Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://smilebox.com/playBlog/4d5459774d444d334f54593d0d0a&blogview=true

κοιταξτε τι εφτιαξα σας αρεσει?Μου αρεσε σαν ιδεακαι οταν εχω χρονο θα φτιαξω πολλα τετοια βιντεακια

Κατερινακι πολυ ομορφο και τρυφερο. Μολις κοιμηθηκαν. Παλι η μπεμπα με το που βγηκαμε απο μπανιο σπαραξε σταματησε μονο οταν της δωσα το στηθος.Καλο βραδυ σ εολες

PN8Qp2.png

csXep2.png

http://smilebox.com/playBlog/4d5459774d444d334f54593d0d0a&blogview=true

κοιταξτε τι εφτιαξα σας αρεσει?Μου αρεσε σαν ιδεακαι οταν εχω χρονο θα φτιαξω πολλα τετοια βιντεακια

τελειο κατερινακι !! just perfect !

κανει τελικα για μοντελακι το μπεμπακι σου ;););)

Κοριτσάκια και μπεμπάκια καλημερούδια και απο εμάς!

Εμείς όπως σας είχα πει είχαμε κρυολογήσει και δυστυχως πάνω που είπαμε οτι είμαστε καλυτερα, πάλι τα ίδια. Πήγα χθες στο γιατρό (γιατί βασικα εγώ είμαι χειροτερα απο την μπεμπα) και μου είπε οτι εχω ρινιτιδα και φαρυγγίτιδα. Ξεκίνησα αντιβίωση και θα δούμε.... Τρέμει η ψυχή μου μην κολλήσω τη μικρή, η οποία βέβαια έχει το μπουκωματάκι της και ένα πολύ ψιλό βηχαλάκι....

Έχω απελπιστεί... όλες οι γιορτές πέρασαν έτσι...:(:(:(:(

Ελπίζω να καλυτερεύσουμε σύντομα!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!! Πως είστε; Αχ δεν προλαβαίνω πλεον να μπαίνω πολυ με την μπέμπα και οταν μπαίνω εχετε γράψει τοσα νέα που δυσκολεύομαι να μιλήσω με ολες!!

Εμεις σιγά σιγά εχουμε αρχίσει να στρώνουμε! Οι κολικοί λιγόστεψαν, την ημέρα δεν έχουμε πρόγραμμα αλλα το βράδυ ξυπνάμε ανα 3-3,5 ώρες! Πλεον κοιμόμαστε ανάσκελα!! Ακόμα και με το υπνοσφινάκι γυρνάμε!! Πήγαμε στην παιδίατρο χθες και μέσα σε 27 μέρες πήραμε 680γρμ, από 3800 πήγαμε 4480γρμ!! Και πήραμε και δυο πόντους ύψος, φτάσαμε στους 54,5!!! Χθες το βράδυ ανακάλυψα ένα κοκκινο εκζεμα στο κεφαλάκι της, έχει την μορφή γρατσουνισμένης πληγής με αιματάκι αλλα είναι έκζεμα!! Σήμερα θα προσπαθήσω να βρω κανένα δερματολόγο να την δεί μηπως είναι αλλεργική σε κάτι.

Mammycool για τα γραμμάρια που λες σου γράφω ένα πινακάκι. Αφορά τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά είτε μέσω μπιμπερό είτε με το στήθος!! Εγώ ρώτησα για καπελάκια Η&Μ δεν έχει στην Εύβοια δυστυχώς και η μπέμπα δεν είναι για πολλες μετακινήσεις ακόμα!! Άντε να δω ποτε θα καταφέρω να την βάλω σε πρόγραμμα!!

