Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τζενη, πλακα - πλακα, φανταζεσαι μετα απο χρονια να βγει κανενα ζευγαρι απο τις μανουλες Φεβρουαριου??? Πολυ ωραια θα ειναι!!!

Οσο για αυτο που λες για τις φιλες, νομιζω ολες μας καναμε πολυ καλες φιλες σε αυτο το φορουμ... Φιλες που και αν δεν γνωριζομαστε βοηθησε η μια την αλλη στα δυσκολα, οπως ουτε οι δικοι μας ανθρωποι δεν μας βοηθησαν...

etsi einai ...oute oi dikoi mas giotaki

oso gia ta zeygaria den to sizito ..8a einai apokorifoma ayto ..mono na exoume kapou kratisei osa leme tora gia na gelame

kai ante kanoniste kai sas eipa eimai mesa kai as kano kai taksidaki ....8a to sindiasoume me bolta sti giagia ektos kai na 8elete na to kanoniso ego alla na er8ete oles boltitsa edo ...Naypliooooooo!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παντως ψηφιζω Ναυπλιο!!Εχω και τα ξαδερφια μου

Λιτσακι μην τρελαινεσαι απλα θελει προσοχη.Να φορατε μασκα και να πλενεται τα χερια σας συνεχεια οταν παινεται το παιδι.Αν δεις οτι εχει συναχι και βηχα δεν ειναι κακο να το πας στο γιατρο για να εισαι ησυχη και ας σε πουν υστερικη

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

popo den prolaveno na sas diavazo vre koritsia !!!!

tora girisame apo tin volta mas !!!piga kommotirio me tin foufoula meta piga farmakeio kai pirame antiliako tis frezyderm me dikti 25 pou einai eidiko gia vrefi kai lipantiko kolpou gia tin manoula(xaxaxaxxaxa koritsia!!!!!!... afou ponao sas leo!!!!!)

kai meta piga sto vilvliopolio kai pira panino vivlio gia tin foufoula kai dyo vivlia gia mena gia to to moro!!!!

...afou kseparadiastika girisa piso...ti kako ki ayto ..kale den eimai na vgeno ekso ego!!!!

ydroxoaki ,tha ksanaparei to varos pou den pire otan bike apotoma sto kseno!!!!!alla mia xara einai to varos tou !!!!!

emena den pianei pragmata akoma..ektos apo to bibero ,aaaaaaaaa piani to blouzaki mou otan thilazei kai ta malia mou alla na tis doso kati kai na to piasei oxi akoma ...allla otan dei kati sikonei to xeraki mpounia kai to plisiazei.

na ta leme ayta gia na vlepoume se ti fasi einai ta morakia mas !!!!!

den thimame pia rotise alla to bibero einai elafri tis avent.

inka

AW3sp2.png

aaaaaaaaaaaaa ki emeis alazoume malakia ...den fenete giati imaste karafla ....alla eida prin dyo evdomades trixakia mikra stin panta tis.

tha pesoune kai ta dika mas mallia?exo akousei oti 3 mines meta tin genna peftoun ta mallia mas ...ti kserete i palies mamades?

ki ego thelo na sinantithoume !!!!opou thelete koritsiaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

inka

AW3sp2.png

ακριβως τα ιδια κανουν και οι δικοι μου.Πιάνουν το μπιμπερο με τα δυο χερακια(το ακουμπανε μην φανταστειτε οτι το σηκωνουν)μου τραβανε την μπλουζα και τα μαλλια

Και την πιπιλα απο τον κρικο αλλα χωρις να μπορουν να την βαλουν.Μονο να την βγαλουν

Κουρουπα η φουφούλα?????

παντως πολυ το σκεφτομαι αυτο με τα δοντια γιατι η γκρινια μας δεν περιγραφεται

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Και τα δικα μου μαλλια τα πιανει και τα τραβαει με τρελη δυναμη!!! Μαλλον ινκα δεν θα αντεξουν 3 μηνες τα δικα μου, θα μου τα εχει βγαλει νωριτερα η μικρη!!! Καλε που την βρισκουν τοση δυναμη μιση χαψια μωρακια???

mYQbp2.png

Καλησπερα κοριτσακια....κ μπεμπακια..κ περαστικουλια σε οσα ειναι αδιαθετουλια...

