Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια μου πηγαμε στον παιδιατρο.Ειναι μια χαρα τα μωρα μου ευτυχως και μας εκανε και τα εμβόλια.Φουντωσα η μανα!Εκλαιγαν πολύ τα παιδακια μου και εχουν μια ανησυχια απο κεινη την ωρα.Ας ελπισουμε τωρα να μην ανεβασουν πυρετο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια,χρηστος ανεστη, χρονια πολλα ναμαστε ολοι καλα με υγεια και χαρα. Εμεις και τα παιδακια μας.

Πως τα περασατε.Εμεις τελικα στο χωριο περασαμε ωραια, ξεκουραστικαμε, τα μωρα ηταν αψογα και βγαιναμε κι εμεις καμοια βολτα με το μπαμπα καμοια βολτουλα και τα μωρα αγκαλιτσες με τον παππου και τη γιαγια.Ωραιες μερες εκανε.

Τελικα δεν ειχε ιντερνετ για να μπω γιαυτο χαθηκαμε.

Κι εγω απο τσουρεκακια αλλο τιποτα μολις ετρωγα αλλα επειδη θηλαζω και αρμεγομαι πειναω συνεχεια.

Θα βαλω καμοια φωτο απο τις μερες αυτες.

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω ολα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Α η μπεμπα εστρωσε προγραμμα. Ξεκιναμε 10 το βραδυ γυρω στα 20 λεπτα μπανιο, μετα βγαινουμε εξω σπαραζουμε στο κλαμμα ειτε γιατι δεν μας αρεσει που βγαινουμε απο το μπανιο ειτε γιατι εχει καταλαβει πως μετα το μπανιο κανει μαμ. Μετα μασαζακι με λαδακι σε ολο το κορμακι και μετα βουρ στο βυζι της μαμας, τρωμε μεχρι σκασμου σχεδον 40 λεπτα και αποκοιμομαστε, τη χτυπαω να ρευτει και κατευθειαν στο κρεβατακι της οπου κοιμαται με ανοιχτο το στομα χιχχ!!!Απο τις 11.30 μεχρι της 6.30 το πρωι οπου ξυπναει τρωει και ξανα υπνο μετα παλι στις 10 το πρωι τρωει και ξανακοιμαται και μετα ξυπναει κατα τις 2 οπου μενει ξυπνια κανα διωρο ξανακοιμαται και ξυπναει 7 το απογευμα και μενει ξυπνια μεχρι να κοιμηθει το βραδυ. Ο μπεμπης πανω κατω τα ιδια με μια αποκλειση μισης ωρας απο τη μπεμπα αλλα καμοια φορα αργει να κοιμηθει απο την αλλαγη περιβαλλοντος ή τη υπερενταση.Τωρα ας πουμε δεν εχει κοιμηθει ακομη και ξανατρωει. Οταν βεβαια κοιμηθει θα σηκωθει κατα τις 8 το πρωι.Παντως η μπεμπα ρολοι και οταν πει κοιμαμαι κοιμαται χωρις γκρινιες και χωρις πολλες αγκαλιες στο κρεβατι τη νανουριζω. Αυτο τοκανε και στο χωριο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ρε κοριτσια...εχω συγκλονιστει με το θεμα του Παναγιωτακη....!!:-(

τοσο καιρο χαμπαρι δεν ειχα παρει...δεν εμπαινα να διαβασω αλλα θεματα..!

με εχει πιασει ενας φοβος..κ ενα κλαμα αλλο πραγμα..!!!!!!!:-(

Μπαινω στο φορουμ κ αυτο μου ερχεται κατευθειαν στο μυαλο...:-(

Μακαρι ολα τα παιδακια του κοσμου να ειναι καλα κ να εχουν παντα την υγεια τους!!!!!!!!!Να μην ταλαιπωρουνται..ειναι τοσο αθωα....!!!!!!!!!!

γιατι να γινονται αυτα; ε; γιατι;;;;;;;;;

αχ με επιασε ....δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου...!!!!!!!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλημερα κοριτσακια μου και μπεμπακια μου!!Αχ κοριτσια χτες εκανα το λαθος να πειραξω τη μπεμπα ενω την ειχα βαλει για βραδινο υπνο!Γυρισε στη κουνια παλι καθετα και πηγα να τη διορθωσω τη το θελα τα πηρε στο κρανιο το παιδι και για τιμωρια εκανε μια ωρα να ηρεμησει και να ξανακοιμηθει!!! εδω να θα μασττε να τα λεμε θα με χορεψει στο ταψι!!! Τωρα ειναι ξυπνια και παιζει την αφηνω ν΄απασχοληθει μονη της μεχρι να τσιριξει να συνηθιζει και χωρις μαμα , μη μου γινει και μαμοθρεφτη εεεε!!