Πίνακας Βάρους

1ο -4ο Μήνα 113-227γρμ την εβδομάδα 453-906γρμ το μήνα

4ο-6ο Μήνα 85-142γρμ την εβδομάδα 340-568γρμ το μήνα

6ο – 12ο Μήνα 42-85γρμ την εβδομάδα 168-340γρμ το μήνα

Πίνακας Ύψους

0ο – 6ο Μήνα 2,5 εκ το μήνα

6ο – 12ο Μήνα 1,27εκ το μήνα

Πίνακας Περιμέτρου Κεφαλής

0ο – 6ο Μήνα 1,27εκ το μήνα

6ο – 12ο Μήνα 0,64εκ το μήνα

Υδροχοάκι περαστικά σας, πως είστε τώρα;

Λιτσάκι περαστικά σας και σε εσάς! Τι σου εδωσε ο γιατρός για την μικρή;

Ινκα θα το δω το καπελάκι!! Ισως δεν το εχουν στα μοδερκεαρ εδώ γιατι ότι κι αν της εβαλα δεν της εκανε τιποτα!! 200μλ; Καλά πίνει!! Η δικιά μου το βράδυ με τα βίας θα πιει 110-130μλ μητρικό!! Πόσα γρμ είναι τωρα η δικιά σου;

Ριάλη τοε χω ξαναπεί!! Χαρά στο κουράγιο σου!!

Χαχα Γεωργία σε νιώθω απόλυτα για τις «οικογενειακές νουθετήσεις!!» Εγώ έχω και το άλλο, όταν δεν κάνω πράγματα μου την «λένε» που δεν τα κάνω γιατι αυτές τα εκαναν και ειμαι υπερβολική!! Όταν δε τα ψιλοκάνω πάλι μου την λένε επειδή τα κάνω και το παιδί είναι πολύ μικρό!!! Χαχα!! Την λύση την βρήκα!! Απλα τους αποφεύγω και εχω την ηρεμία μου!!!!!

Καρδούλα αν θυμάμαι καλά δυσκοιλιότητα θεωρείτε στις τρεις μερες οποτε είναι μια χαρα ο πριγκιπακος σου!! Εξακολουθείς να του δίνεις το σιροπάκι; Μήπως αυτό τον δυσκολευει;

Κατερίνα ειναι πολυ ομορφο!!!

Ραμονίτσα δεν προλαβαινω πλεον να μπαίνω με την μικρή!! Την ημέρα είναι μεσα στην γκρίνια και το απογευμα που ηρεμει και κοιμάται εχει ο ανδρας μου τον υ πολογιστή!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

μας κολλήσατε!!!!! κι εμείς από χθες το πρωί είχαμε να κάνουμε κακά...ξύπνησε το πρωί μέσα στη γκρίνια και κάποια στιγμή τον έβαλα στο σλίνγκ με τα πόδια μαζεμένα και ανακουφίστηκε το παιδί...φορμάκια κορμάκια όλα χάλια, που να ήταν και ξάπλα τι θα γινόταν :P τώρα παίζει με την πασχαλίτσα και τη μαργαριτούλα που κρέμονται στο ρηλάξ...

ρε σεις εμένα μονο εγώ λέει ο εγκαστρίμυθος ο γιος μου, πω πω τι μας περιμένει :rolleyes: επίσης έχω να πω ότι βελτιωθήκαμε, γυρνάμε και αριστερά και δεξιά το κεφάλι μας αλλά πρέπει να μαστε λίγο χοντροκέφαλοι γιατί ακόμα δεν το στηρίζουμε καλά :( και κουράζουμε πολύ τη μανούλα

μαρία δεν εννοώ αυτό εννοώ πόσο μητρικό γάλα πρέπει να πίνουν τη μέρα (ανάλογα με τα κιλά τους) αλλά μάλλον εξαρτάται από την κάθε μαμά αυτό ε;

πάντως μου δωσες κουράγιο, από τον 4ο μήνα δεν αυξάνεται τόσο πολύ το βάρος ε; εμείς βάζουμε στάνταρ κιλό το μήνα, γεννηθήκαμε 3000 και τώρα είμαστε 6300

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΙΑΙΤΑ (διατροφή βασικά), στόχος 2 κιλά μέχρι τη βάφτιση 9 μαϊου, όποια με δει να τρώω :tongue: να με συμμαζέψει άμεσα

Επεξεργάστηκαν by mummycool

i1lzp2.png

λιτσάκι περαστικά σας...

