Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kale poia kila??? afou den eixes balei !!! ti na poume k emeis...ggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ri3e mia matia edw pantws

http://www.mednutrition.gr/content/view/3270/138/

balte me k emena se programma.....ektos apo to tsoureki efaga 2 fetes me merenta kai miso sokolatenio aygo!!!!! ax ti me epiase....kala den etrwga glyka toso kairo

sampouan gia to mwro h gia sena? gia to mwro fissan gia mena pantene :) a kai mou xe pei h gynaikologos mou na kanw ntous me to paidiko sthn arxh kai mou meine, akoma me fissan kanw mpanio!

gia antihliako rwta to giatro sou, o ka8enas leei alla

Επεξεργάστηκαν by mummycool

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μη μιλατε για κιλα... θέλω να χασω και'γω καμια δεκαρια (5 απο την εγκυμοσυνη και 5 δικα μου...) αλλά το σπιτι μας ειναι γεματο γλυκα και σοκολατες λογω των παιδιων ( αυτη η κακη συνηθεια ολων να φερνουν κατι στα παιδια...) και για να τα προφυλάξω τα τρώω εγώ !!!!

kale poia kila??? afou den eixes balei !!! ti na poume k emeis...ggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ri3e mia matia edw pantws

http://www.mednutrition.gr/content/view/3270/138/

balte me k emena se programma.....ektos apo to tsoureki efaga 2 fetes me merenta kai miso sokolatenio aygo!!!!! ax ti me epiase....kala den etrwga glyka toso kairo

sampouan gia to mwro h gia sena? gia to mwro fissan gia mena pantene :) a kai mou xe pei h gynaikologos mou na kanw ntous me to paidiko sthn arxh kai mou meine, akoma me fissan kanw mpanio!

gia antihliako rwta to giatro sou, o ka8enas leei alla

καλέ σαμπουάν για το μωράκι!!! χχχχ γιατί σαν να μυρίζει το κεφαλάκι της....και της βάζω κάθε μέρα λαδάκι για την νινίδα.

Για αντιηλιακό μου λένε πως τον 1ο χρόνο το μωρό δεν κάνει να βάζει αντιηλιακό... καπελάκι+ ομπρελίτσα.. θα ρωτήσω όμως και παιδίατρο!!!!!

όσο για τα κιλά είμαι είμαι +6 και με την όρεξη που έχω δεν βλέπω να φεύγουν..

Αλλά για να μην είμαι υπερβολική θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατόν τώρα που θηλάζω ώστε και να μην πάρω άλλα αλλά και να έχω γάλα.. γι' υτό είμαι διστακτική με δίαιτες.. τώρα αυτό που προέχει είναι να έχω γάλα για το μωράκι... και μετά ...

ας γίνω ΠΑΛΙ ΤΟ NEXT TOP MODEL!!!! kalo e????? :)

Φιλάκια!!

lX5Hp3.png

xaxaxa Riaili εμάς επειδή μας έφεραν 4 μεγάλα αυγα τα έστειλα στα σκουπίδια!!!!!! Αποφέυγω να της δίνω γλυκα λόγο της ζάχαρης... Εγώ για το μωρό πήρα βιολογικά σαμπουαν, είδα στο johnsons baby οτι παρόλο που είναι για νεογέννητα περιέχει parabens...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Χρονια πολλα , Χριστος Ανεστη!!

Πως τα περασατε κοριτσακια μου ??? Εμεις οικογενειακα και ησυχα, ημουν στην μαμα μου και ο μικρος ξεσαλωσε ..αντε να τον μαζεψω τωρα, θελει κουβεντες και βολτες, τον ειχε ο ενας τον επαιρνε ο αλλος καταλαβαινετε ...πηγαμε και μια βολτιτσα Ναυπλιο εχθες ...τελεια ηταν !! και το σκαθαρι κυριος!!!!

