναι προαιρετικο, αλλα ο γιατρος μας κανει ολα τα εμβολια) θα το κανουμε τον αλλο μηνα.

Η μικρη μου εχει ξεσαλωσει τελειως, ειναι πολυ απαιτιτικη, τωρα εχει αρχισει να συνειδητοποιει οτι μπεμπης ηρθε για να μεινει, στην αρχη ελεγε ποτε θα παει σπιτι του? ποια ειναι η μαμα του?

Γενικα ειμαι κουρασμενη, αλλα μ΄αρεσει.....

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες και μπεμπακια. Ειμαι πολυ αγχωμενη καταρχην νιωθω ενοχες που τα παιδακια πηγαν μονα με το μπαμπα τους στην παιδιατρο για να κανουν εμβολιο. Αλλα εγω ειχα κλεισει ραντεβου σε οφθαλμιατρο και δε γινοταν να κλεισω αλλη ωρα και μερες δε βολευαν. Μου λεει ενταξει δεν ειναι τιποτα ειναι και στη γειτονια. Γυριζω λοιπον και ακουω τα εξης. Πρωτον εκαναν το πρωτο εμβολιο και τους εκανε το εξαπλο infarix το οποιο δεν ξερω γιατι φοβμαι μηπως δεν ειναι αρκετα δοκιμασμενο και δεν ξερω τι μπορει να βγαλει αργοτερα ξερει καμοια κοριτσια?Επρεπε ναμαι εκει, δεν θα το εκανα θα της ελεγα να κανει τα κλασικα. Το ενα αυτο αυτη λεει ειναι το καλυτερο και αυτο κανουν στο παιδων. Υποψην οτι το συγκεκριμενο δε συνταγογραφειτε απο κανενα ταμειο και το πληρωσαμε 170 και για τα δυο.

Επειτα ειπε ο μπεμπης πρεπει να παρει και αλλο βαρος να τρωει καθε 2μιση ωρες η να αυξησουμε σε 150 και αν τα βγαζει να παρει σιροπι για οισοφαγιτιδα και ρωταω δεν κανει ςυπερρηχο για να δεις αν πραγματι εχει οισοφαγιτιδα το παιδακι?εΕιπε και για τη μπεμπα για το βαρος αλλα δε μπορουσε να πει να της αυξησω γιατι θηλαζει αποκλειστικα. Μαλιστα σημερα που ελειψα πηγε να της δωσει μπουκαλι και δεν επαιρνε με τιποτα περιμενε να ερθω για να φαει!!!!

Αυτα εν ολιγης παλι καλα που δε μουπε για ξενο γαλα γιατι ξερετε θυμωνω. Απλα περιμενω να δω αν θα τα πινει τα 150 χωρις να τα βγαζει.Παντως εμενα μου φαινεται πως μια χαρα πηραν απο την προηγουμενη φορα. Α ειπε πως η μπεμπα ειναι πολυ συναισθηματικη και επικοινωνει ηδη εχει αρχισει.

Τωρα κοιμηθηκαν δεν τα εκανα μπανακι μην κρυωσουν γιατι μπορει να ανεβασουν πυρετο. Ασε που ολο παω και τα κοιταω μην ανεβασουν πυρετο.

Μου τη δεινει ναια η γιατρος πολυ των φαρμακων σας τοπα?

Α ο ενδοκρινολογος χτες μου πε να κοψω να παιρνω ασβεστια και σιδηρα γιατι δεν τους κανω καλα.Εγω συνεχιζα να τα παιρνω μετα την εγκυμοσυνη.

Πειτε κι εσεις παλιες μανουλες γνωμες.Θα κοιταξω αυριο αυτα που εγραψε στο βιβλιαριο παω κι εγω να ξελκουραστω.

Μη λετε για περιοδο γιατι περιμενω κι εγω καπου τωρα ειναι,νομιζω καθε μερα πως ερχεται εχω και ζαλαδες τα πρωινα λες και με κοροιδευει ο αντρας μου μην εχω πιασει και το τριτο.Η αληθεια ειναι πως δε μετραω μερες.Κανουμε διαγωνισμο εδω πια θα ξαναφουσκωσει πρωτη?Χχααααχα!!!!Mummycool εχεις ξεκινησει προπονηση?

