Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απο οτι εχω ακουσει ..ειναι φυσιολογικο για 1 ..2 μερες..τωρα για παραπανω τηλ τον γιατρο...

κ εμεις πλεον δεν κανουμε παντα σε καθε γευμα...1 2 φορες την ημερα ομως τα κανουμε...

Μωρε ακομα φτιαχνει η κοιλιτσα τους...ειναι νωρις ακομα νομιζω για να στρωσουν ..σιγα σιγα ομως..

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mmmm ωραια συζητηση εχουμε ανοιξει....να πω και εγω η δολια μανα τον καημο μου...

τωρα κανουμε κακακια καθε μερα σχεδον αλλα μεχρι να τα κανουμε βρωμοκοπα ο τοπος απο πορδιτσες ....και αν τα κανουμε θελουν αλλαγη οοολλλαααα μας τα ρουχαλακια !!!

κ επισης με προλαβατε με τα δακρυα ..εμας απο την αρχη εκανε τσιμπλιτσες και μου ειχε δψσει ενα κοληριακι να του βαζω..του περασε καπως και μετα ειχε μονο στο ενα ματι και ειπαμε και εμεις πως ειναι ο πορος κλειστος ...οποτε πλυσιμο με ορο ή χαμομηλι και θα δουμε .

τις μερες που η μουν στη μαμα μου ομως μειωθηκαν αισθητα τα τσιμπλακια και οταν ηρθαμε παλι σπιτι ξαναρχισαν και επειδη ειμαστε περιτρυγιρισμενοι στο σπιτι απο πορτοκαλιες υποθετω πως μπορει να ειναι και καμια αλεργια ή κατι τετοιο και την ρωτησα και μου ειπε πως μπορει και να εινια και αυτο λογω της ανθοφοριας γενικα

το οτι ειστε ομως και εσεις με δακρυα και τσιμπλιτσες μου ειναι παρηγορο

καλε τι κουκλια σκυλακια εχετε ..εχουμε και εμεις και μαλιστα 2 αλλα τα εχουμε εξω στην αυλη οποτε δεν τα παω βολτα ..αλλα ακομα ο μπεμπακος δεν τα εχει γνωρισει να δω αν θα ζηλευουν .....

και για να κλεισω....καλε τι τελεια διδυμακια που εχει η παρεα μας !!!!

κοριτσια σκορδααααα να μην μας ματιαξουν τα μωρα μας !!! το ενα καλυτερο απο το αλλο ειναι ολα τα μωρακια φεβρουαριου !!!

εγω φωτος δεν μπορω η αχρηστη να βαλω ....οσες ειστε στο facebook θα μας εχετε δει ...οι υπολοιπες καντε μας add να μας δειτε μεχρι να μεγαλωσει ο μπεμπης και να μου μαθει αυτος πως να κανω resize ktl

Διαφημίσεις

Να ρωτησω κατι;.

ο μπεμπης μλυ εχει βγαλει σπιθουρακια στο προσωπο του κ μερικα στην κοιλια του...ειναι σαν το κεφαλι της καρφιτας κ κοκκινα...οταν σφιγγεται ή κλαιει ειναι περισσοτρεα ..κ οταν ηρεμει δεν φαινονται τοσο πολυ..

η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι ξηροδερμια κ να του βαζω την κρεμα Aderma...k an δεν περασουν μια αλλη που εχει λιγο κορτιζονη μεσα..φουσικορτ νομιζω

εγω σκεφτομαι μηπως τον εχει πειραξει κατι που μπορει να τρωω;

εσας σας εχουν βγαλει ποτε;

Αχ Τζεντ μου κ εσενα με τα ρουχα;;;;;;;;;;;;;;;;;;

αν ετσι ετσι μα παρηγορηθω κ εγω...περα απο τις ρουκετες ετσι;

Κ εμεις πολλςε φορες τα κακα μας λερωνουν οοοοοοολα τα ρουχα..πληντηριο ολε λεμε οχι αστεια...αν κ τωρα που του αλλαξα πανες ειναι λιγοτερο το προβλημα..απο λιμπερο πηρα τα παμπερς..κ ευτυχως δεν εχουμε κατουρηθει με αυτα..αλλα τα κακα αν ειναι πολλα δεν μας σωζουν τα παμεπρς λεωωωωωωω....κ πλυνε κ σιδερωνε μαναααααααααααα...:D

Γυρισαμε κι εμεις απο το παρκο ο μικρος ξελυσσαξε και η μπεμπε κοιμοταν στο καροτσι.