Ειδα και τα δυσαρεστα και δεν εχω λογια ..τι κουραγιο να κανει και αυτη η μανουλα.....

τελικα υγεια να εχουμε ολοι..ολος ο κοσμος !!και ολα τα υπολοιπα ειναι ματαια !!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλησπερα!!! το τι βλακεια τρωω δε λεγεται ευτυχως που δε θυλαζω! πρεπει να πηρα κιλα μετα τη γεννα! τι να χασω πηρα πηρα αφηστε η τρελληηηηηηη!!!!Να δω πως θα κυκλοφορησω το καλοκαιρι, επιλπεον μαλλον εμφανιζονται κατι ραγαδες π^@&$#ες) διπλα στον αφαλο αχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!! σοκ η Γωγουλα πασαλειφομαι με κρεμες και δε κοιταω καθολου το σημειο ξξξξξξξξξξξξξξξξξουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!! εχω και τον αντρα που ολο με ρωταει αν θα μικρυνουν παλι τα β@#@ια ! Τα β@#@ια τα θελει να μεινουν ετσι και τ΄αλλα να γινουν όπως πριν!! Μισο λεπτακι φιλε τα παραγγελνω και φτασανε !! Τι να πω η γυναικα!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

kalispera koritsia,

kale kai egw thelw na xasw ta kila mou -11 alla exw alla 15 pou thelw na xasw kai i zigaria kolise edw kai 2 vdomades:(

eleonora egw tou vazw antiliako ths frezyderm afou to derma mas einai leuko san agglaki:)

jend toulaxiston perasate kala. tha mphte pali se programma.

rialli prepei na zeis thn apoliti eutuxia

georgia egw pali tha ta ithela ola pio mikra ase. o kathenas me to pono tou telika

Κορίτσια για θυμίστε μου..

Με το ΙΚΑ ξεμπέρδεψα .. με τον ΟΑΕΔ το βοήθημα τι χρειάζεται???

Εκτός από τα χαρτιά που δίνει το ΙΚΑ για τον ΟΑΕΔ μήπως χρειάζεται και κάποια βεβαίωση σημπληρωμένη από τον εργοδότη?????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμας!!

Ινκα και εγω κοιμαμαι πολυ τα πρωινα, αλλα δεν το λεω... (χιχιχι). Η μικρη κοιμαται 2-8 την νυχτα, ξυπναει , τρωει και μετα ξερη παλι μεχρι τις 11... και μαζι με αυτην και η μαμα..

mYQbp2.png

Γιωργια και εγω εχω ραγαδες... :(

Καθε μερα τις κοιταζω με την ελπιδα πως θα εχουν φυγει αλλα που να φυγουν.... Ελπιζω τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι... Αλλιως να δω πως θα βγαλω την κορμαρα μου στην παραλια..

mYQbp2.png

Κοριτσακια μου ..βαριεμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!

θελω να παω στη μανουλα μου να κατσω λιγο..αλλα λειπει..:-(

την Πέμπτη θα γυρισει!

Ο μπεμπακος μου κ εμενα...το βραδυ κατα ενα περιεργο πραγμα πλεον ξυπναει στα 5ωρα μην σαςω κ 6αωρα..την ημερα ομως το 3ωρακι , 4ωρακι το εχουμε στο τσεπακι...δεν πειραζει...αφου μου κοιμαται πλεον την νυχτα ..βρηκα τον υπνο μου κ εγω η μανα λιγακι...για να δουμε θα το κρατησει;

αααααααχ την παρασκευη θα κανουμε τα πρωτα μας εμβολια...κ ενα αγχουλακι το εχω...

Ωχ ξυπνησαμε..παμε να γευματισουμε την μαμα...

Φιλιαααααααααααααααααααααααααααααααα

αν μπορεσω θα ξαναμπω...

Καλε να ρωτησω;;;;;;;;;

Η ελενα τι κανει ξερουμε;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...