Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

simera to proi vrika tin foufoula anaskela me to kefali plagia...tin afisa...eseis ta afinete?

οσο και να τον σφηνωσω στο πλαι πραγματικα |(με σφηνακια μαξιλαρια κ τετοια) τον βρισκω το πρωι ξεσκεπαστο τα εχει πεταξει ολα ανασκελα με το κεφαλι στο πλαι ευτυχως κ ...αλλου... πως τα καταφερνει??? η στη γωνια του κρεβατιου η στο πλαι η πανω πανω κολλημενος ...

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δηλαδη 6 γευματα απο 120γρ το γευμα???

Δεν ειναι λιγο βρε υδροχοακι.. Εξαλλου δεν μπορεις να υπολογισεις ποσο βγαζει καθε φορα γιατι βγαζει γαλα και υγρα μαζι...

σωστο κ αυτο..οχι απο 120 ... μπορει να φαει 150 μια φορα και 100 την αλλη...συνολο το 24ωρο 700-720..τα γραφω η μανα σε μπλοκακι του βγαζω μεσο ορο το μηνα κ τετοια...ασε...αλλα δεν θα επρεπε να παιρνει λιγο παραπανω??? βγαζει πολυ απο το στομα κ πεταει τρελες ρουκετες συχνα

Κορίτσια καλησπέρα!

Δυστυχώς η μικρή μου έκανε δεκατάκια (37,2), της έδωσα 1,5ml depon και αν συνεχίσει και αύριο θα την πάω στο νοσοκομείο (λείπει η παιδίατρός μας και επιστρέφει μεθαύριο)...

Ελπίζω να έχουμε ενα ήσυχο βράδυ...

Φιλιά πολλά σε όλες!

λιτσακι εμενα εκανε 37,8 δεν του εδωσα τιποτα..με ζεστο μπανακι θα πεσει δεν ειναι πυρετος μην ανησυχεις. τον πηγα στο Μητερα μου ειπε να του δωσω depon πανω απο 38 αν κανει αλλα γενικα τα μωρα οπως ολοι εχουν διαφορετικες θερμοκρασιες το 24ωρο. κανε την συχνα μπανιο κ μην την μετρας καπακι μετα γιατι με το ζεστο νερο αλλαζει η θερμοκρασια στο μωρακι. ακομα το πιο σημαντικο μην εχεις πολυ ζέστη στο σπιτι!!! οχι πανω απο 20 21 βαθμους και οχι ντυμενο σαν κρεμμυδι! κ οταν την ταιζεις μην την σκεπαζεις...ιδρωνουν απο την ζεστη κ με το παραμικρο αρρωσταινουν μετα

ειδες η μπεμπε μου Γιωτα??? θα μου την παρει η νασα καλεεεεεεεεεεεε χιχιχι

υδροχοακι μπραβο που ειστε καλυτερα εμενα κανει 5 γευματα των160-200 μλ και εναι 6 κιλα, μην τον ζυγιζεις καθε μερα γιατι δεν ειναι ακριβης η μετρηση μπορει πχ να εχει κανει περισσοτερα τσισα,κακα να εχει φαει λιγοτερο κλπ καλυτερα μια φορα την εβδομαδα παντα την ιδια ωρα και χωρις ρουχα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

υδροχοακι ποσα κιλα ειναι?

γεννηθηκε 3970 τον πηρα 3780 κ ειναι 5500

σε ενα μηνα που θηλαζα πηρε το 1 κιλο...μετα του κοπηκε η ορεξη ξενερωσε το μωρο...

το κακο ειναι οτι θηλαζα αποκλειστικα και του ηρθε αποτομα το ξενο στην αρχη εκανε 10 μερες να φαει

κανονικα πρεπει να πινει 820 για τα κιλα του.Ειναι τα κιλα επι 150 αλλα και μενα με το που αρρωστησαν παει μειναμε πισω..τωρα παλι προσπαθουμε να παρουμε τα πανω μας

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

κανονικα πρεπει να πινει 820 για τα κιλα του.Ειναι τα κιλα επι 150 αλλα και μενα με το που αρρωστησαν παει μειναμε πισω..τωρα παλι προσπαθουμε να παρουμε τα πανω μας

μαχη με το μπιμπερο δινω καθε φορα.. η μανα μου, μου λει να μην ανησυχω κ καλα εγω επινα 50-60 γρ. την φορα κ μια χαρα μεγαλωσα...τι να πω...

του αλλαξα κ γαλα στην αρχη του εδινα το frisolac ac αλλα το εφτυνε μετα το κανονικο frisolac...καπως καλυτερα αλλα οχι πραγματικα καλα!

Κοριτσιαααααααααααααααααα

Την κραταω ορθια να ρευτει και μου πιπιλαει λαιμο και μαγουλα σαν να με φιλαει....

Λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:P:p:p:p

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κουκουβαααααααα κουκουβαααααα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέραααααααααααα!!!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου??? Απο ότι βλέπω εχετε πάθει έρωτα με τα μωράκια σας εεε? Αχχχχ και εγώ το ίδιο!!!!!! Τον βλέπω και λιώνωωωωωωωωωωω!!!!

Βρε κορίτσια πέφτουν τα μαλλάκια τους??? Εμένα πάρα πολύ... Απο την δεξιά πλευρά ειδικά έχει γίνει καραφλίνι... εντωμεταξύ στεναχωριέμαι γιατί μου αρέσει πολύ το μαλλάκι του που είναι κοκκινόξανθο...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

kalhmera kai apo mas,

kala kai emas tha ton parei i nasa. mia xara krataei to mpimpero kai travaei kai vizi otan peinaei xaxa.

ydroxoaki den nomizw oti exei provlima me to fai to mwraki sou. einai kai megalo mwro opote mhn anhsyxhs. kai emas i paidiatros mas eipe oti den tha megalwni oso sthn arxh giati gennithike megalo mwro kai tha ftasi siga siga stis kampiles ta alla mwra.

paros emas epesan sxedon ola ta prwta kai vgalame kainourgia. mhn anhsyxhs megalwnoun poly grhgora xe:)

re koritsia egw kanw maxh na ton valw na reutei. den kathete me tpt kai klaiei. ti sto kalo? den thelei pws to lene. thelei na faei kai meta i na paiksoume i na koimithei ouf.

ναι βρε πεφτει για να βγει καινουργιο.Λογικα το χρωμα ιδιο θα ειναι

Βρε κοριτσια και γω συνεχεια ανασκελα και ξεσκεπαστα τα βρισκω.Τα αφηνω ανασκελα μονο αμα τα εχω κοντα μου να τα βλέπω.Ετσι μου εχει πει ο παιδιατρος

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...