Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!

Νατάσσα χρόνια πολλά για τη γιορτή σου! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο...

Εμείς δεν περάσαμε καθόλου καλά χθες, τίποτα σοβαρό οικογενειακές βλακείες και καυγάδες με τους δικούς μου και έτσι επιστρέψαμε σπίτι μας, αναστατώσαμε και το μπέμπη και πήγε 1 η ώρα μέχρι να κοιμηθεί, με το φως της μέρας τα βλέπω λίγο καλύτερα τα πράγματα αλλά με πονάει ακόμα...

i1lzp2.png

καλε μαμι κ ινκα βαφεται τα νυχια σας; κανει που θηλαζουμε να τα βαφουμε;

εγω εχω ξεχασει να ειμαι γυναικα πια...ουτε μαλλι ουτε νυχι..τιποτες σας

απ όσο έχω διαβάσει τίποτα από τα δύο δεν επηρεάζει το θηλασμό, καλό είναι βέβαια να μη τα μυρίζει πολύ το μωρό, μαλλί δε βάφω γιατί δε χρειάζεται (το χω γυρίσει στο φυσικό) αλλά νυχάκι ανελλειπώς!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια Χριστος Ανεστη!!!!

Ελπιζω να περασατε ολες καλα εχθες το βραδυ, εμεις κατσαμε σπιτι μας με τα μωρα και σημερα θα παμε στην μαμα μου που γιορταζει του χρονου με το καλο θα γιορταζει και η μπεμπε μου!!!

Σημερα το πρωι εζησα την απολυτη ευτυχια ειχα παρει στο κρεβατι μας την μπεμπε μετα το πρωινο της γαλα γιατι δεν κοιμοταν και ξυπνησε και ο Αλκουλης και ηρθα και χωθηκε και αυτος αναμεσα μας και ενιωσα τοσο ευλογημενη και τυχερη που ειχα εκει διπλα μου τα παιδακια μου και τον αντρα μου ενιωσα οτι οτι πιο σημαντικο και οτι αγαπαω πιο πολυ στον κοσμο ηταν πανω σε αυτο το κρεβατι..

Νατασα μου Χρονια Πολλα!!! Να ειστε παντα γεροι και ευτυχισμενοι και να αφησεις πισω γρηγορα ολες τις ασχημες στιγμες που περασατε τελευταια μονο ευτυχια απο δω και περα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Χρονια Πολλα σε ολες και σε ολα τα μπεμπακια!! Να περασετε ομορφα σημερα καλη μασα και απο αυριο διαιτα εεεε!!

Νατασα Χρονια Πολλα και να χαρεις επιτελους την οικογενεια σου χωρις προβληματα και εννιες !

Παρος εισαι μονη σημερα! ελα Βυρωνα να κατσουμε παρεα και μεις ειμαστε μοναχουλινια πρωτη φορα!!!! Μη στενοχωριεσαι θα περασει ο καιρος !!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

kalisperaaaaaa!!!xristos anesti!!!!

paros,elpizo na perases omorfa me ta paidakia sou!!!!

katerinaki ,eisai mia tyxeri manoula !!!!!sou eyxomai mono teties omorfes stigmes!!!!

ramonitsa ,rotaios legete einai enas ios gastrenteritidas,

kai mali kai nixi vafoume kai thilazoume !!!!to leei kai i aglaia !!!!einai ligotero vlavero apo to na pas to moro sto kentro sto kafsaerio volta.....

mammycol, mi stenoxoriese ...simvenoun ayta me tis oikogenies stis giortes...distixos

natasa pos perases me ton gio sou;eisai eytixismeni;

emis exoume trelathei stin volta ...pigame kai korintho simera monoimeri!!!!kalokairiase !!!!

avrio arxizo diaita...exo mia koilara tora bliax!!!

pollaaaaaaaaaaaaaaaa filiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

inka

AW3sp2.png

Νατασουλα ...χρονια πολλα κ καλα ευχομαι....!!!!!!!!!!!! Να σαι παντα καλα..μαζι με τα παιδακια σου!!!!!!!!!!!!:D

εχεις κ τον μπεμπακο πια σπιτακι σας.....ειδες κοριτσακι;.ολα καλα θα πανε απο δω κ περα....ευχομαι καθε στιγμη ευτυχιας παρεα παντα με τα αγγελουδια σου!;)

κατερινακι....οντως εν υπαρχει....ποσο δικιο εχεις!!!!!!!!!!! Κ εγω οταν βλεπω τον ζυμαρουλακο μου ..νιωθω κ ειμαι η πιο ευτυχισμενη γυναικα του κοσμου..!

