Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

olga καλή επιτυχία, κι εγώ έλεγα να ξεκινήσω αλλά μόλις είδα ότι είχε μείνει λίγο τελευταίο τσουρέκι, το τσάκισα για να μην έχω πειρασμούς μπροστά μου :)

εμείς φοράμε κοντομάνικο εσώρουχο και μακρυμάνικο φορμάκι, τα ίδια δηλαδή απλά βγάλαμε τις κάλτσες μας, έξω λεπτό μπουφανάκι ή χοντρή ζακετούλα

ποιος ρώτησε για καπελάκια; έχει στο Η&Μ πολύ γουστόζικα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μωρακια και μανουλες!!!Παει και το Πασχα απο σημερα χωρις τους αντρουληδες που γυρισανε στη δουλεια!! Αισθανομαι μια ελλειψη σημερα! και τη βοηθεια με το μωρακι που ειχα!!!Τι κανετε εσεις ολες καλα να ειστε αντε να διαβαζω ωραια νεα εμενα η ζουζουνιτσα μου καλα δοξα το θεο!!!

Φιλακια μωρακια και μανουλες!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

κοριτσια τι φορατε στα μωρα μεσα στο σπιτι και εξω τωρα που κανει ζεστη?

Εχω ενα θεματακι με το ντυσιμο

Ολγακι μεσα φοραμε ενα κοντομανικο φανελακι και απ΄ εξω ενα λεπτο φορμακι

Για εξω μια πιο χοντρη φορμιτσα και ενα ζακετακι και απο μεσα το κοντομαανικο φορμακι

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Κοριτσακια και μπεμπάκια καλημερούδια και Χρόνια Πολλά!!!

Χαθήκαμε για μερικές μέρες γιατί και η μπεμπούλα μου κι εγώ ήμασταν άρρωστες (και συνεχίζουμε ακόμα, απλά είμαστε καλύτερα τώρα)!!

Ελπίζω να περάσατε ολες υπέροχα, πάω να διαβάσω νέα σας γιατι δεν εχω προλάβει ακόμα...

Φιλιά πολλά!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και απο μας!!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου???

Αχχχ και εγώ θέλω δίαιτα αλλά τσάκισα και εγώ για πρωινό γάλα με τσουρέκι!!!!!!!!!!!!! Πήρε και ο άντρας μου μαζί του την ζυγαριά και θέλω να δω αν υπάρχει διαφορά στα κιλά τώρα που αδιαθέτησα...

Και εγώ στον μικρό πήρα καπελάκι χελωνακι απο το H&M!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Κοριτσακια και μπεμπάκια καλημερούδια και Χρόνια Πολλά!!!

Χαθήκαμε για μερικές μέρες γιατί και η μπεμπούλα μου κι εγώ ήμασταν άρρωστες (και συνεχίζουμε ακόμα, απλά είμαστε καλύτερα τώρα)!!

Ελπίζω να περάσατε ολες υπέροχα, πάω να διαβάσω νέα σας γιατι δεν εχω προλάβει ακόμα...

Φιλιά πολλά!!!

Λιτσακι μου πολλα περαστικα σας ευχομαι!! χρονια πολλα με υγεια....... το βασικοτερο!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

καλημερα κοριτσια κ χρονια πολλα σε ολες!

νατασα διπλα για σενα!

λιτσακι περαστικα κ εμεις το ιδιο εχθες εκανε κατι δεκατακια εχει ενα ψιλοβηχαλακι και μυτουλα...γμτ...σημερα τον ακουω καλυτερα! τον πηγα στο Μητερα το βραδυ δεν εβρισκα παιδιατρο να ερθει σπιτι και δεν μπορουσα να ημεμησω αν δεν τον εβλεπε γιατρος...που στο καλο κολλησε???? κωλοκαιρος!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!Τι κάνουν τα μπεμπάκια;Εμεις ευτυχως οσο μεγαλώνουμε τα παμε καλύτερα ,το πρωι η μπέμπα ξυπνάει με πολλά κέφια και όλο γελάει ,ο άντρας μου χθες την φωτογράφιζε και αυτη καθόταν χωρις να παραπονιέται...εχουν πολυ πλάκα τα μικρα..

