Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ ελιτα τωρα αυτο σκεφτομουνα αυριο πρεπει οπωσδηποτε να παω για μερικες ωρες στην δουλεια και θα αφησω την μπεμπα στην πεθερα μου και θα παρω μαζι μου τον Αλκη γιατι δεν μπορω να της αφησω και τα δυο μαζι και νιωθω λιγο χαλια ποτε δεν την εχω αποχωριστει πανω απο 2 ωρες και σκεφτομαι μηπως της λειπω και κλαιει γιατι οταν την εχει αγκαλια καποιος αλλος συνηθως μονο οταν με βλεπει ηρεμει , δεν ξερω τον Αλκη τον αφηνα πιο ευκολα και δεν ειναι οτι ξεχωριζω τα παιδια μου τον γιο μου τον λατρευω απλα πως να το πω ισως επειδη με την μικρη ενιωσα τον αποχωρισμο οταν γεννηθηκε και περασα και την περιπετεια της ΜΕΝΝ νιωθω οτι με χρειαζεται πιο πολυ τι να πω...Νιωθω και τυψεις για τον Αλκη μου με αυτα που σκεφτομαι και που τον αφηνα πιο πολυ μιας και δουλευα απο οταν εγινε 3 μηνων:(

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ τι τραβαω η δολια μανα!!! Ολο το απογευμα με την μικρη στο στηθος... Σημερα κατι την εχει πειραξει και δεν εχει καθολου ορεξη.. τρωει συνεχεια και απο λιγο. Λετε να ερωτευτηκε ???? χιχι.... Τζενη δεν το βλεπω το συμπεθεριο να προχωραει!!!

Εχω μαθει ολα τα επεισοδια του Αστυνομου Μπεκα απ'εξω!! Ελπιζω να μην με παρει παλι 4 και δω παλι τον Δουση. Θελω να κοιμηθωωωωωωωωωω

Στις αρρωστες μανουλες περαστικαααααααα...:P

Αληθεια βρε κοριτσια οταν της λεω πως την αγαπαω τρελα, λετε να το καταλαβαινει???

mYQbp2.png

Καθε εβδομαδα οταν ερχεται η Παρασκευη θυμαμαι και ξαναζω την γεννα μου! Λεω τετοια ωρα εκανα αυτο, και μετα εκεινο κτλ... Θυμαμαι πως σαν τωρα που γραφω, ξημερωματα Παρασκευης, ετρωγα τις τελευταιες μου κλωτσιες και χαιδευα την κοιλια μου και ελεγα κλωτσα με κι'αλλο, να σε νοιωθω μεχρι να σε παρω αγκαλια...

mYQbp2.png

Καλημερα μωρακια και μανουλες!! Περαστικα στα αρρωστα μωρακια!!!Υπομονη κοριτσια!! Εμεις μετα απο περιπου 15 μερες σηκωθηκαμε για φαγητο 3 το βραδυ αντι για 6 κοιμηθηκε κατα τις 4, σηκωθηκε στις 7 και εφαγε μονο 70 ml και ξαναπεσε για υπνο!! Το παιδι ολο κατι θελει ναμυριζει για να κοιματε καλυτερα! Οταν εχει κοντα το κουβερτακι κοιματε καλυτερα οταν απομακρυνετε το κουβερτακι ξυπναει! επικυνδυνο!!!!! Μαλλον νιωθει περισσοτερη ασφαλεια!! Αχ κοριτσια σας καταλαβαινω εγω το σκεφτομαι απο το τωρα για τον Οκτωβρη που θα γυρισω στη δουλεια!Αφου χτες που τηναφησα ενα τριωρο ματα τη παιρνω αγκαλια της φιλης μου υπνωμενη και της ¨λεω ελα αγαπη μου" και σκαει ενα χαμογελο!! Τρελαθηκα κοριτσια κουκουβαουυυυυυυυυυυυυυυ παω γιατι με φωναζει!! ΕΕΕΕΕΕΕιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι - ΕΕΕΕΕΕΕΕιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

καλημέρα!!!

καλέ με βαράτε θα το δένω το παιδί!! αφού το πε κι αυτός μαμά δέσε με μη με αρπάξει καμιά λυσσάρα!!! από τώρα με κυνηγάνε!!