Καλε δεν καταλαβαινω γιατι λετε να τα δενυν τα μωρα στα καροτσια; οεο; δεν ειναι λιγο νωρις; εγω οταν τον βγαζω βολτα το πορτ μπεμπε του καροτσιου ειναι ξαπλωμενο...οποτε δνε φευγουν ε; θα φυγουν μονο εαν μας γλιστρυσει το καροτσι..Παναγια μου μακρυα..!

Την εχετε σηκωμενη την πλατουλα εσεις στην βολτα ; οχι ε; ειναι πολυ νωρις ακομα...

ΜΑμικουλ θα το στηριζει ολο κ καλυτερα το βεντουζοκεφαλακι του ο βεντουζας..χαχα ..κ μεις το εχουμε τσιτα επανω..χιχι..!

Μαρακι μου...καταλαβαινω..κ εγω ειδικα τις πρωτες μερες δεν προλαβαινα ουτε τουαλετα να παω..τωρα κατι γινεται..

Αχ Τζεντ μου ...αυτο το θηλαστρο εμενα εφιαλτης μου ειναι ..αλλα ομως ανακουφιζει τρελλά ε;Εγω αν ειναι αν το αφησω στην μαμα μου..δεν βγαζω..του δινω μονο ξενο....κ 2 φορες που μου τον εχιε κρατησει κ βραδυ..ναι ναι τον αποχωρηστηκα η μανα..κ οοοοοοοολο τον σκεφτομουνα..αλλα ηθελα να βγω λιγακι να ξεσκασω δεν αντεχα συνεχεια μεσα στο σπιτι ειχα κουραστει...λοιπον ..οταν της τον αφησα παλι δεν εβγαλα γαλα ...αλλα το επομενο πρωι που τον πηρα.το στηθος ειχε γεμισει τοσο πολυ που εκανα μουσκεμα σεντονια παπλωμα μαξιλαρι..χαχα αγελαδα καλε...χαχαχα κ με ρουφηξε για τα καλα ο γιοκας μου...

εμεις καναμε σημερα τα πρωτα μας εμβολιακια...το ενα ποσι μο κ το αλλο ενεσιμο..εκει σπαραξε το ο πασας μου..εκει που εσκαγε τρελα χαμογελα στην γιατρο..μετα κοκκινησε απο το κλαμα...μου σπαραξε η καρδια ετσι; κ μου ειπε να του δινω καθε 6ωρο μεχρι αυριο στης 12 το μεσημερι λιγο ντεπονακι 3ml..εσεις του δωσατε; σας εκανα καθολου πυρετο;

τωρα τον αλλον μηνα παλι...ειμαστε πολυ καλα..ειμαστε 60 ποντους κ 6.500 κιλα...ταρζανακος σας λεω.χαχα

Ινκα ποτε της δινεις το ξενο; εγω του δινω απο την 1 το βραδυ κ μετα ξενο..μου κανει 2 με 3 συνηθως....στο πρωτο γευμα επιδεη ειναι μετα απο θηλασμο..μου κατεβαζει κ τα 240 ml ..κ τα αλλα μου αφηνει γυρω στα 90...κ αλλες φορες μου τα πινει ολα τα 240..κ απο τις 10 κ μετα ξεκιναμε παλι τον θηλασμο..το βραδυ δεν αντεχω να τον θηλαζω...θελω να ξεκουραζομαι κ εγω κ εκεινος απο τις μαραθωνιες ρουκετες..

καλε σας λεω οταν τον θηλαζω ..τον αφηνω ρευεται ..κ μετα τον βαζω στο ρηλαξ για κανενα μισαωρο 40 λεπτακια..κ τον τυλιγω με πετσετα του του μπανιο..γιατι ουτε οι σαλιαρες δεν μας σωζουν....ενω με το ξενο που ειναι αντιαναγωγικο της ΗumannaAR τα παμε πολυ καλυτερα...

