Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα Γιωτα σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειπαν και μαμα!!!

κοριτσια εσας κρατανε με τα χερακια τους παιχνιδια????

Όχι ακόμα, νωρίς δεν είναι??? Η μικρή μου έπιασε κανονικά παιχνιδάκι και το πηγε απο το ένα χεράκι στο άλλο στον 5 μήνα!!!

giota εγώ ήθελα πάρα πού να γεννηθεί καραφλό, αφού να φανταστείς έβαλα στοιχημα με την μαμά μου οτι θα είναι καραφλό, και μόλις γέννησα και τον είδαμε με τον άντρα μου οτι έχει μαλλί λέω, δεν πειράζει πήγαινε πες στην μαμά μου οτι είναι γλόμπος!!!!!!!!!!!!! Πολύ γέλιο, αλλά τώρα μου αρέσει παρα πολύ το μαλλάκι του....!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

καλε που πηγε το μην. που εγραψα γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!! Τελεια δυδυμακια εχουμε πρεπει να το πω!!! ολεε - ολεε τα καλυτερα στο φορουμ!!!τι θα γινει ποτε σκανε αυτα τα δοντια στον 6? τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τοοοοοοσοοοο πολυ αργουν ησυχια δεν εχουμε τρωμε τα χερια ανελεητα γκρινιαααααααα!!!και ματσα μουτσα ολη τη παλαμη στο στομα και τα δυο χερια ταυτοχρονα, δεν εχουμε προτιμηση και το αριστερο και το δεξι!!!δαγκωνουμε και τη πιπιιλα απ το μπιμπερο αντι να το ρουφαμε γκρρρρρρ!!!!! ειιιιιιιιιι φαγουρα ειιιιιιιιι!!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!

Σήμερα είμαστε καλύτερα (και η μπέμπα και εγώ). Η γιατρός μου είπε απο 37,6 και πάνω να πάμε νοσοκομείο για να ακροαστούν τη μικρή (φοβήθηκε για βρογχιολίτιδα, ίσως επειδή λείπει η ίδια στο εξωτερικό για να έχει το κεφάλι της ησυχο). Το depon της το έδωσα για να ηρεμήσει γιατί είναι με δεκατα σχεδόν μια βδομάδα...

Ουφ, δεν ξέρω...

Ελπίζω να ηρεμήσουμε και να αναρρώσουμε σύντομα, γιατί βλέπω την μικρούλα μου να έχει κουραστεί (κυρίως απο το μπούκωμα)...

Και για να το παίξω κι εγω λίγο μάνα κουκουβάγια... η μικρή μου πιάνει το μπιμπερό πάντα για να μην της το πάρω και αν δεν μπορεί να πιάσει το μπιμπερό τότε κρατάει το χέρι μου για να μην τραβήξω το μπιμπερό...

...και φυσικά, μάς έχουν στείλει ήδη τα χαρτια απο τη ΝΑΣΑ για να την πάρουν!!!

Φιλιά!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερα σας !

Ξυπνησαμε και εμεις και ξανακοιμηθηκαμε ολεεε!!

Ρε κοριτσια τι φοβερο που εινια αυτο ...καλα που σας εχω , νιωθω σαν να θελω να απαντησω σ ολλλααα οσα γραφετε, και εμεις εδω και μαλλακια χανουμε και τα χερακια τρωμε και μαχη να ρευτουμε δινουμε ( τον βαζω στον ωμο μου και καταληγει χαμηλα στην κοιλια μου ) και κουβεντουλες (και καλα ) λεμε και οοοολλλαααα σας λεω οσα περιγραφεται !! με κανετε και νιωθω πως τοπαιδακι μου ειναι φυσιολογικο ..ουφ!! ακομα και με τους πυρετους και ολα !

να ειστε καλα, το λεω οπου και αν βρεθω οτι συμμετεχω σ ενα φορουμ και εχω κανει πολλες φιλες ..αφου μιλαω για εσας και μαζι μου και ο αντρας μου !!

