Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα πράγματα γίνονται συνεχώς καλύτερα αν και να σου πω καμιά φορά νοσταλγώ τις ώρες που θήλαζε ατελείωτα και εγώ έβλεπα ταινιούλες και σειρές

αν παίρνει βάρος κανονικά, ίσως μετά από λίγο να μπορείς να κρατάς 2ωρο τάισμα και ενδιάμεσα λίγο χαμομηλάκι; φαντάζομαι το βράδυ θα ναι το μεγάλο πρόβλημα που δεν προλαβαίνεις να κοιμάσαι καθόλου...ίσως αν θήλαζες ξαπλωμένη;

Σήμερα θα πάμε στον παιδίατρο και θα δούμε το βάρος , αλλα φαίνεται καλοαναθρεμένη . Θηλάζω ξαπλωμένη αρκετά , γιατί αλλιώς δεν παλεύεται . Αλλα φοβάμαι μήπως την κακομαθαίνω που την έχω συνέχεια στο στήθος και φοβάμαι οτι πολλές φορές το ζητάει για να κοιμηθεί και οχι γιατί πεινάει . Διότι τρώει ελάχιστα και μετά χαλαρώνει και αν κάνω να την βάλω στο κρεβατάκι της , έχουμε πάλι γκρίνια .

Καλημέρα κορίτσια, χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη με υγεία για όλους!!!

Εμείς περάσαμε ήσυχα αλλά όμορφα..ήρθαν οι δικοί μου και έτσι πήγαμε με τον αντρούλη μου στην Ανάσταση, είχα να πάω 2 χρόνια..

Η μπεμπούλα μας είναι ευτυχώς πολύ ήρεμη, βέβαια κοιμάται λιγότερο αλλά όλα οκ

Σήμερα πήγαμε να κάνουμε εμβόλια και στα 2 αλλά είχε πολύ κόσμο η παιδίατρος και έτσι θα ξανακατέβουμε αύριο..

Πήγα στον γιατρό και με έβαλε σε λίστα αναμονής και επειδή είμαι γνωστή γνωστής με έβαλε λίγο πιο ψηλά στην λίστα και μου είπε από Ιούνιο, αλλιώς πήγαινα από Οκτώβριο,,,καλό???

Το σκέφτομαι να πάω σε ιδιωτικό , αλλά μου είπαν για αυτόν τον γιατρό πως είναι πολύ καλός...μου έδωσε και δίαιτα, σκοπεύω να την ακολουθήσω να χάσω και κανένα κιλό μέχρι το χειρουργείο αλλά να μην μεγαλώσουν και οι πέτρες άλλο..

Φιλιά σε όλες, να είμαστε καλά..α mummycool, καλύτερα να τον δένεις συνέχεια, είναι πολύ πιο ασφαλές..γιατί να μη τον έχεις δεμένο μέσα στο πολυκατάστημα???Εγώ μόλις τα βάζω στο καρότσι τα δένω και τα ξεδένω μόνο όταν είναι να κατεβούν...;) μαθαίνουν έτσι από μικρούλια πώς όταν είναι στο καρότσι απαραίτητα δένονται..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα και απο εμας ειχα παει σουπερ μαρκετ με την μπεμπε και μολις γυρισαμε, ευτυχως τον Αλκη τον εστειλα λιγο στην πεθεραμου σημερα να πανε καμια βολτα να ηρεμησω και εγω λιγο περιμενω και την κομμωτρια κατα τις 4.30 να φτιαξω λιγο μαλλι ,εντωμεταξυ το σκ εχουμε 2 παιδικα παρτυ ενα στο σπιτι των κουμπαρων μας που εχει γενεθλια ο μικρος τους και ενα σε παιδοτοπο που εχει γενεθλια ο ανηψιος μας και ετσι για πρωτη φορα θα αποχωριστω για πολλες ωρες την μπεμπα δεν θελω να την παρω μαζι φοβαμαι με τοσα παιδακια κι ετσι θα την αφησω στην γιαγια της και απο τωρα το σκεφτομαι:(:(:(:(

υδροχοακι περαστικα στον γιοκα σου βαλτου μπολικο ορο!!!

λιτσακι περαστικα σας αμαν αυτες οι παλιοιωσεις φετος

mummycool παντα να τον δενεις εγω τα δενω παντα γιατι φοβαμαι και μια φορα το καλοκαιρι που ξεχαστηκαμε εγω νομιζα οτι τον εδεσε ο αντραςμου και αυτος νομιζε οτι τον εδεσα εγω καθως περπατουσαμε κοιταω το καροτσι και πουθενα ο Αλκης ηταν και νυχτα και τρομαξα κοιταω μπροστα ειχε πεσει φαρδυς πλατυς στο δρομο ευτυχως δεν χτυπησε

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Ηρθα και γω!Τι κανετε κοριτσια?