Βλεπω εχετε σκ@#%συζητηση!!!! Εμενα η δικια μου πινει ειδικο γαλα κατα της δυσκοιλιοτητας και με αυτο τα κανει σταθερα 1-2 φορες την ημερα

Ελιτα και Ολγα φοβερα τα διδυμακια πανεμορφα, συμπεθερα μου ειχε λειψει τοσες μερες η φατσουλα του γαμπρουλη μου!!!

Με το ματακι ετρεχε και εμενα το ενα της δικιας μου αλλα με πολυ μασαζακι τα καταφεραμε και τωρα εχει πολυ καιρο να τρεξει αρα μαλλον ανοιξε ο πορος

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Αχ τσιπνησαμε ..παμε για μααααααασααααααααααααααα για μασαδουρααααααααααα..ο ο ο οοοοοοοοοο

ετσι του λεω...χαχα

Η Μαριαmg τι κανει;;;;;;;; εχω καιρο να την πετυχω..

αχ..ξανακοιμαται παλι..:confused:

ξυπνησαμε ...φευγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

παμε για μασααααααααααααααααα για μασαδουραααααααααααααααα..ο ο οοοοοοοοοοο..!:D

Διαφημίσεις

koitakste apo oti mou eipe kai i paidiatros alla kai apo oti diavasa einai apolita fisiologiko kai idika ta mwra pou thilazoun mporei na kanoun kai 7 meres na xesoun. tora emas mas eipe stis 3 meres an den xesei na tou valoume ipotheto glikerinis alla eytixos den xreiastike.

ramonitsa emeis eixame spirakia sth koilia kai valame ygrh poudra ths fissan kai efigan thn epomenh mera. oso gia to prosopo valame trixotherm ths avene kai ekanan 2-3 meres alla efigan kai auta. den nomizw oti einai allergiko. apla exoun poly euaisthita dermatakia ta mwrakia mas:)

koitakste apo oti mou eipe kai i paidiatros alla kai apo oti diavasa einai apolita fisiologiko kai idika ta mwra pou thilazoun mporei na kanoun kai 7 meres na xesoun. tora emas mas eipe stis 3 meres an den xesei na tou valoume ipotheto glikerinis alla eytixos den xreiastike.

ramonitsa emeis eixame spirakia sth koilia kai valame ygrh poudra ths fissan kai efigan thn epomenh mera. oso gia to prosopo valame trixotherm ths avene kai ekanan 2-3 meres alla efigan kai auta. den nomizw oti einai allergiko. apla exoun poly euaisthita dermatakia ta mwrakia mas:)

kai emena mou edose ena mikroklisma gia brefi na tou balo an den ta kanei stis 3 meres alla telika den eixe xreiastei

simera pali tora koimi8ike ...alla simera den exei faei kseno ka8lou kai mallon gia ayto kai exei problimataki skeftomai ..milame gia gkrinia apisteuti omos !! ton ekana mpanaki tou edosa na faei kai elpizo na koimi8ei arketa kai na min lisaksei pali !!!!

emeis gia ta spirakia eixame parei ena sapounaki tis sebamed kai ton eplena me ayto kai mou eixe pei na tou to bazo kai sto kefalaki an kanei ninida alla ego tou to bazo ka8e brady prin to sampouan tou ( exo tis frezyderm) kai ta spirakia efygan k ninida den m ekane isos na ftaei k ayto

entometaksi pirame kai to fissan gia na ton kano ntous kai toy ekane ksirodermia opote ksanagyrisame sta frezyderm...kai ayta tis aventa pou les ramonitsa einai poli kala lene kai emena ayta sistinei alla boleytika me ta alla kai den ta exo dokimasei akoma

Ax re sy Katerinaki ειναι τεελειοο μαγικο!:D Πως τα φτιαχνετε αυτα καλε;

Τζεν μου της aderma ειναι για προσωπο κ σωμα...ειναι απιστευτη απαλη κρεμα..κ κανει το δερμα σουπερ απαλο....

καρδουλα ο γιος σου ειναι μια γλυκααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...