γιωτα φιλες εκανα στο φορουμ ..τωρα για συμπεθερα χλωμο το κοβω χαχα τελικα βγηκε πιο τσαχπινα η νυφουλα μου και μας βαζατε και χερι που ειπαμε πως η φουφουλα εινια ομορφο κοριτσακι !! ααα δεν μας τα λετε καλα χαχα

οπου και να πατε ομως παλι σ εμας θα γυρισετε χαχα, γιατι το σκαθαρακι μου εινια το ΠΙΟΟΟΟ ΟΜΟΡΦΦΦΟΟΟΟ κουκουβααααααα

αα και εμεις για ΝΑΣΑ ετοιμοι ειαμστε !!!

μας καλεσαν κιολας χαχαχα

Σας ειπα ??? βρηκα φορεμααααα!!!!!!!!!!!!!! επιτελους γιατι με πονεσαν τα ποδαρακια μου εχθες και ηθελε και λιγο στενεμα ...και καλα αφου βρηκα σε νουμερο παραπανω απο αυτο που φορουσα πριν μεινω εγκυος και κοριτσια το στηθος τουμπανοοοοο αχ θα ειμαι στην κυριολεξια αγελαδιτσα στο γαμο

μονο που αφησα το παιδακι μου οολη μερα με την μαμα μου εχθες και ηταν συνεχεια το μυαλο μου κολλημενο σ αυτον και ολο τηλεφωνα την επαιρνα !!

το γαλα το εβγαλα με θηλαστρο ( το ειχα παρει μαζι μου ) και το βραδυ ειχε αρχισει και με πονουσε αλλα το ανελαβε το μικρομου και το αδειασε ..αφου φοβηθηκα πως θα παθω τπτ!!

του ειπα πως ΔΕΝ θα τον ξαναφησω τοσες ωρες ποτε παλι !

λετε να με πιστεψε ????

Τζενη, πλακα - πλακα, φανταζεσαι μετα απο χρονια να βγει κανενα ζευγαρι απο τις μανουλες Φεβρουαριου??? Πολυ ωραια θα ειναι!!!

Οσο για αυτο που λες για τις φιλες, νομιζω ολες μας καναμε πολυ καλες φιλες σε αυτο το φορουμ... Φιλες που και αν δεν γνωριζομαστε βοηθησε η μια την αλλη στα δυσκολα, οπως ουτε οι δικοι μας ανθρωποι δεν μας βοηθησαν...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

λιτσακι αχ αυτη η βροχιολιτιδα.Ειναι υπουλη να προσεχεις.Εμενα κολλησαν απο τον αντρα μου που ηταν συναχομενος και ο ενας μου το γυρισε σε βροχιολιτιδα.Χωρις πυρετο ομως.Μου εχει πει ο γιατρος οτι αν το μωρο σταματησει να τρωει τοτε αμεσως στο νοσοκομειο.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Όλγα μου, ευτυχως η μικρη τρώει κανονικά. Μπορεί να κάνει βρογχιολίτιδ ΧΩΡΙΣ πυρετό? Αυτά φοβάμαι, γιατί είμαι κι εγω κρυωμένη και απο χθες το βράδυ παραπονιεται και ο αντρούλης μου οτι δεν είναι καλά....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Τζενη, πλακα - πλακα, φανταζεσαι μετα απο χρονια να βγει κανενα ζευγαρι απο τις μανουλες Φεβρουαριου??? Πολυ ωραια θα ειναι!!!

Οσο για αυτο που λες για τις φιλες, νομιζω ολες μας καναμε πολυ καλες φιλες σε αυτο το φορουμ... Φιλες που και αν δεν γνωριζομαστε βοηθησε η μια την αλλη στα δυσκολα, οπως ουτε οι δικοι μας ανθρωποι δεν μας βοηθησαν...

xaxa tha exei poly plaka. giati oxi? re koritsia prepei na vrethoume kapoia stigmi:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...