Εμεις ακομα γκρινιαζουμε απιστευτα!Ή θα κοιμούνται ή θα γκρινιαζουν.Μολις ομως σκανε ενα χαμόγελο λιωνουμε!!

mummycool μου να το δενεις πάντα το παιδί!Θα σου φυγει καμια ωρα και εκτος αυτου θα συνηθισει ετσι και αντε δεσ'το μετα

Κλειω μου χωρις να ειμαι ειδική νομιζω οτι το εχει για νανουρισμα το στηθος σου.Πηγα να την πατησω και γω αλλα την γλυτωσα.Μου ειπε ο παιδιατρος οτι θα τρωνε καθε 3 ωρες.Αμα κλαινε πιο πριν δεν τα βαζουμε κατευθειαν στο στηθος.Φανταζεσαι να μαθει ετσι η μπουμπου.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

kalispera koritsia!!!!!!

maria ,4500 einai i foufoula ta 4300 ta pire me thilasmo kai 60ml kseno to 24oro.den vlepo me tin afksisi tou ksenou kapia diafora sta gramaria akoma apla tin vlepo pio xortati me ligoteri nevrikotita kai trela me tin pipila exei pio iremo stil se ola tis ,alla oxi apoxavnomeno.200ml to 24oro oxi tin fora!!!!

emis pleon kanoume 5 gevmata to 24oro .

kleio ki emena etsi me eixe pipila !!!!!diavasa oti prepei na to antekseis ...mou kratise enamisi mina oli ayti i katastasi ..mexri pou eklega....alla eixa diavasei oti prepei na to antekso ...to anteksa kai tora pleon o thilasmos einai apolafsi!!!!

mammycool,den to deneis to paidi???? are thesaloniki!!!!!X A L A R A!!!!

na to deneis kai gia na mi sto arpaksoun kai gia na mi kounithei kai pesei kato kai gia na mathenei ....an to afiseis etsi tora meta pou tha kouniete tha tou kakofenete na to deneis kai tha ourliazei !!!!!...thimisou opos otan protoforese o spark louri!!!!!

kardoula ,xesame telika ...siskati egine mexri to laimo !!!!...opos to eipes ..aaaaaapa pa!!!mia stalia koritsaki....

mou aresei i photo pou evales!!!!

katerina!!!teleio einai aaaaaaaaaaaaaaaaax thelo ki ego .

agorasa kordela stin foufoula gia ta malia ...gia na sinithizei na thelei kai kokalakia(exoume kairo akoma ops exete katalavei)

exasa ena kiloooooooooooooo!!!!!!!!!!+5!!!!!!exo treles peines brosta mou to ksero !!!!!kali epitixia stis diaites mas!!!!!

koritsia pernao yperoxa mazi sas!!!!eimai poly tyxeri pou sas gnorisa kai matheno pragmata apo sas !!!!!otan den beno sto forum ,mou lipete!!!!!!

filaaaaaaaaaaaaaares!!!

inka

AW3sp2.png

Βρε κοριτσια βλεπω πως ολες εχουμε θεμα με τα κακακια των μωρων μας και σκεφτομαι μηπως τελικα κανουμε λαθος που αγχωνομαστε? Μηπως απλα τα μωρα μας μεγαλωσαν και εχει μπει σε ρυθμο το εντερακι τους και ειναι λογικο που δεν κανουν συνεχεια??? :confused:

mYQbp2.png

kalispera manoules,

ti mou kanete? perastika sta mpempakia pou einai arwsta.

emeis simera xezoume kanonika pali mhn sas pw yperbolika. afou tora meta apo mpanio kai fai kai pou molis eixe koimithi ksafnika opws ton eixe o antras mou agkalia kai phgene pros to krevati akougete ena prrrr kai exese olo to kosmo. anagkastika na ton alaksw kai na ton plinw olokliro pali. eutixos meta koimithike eukola.

mummy emeis mexri kai xthes eimastan sto port bebe mas alla shmera pou mphkame prwth fora sto karotsi mas akoma kai mesa sto spiti pou to dokimazame demeno ton eixa. den kserw alla exw kati me to thema ths asfalias tou mwrou.

kleiw ypomonh kopela mou o prwtos mhnas einai ligo paketo. meta einai kapws pio eukolo to thema upnou an kai mesa sth mera einai ligo paketo giati menoun pio poly ksipnia kai variounte kai eukola kai ante na ta apasxolisis.

ramonitsa kai ydroxoaki euxaristw. kale ydroxoaki mhn ksexnate to skili giati enoite oti tha zileuei meta trela. egw tous vgazw kathe apogeuma mazi volta kai etsi ta vrikame. to prostateuei kiolas to mwraki mas kai otan to akouei na klaiei trexei na me idopiisi :P

maria euxaristoume gia ton katalago. kala emeis dld pou to prwto mhna valame 6 ekatosta spasame rekor xaxa. mia xara kai h mikri sou megalwnei. bravo sas. kai emeis anaskela koimomaste me to kefali sto plai pou to gyrizoume kai deksia kai aristera.

mummy oute emeis to stirizoume kala akoma alla siga siga olo kai kalitera. zigistikame simera kai eimaste 6350:)

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!

