Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γκρινια γκρινια γκρινια και πάλι γκρίνια!!!!

Θα πηδηχτω απο το παράθυρο κορίτσια!Σταματάει ο ενας ξεκιναει ο αλλος.Εχουν σχεδιο εξοντωσης της μανας

μανα ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα μου αρέσετε πολύ!!!

Αφήσαμε τα παιδιά μας και πιάσαμε τα σκυλιά μας;;;!!!:P:p:p

Εμείς τώρα κοιμόμαστε του καλού καιρού και η μαμά σερφάρει!!!

Για το Πάσχα ένα θα σας πω...δεν ξαναπάω σε οικογενειακή συμμάζωξη!!! Λεπτό δεν έμεινα μόνη με το παιδί μου κι όλοι προσφέρουν απλόχερα την κριτική και τις "συμβουλές". Το αποκορύφωμα ήταν η παρατήρηση της ξινισμένης, γεροντοκόρης ξαδέλφης του συζύγου : "Τι δουλειά έχει μωρό παιδί στην ύπαιθρο;;;" Εμείς πάντως το ευχαριστηθήκαμε!!! Κάναμε μεγάλο ταξίδι με το τουτού, φορέσαμε φορεματάκια και καλσόν και πέδιλα και κάψαμε καρδιές, κάναμε καροτσάδα σε χωματόδρομο(εγγύηση το καρότσι τσεκαρισμένο δεν μασάει μία). Γυρίσαμε με γεμάτες μπαταρίες!!!

Χτες η αδερφή μου δούλευε και είχα babysitting αλλά η ανηψιά έχει γίνει διαολάκι!!! Μέχρι και το βραχίονα από το ρηλάξ της μπέμπας κατάφερε να σπάσει!!! Με έβγαλε off και το βράδυ ξεράθηκα από της 9.30. Η φουσκίτσα πρέπει να κοιμήθηκε στις 11 και ξύπνησε στις 4.30 για να φάει και να ξανακοιμηθεί ως τις 7. Την πήρα μαζί μου στο κρεβάτι και σηκωθήκαμε εντέλει στις 9. Αφού είχα βαρύ κεφάλι από τον τόσο ύπνο!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/PqLWp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

tora girisame ki emeis apo tin volta mas!!!...2 ores perpatima ...na xasei kaii i manoula ta kilakia e?????

kardoula ,genika prospatho na epivlitho kai pisteva tosa xronia oti to kano me epitixia (tromara mou)ayti tin fora ta eida ola ...pantos edo stin perioxi sxedon oloi pou exoun skylia kykloforoun me ksila ...

ki elega na vgalo tin foufoula me marsipo kai tin pede mazi ...tora fovame ...pos tha prostatepso tin pede an ksanasimvei ?

paros fovero to skylaki sou !!!einai ayto pou exei i paris hilton?...vlepo arxizoun pali ta sibetheria e?i olga ekane kinisi !!!!!pali tha mino stin apekso...

mammycool!!!me geia to malliki ego sto karotsi tin exo oli mera ...me tis bitzames vgikame volta ..siga mi tin ksipniso!!!

kale i huida kala einai?

gia tin elena exoume neo ?

kardoula ,ki emeis exoume arxisei na kanoume kaka kathe 24oro ...gmt

inka

AW3sp2.png

Καλησπερα κοριτισια καλε τι ωραια σκυλακια δυσκολευομαι να πω πιο ειναι το ποιο ωραιο!Νομιζω της Καρδουλας ειναι πολυ φατσουλα αλλα και της Παρος ειναι τελειο, τεσπα δε ξερω!

mummy με γεια το μαλλι!!!καλε ειδες που δε θα προλαβαινες.... μια χαρα!!!

Αυριο παω ΟΑΕΔ για να κανω τα χαρτια για την εξαμηνη αδεια!

Τη ζουζουνιτσα θα την αφησω με μια φιλη μου ελπιζω να ναι φρονιμη γιατι θα τα δει ολα .......!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Α! Ελεονωρα τι εγινε με το επιδομα! Πρεπει να χεις τα ενσημα των 2008 και 2009 και την αποφαση του επιδομητος μητροτητας και κυοφοριας! Επισης συμπληρωμενο απ΄ τον εργοδοτη ενα εντυπο που θα λεει για το μισθο σου κτλ! Εμενα μου το δωσανε στο ΙΚΑ και παρε μαζι σου και την ταυτοτητα σου καλου- κακου! Τα λεφτα τα παιρνεις περιπου 10 μερες μετα!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Bravo μας και bravo μας κάναμε κακάκια μας!!!! χαχα αυτό του τραγουδάω και ναι πάλι κάνουμε. Πλέον ανά δύο μέρες χέζουμε τι να κάνουμε. Inka να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα χέσουν αν σου πάει περισσότερες μέρες. Να ανησυχήσεις μόνο αν ξεπεράσει τις 7 μέρες. Αλλιώς μην βάλεις υπόθετα και κλίσματα που μπορεί να σου πει ο γιατρός κρίμα είναι να το ταλαιπωρήσεις το μωρό με τέτοια.

Γεωργία ως και σκυλομαμά κουκουβάγια έχω να δηλώσω ότι κερδίσαμε και σε ένα διαγωνισμό ως η πιο αστεία φατσούλα και παίρναμε για ένα χρόνο το περιοδικό γαβ δωρεάν χαχαχα :P

Α! Ελεονωρα τι εγινε με το επιδομα! Πρεπει να χεις τα ενσημα των 2008 και 2009 και την αποφαση του επιδομητος μητροτητας και κυοφοριας! Επισης συμπληρωμενο απ΄ τον εργοδοτη ενα εντυπο που θα λεει για το μισθο σου κτλ! Εμενα μου το δωσανε στο ΙΚΑ και παρε μαζι σου και την ταυτοτητα σου καλου- κακου! Τα λεφτα τα παιρνεις περιπου 10 μερες μετα!!

Ακόμα δεν εχω παει. Αλλά μίλησα με την δουλειά μου κα θα το κανονίσουν... Ευχαριστώ!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Κατεβασα μερικες φωτος. Βασικα τραβηξαμε πιο πολλα βιντεο. Ειναι μαζι τα δυο αδερφακια και η μπεμπα ΑΝαμεσα στις κουκλες πουχει φτιαξει η μαμα μου.

Κοριτσια τι ωραια σκυλακια ειναι αυτα. Mummycool φοβερη η φωτο με το σκυλακι σου και το μπεμπη καλε τι αντρακι εχει γινει.

post-22755-14825440105823_thumb.jpg

post-22755-14825440106233_thumb.jpg

post-22755-14825440131529_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...