PN8Qp2.png

csXep2.png

nai k emeis to infrarix to e3aplo kaname ayto einai ypoxrewtiko

to allo to posimo den einai ama 8es to kaneis, emas de mas to pe h giatros opote den to kaname

twra 8a kaname tou pneymoniokokou

o ventouzas htan super, h kavala einai miamish wra kai exei aytonomia tosh wra ;) sto nymfaio pou ton phga pou htan 2mish wres den ante3e sthn epistrofh peinase k planta3e

enisxysame ligo kai thn topikh agora ths kavalas...ax teleia polh menw aneta

Και εμεις ετσι ακριβως mummy με τα εμβολια ! οντως η Καβαλα ειναι τελειααα !!

εμεις σημερα οοολλη μερα το ματι γαριδα ακομα και τωρα μετα απο μπανιο και φαγητο και δεν λεμε να κοιμηθουμε !! ελεος ας με λυπηθει !!

το πουλακι του το κοιτα η παιδιατρος καθε φορα και του το ανοιγει αλλα να σας πω και την μαυρη μου αληθεια καμια φορα το κανω και εγω..θυμαμαι τον αδελφο μου το μικρο που του το εκανε ο γιατρος και ολο εκλαιγε και που και που του το κανω και εγω, παντως μεχρι στιγμης ειναι ανοικτο..ασε που οταν του το κανω σηκωνεται χαχα!

νατασουλα ειναι γλυκια η κουραση τωρα κοριτσακι μου ..οσο για την μικρη πολυ μ αρεσε ποια ειναι η μαμα του και ποτε θα παει σπιτι του ε ?? καλη !!!

Κι εσεις βρε κοριτσια ολες το εξαπλο ε?Να μην αγχωνομαι δηλαδη δε σας κανω πλακα μονο που δεν εκλαιγα οταν ηρθα σπιτι και τα ειχα συνεχεια αγκαλιτσα?Αυτο το σκ εχουμε και το μικρο του αντρα μου. Καλε τι μικρο ολοκληρο αγορι εχει γινει πια τον βοηθησα να κανει μπανιο και εχει ψηλωσει αρχισε να κανει πλατουλες!!!Αχ ετσι θα ξεπεταχτει και το αγορι μου. Α τωρα που πα μπανιο, μας ειπε η παιδιατρος να ανοιγουμε τα χειλακια στο μουνακι της μικρης γιατι κοντευουν να κλεισουν. Οσες εχετε κοριτσακια σας ειπαν κατι παρομοιο. Μες την ανησυχια ειμαι η δολια.

Α και επειδη εξακολουθω ναχω τυψεις στην παιδιατρο ηταν να παμε πρωι και το αλλαξε ο αντρας μου ενω ειχε ξεχασει πως ειχα κανονισει να λειπω. Γενικα ωρες ωρες αν δεν εισαι απο πανω τους ουφ χειροτερα απο μικρα παιδια. Ισως καλυτερα που δεν ημουν ομως γιατι θα γκρινιαζα και μπορει να ακουγε και τιποτα η παιδιατρος

PN8Qp2.png

csXep2.png

elita μην αγχωνεσαι και εμεις το ιδιο καναμε και δεν ειχαμε καμια παρενεργεια ενω στον μικρο που ειχαμε κανει ενα παλιο θυμαμαι μου ειχε κανει πυρετο σιροπι να μην δωσεις εαν δεν κανεις υπερηχο ελεος φαρμακο ειναι στον δικο μουπου ειχε μεγαλο προβλημα εξακριβωμενο με υπερηχο το αρχισαμε 6 μηνων γιατι περιμεναμε μεχρι τοτε μηπως μπει στις στερεες και βελτιωθει αλλα χειροτερεψε και το δωσαμε, και εμενα δεν μου αρεσουν οι γιατροι που δινουν πολλα φαρμακα η δικια μου δεν δινει με τιποτα μου εχει πει πανω απο 38,5 ντεπον και ποτε για δοντια κλπ ο Αλκης στην ζωη του εχει παρει 4 φορες ντεπον για πυρετο και κανενα αλλο φαρμακο εκτος απο αυτο της παλλινδρομισης

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...