Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλησπέρα....

Απο σήμερα είμαστε μόνοι μας.. Ο συζυγούλης μου έφυγε το πρωί και είναι ήδη στο καράβι.... Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, αλλά αυτή η ησυχία που υπάρχει τώρα που κοιμούνται και τα 2 μικρά μου είναι κάπως... Αχχχ πως θα κοιμηθώ μοναχούλα μου.. Τέλος πάντων ας μην σας ζαλίζω με τα δικά μου..

Ο μπέμπης σήμερα έκλεγε ΌΟΟΟΟΛΗΗΗΗΗ την μέρα... Τι χαμομήλι του έδωσα τι στο στήθος τον έβαζα, αυτός απτόητος... Τελικά κατάφερε και κοιμήθηκε στις 20:00 και ηρεμήσαμε λιγάκι..

Α, απο εχθές κοιμάται στο δωματιό του!!! Ε, δεν χώραγε άλλο τον πόρτ μπεμπέ..

Λοιπόν κοριτσάκια μου σας αφήνω, δεν σας έχω διαβάσει, γιατί δεν έχω και πολύ όρεξη.. Δεν είμαι και στα καλυτερά μου.. Αλλά που θα πάει θα συνηθίσουμε και πάλι...

Πολλά φιλάκια και ένα ήσυχο βράδυ σε όλες!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Natasa Χάρηκα πάρα πολύ για τον μικρούλη σου!!!!!!!

Καλώς τον δεχτήκατε λοιπόν, και όλα αυτά που περάσατε ας είναι μια κακή ανάμνηση...

Τα κοριτσάκια μας έχουν 5 μήνες διαφορά, και εμένα δεν τον αφήνει σε ησηχία, όλο την πιπίλα θέλει να του βάζει και σήμερα επειδή έκλεγε και εγώ έφτιαχνα τις αποδείξεις του Μαρτίου(άλλο νταλκά βρήκαμε...) τον σήκωσε να μου τον φέρει.. Στο τσακ τον πρόλαβα τον καημένο...

natasa, bravo me to agoraki sou!!!!!kali anastasi na exete oli i oikogeneia!!!!

paros,den ksero ti na sou po ...einai skliro agies meres...eytixos exeis ta panemorfa morakia sou na se apasxoloun kai tha perasei o kairos !!!!..ego pantos sou kano parea !!!!kale ti apodikseis eftiaxnes ..ana mina???

kardoula ,theloune photo,paravola apo eforia ,liksiarxiki praksi genisis ,..eixa rotisei se kep alla tha ksanarotiso mipos einai kai kanti alo.

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτακια τι κανετε? μου λειπετε! Το μωρακι μου τη παλευει δεν ανεβασε πυρετο φαινεται να ειναι καλυτερα απο χτες το βραδυ ευτυχως δεν ελαττωσε πολυ το γαλα, της το δινω σιγα σιγα και πολλες φορες! Τωρα κοιμαται! Δε μας δωσανε φαρμακο κανενα ουτε παναντολ ,μου ειπε να της δωσω! παντως φωναζει και παιζει απο χτες το βραδυ, για να δουμε πως θα εξελιχθει! Χτες κοιμηθηκε στις 12 και ξυπνησε στις 8 σημερα το πρωι!

Νατασα μου με πολυ χαρα διαβασα τα νεα σου.......να χαρεις επιτελους το παιδακι σου και να του δωσεις πολλεεεεεεες πολλλλλεεεεες αγκαλιτσες που τοσο του λειψανε!!!!!!!

Παω να διαβασω και τα υπολοιπα νεα οσο προλαβαινω

φιλακια στα μπεμπακια και στις μανουλες!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Παρος υπομονη και ο καιρος θα περασει χωρις να το καταλαβεις...

Νατασουλα τελεια τα νεα σου!! Χαρηκα παρα πολυ... Αντε τωρα να περασετε το πιο ομορφο Πασχα..

