Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα ,μπηκα να ευχηθω και διαβασα κατι που πραγματικα με συγκλονισε..Ευχομαι καλη Ανασταση σε ολες , υγεια για τα παιδακια μας και για ολα τα παιδακια του κοσμου και για εμας για να μπορεσουμε να τα μεγαλωσουμε σωστα, μονο αυτο ζηταω απο τον Θεουλη και τιποτα αλλο. Καλα να περασετε οτι κι αν κανετε!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου καλησπέρα....

Απο σήμερα είμαστε μόνοι μας.. Ο συζυγούλης μου έφυγε το πρωί και είναι ήδη στο καράβι.... Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, αλλά αυτή η ησυχία που υπάρχει τώρα που κοιμούνται και τα 2 μικρά μου είναι κάπως... Αχχχ πως θα κοιμηθώ μοναχούλα μου.. Τέλος πάντων ας μην σας ζαλίζω με τα δικά μου..

Ο μπέμπης σήμερα έκλεγε ΌΟΟΟΟΛΗΗΗΗΗ την μέρα... Τι χαμομήλι του έδωσα τι στο στήθος τον έβαζα, αυτός απτόητος... Τελικά κατάφερε και κοιμήθηκε στις 20:00 και ηρεμήσαμε λιγάκι..

Α, απο εχθές κοιμάται στο δωματιό του!!! Ε, δεν χώραγε άλλο τον πόρτ μπεμπέ..

Λοιπόν κοριτσάκια μου σας αφήνω, δεν σας έχω διαβάσει, γιατί δεν έχω και πολύ όρεξη.. Δεν είμαι και στα καλυτερά μου.. Αλλά που θα πάει θα συνηθίσουμε και πάλι...

Πολλά φιλάκια και ένα ήσυχο βράδυ σε όλες!!!

Mporei na milame mono ilekrtonika alla na xereis oti den eisai moni!!!!

ac76856ef1.png5772be4cd2.png

W93gp2.png

Διαφημίσεις

Καλη Ανασταση κοριτσαρες μου ! και Καλο Πασχα και να περασετε ομορφα την αυριανη μερα ...

Νατασα μου να σε χαιρομαστε προκαταβολικα σου λεω απο σημερα αλλα εσυ τωρα θα εισαι και δικαιως πανω απο το μικρακι σου ( που ειναι μικρακι ολων μας εδω μεσα) πολυ χαρηκα με τα νεα σου και ειδες τελικα ?? το καλυτερο δωρακι πηρες για την γιορτουλα σου !!

Παρος μου, εχει δικιο η τινα, δεν εισαι μονη σου ....ξερω πολυ καλα απο δυσκολα επαγγελματα και δυσκολες μερες ...αλλα να δεις τωρα με τα πιτισιρικακια σου δεν θα καταλαβεις ποτε θα περασει ο καιρος !!

Εμεις κοριτσια ειμαστε στη μαμα μου κανα δυο μερες τωρα και για αυτο και χαθηκα ...εντωμεταξυ παιζει να κανουμε πασχα σπιτι μας αυριο με ολο το συγγενολοι μαζι !!!! αλλα δεν με αγχωνει..τελευταια στιγμη ενεημερωθηκα για το ενδεχομενο οπτε χαλαρα..εχω και τον μπεμπακο σαν δικαιολογια καιας κανουν οτι θελουν...χωρο εχουμε, ψησταρια εχουμε ας βαλουν την κουραση οι αλλοι...οκ μωρε ειμαστε δεμενη οικογενεια και δεν εχουμε θεματα τετοια αλλα ποσα να κανω καιεγω ???

εκανα ομως τα νυχακια μου σημερα ......ε τι να μην ειμαι μια περιποιημενη μαμα ???

προσεξτε μου αυριο με τα φαγητα .....εμεις ειμαστε σε φαση διαιτας ολες ... να σας το θυμισω η κανετε πως το ξεχνατε ???

Φιλακιαααααααα και Χρονια Πολλααααα

Καλησπερα κοριτσακια μου και μπεμπακια μου!! Καλη Ανασταση! να περαστε οσο πιο ομαρφα γινετε και να στε χαρουμενοι και υγειεις με τις οικογενειες σας !!!!! Μακαρι το φως της αγιας αυτης μερας να μας φωτιζει να μεγαλωνουμε τα παιδακια μας και η αγαπη του Χριστουλη να τα προστατευει απο καθε κακο!!!!

Φιλακια σε ολες

Το μικρακι μας σημερα ειναι καλα συνηλθε και τρωει επιτελους!!

Τι εγινε κοριτσια σημερα δεν προλαβα να μπω και να διαβασω

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Μπήκα μεσα στην καλη χαρα να σας ευχηθω κ διαβασα κατι για ασχημα νεα....

Τι εγινε παλι ρε κοριτσια;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Tinaki emeis tou dinoume xamomilaki. Tou vrazw kanoniko xamomili kai to sourono. Sthn arxh tou edina Kinderte alla nomizw oti ginotan diskilios me auto kai etsi to ekopsa.

Kardoula mou se euxaristo. Lissaxe simera apo tous ponous..prepei na ton peiraxan o arakas kai o ximos pou ipia.

Natasa poso xairomai pou eiste oloi mazi sto spiti!!! Euxomai apo edo kai pera na pane ola kala

paros99Ti diabasate kai sigklonistikate?

Emeis spiti eimaste kai mallon aurio to idio. An exeresoume dio nixtes (proxtes kai para proxtes) den exoume koimithei kai poli kai ego imoun ligo rakos omos Doxa To Theo tipota sobaro :) thelo apla na po oti fetos den katalabame kai polla apo to Pasxa alla den peirazei tou xronou me to kalo!!!

Manoules Kali Anastasi euxomai. Osoi taxideyoun na exete kalo dromo kai oso pio anodini epistrofi ginete. Oses talaiporiounte me arrosties euxomai kali anarosi kai osoi goneis exoun ta paidakia tous sobara arrosta euxomai o Theos na tous dinei dinami kai kouragio oste sintoma na xaroun ta paidakia tous.

ac76856ef1.png5772be4cd2.png

W93gp2.png

Jend μου ευχαροστω πολυ για τις ευχουλες σου....:D

καλε, πως δεν καταλαβαινω...ΑΠΟΛΥΤΑ...χαχαχαχα

καλε μαμι κ ινκα βαφεται τα νυχια σας; κανει που θηλαζουμε να τα βαφουμε;

εγω εχω ξεχασει να ειμαι γυναικα πια...ουτε μαλλι ουτε νυχι..τιποτες σας λεω ..τιποτες..μονο κανενα κομμωτηριακι για χτενισμα...με την ριζα καταμαυρη ΟΛΕ..χαχα

Κ εμεις εχουμε εμβολιο τωρα στις 11 του μηνα..κ με ολα αυτα που διαβαζω για τα εμβολια φοβαμαι..παντως για την γαστρεντεριτιδα κ εγω θα το ψαξω....να ρωτησω τι ειναι το ροτιαιο που λετε;

Τι λες τωρα ρε συ Παρος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(

αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εχω λογια !!!!!!!!!!!

Χριστε μου κ Παναγια μου!!!!!!!!!!!!

Ποσο ηταν το μωρο;

Κ υστερα απο αυτο...καταλαβαινεται οτι ψυχολογια χαλια...!

Οποτε απλα να ευχηθω καλη ανασταση κ καλο πασχα....να εχετε

Κουραγιο κ δυναμη σε αυτους τους γονεις!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...