Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα,

Κατερίνα ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Επιτέλους κάναμε κακάκια μας και ηρεμήσαμε ;) Περιμένω το πριγκιπάκι μου να κοιμηθεί μπας και κοιμηθώ λίγο ακόμα. Για να δούμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalhmeraaaaaaaaaaaaaa

x8es bghka gia potakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oxi gia poly wra mh fantasteite alla to fxaristh8hka...10 efyga 12 hmoun pisw, to myalo mou htan pisw alla xalarwsa kapws

ton afhsa sto mpampa tou, afou fysika eixe koimh8ei

etoimazomaste na pame hmerhsia sto nymfaio, exoume ena gamo :P

+8 kai gia mena gia na ginw an8rwpos (kai na 3ekinhsoume prospa8eies gia th ventouzitsa...)

i1lzp2.png

Καλημερα φιλεναδες.. Χρονια πολλα.. Χριστος Ανεστη!!!

Νατασουλα χρονια σου πολλα και γεματα υγεια για όλη σου την οικογενεια... :P

Κοριτσια περασαμε πολυ όμορφο Πάσχα, ειχαμε παει στο εξοχικο μας και γυρισα με πολυ χαρα, αλλα επεσα πανω στα ασχημα νεα και μου κοπηκε καθε διαθεση.. Μακαρι να ειναι το τελευταιο παιδακι που παιρνει ο Θεουλης.

mYQbp2.png

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!! Χριστός Ανέστη με υγεία, αγάπη και χαρά!!! Χρόνια πολλα σε οσες γιορτάζουν οι ίδιες ή οι αγαπημένοι τους!! Νατάσσα χρόνια πολλα και από εδώ και πέρα γεμάτα με ομορφες στιγμές με την οικογένεια σου!!

Εμείς ήμασταν 3 μερούλες Αθήνα, τελικά ο μάρσιπος είναι μεγάλη εξυπηρέτηση στα ψώνια!! Καλά συνεχίζουμε με τους κολικούς, αν και η συμπεριφορά της εχει αλλάξει εδώ και2,5 μερουλες που γυρίσαμε σπιτάκι μας!! Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην αλλαγή περιβάλλοντος ή στο ότι μεγαλώνει!! Το χέρι το χώνουμε οοοοολο στο στόμα έχουμε σαλάκια και τώρα εχουμε και δάκρυα!! Αρχίσαμε τα εντονα γελάκια και τις κραυγουλες!! Περιττό να σας πω πως εχω λιώσει τελείως!!! Τι τέλεια που είναι!! Την κοιτάω και μου φαίνεται απίστευτο που την έχω!! Χθες της έδωσα μητρικό γάλα με το μπιμπερό ώστε να μπορούμε να φάμε με την ησυχία μας και το ζουζούνι μου ήπιε 140γρμ!! Δεν είχε πιει ποτέ τοσο πολύ!! Αποτέλεσμα να αρχίσω να αναρωτιέμαι κατά πόσο χορταινει όταν πίνει από το στήθος μου!! Δεν παραπονιέται, δεν κλαίει αλλα πολλες φορές θηλάζουμε μόνο 5-10 λεπτά και αυτό από το ένα στήθος. Άλλες φορές είναι ανα μια ώρα άλλες όμως είναι ανα 3,5 ώρες!! Εσείς πόση ώρα τα εχετε στο στήθος και αν πόσες ώρες;

Κατερινάκι ευχαριστώ για τον ωροσκοπο, δεν ξέρω τιποτα από αυτά όπως κατάλαβες!!!

Πάρος κουράγιο!! Εχεις δυο υπέροχα ζουζούνια που θα σε απασχολούν συνέχεια και δεν θα σε αφήσουν να καταλάβεις πως θα περάσει ο χρόνος μεχρι να πας να τον συναντήσεις!!

Νατάσσα πόσο χάρηκα με τα νεα σου!! Επιτέλους!! Καλως τον δεχτήκατε σπιτάκι σας τον μπομπιρα!! Τωρα σιγά σιγα αφήστε τα όλα πισω σας και χαρείτε τις στιγμές!! Δώσε του πολλές αγκαλίτσες και φιλάκια για να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο!!