Εγω κοριτσια ειμαι μεσα στα νευρα... Εχθες ηθελα να κανω κουλουρια, αυγα, γλυκακια κ.τλ. και μου λεει ο αντρας μου με την ησυχια σου, θα ξυπναω εγω την νυχτα να κοιμηθεις να ξεκουραστεις. Εκανα και εγω τα παντα (με πηρε 11 το βραδυ να τελειωσω), εβγαλα γαλα να εχει να την ταισει και πεφτω για υπνο χαρουμενη πως επιτελους θα κοιμηθω ενα βραδυ!! Και στις 3 με ξυπναει και μου λεει, ξυπνα δεν την παλευω αλλο... Το τι νευρα με επιασαν δεν λεγεται κοριτσια. Μου ηρθε να παρω τον δισκο με τα κουλουρια και να του τον σπασω στο κεφαλι.. Αλλα ειπα να κανω την καλη μου πραξη λογω των ημερων και να μην πω τιποτα...

mYQbp2.png

Kalhmera manoules kai mpempakia,

Natasa mou ti euxarista nea. Kalh anastash na exete:)

Georgia kai Olga perastika sta mpempakia sas.

Paros ipomoni me emas edw den tha katalaveis pote tha perasi o kairos:)

Nai katerina poly gkrinia. Diskoleuomaste kai na xesoume xthes to mesimeri kataferame na xesoume meta apo 24 ores kai apo tote pali den exei xesi kai zorizete to kaimeno. I paidiatros leei oti einai fisiologiko kai mexri kai 3 24ora den yparxei thema allios na tou valw ipotheto alla to kaimeno prepei na ponaei. Elpizw na perasi grigora giati thelei olo agkalitses kai mazeuei ta podarakia tou panw mou kai sigoklaiei:(

Kalh Anastash loipon se oles mas kai na mhn arwstisi pote ksana kanena mpempaki mas.

Filakia polla. An me afisei tha ksana mpw:)

καλημερα

νατασα το καλυτερο δωρο για το πασχα! παντα γεροί και ευτυχισμενοι να ειστε!

παρος κανε υπομονη ειναι ζορι φανταζομαι αλλα εμεις ειμαστε εδω για παρεα οποτε θες!

θα κανουμε κ εμεις το 1ο εμβολιο την τριτη...την βαφτιση την σκεφτομαστε για τελος σεπτεμβρη αλλα οχι τραπεζια κ τετοια καθως καναμε στο γαμο πολλά περυσι τον μαιο.

μαλλον κατι στο ορθιο σαν καναπεδακια εξω απο την εκκλησια μετα ... λεω να παρω κ ενα ξυλοποδαρο να φτιαχνει μπαλονια στα παιδακια

ευχομαι σε ολες καλο πασχα αν δεν ξαναμπω!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!Τρέχω και δεν φτάνω με τις δουλειές και τις προετοιμασίες γιατι αύριο έρχονται τα πεθερικά μου και κάποιοι ακόμα καλεσμένοι και καταλάβαίνεται,Χθές ήρθε και ο νονός της μπέμπας με έναν καλο μας φίλο και εχασα πολυ ώρα,έχω τέσσερα πλυντήρια να σιδερώσω ,με το καθάρισμα τελείωσα ευτυχώς χθες με το ένα χέρι είχα την μπέμπα και με το άλλο έβαφα αυγά ....

Σας είπα οτι προχθές σαραντίσαμε και επιτέλους πήγαμε βόλτα ...ήταν τέλεια ..Κορίτσια μόλις την έβαζα στο αυτοκίνητο κοιμότανε αμέσως τέλειο;;;;

Εμεις κορίτσια έχουμε κανει μόνο πολιτικό γάμο και δεν ξερω αν θα κάνουμε θρησκευτικο με βαφτίσια ή μόνο βαφτίσια δεν έχουμε κανονίσει τίποτα ακόμα .

