Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

τωρα πηρα ειδηση οτι κατι κακο εχει γινει με καποιο μωρακι αλλα δεν διαβασα τι ακριβως... παναγια μου δεν θελω να ακουω δυσαρεστα...

εμεις ειμαστε ακομα ψιλοκρυωμενοι...βγαζει τρελες μυξες κ εχει ακομα ενα ψιλοβηχαλακι..θα παρω την παιδιατρο να ερθει

καθε 10 μερες εχω αιμα... ?.... τι ειναι αυτο γμτ?? νομιζα οτι ειναι περιοδος αλλα τοσο ανακατωμενα???

ινκα μου με πηρε μια φιλη της δικιας σου.. ηρθε κ την ειδα καλη ειναι, περιμενω απαντηση της! ευχαριστω!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ίνκα κι εγώ λέω δε θα την ξανακάνω αυτή τη μ*^*())@!@ αλλά τι να κανα; είχα χαμομήλι αλλά είχε παγώσει και είχαμε το θερμός με το ζεστό νερό στο πόρτ μπαγκάζ, του δωσα λίγο και μετά άρχισε να βήχει και πάλι ήθελα να το σηκώσω μεγάλη ανευθυνότητα δε θα το ξανακάνω

κι εγώ το σκέφτομαι για τα αδέσποτα να πάρουμε λες καμιά μαγκούρα;;

βέβαια συνήθως ο σπάρκ αγριεύει σε κατοικίδια μεγαλόσωμα που του κάνουν μαγκιές

όταν ήμουν έγκυος 3ο μήνα μας είχε επιτεθεί μια λυσσασμένη γάτα μη γελάτε και τον έκανα bungee jumping με το λουράκι και πήδηξε πάνω μας και την κλώτσησα και με γρατζούνισε, χάλια με έκανε, στο τέλος έφαγε κλωτσιά μου φυγε και το τσόκαρο, δεν ξέρω αν το θυμάστε, τρελή στεναχώρια και για τις γρατζουνιές και που σήκωσα βάρος, μετριόμουν συνέχεια μην ανεβάσω πυρετό και φοβόμουν μην αποβάλω, μέχρι να πάω στη γιατρό ανησυχούσα, τι να κανα όμως, να την άφηνα να του ορμήξει;

i1lzp2.png

πάρος δικό σου είναι;;;;;;;;;;; φοβερό!!!!!!!!!!!!!

αχ κορίτσια παίρνω τρελό κουράγιο που έχετε κι άλλες σκυλάκι, νόμιζα ότι δε θα τα καταφέρω με μωρό και σκυλί αλλά τελικά μια χαρά τώρα που άνοιξε ο καιρός

i1lzp2.png

inka αντί για ξύλο που θα αγριέψει περισσότερο το σκυλί καλύτερα να το αντιμετωπίσειςςς πιο ψύχραιμα και να μιλήσεις ήρεμα με το σκυλδείχνονταςαςας του ποιος είναι από πάνω. όσο αισθάνεται το φόβο σου και ακούει τις τσιρίδες τρομάζει και αγριεύει πιο πολύ.

Κατερίνανανα χέσαμε αλλά από τότε πάλι έχει δυο μέρες. τι στο καλό τον έπιασε δεν μπορώ να καταλάβω. και όλο κάνει κλανιδάκια βρωμάνε αχχχχχχχ

και μενα ψιλοαργουσε και μολις του εχωσα το θερμομετρο στον ποπο να δω αν εχει πυρετο εχεσε το συμπαν κ το θερμομετρο μαζι...χιχιχιχι σαν να του εδωσα ωθηση...

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Ναι είναι η Pinky η οποία τα έχει δει όλα με την Ματθίλδη, το καλό με την δικιά μου είναι οτι δεν θέλει βόλτα!!! Αφου καμιά φορά βγαίνουμε βόλτα με τα πόδια και την πέρνω μαζί και επειδή κουράζεται μουλαρώνει και δεν περπαταει....!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

inka αντί για ξύλο που θα αγριέψει περισσότερο το σκυλί καλύτερα να το αντιμετωπίσειςςς πιο ψύχραιμα και να μιλήσεις ήρεμα με το σκυλδείχνονταςαςας του ποιος είναι από πάνω. όσο αισθάνεται το φόβο σου και ακούει τις τσιρίδες τρομάζει και αγριεύει πιο πολύ.

Κατερίνανανα χέσαμε αλλά από τότε πάλι έχει δυο μέρες. τι στο καλό τον έπιασε δεν μπορώ να καταλάβω. και όλο κάνει κλανιδάκια βρωμάνε αχχχχχχχ

Καλημέρα κι από εμάς!!!

Γιωτούλα μην ανησυχείς θα φτιάξει πάλι .. κι εμένα έτσι μου έκανε τις τελευταίες 2 εβδομάδες. αλλά με το χαμομιλάκι και τα ποδαράκια του ψηλά με μασαζάκι έφτιαξε πάλι... Είναι μεγάλο άγχος δεν το συζητώ.. όμως θα δεις ότι θα επανέλθει.