κατερίνα τέλειο!!! εγώ όλο λέω να φτιάξω άλμπουμ ψηφιακό να το στείλω για εκτύπωση και όλο το αμελώ

τζενούλα οι 3 μέρες είναι πολύ λίγο για να βάλεις κλύσμα, όντως τα μωρά που θηλάζουν μπορεί να κάνουν και βδομάδα να ενεργηθούν

πω πω ραμονίτσα...πρέπει να ταν τρομερό με το σκυλί, και ήταν και κατοικίδιο τι να πω, ο ιδιοκτήτης του φταίει

i1lzp2.png

Μαρακι, ο γιατρός έδωσε αντιβίωση σε μένα. Η παιδίατρος λείπει στο εξωτερικό και μου είπε να παρακολουθώ τη μικρή και αν δυσκολέψουν τα πράγματα να ξαναμιλήσουμε και μετά Παίδων... Αλλά προς το παρόν τουλάχιστον είναι απύρετη οπότε πάει καλά, και το μπούκωμα το παλεύουμε με ορό....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!Ολα τα μπεμπάκια είναι καλά αλλα όλα δυσκολεύονται με τα κακά ; Εμείς κάνουμε 1 φορά την ημέρα ή 1 στις 2 μέρες αναλόγως..

Πήγαμε χθες στον παιδίατρο γίναμε 5κιλά ακριβώς από 3300 και ύψος 58 εκ. μεγαλώνουμε ..για το ύψος το είχα καταλάβει απο τα φορμάκια δεν της έκανε κανένα από τα μικρά και πήγα και αγόρασα για 3μηνών τα οποία της είναι ίσα ίσα !!

Πως τα λυπάμαι κορίτσια τόσα πολλά φορμάκια και ρουχάκια που μας έφεραν δώρο και δεν πρόλαβε να τα φορέσει πάνω από μια φορά,εκανα βλακεία έπρεπε να τα αλλάξω οταν μου τα έφεραν και να πάρω μεγαλύτερα αλλα δεν φαντάστηκα οτι ψηλώνουν τόσο γρήγορα...

Επίσης αλλάξε και γάλα πήραμε αντιαναγωγικό γιατι οταν κοιμότανε η μπέμπα μια δεξια μια αριστερά γυρνούσε γιατι μάλλον την ζοριζε το γάλα της ,από χθες που της δίνουμε το καινούριο είναι πολυ πιο ήσυχη ουτε μια γουλίτσα δεν εχει βγάλει ακόμα και οταν τρώει ,για να δούμε σήμερα..

Επίσης κορίτσια ο γιατρός μου είπε να μην την βγάζω έξω 12 με 2.30 αυτο τον μήνα λογω του ήλιου...μας έκλεισε και ραντεβού για το πρώτο μας εμβόλιο σε 20 μέρες

Λιτσάκι περαστικά σου να γίνείς γρήγορα καλά.

Μαρία τέλεια η μικρή σου !Οι πίνακες που έβαλες είναι μόνο για τον θηλασμό;

Mummycool ακουσα οτι σκέφτεσαι για βεντουζίτσα;;Και πως θα τα καταφέρουμε κορίτσια με δυο μωράκια αργότερα .....εγώ ουτε να το σκεφτω τολμάω!!Αχ οι μανούλες που έχουν πολλα παιδάκια ηρωίδες!!!!!!!

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Χριστός Ανέστη σε όλες . Είχαμε πάει στο χωριό για τις γιορτές και να μαστε πάλι πισω .