Μαμι κ ινκα..ναι ε; για τα νυχια κ το μαλλι...!εγω να σας πω την αληθεια δεν το τολμω...ψιλοφοβαμαι..θα κανω υπομονη λιγο καιρο ακομα..κ οχι τοσο για το νυχι..οσο για το μαλλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ουγκ...

Ινκακι πηγατε κορινθο ε; χαρα στο κουραγιο σας με τα συπμραγαλα οοοοοολα της φουφουλας...:P

Κ εμεις σημερα δεν καναμε τιποτα....ξυπνησαμε το πρωι..αν κα πο τις 10 μεχρι την 1 ο μπεμπης ειχε πολυυυυυυυυυ γκρινια...οταν ηρεμησε τον εντυσα κ πηγαμε βολτα με το καροτσι εξω..πηγαμε κ βρηλαμε τον μπαμπα μας σε ενα καφε ..εκατσα λιγο ηπια ενα χυμουδακο..κ ξανα βολτα με τον ζουλη κ μετα σπιτι...

εχτες Ανασταση με τους δικους μου..φαγακι...κ μετα νανι!

Το ματι γαροδα τωρα καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ενα μπανιο θελω να κανω η γυναικα καλε..κ δεν λεει να το κλεισει..για να παω να παρκαρω την κουρσα του στον μπαμπα του...!:tongue:

Καλε ποια κοπελα ειπε για διαιτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ααααααααααααχχχχχχχχχχ πως θα τα χασω αυτα τα 10 κιλακια που τρωωαβερτα τα τσουρεκια;;;;;;;;;;;;; τι θελουν κ μου τα φερνουν κ αυτοι οι χριτσιναοι;;;;;;;;;;

Ινκα κοιλιτσα εεεεεεεεε;;;;;;;;;;; αστααααααααααααα.....κ εγω κ μπουτια..κ γαμπα...κ κυταρριτιδα ακομα....καλε ποτε θα φυγει αυτη η ηλιθια;

απο Τριτη αρχιζω παλι γυμναστηριο......καλο μου κουραγιο..χααχα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

1075405h2lojzhzxe.gif

Kοριτσάρες μου Χρόνια πολλά!!! Χριστός Ανέστη!!!! Ευχομαι Υγεία σε όλο τον κόσμο!!!

Εμείς πήγαμε στο Δήλεσι σήμερα που πήρε η κουμπάρα μου εξοχικό και το εγκαινιάσαμε!!!! Περάσαμε Τέλεια!!! Η Ματθίλδη έπαιξε και το ευχαριστήθηκε και ο μπέμπης κοιμόταν όλη την ώρα!!!

Νατάσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ότι επιθυμείς, και να χαίρεσαι την οικογενειά σου!! Περιμένουμε νέα απο τον μικρούλι σου!!!!

georgiab Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση!!!! Κανονίστε να συναντηθούμε όλα τα κορίτσια.. Ο καιρός εφτιαξε και θα είναι super!!! Σχεδόν ένα χρόνο μιλάμε και δεν έχουμε καταφέρει να τα πούμε και απο κοντά..

Βρε κορίτσια άσχετο αλλά αδιαθέτησα... Έλεος πια.. Μ' αρεσει που θηλάζω κιολας... Τουλαχιστον ελπίζω να ξεπριστώ λίγο...!

+9 έχω και θελω να τα ΧΑΣΩΩΩΩΩΩ...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Koritsares kalispera,

Vlepw arxisame na skeftomaste ta kilakia mas. Perase kai auto to pasxa. POu tha paei tha ta xasoume.

Emeis exoume na xesoume 2 meres kai proxorame akathekti. Rixnoume klanidakia pou vromane alla den leme na vgaloume skatoulakia. Den kserw ti na kanw. H giatros leei einai normal alla anhsyxw poly. Fenete na ton enoxli kai gkriniazi kai klaiei otan prospathi to kaimeno na xesi. Ti na kanw? Exei kamia empeiria?

kardoula οταν τον δεις να ζοριζεται ξαπλωσε τον βγαλτου το παμπερς και ανοιξε του τα ποδαρακια και σηκωσε τα προς την κοιλιτσα του και κρατα τα εκει αυτη η σταση βοηθαει πολυ επισης δωστου αρκετο χαμομηλακι αλλα μην ανησυχεις εχω διαβασει οτι ειναι φυσιολογικο τα μωρακια που θηλαζουν μεχρι και μια εβδομαδα να μην κανουν κακα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...