Εμένα κορίτσια την ημέρα δεν κοιμάται πολύ μόνη της αλλά στην αγκαλιά λιώνει. Είμαστε συνέχεια πάνω-κάτω(κλαίει) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Και τώρα που μιλάμε το μάτης γαρίδα αλλά είναι με την μητέρα μου... ελπίζω να φτιαξει.

Για τον Παναγιωτάκη δεν έχω διαβάσει... δεν ξέρω τι να πω ας είμαστε όλοι καλά...

lX5Hp3.png

Α η μπεμπα εστρωσε προγραμμα. Ξεκιναμε 10 το βραδυ γυρω στα 20 λεπτα μπανιο, μετα βγαινουμε εξω σπαραζουμε στο κλαμμα ειτε γιατι δεν μας αρεσει που βγαινουμε απο το μπανιο ειτε γιατι εχει καταλαβει πως μετα το μπανιο κανει μαμ. Μετα μασαζακι με λαδακι σε ολο το κορμακι και μετα βουρ στο βυζι της μαμας, τρωμε μεχρι σκασμου σχεδον 40 λεπτα και αποκοιμομαστε, τη χτυπαω να ρευτει και κατευθειαν στο κρεβατακι της οπου κοιμαται με ανοιχτο το στομα χιχχ!!!Απο τις 11.30 μεχρι της 6.30 το πρωι οπου ξυπναει τρωει και ξανα υπνο μετα παλι στις 10 το πρωι τρωει και ξανακοιμαται και μετα ξυπναει κατα τις 2 οπου μενει ξυπνια κανα διωρο ξανακοιμαται και ξυπναει 7 το απογευμα και μενει ξυπνια μεχρι να κοιμηθει το βραδυ. Ο μπεμπης πανω κατω τα ιδια με μια αποκλειση μισης ωρας απο τη μπεμπα αλλα καμοια φορα αργει να κοιμηθει απο την αλλαγη περιβαλλοντος ή τη υπερενταση.Τωρα ας πουμε δεν εχει κοιμηθει ακομη και ξανατρωει. Οταν βεβαια κοιμηθει θα σηκωθει κατα τις 8 το πρωι.Παντως η μπεμπα ρολοι και οταν πει κοιμαμαι κοιμαται χωρις γκρινιες και χωρις πολλες αγκαλιες στο κρεβατι τη νανουριζω. Αυτο τοκανε και στο χωριο

Ελιτα μου δεν το συζητώ είσαι πολύ τυχερή εγώ μπορείς να μου πεις πώς θα το πετύχω???? χχ

Το παιδί μου είναι πολύ υπερκινητικό δεν κάθεται σε ησυχία..

αν της μιλάς καλώς, για να κοιμηθεί άστα .. λίγο στο ριλάξ της κάθεται κι αυτό όλο...

και όταν την κάνω να ρευτεί μετά ξυπνάει....

lX5Hp3.png

Τελικα βλεπω ολες τον ιδιο γολγοθα τραβαμεεεεεε

τι κακο με αυτα τα παιδια ?? λετε να φταει που μιλαγαμε εδω μεσα και συνενοηθηκαν καπως ?? δεν ξερω , λεω και καμια βλακεια να περναει και η ωρα .....

ακουστε γελιο..μιλησα με μια φιλη μου πριν και οταν της ειπα αν ξερει κανενα "φαρμακο" για να κοιμουνται μου λεει λενε πως αν του βαλεςι κομπρεσα με ουζο αποκοιμουνται μαλλον τα μαστουρωνει το αλκοολ..χαχα κοριτσια ομως το εχω ξανακουσει αλλα με τσιπουρο.....μωρε λες να το δοκιμασω ????????

χαχαχαχα

μαμι μεγειαααααα το μαλλι και το κορμι !!!!!!

λες να παω να κουρευτω και εγω ?? γαιτι η αληθεια ειναι πως εχουν μακρυνει τωρα αλλα τα αφηνω για το γαμο ....και πρεπει να κανω και αποτριχωση αρα 2 κιλακια τα εχω στα σιγουρα !!!

αα αυριο ανεβαινω παλι Αθηνα, λεω να παω να βρω φορεμα αλλα ...φοβαμαιιιιιιιιιιιι

Διαφημίσεις

και μια οικογενειακή απόεμάς

τα παιχνιδάκια στο πάτωμα είναι του σκυλιού όχι του παιδιού ε

το τραπεζάκι απουσιάζει διότι το σπασε η μαμά, ναι λοιπόν πέιτε το, κάθησα πάνω του!!

τζένη είμαι σίγουρη ότι φταίει το τσατ! της huida που δεν μπαίνει συχνά μια χαρά ήσυχος είναι λέει

post-19439-14825440104923_thumb.jpg

Επεξεργάστηκαν by mummycool

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...