ναι κλειώ αποκλειστικά θηλάζω αλλά μάλλον χάρηκα λίγο πρόωρα, καλά και το 6ωρο καλό είναι αλλά δε μου φτάνει.....

6/3 γεννησες?

4/3 γέννησα τελικά με καισαρική . Είναι πολύ παρήγορο το 6 ωρο . Εγω τα έχω παίξει . Θέλει να τρώει ανα 1 με 2 ώρες και επιπλέον δυσκολεύεται να κοιμηθεί μόνη της . Θέλει στήθος ή αγκαλιά , αλλιως γκρινιάζει .

Τι να την κάνω ?

Οσο για τα κακά , η δικιά μου κάνει συχνά , αλλα πολύ ζορίζεται . Σφίγγεται σαν μεγάλος άνθρωπος .

Επεξεργάστηκαν by Κλειώ

ρε κορίτσια χθες πήγαμε βόλτα σε ένα μαγαζί και με πιάνει μια (αλήθεια μου πιασε το μπράτσο) και μου λέει να το δένεις το παιδί στο καρότσι και με κοιτάει στα μάτια, ανατρίχιασα...αναφερόταν προφανώς σε αυτό που έγινε στο Αιγάλεω (που δεν έχω καταλάβει και καλά αν φταίει το ότι ήταν δεμένο στο καρότσι αφού λένε ότι της έφυγε από τα χέρια) δηλαδή μέσα σε ένα πολυκατάστημα πρέπει να είναι δεμένο το μωρό; εσείς τα δένετε;

i1lzp2.png

καλημερα κοριτσια!

καρδουλα τι τρέλα φωτο ειναι αυτη!!!!! ονειρο το μικρό!

εμεις παλευουμε το μπουκωμα με πολύ ορο.. χθες του εχωσα κ μπατονετα και του εβγάλα ενα πραγμα σαν μακαρονι σε μακρος αλλα κ χοντρο απο την μυτη!! τρελη μύξα !!! εφτανε μεχρι στο λαιμο του μωρου κ τον ακουγα που πνιγοταν...παθαμε σοκ οταν το ειδαμε! ετσι κοιμηθηκε καλα το πουλακι μου κ εφαγε κιολας που ειχε να φαει καλα 2 μερες... το μονο που μου εβγαλε λιγο αιματακι απο την μυτη σημερα σαν να ερεθιστηκε...ευτυχως δεν πειραζει μου ειπε η παιδιατρος

αναβαλαμε κ το 1ο εμβολιο...γμτ...ποτε θα περασουν ολα αυτα ???

εχουμε κ εμεις ενα λυκοσκυλο ο οποιος φανηκε να ζηλευει τρελα το μωρο!!! τον κακομοιρη στις αρχες ξεχναγαμε να τον ταισουμε με τον μπεμπη που εκλαιγε και πειναγε συνεχως..χιχιχιχι... ειχε τρελα νευρα ο σκυλος...

να δουμε πως θα τα κανουμε φιλαρακια!!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Είναι πολύ παρήγορο το 6 ωρο . Εγω τα έχω παίξει . Θέλει να τρώει ανα 1 με 2 ώρες και επιπλέον δυσκολεύεται να κοιμηθεί μόνη της . Θέλει στήθος ή αγκαλιά , αλλιως γκρινιάζει .

Τι να την κάνω ?

τα πράγματα γίνονται συνεχώς καλύτερα αν και να σου πω καμιά φορά νοσταλγώ τις ώρες που θήλαζε ατελείωτα και εγώ έβλεπα ταινιούλες και σειρές

αν παίρνει βάρος κανονικά, ίσως μετά από λίγο να μπορείς να κρατάς 2ωρο τάισμα και ενδιάμεσα λίγο χαμομηλάκι; φαντάζομαι το βράδυ θα ναι το μεγάλο πρόβλημα που δεν προλαβαίνεις να κοιμάσαι καθόλου...ίσως αν θήλαζες ξαπλωμένη;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...