Νατάσα χάρηκα πάρα πολύ που πηρες το παιδάκι σου να είναι γερό και δυνατό και να μην ξαναπεράσεις κατι τέτοιο.

Πάρος δεν πιστεύω να στεναχωριέσαι αφου έχεις όλες εμας να σε ζαλίζουμε κάθε μέρα συν δυο παιδάκια που συνεχως κατι θέλουν ..πότε να προλάβεις να βαρεθείς;;

Περαστικά και στα μωράκαι που είναι άρρωστα.

Κορίτσια Καλή Ανάσταση εύχομαι σε όλες αν δεν προλάβω να ξαναμπώ....

mz6Up2.png

αχ δεν είμαι καλά πολύ κούραση, με έπιασε κι εμένα η προκοπή ενόψει των ημερών και κλάταρα...δεν αντέχω ούτε λίγο περπάτημα, ευτυχώς άλλες δουλειές δεν έχει να κάνω...ο μπέμπης δυο μέρες δεν κοιμάται καλά μέσα στη μέρα το βράδυ κοιμάται ευτυχώς

νατάσσα μου καλώς τον δέχτηκες!!! εύχομαι να τον ξανααποχωριστείς όταν θα πάει φαντάρος! (άντε καλά και πενταήμερη θα τον αφήσουμε να πάει)

πάρος κουράγιο! ένα έχω να σου πω μέχρι να σε ξαναδεί θα χεις γίνει ΚΟΡΜΑΡΑ!!! αχ πότε θα φύγει η πατσοκοιλιά οέο;;; τα κιλά τα αντέχω την πατσοκοιλιά όμως;;;

βρε σιλβή πώς και τους δέχεσαι εσύ πασχαλιάτικα; πάντως ρε κορίτσια όλες οι προκομένες εδώ μαζευτήκαμε :) αχ πρέπει να μάθουμε να το παίζουμε και λίγο τεμπέλες ε;;

i1lzp2.png

Koριτσάκια μου καλησπέρα!!!

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, η παρεούλα σας είναι πολύτιμη!!!!

Inka είπανε να μαζέυουμε τις αποδείξεις και ο άντρας μου θέλει να βάζουμε κάθε μήνα ξεχωριστά!!!! Οπότε τις χώριζα...

Mummycool εύχομαι να χάσω γρήγορα τα +9 που έχω γιατί με βλέπω στον καθρέπτη και ΤΡΟΜΑΖΩΩΩΩΩΩΩ! Η κοιλιά και ο κ*λ*ς είναι το κάτι άλλο....

Εμείς θα κάνουμε την βάπτιση τέλος Οκτώμβρίου και οχι πολλά πολλά, κάναμε στον γάμο και στην βάπτιση της Ματθίλδης ..

Βρε κορίτσια νονο ή νονά δεν έχουμε ακόμα... Μου είπε μια φίλη μου απο την πρώην δουλειά μου αλλά δεν έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις οπότε την απέρριψα... Η μόνη που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια συμμαθητριά μου απο το Γυμνάσιο με την οποία κάνουμε ακόμα παρέα, αλλά δεν μου έχει πει τπτ.. Θα είναι άσχημο να της το προτείνω εγώ?

Kalhmera koritsia,

Anastash shmera kai mphka na sas euxitho. Makari kanena paidaki tou kosmou na mhn ypoferei pote ksana kai galhnh kai agaph na kirieush ths kardies olwn twn anthropwn. Makari oi anthropoi na apoktisoun kardies paidiwn kai na stamatisoun na skorpoun pono kai thanatous sto kosmo. Makari na mhn yparksoun pote ksana arwsties kai oi megales kivernisis na dosoun ta lefta gia thn iatriki kai tous anthropous pou ipoferoun kai peinane kai oxi gia opla kai katastrofh.

Kalh Anastash:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...