γιώτα μήπως είναι βουλωμένη η μύτη της και κουράζεται;;

εγώ πάντως 3 ωρο πρόγραμμα δεν μπορώ να του επιβάλλω, τι αγκαλιές τι χαμομήλια, πολύ δύσκολα, στις 2-2μιση σηκώνει τον κόσμο και να σας πω δε θα ζοριστώ κι άλλο, μπορεί να θέλει έτσι ο οργανισμός του, εκτός από 2 φορές που έκανε εμετούλι, γουλιές δεν είδα να βγαίνουν από το στόμα του, άσε που χθες μου χάρισε πάλι ένα υπέροχο οκταωράκι, τι να πω φτου φτου φτου

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες!!!

εχθες κοιμηθηκαμε σουπερ καναμε το μπανιο μας κατα τις 10 παρα , 10 και τεταρτο φαγαμε 11 κοιμηθηκαμε και ξαναξυπνησαμε για μαμ 7 το πρωι τεεεεεεεεεεελεια!!!!!

Γιωτα υπομονη μαλλον αλμα αναπτυξης περναει θα περασει σε 2-3 μερες

mummycool τον κυνηγανε απο τωρα τον βεντουζακο τα κοριτσακια??? ε βεβαια τετοιο αγορι που ειναι εχει περασει, καλα κανεις και τον ταιζεις οποτε πειναει εγω ετσι εκανα και στα 2 μου παιδια ποτε δεν ακουσα που μου ελεγαν δωστου χαμομηλι το βραδυ μην ξυπναει ή καντου προγραμμα ανα 4ωρο κλπ παντα πιστευα οτι αυτα ξερουν καλυτερα ποτε πρεπει να φανε και οποτε ζητουσαν εδινα τελικα και τα 2 απο πολυ νωρις σταματησαν να ξυπνανε το βραδυ και εφτιαξαν προγραμμα απο μονα τους:D:D:D:D

Περιμενω να ταισω την μπουμπου κατα τις 11 και μετα να φυγω να την παω στην πεθερα μου και εγω στην δουλεια για μερικες ωρες ουυυυυυυυφ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ:(:(:(:(:(:(:(:(

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

kalimera manoules!!!

KOUKOU VA KOUKOU VA...i foufoula mou pianei to bibero me xerakia bounitses kai pinei!!!!!aaaaaaaaaaaaaaax to kamari mou me siginise!!!!

xtes trelathike sto klama den ekane pali kaka..isos ponane kai ta dontakia ....sinexia vazei ta xerakia mesa sto stoma...ti na kano?..

...alla koimithikame 6oro!!!!!!!!OEO!!!!!

litsaki apo ton popo einai ayti i thermokrasia? mila me tin paidiatro meta to 38 pas nosokomio.perastika!!!!perimenoume nea sou

ydroxoaki!!!pos einai simera o bebis?vrikes gineka? irthe ekini pou eleges?pos tin lene;

katerina telio to alboum !!!to psiloepsaksa xtes ..tha ftiakso ki ego!!!!einai kali i kommotria ?psaxno ki ego mia na erxete spiti kai gia nyxakia thelo mia.....gia proi i mesimeri.

pira ki ego ayto pou roufane miksoules....fantazome to apostironoume e?to xrisimopioume otan doume miksoula?i kai proliptika opos ton oro?

simera to proi vrika tin foufoula anaskela me to kefali plagia...tin afisa...eseis ta afinete?

na exoume oles mia yperoxi mera!!!!!!!!kai perastika sta adatheta morakia!!!!!

smouch!!!!

inka

AW3sp2.png

ινκα εγω συνεχεια την βρισκω ανασκελα και την αφηνω αν την κουνησω ξυπναει και ετσι δεν την πειραζω, και εμενα πιανει το μπιμπερο απο ημερων με τα 2 της χερακια και ρουφαει αχορταγα τρελαινομαι οταν το κανει. Η κομμωτρια καλη μου φαινεται 2 φορες την εχω παρει για ισιωμα για ανταυγειες και κουρεμα παω κομμωτηριο δεν ξερω αν κανει αυτη και με το χρωμα δεν ρισκαρω, και εμενα ρε κοριτσια συνχεια ολο το χερι στο στομα και εχει αρχισει και πιπιλαει και το δαχτυλο της και καμια φορα σκεφτομαι μηπως την πονανε τα δοντια

evala photos me tin foufoula kai to bibero!!!!