Δυστυχώς η μικρή μου έκανε δεκατάκια (37,2), της έδωσα 1,5ml depon και αν συνεχίσει και αύριο θα την πάω στο νοσοκομείο (λείπει η παιδίατρός μας και επιστρέφει μεθαύριο)...

Ελπίζω να έχουμε ενα ήσυχο βράδυ...

Φιλιά πολλά σε όλες!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Litsaki perastika sas kopela mou. Makari na sas pesei o piretos kai na mh xreiasti na trexete stous giatrous. An deis kai anevenei kane ths kai ena xliaro mpanio. Episis na ksereis oti sinithos ta mwra me pireto tous lene na ta vgazoun eksw volta. Oso paradokso kai an akougete tous peftei etsi o piretos.

Kοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!! Litsaki είνα μπουκωμένη η μικρούλα?? Εγώ στην θέση σου θα την πήγαινα στο Παίδων... Στο λέω γιατί εγώ την πάτησα και είναι καλύτερο να την ακροαστεί κάποιος και να είσαι σίγουρη, επίσης 37,2 δεν είναι πυρετός πάνω απο 38 δίνεις αντιπυρετικό :)...

ydroxoaki περαστικά και σε εσάς...

Μummycool εγώ σήμερα ήμουν στο mall και η Ματθίλδη ήθελε να δώσει φιλάκια στο μωρο, και τράβηξε το καρότσι και αν δεν ήταν δεμένο το μωρό θα είχε φυγει απο μεσα... Αστα, τα είδα όλα...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Λιτσακι και υδροχοακι περαστικα στα μωρουλια σας

Καταλαβαινω την αγωνια γιατι τα περασα προσφατα.Λιτσακι μου το 37,2 στα μωρα δεν ειναι πυρετος.Ο παιδιατρος σου ειπε για αντιπυρετικο????Πανω απο 38 πρεπει

Υδροχοακι μου προσεχε με την μπατονετα.Αν εχει πολλες μυξουλες καλυτερα ορο και μετα τραβα τες με τον αναρροφητηρα.Ετσι εκανα συνεχεια και ξεμπουκωσε το πουλακι μου

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλησπερα κοριτσια κι απο μας περαστικα στα μπεμπακια πουναι αρρωστουλικα. Δε θα μπω πολυ γιατι με τρεχει η μικρη ετρωγε μια ωρα και οταν την εβαλα στο κρεβατι αρχισε τη γκρινια η δεν εχει ρευτει καλα η παραφαγε γιατι η κοιλια της ειναι τουμπανο. Κριμα και μας ειχε παρει ο υπνος αυτη στο βυζι και μενα στο κρεββατι. Ο μπεμπης εφαγε κοιμηθηκε.Σημερα τα πηραμε μαζι στον ενδοκρινολογο για τη μαμα. Μας ειπε να τα θηλασω οσο περισσοτερο μπορω αυτος ηταν ειδικευμενος στο θηλασμο και η γυναικα του συμβουλος.μου ρυθμισε το θυροειδη γιατι ειχε απορυθμιστει λιγο με την εγκυμοσυνη.Αποτι καταλαβατε οπου παμε μαζι και δεν ταχω αφησει σε κανενα. Για την ωρα μονο οι η=γονεις μου και η αδερφδη μου εχουν εκπαιδευτει και εχουν μαθει τα χουγια τους .Δεν εμπιστευομαι να αφησω δυο παιδια αν κλαψουν μαζι εγω τα φερνω βολτα βαζω στο στηθος τη μπεμπα και δινω μπιμπερο στο μπεμπη και ξαπλωνουμε και οι τρεις στο κρεββατι. Οσο σκεφτομαι πως τον Ιουνη θα παω σχολειο να κανω μερικες επιτηρησεις στεναχωριεμια.Βασικα θα σπασω την αδεια για να μη χρεωθω το καλοκαιρι και θα ξαναπαρω το Σεπτεμβρη την ανατροφης. Ειναι χαζο να χρεωθω τους τρεις μηνες αφου τον Ιουνιο κανουμε μονο επιτηρησεις και 30 Ιουνη κλεινουμε. Αλλα δεν ξερω τι θα κανω μαλον θαρεθει η μανα μου.Ευτυχως θα λειπω λιγες ωρες.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...