Φιλακια πολλα βαριεμαι πολυ σημερα!!!!!Ωραια μερα παντως!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

κοιμηθήκαμε 7 ωράκι και σήμερα, μια χαρά, μόνο που στις 6 που ξύπνησε έφαγε ξαπλωμένος και αποκοιμηθήκαμε και οι 2 χωρίς γκρουκ, στις 7 μιση άρχισε τη γκρίνια και πάει να τον σηκώσει ο νίκος και του βγαλε σχεδόν όλο το πρωινό πάνω του... όταν ήταν πιο μικρός σπάνια ρευόταν τώρα όμως που τρώει λαίμαργα επιβάλλεται να τον βάζω συνέχεια νομίζω...

έχω κλείσει κομμωτήριο για τις 10, ελπίζω να με αφήσει να κάνω ένα κουρεματάκι

i1lzp2.png

Kalhmera filenades,

Ramonitsa asto. O Panagiotakis talaiporithike poly auto to teleutaio xrono. Poso na anteksi ena toso mikro mwraki. Htan omws pragmatikos maxhths. As mhn tyxh pote ksana kati tetio se kanena paidaki.

Georgia kai esy den to skeftosouna prin thn kounisis:P Emena xthes vradi ton evala gia ypno kai phga na magirepsw kai meta apo 20 lepta akouw ena ourliaxtw katatromaksa. To peira agkalitsa to mwraki mou kai eklege me ligmous. Eutixos iremisame grhgora omws kai ksanakoimithike. Twra ti ton epiase den katalava.

Mummykalh koura. Na valeis tis kopeles na ton apasxoloun na ftiaksis to malli. Mporei na ypnotisti kai apo to sesouar:P

Elita super ta mwrakia sou. Perimenoume photografies.

Koritisia exei 2 meres pou koimate 6wro fysika to kanei 8 -2 alla kati einai kai ayto. Lete na strosame kai emeis programma. Tha prospathisw na tou to metaferw 12 me 6. Gia na doume tha ta kataferoume?

Καλημερουδιααααα

Τι μου κανετε φιλεναδιτσες ???

καρδουλα ειδες μωρε τοπαιδακι σου αρχισει και μεγαλωνει και στρωνει ο μικρος πριγκιπας αλλα μηπως επειδη εινια πριγκιπας θελει πολα χαδια και να του δινετε οοολλλλη σας την προσοχη οοολη μερα ?? χαχα

ολγακι εγω οταν εκανα το εμβολιο μου ειπε αν κανει πυρετο η ποναει να του δωσω ενα παυσιπονακι που μου εχει δωσει το αποτελ, αλλα να σου πω την αληθεια εγω του εδωσα και προληπτικα και δεν ειχαμε γκρινιες ουτε και πυρετο ....

εμεις παλι εχουμε αρχισει και εχουμε εντονη φωνη οταν θελουμε κατι ...το βραδυ κοιμηθηκε κατα τις 10 μετα απο μια μερα αυπνιας και τον αφησα , επεσα και εγω για υπνο και κατα τη 1 που ξυπνησε τον ταισε το μπαμπας του , μετα ξυπνησε στισ 6 και τωρα στις 10...ελιτα σε ζηλευωωωωωωωω!!!

αντε καλη μερουλα να εχουμε ολες μας και κυριως ησυχηηη

Kαλημερα κοριτσια τι κανετε???

Δεν πολυεμπαινα αυτες τις μερες δεν ειχα και τι να γραψω γιατι συγκλονιστηκα με τον Παναγιωτακη και δεν ειχα καθολου ορεξη:(:(

Πως πατε?? Καρδουλα βλεπω χε#$τε και ηρεμησατε:tongue::tongue:

Λιτσακι περαστικα στην μπεμπα τι παθατε?

Συμπεθερα φτου φτου φτου τι υπνο κανουν καλε τα βλασταρια σου ???? Και εγω ελεγα την δικια μου υπναρου που κοιμαται τις μισες ωρες

Ραμονιτσα και εγω επεσα πολυ ψυχολογικα απο την ωρα που το διαβασα ολο σκεφτομαι αυτη την μανουλα και ραγιζει η καρδια μου

Ολγα χαιρομαι που ειναι καλυτερα τα ζουζουνια σου

Mummycool τι διαβαζω προσπαθειες για βεντουζιτσα σκεφτεσαι να αρχισεις???

ινκα η φουφουλα εγινε ολοκληρος κοριτσαρος την ειδα στοfb!!!!!!