Γεωργία αν κανονιστει συνάντηση εγω ειμαι μέσα να το ξέρω όμως 2-3 μερες νωρίτερα ώστε να έρθω Αθήνα!!

Ελίτα είστε μια υπέροχη οικογένεια!!! Μεγαλώνουν τα κουκλιά σου!!!

Ινκα και εγω αντηλιακό της φρεζιντερμ βάζω!! http://www.pharmacare.gr/paidi/hlios-&-prostasia/frezyderm-kids-sun-care-spf50.html Κορίτσια καπελάκι για τον ήλιο που τους κάνει βρήκατε; Τι σας είπαν οι παιδίατροι για τα ματάκια τους;

Καρδούλα Θεος ο γιοκας σου!!! Σε ευχαριστώ για τις ευχές!!

Ολγάκι κουράγιο!! Από εδώ και πέρα ετσι θα είναι η ζωή μας!! Τα αγγελουδια μας θα εχουν και χτυπηματάκια και ιωσούλες και διάφορα συναφή!! Ετσι είναι τα παιδάκια, προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι θα περάσει!! Ο γιατρός μόνο εισπνοές σας εδωσε;

Υδροχοάκι πολύ γρήγορα δεν είναι; Το εξάμηνο μητρότητας δεν το δικαιούσαι; Εγω δεν ξέρω κάποια δυστηχώς!!

Τζεντ εγω εχω κανει ραγάδες στο πανω μερος του στήθους μου. Κρεμα δεν βάζω γιατι ο γιατρός μου μου ειπε πως την στιγμή που θηλάζω είναι καλύτερο να την αποφύγω!!!

Γεωργία περαστικά σας!! Πως είναι σημερα;

Γιώτα τσίχλα!!!!! Ξέρεις πόσες τσίχλες εφαγα αυτές τις ημέρες για να μην πω τιποτα βαρύ στον άνδρα μου και στην μάνα μου;

Το διάβασα και έχω ανατριχιάσει ολόκληρη!! Δεν έχω λόγια!! LL

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας. Να χαιρομαστε ολες τις οικογενειες μας. Υγεια κι ευτυχια πάνω από ολα.

Ο μικρουλης ειναι ησυχος, κοιμαται αρκετα, βραδυνος τυπος γενικοτερα.....

Η μικρη, ενω πριν γεννησω την ειχαμε προετοιμασει καλα, μετα πεσαμε τοσο πάνω της, και τωρα ειναι κάπως... Την πρωτη μερα ρωτουσε: ποτε θα παει σπιτι του ο μπεμπης? που ειναι η μαμα του? Τωρα αρχιζει και συνηθιζει.

Γενικα εχουμε αγχος, κι ενα σωρο εξετασεις, που μακαρι να ξεραμε απο τωρα τι θα δειξουνε, αλλα γενικα προσπαθουμε να ευχαριστηθουμε την καθε μερα.... Διαβαζοντας τι συμβαινει στον κοσμο δεν μπορεις να κανεις αλλιως.

nG0fp2.png yu71p2.png

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε!!!Μακαρι να να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας επισης!! καλα χτες που ειδα τι εγινε με το Παναγιωτακη...... τι να πω δεν υπαρχουν λογια! Εμεις γενικα ειμαστε ανορεχτες ολο θελει να παιζει να κοιματε και να μη τρωει ! Το πρωι περασανε 4 ωρες για να φαει και εφαγε 70ml! μετα απο 2:30 ωρες εκλαιγε λεω και γω θα πεινασε της δινω και εφαγε 60 ml και κοιμηθηκε ελεος!! Το ζεσταινω το γαλα το ξαναζεσταινω τπτ! Τα χω παιξει και γω! Σημερα τη βρηκα στη κουνια καθετα!τι φκιαχνει δε μπορειτε να φανταστειτε δεν εχει ησυχια πουθενα!τη βαζω στον ομο μου κλαιει νατη παρω αγκαλια αμα τη βαλω σταματαει! Μετα βαριεται στον ομο ξανακλαιει τη βαζω αγκαλια σταματαει! Τι εγινε ? να τη κοιμησω στο πλάι τι ειν' αυτο επ'ουδενι!μονο ανασκελα χτυπιεται -χτυπιεται μεχρι να γυρισει ! Το βραδυ αλλαξε προγραμμα τρωει 10 και ξυπναει 6 το πρωι τρωει μονο λιγο και ξανακοιμαται κανενα 2ωρο και μετα non stop οοοοοοοοοοοοοοοοολη μερα!! Παω τωρα γιατι ξυπνησε και φωναζει φιλακια - φιλακια!!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