Στον υπνο κορίτσια εγω πάντα την έβαζα στο πλαι αλλα χτυπιότανε δεξιά αριστερά μέχρι να γυρίσει ανάσκελα και τώρα την βάζω ανάσκελα κι εγω με το κεφάλι πλάγια.

Από δίαιτα απελπισία μ έχει πιάσει εχω φάει απίστευτα αυτες τις μερες και πήρα και 2 κιλά που έιχα χασει την προηγούμενη εβδομάδα ,σήμερα ηταν να ξεκινήσω πάλι αλλα εφαγα κκ εγω τσουρέκι με μερέντα κια κακάο γάλα...αφήστε ντροπη μου..έρχεται καλοκαίρι και θα βγω στην παραλία με στολή δύτη....!!!

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

kalimera koritsia!!!!!

kale ti kako ki ayto me ta tsourekia !!!!..ego tsibisa ligo giati mou fanike ligo stegno,eytixos .

maria,ego tis dino kseno gala meta ton thilasmo giro sta 200ml to 24oro..den mou griniazei ...alla pernei tin pipila kai tin ksepatonei re gmt.

kapelaki tis pira apo to mothercare 03 ena tzin to exo photo sto fb.

ydroxoaki pos isaste tora;na se rotiso den exeis enan pediatro pou parakolouthei to paidi na se kathodigei;

olga ,ki ego ta idia forao stin foufoula mou..an kai anipomono na kalokeriasei na tis vgalo ta mpoutakia ekso!!!!

ramonitsa,ayti i kitaritida giro apo ta gonata...aisxos....zelokitaritida..grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

paros,pos perases aytes tis meres;tin paleveis siga,siga;..sou pire tin zigaria e;den eperne kai tin diki mou ..na mi tin vlepo!!!!

koritsia na sas po kati;ta proina rixno kati ypnous!!!!!alla min to pite pouthena...to paizo oti den koimame katholou..xixixixixi

inka

AW3sp2.png

Καλημέρα κι από μένα!

Σας διαβάζω καθημερινά αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω γιατί λόγω του ότι είναι κλειστά τα σχολεία είμαστε όλοι στο σπίτι οπότε .... καταλαβαίνετε. Είναι στιγμές που ζω την απόλυτη ευτυχία ( πχ χθες η μικρή έκλαιγε και πήγαν όλοι μαζί και της τραγουδούσαν για να ηρεμήσει ) και αλλες φορές που μου έρχεται να βάλω τις τσιρίδες, ειδικά όταν μαλώνουν για χαζομάρες!!! Αυτές τις μέρες ευχαριστηθήκαμε βόλτες αν και είναι ψιλοδύσκολα στο αυτοκίνητο. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε μεγαλύτερο αλλά δεν μας το επιτρέπουν τα οικονομικά μας προς το παρόν....

Χάρηκα πολύ με τα νέα σου Νατάσα αλλά δυστυχώς μετά στεναχωρήθηκα πολύ με τα δυσαρεστα για τον Παναγιώτη.... Μακαρι να ειναι ο τελευταιος...

Καλημέρα !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!!

Τι μου κάνετε??? Πώς τα περάσατε????

Εμείς ήσυχα οικογενειακά αλλά δεν με ένοιαξε καθόλου αφού είχα το μπεμπέ μου!!!!

Αρχίζει και με πιάνει ένα αγχος για τα κιλά.... δίαιτα δεν νομίζω να κάνει με τον θηλασμό αλλά αν ξέρετε καμιά διατροφή που θα βοηθήσει πείτε την ρε κορίτσια....

Ακόμα δεν μπαίνω στα παντελόνια μου :(

Αφού σκέφτομαι να ζητήσω καμιά βοήθεια από ειδικό να ξέρω τι μπορώ να κάνω τώρα που θηλάζω!!!!!

και κάτι άλλο γιατί αρχίζει και κλαίει... ποιο σαμπουάν χρησιμοποιήτε??? θέλω να αλλάξω το δικό μου δεν μου αρέσει...

Φιλάκια

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...