ela re katerina mi mou to xalas!!!!apo imerooooooon to pianei?kano oti den to akousa....xixixixixixixi!!!!!!

gia isioma ki ego tin thelo!!!!!to xroma to kano ston xatzi kai to kourema o adras mou!!!!!rotise tin kai stile pm me til...elpizo na erthei.

ego evala to xeri mou kai eida oti den to thilazei alla to dagonei ...opote malon dontakia prepei na einai.

inka

AW3sp2.png

χαχαχα μην νομιζεις οτι το πιανουνε συνειδητα ακομα μαλλον ασυνειδητα το κανουνε σου στελνω πμ με το τηλεφωνο της Ολγα την λενε παρτην να την ρωτησεις πες ειμαι φιλη της Κατερινας απο Χολαργο

Διαφημίσεις

Μου αρεσει που εγω κανω την κουκουβαγια επειδη η μικρη μου πιανει την πιπιλα μονη της και την βαζει στο στομα ενω εσεις λετε για μπουκαλια!! Καλε πως το πιανουν ολοκληρο το μπουκαλι με τα χερακια τους??? Δεν ειναι βαρυ?? Θα κανουν και μπρατσα... χιχιχιχιχι

mYQbp2.png

Μου αρεσει που εγω κανω την κουκουβαγια επειδη η μικρη μου πιανει την πιπιλα μονη της και την βαζει στο στομα ενω εσεις λετε για μπουκαλια!! Καλε πως το πιανουν ολοκληρο το μπουκαλι με τα χερακια τους??? Δεν ειναι βαρυ?? Θα κανουν και μπρατσα... χιχιχιχιχι

μην σας πω οτι απο οταν την εφερα σπιτι και επιανε με ταχερακια της το μπιμπερο το ειχα αφησει εγω μερικες φορες και το κραταγε μονη τηςγια μερικα δευτερολεπτα κουκουβαααααααααααααααααααααααααααααα

εμενα την πιπιλα δεν την ποιανει

καλημερα κοριτσια!

ειναι καλυτερα το ζουζουνι μου ευτυχως!

λιτσακι περαστικα σας υπομονη θα περασει

ινκα μου ηρθε αυτη που σου ειπα, τα συζητησαμε κ περιμενω να με παρει...καλη φανηκε ηθελε όμως ικα κ τετοια απο οτι καταλαβα παντως! χιλια ευχαριστω οπως κ να χει

ποσο γρ. τρωνε την ημερα τα δικα σας?? εμενα κατα μεσο ορο γυρω στα 720 με το ζορι πολλες φορες... λιγο δεν ειναι??? ασε που τα 100 τα βγαζει μετα ... παιρνουμε γυρω στα 20 γρ την ημερα η παιδιατρος μου λεει οτι ειναι ενταξει αλλα απ'οτι μου λενε φιλες ειναι λιγο...

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

μην σας πω οτι απο οταν την εφερα σπιτι και επιανε με ταχερακια της το μπιμπερο το ειχα αφησει εγω μερικες φορες και το κραταγε μονη τηςγια μερικα δευτερολεπτα κουκουβαααααααααααααααααααααααααααααα

Απο τις πρωτες μερες????

Υποκλινομαι.......

mYQbp2.png

ποσο γρ. τρωνε την ημερα τα δικα σας?? εμενα κατα μεσο ορο γυρω στα 720 με το ζορι πολλες φορες... λιγο δεν ειναι??? ασε που τα 100 τα βγαζει μετα ... παιρνουμε γυρω στα 20 γρ την ημερα η παιδιατρος μου λεει οτι ειναι ενταξει αλλα απ'οτι μου λενε φιλες ειναι λιγο...

Δηλαδη 6 γευματα απο 120γρ το γευμα???

Δεν ειναι λιγο βρε υδροχοακι.. Εξαλλου δεν μπορεις να υπολογισεις ποσο βγαζει καθε φορα γιατι βγαζει γαλα και υγρα μαζι...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...