Na se ρωτησω κατι; αντιλιακο σου ειπε ο γιατρος να της βαζεις; γιατι εμενα σημερα που ηρθε μου ειπε οχι ακοαμ γιατι ειναι πολυ μικρος..απλα να του βαζω μακρυ μανικι κ αργοτερα καπελακι..

Αααααααααα να ρωτησω κ κατι αλλο; αυτο με το ροταιο καλα το λεω; δεν μπορω να το συγκρατησω καλε....κατι ειχαστε πει...για το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας εννοω....κατι για παρενεργεις...το ειπα στην γιατρο κ μου ειπε οτι εχει αλλαξει πια το εμβολιο..μιλαω για το Rotarix ..εχει καταργηθει αυτο που εφερνε παρενεργεις απο το 2000 κ εδω κ 3 χρονια κανουν αυτο το καινουργιο που δεν εχει σημειωθει κατι ....εσας τι σας εχει πει ο δικος σας παιδιατρος;;;;;;;;;;;;

Παω να του δωσω ντεπονακι...φιλια πολλα σε ολες ...!

Α κ κατι διαβασα γιΑ ΝΑ συνατηθουμε..ναι θελω κ εγωωωωωωωωωωωωωωωω......:D:D:D:D

Επεξεργάστηκαν by ramonitsa

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Και εμεις θα κανουμε εμβολιο την Πεμπτη... Το πρωτο μας εμβολιο και ποναει η καρδια μου που θα πονεσει η μπεμπουλα μου... Ραμονιτσα τι εννοεις ποσιμο και ενεσιμο? Ειναι δυο τα εμβολια??? Εμενα ενα μου εγραψε να παρω απο το φαρμακειο...:confused:

mYQbp2.png

ναι γιωτα..ειναι δυο..το ενα ειναι ποσιμο ειναι το Rotarix... αυτο ειναι για την γαστρεντεριτιδα κ το αλλο ειναι ενεσιμο ειναι το Infarix ειναι 6απλο για πολυομελιτιδα κ κατι αλλα που ειπε αλλα δεν τα θυμαμαι... Θελουν ψυγειο ετσι; οταν τα παρεις να τα βαλεις κατευθειαν μεσα... τωρα πιστευω αυτα να δινουν να ειναι στανταρ..τωρα αν δινουν αλλης εταιρειας δεν ξερω..αλλα δεν νομιζω..κ σενα αυυτα σου ειπε;

Ναι ασε..κ μενα σπαραξε ...κ τρελλαθηκα..μου ραγισε η καρδια μου..

Διαφημίσεις

Μονο το Infanrix μου εχει γραψει στο βιβλιαριο.. Δεν μου ειπε τιποτα για το αλλο , αλλα θα τον ρωτησω...

Ωχ ναι; ρε γαμωτο λες να πρεπει να ανησυχω που μου ειπε να κανω το αλλο;

η ινκα που ειναι; εκεινη κατι μου ειχε πει νομιζω...

ωχ ωχ

inka 3exasa na sou pw bravo gia ta kila!!!!!!!! twra me to lipantiko 8a ta xaseis sigoura kai ta ypoloipa!!!!

emeis kleinoume ayrio 3 mhnes 8a sas pw an arxisoun na peftoun ta mallia mou!!

h giatros eipe oti den einai sigouro mporei na pesoun stous 2 stous 3 mporei kai pote (pou tetoia tyxh) mou pe an einai entono to problhma (eipame h giatros mou einai panw apo ola koketa, to ti klapatsimpalo forouse sth genna...skoularikia braxiolia ta panta, afou elega de 8a ta bgalei?) mou pe na parw ampoules gia ta mallia kai vitamines geriatric

epishs asxeto alla mallon exei megalwsei h mywpia mou me th genna :( prepei na paw of8almiatro

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...