irthame k emeis...kala perasame psofhsame bebaia 2mish wres dromos, sto phgain koimotan o mikros, ftasame ekei ton taisa, sthn ekklhsia st arxh koitouse ta fwta meta 3era8hke, pame sto estiatorio afou tou xw dwsei ligo sth8os sto aytokinhto kai trwei kai ta 150 ml, ka8hsame miamish wra peripou, meta arxise na zestainetai ton peirazane kai ta paidakia erxontousan kai to blepane oloi, pesane kai oi fwtografoi panw tou :tongue::tongue: e den ante3e allo mas to bgale 3ino sthn epistrofh, mia wra prin th 8essalonikh arxise na ourliazei, tou dina ligo xamomhli (to opoio htan psilokryo peirazei lete?) stamatouse gie 2 lepta kai 3ana ta idia, kapoia stigmh (8a me malwsete alla ti na kanw) den ante3ame ton phra agkalia mexri na broume na stamathsoume (h skatoegnatia odos den exei akomh parking kai psaxname e3odo) telos pantwn twra ton kaname mpanio efage kai koimatai...

ps alh8eia aytos o ypologismos kila*150ml/kilo isxyei kai gia to mhtriko gala h mono gia th skonh??

Επεξεργάστηκαν by mummycool

i1lzp2.png

georgia k egw exw stamathsei to plagia, anaskela ton bazw me to kefali pote de3ia pote aristera alla to gyrnaei kai monos tou pleon

kala o dikos mou trwei kai th mpoumpou sou ama laxei!!!!

kardoula de se petyxa kalhnyxtaaa

Επεξεργάστηκαν by mummycool

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα και Χριστός Ανέστη!!

Τι κανετε κορίτσια?Πως περασατε?

Εμεις ειμαστε πολυ καλύτερα.Θα παμε μαλλον αυριο και στο γιατρό να δει το μικρό αν του περασε τελειως η βροχιολίτιδα

Κατα τα αλλα πολύ γκρινια.Δεν ξερουν τι θελουν.Τα βαζω στο ριλάξ σε 10 λεπτα κλαινε.Τα βαζω στο καλαθι το ιδιο.Θελουν να ασχολουμαστε συνεχεια μαζι τους.Το κανω οσο μπορω αλλα πρεπει να κανω και τις δουλειες.Αντε να αρχισουν να πιανουν παιχνιδακια με τα χερακια τους.Πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα τα πραγματα

Μου αλλαξανε και το προγραμμα του φαγητου τους.Απο κει που ετρωγαν καθε 4 ωρες τωρα τρωνε πιο μικρη ποσοτητα και συνεχεια!Η ανοιξη βλέπετε!!

Βρε κοριτσια νωρις δεν ειναι για ανασκελα?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Μανούλες και μπεμπάκια μια γρήγορη καληνύχτα κι ένα γρήγορο Χριστός Ανέστη κι από εμάς!!!

Λείπαμε Σαββατοκύριακο αλλά θα σας πω νέα όταν μπορέσω αύριο!!!

Πολλά, πολλά φιλάκια!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/PqLWp2.png[/IMG][/URL]

καλημερα και χρονια πολλα σε ολα τα κοριτσια και τα μωρακια

Νατασα μου διπλο Χριστος Ανεστη για σενα και την οικογενεια σου:)

ειχα μπει πριν να γραψω νεα μας αλλα διαβασα για τον Παναγιωτακη και δεν μπορω να πω τιποτα στην κοπελα, η ψυχη μου ειναι μαζι της

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...