Εμεις καλα ειμαστε ευτυχως εχουν σταματησει κατα πολυ τα πονακια και η μπεμπε μου ειναι ηρεμη ,βεβαια τις τελευταιες 2 μερες μου εχει χαλασει λιγο το προγραμμα και απο εκει που σηκωνοταν 8.30 το πρωι για μαμ τωρα ξυπναει 6.00 ελπιζω να ξαναεπιστρεψουμε στα παλια μας γιατι με ειχε καλομαθει και μου κακοφανηκε:D:D

Το τι εχω φαει το Πασχα δεν περιγραφεται παει η διαιτα που εκανα τοσο καιρο απο εχτες ξαναρχισα αλλα βλέπω τα κιλα να κατεβαινουν με ρυθμους χελωνας και απελπιζομαι

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Ναι καρδουλα ημουν πανω απ΄τη κουνια και το σκεφτομουνα να τη πειραξω ή να μη τη πειραξω και τελικα......

Και μενα το χει κανει καποιοες φορες αυτο με τη τσιριδα λες να βλεπουν κανενα κακο ονειρο?

mummy καλο κουρεμα!Εμενα η κυρια ξυπνησε στις 6 εφαγε και κοιμηθηκε μεχρι τις 7:30 και σηκωθηκε και αλωνιζε μεχρι τωρα την ξαναταϊσα και κοιματε! Μετα θα χει ποοοοοολυ ορεξη!!!!!! ξυπνησε.....παω για αγκαλιτσες!!

Φιλακια!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

kalimera filenades!!!!!

emeis simera koimithikame 11-4 kai akoma den exoume ksipnisei tha pao na to ksipniso mi mou afidatothei to poulaki mou...tin nyxta evgale 2 kravgies ..kai ksanakimithike ...ti na einai aytes vre koritsia?

mammycool,an katalava kala pires to moro agalia stin ethniki kai to thilases e?ki ego tin 1h mera pou vgikame volta tin thilasa stin kifisias ....megali m@#$%^&!!!!!!tora pou pigame korintho pira skoni me nero kai ta afisa sto aytokinito ....an pinage stin ethniki?ayti tin fora den tha tin thilaza ....ti einai pio vlavero to kseno gala i na vgaleis to moro apo to kareklaki?

diavazo kai to vivlirio pou leei prota parexoume asfaleia sto moro kai meta to agapame kai pos tha prepei na stamatisoume ta mirolatrika tou typou ""itan kakia i ora""

ego prosopika den ksanavgazo tin foufoula apo to kareklaki tis otan to skeftomouna meta frikara!!!!!!

kardoula ,sigxaritiria me to 6 oro !!!!!den mporeis na tou metafereis ligo tis ores?na tou kaneis banio kata tis 9-10?kai na ton ksanataizeis ligo etsi oste na metaferthei i nyxta?

elita ,ti mosxoanathremena ta exeis ta morakia sou!!!!me ti ladaki tous kaneis masasz?den fovase mi kryosoun ?emena gmt i dikia mou meta to banio melaniazei kai tremei kai kaiei ki etsi tin ntino grigora.

lete na kanei kalo kairo simera ?na vgoume volta giati xtes den vgikame...

mammycool,kardoula,ramonitsa,olga kai oses exete skylakia akouste:

piga proxtes tin pede volta kai irthe ena gomari adespoto kai tin psilodagose piso ston popo ego ourliaza evriza kai to xtipaga sto prosopo me ta skoupidia(mia sakoula me panes tis foufoulas)..telika efige ...alla ego fovame tora ...leo na paro kanena ksilo mazi mou opos kanei polis kosmos ..ti allo na kano vre koritsia ?trelathika !!!!!an pathei kati i pede tha trelatho ....pos boro na diokso ena agrio skyli ?

inka

AW3sp2.png

μόλις επιστρέψαμε

πήγαμε κομμωτήριο, φαρμακείο, σούπερ μάρκετ, φούρνο και κρεοπωλείο!!

ο μπέμπης ακόμα κοιμάται και φυσικά ούτε λόγος να τον βγάλω από το καρότσι, να ηρεμήσω κι εγώ να ξεκουραστεί κι αυτός

όσο κοιμάται το βράδυ και ξεκουράζομαι, άλλο τόσο γκρίνια και ξύπνιος είναι όλη τη μέρα

πρέπει να χω χάσει μισό κιλό σίγουρα από τα μαλλιά που έκοψε...

i1lzp2.png

inka αντί για ξύλο που θα αγριέψει περισσότερο το σκυλί καλύτερα να το αντιμετωπίσειςςς πιο ψύχραιμα και να μιλήσεις ήρεμα με το σκυλδείχνονταςαςας του ποιος είναι από πάνω. όσο αισθάνεται το φόβο σου και ακούει τις τσιρίδες τρομάζει και αγριεύει πιο πολύ.

Κατερίνανανα χέσαμε αλλά από τότε πάλι έχει δυο μέρες. τι στο καλό τον έπιασε δεν μπορώ να καταλάβω. και όλο κάνει κλανιδάκια βρωμάνε αχχχχχχχ

Επεξεργάστηκαν by kardoula

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...