Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμεις θα κανουμε την βαπτιση του χρονου τον Μαιο γιατι θελω να κανω κατι καλο στην μπουμπου και φετος δεν μας παιρνει οικονομικα. Θα την βαφτισω στον Αγιο Γεωργιο στο Καβουρι και μετα ψαχνω να δω που θα κανω το τραπεζι κοιταω στον Αλιμο στο ble μηπως το κανω αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα ψαχνομαι και φυσικα ειστε καλεσμενες ολες και απο εμενα!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ αφανταστα γιατι δε θελω να τα βγαλω απο το προγαραμμα τους τωρα ξαναφαγαν.

Ωστε ετσι Κατερινα το εμβολιο ε?Σημερα διαβαζα στο φορουμ για τις στερεες τα συγκεντρωσα ολα σε ενα οφις θα τα τυπωσω ετσι ωστε οσοι με ρωτανε να τους δεινω να διαβαζουν να μην μου τα πριζουν ειδεικα οι ασχετοι. Εχω μια φιλη που εχει φαγωθει να δωσω ριζαλευρο απο τον 4ο επειδη ετσι της ειπε η παιδιατρος.Μονο που αυτη δε θηλασε.Εγω της ειπα πως επειδη θηλαζω απο τον 6 κασι μετα και ακομα περισσοτερο πουναιι προωρα.Και διαβαζα και για τις κρεμες που κυκλοφορουν και σκεφτομαι να ακολουθησω πιο εναλλακτικες αγνες τροφες και οχι αυτα που κυκλοφορουν με ζαχαρες και λακτοζες συν το οτι δε σκεφτομαι να τους κοψω το θηλασμο.Θα τα λεμε μεχρι τοτε βεβαια.

Κατερινα. εκτος απο αλλαξιες, πηραμε αποστειρωτη, θερμαντηρα με ολα τα σχετικα, θηλαστρο, πιπιλες, κουβερτακια, σκουφακια,καροτσι, φορμες εξοδου.Και ενα φωτεινουλη γιατι τα νανουριζει χαχα!!!Τα σχετικα σελτεδακι, πανες , μωρομαντηλα, Το σιδηρο τους τη θυρορμονη της μικρης, ενα deppon ενα θερμομετρο gia kalo kai gia kako.Για τον υπνο εχουν και αυτοι μας ειπαν παρκοκρεβαττα και εξτρα κρεββατι για τον μικρο σας/. Ε αυτα δε θυμαμαι κατι αλλο. Παντα παιρνω και πραγματα που μπορει και να μη χρειαζονται.Πολυ περισσοτερες πανες και πολυ περισσοτερες αλλαξιες γιατι ειδικα ο μπεμπης λερωνεται ευκολα και συχνα.

Ωρες πολλες ο συζυγος ε?Και μενα οταν τον γνωρισα εκανε πολλα ταξιδια για ελεγχους αλλα τωρα τα εκοψε.Για ναναι με την οικογενεια.Τωρα αν τυχει κανα μες το χρονο.

Μολις με πηρε τηλ και ειναι ακομα στα καρφουρ ελεος!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

ενα αγχος το εχω παντα οταν παω καπου με τα παιδια μην ξεχασω τιποτα και τρεχουμε φετος να δω πως θα παμε διακοπες που περυσι που ημαστε οι τρεις μας για να φυγουμε τον Αυγουστο ειχαμε το αυτοκινητο γεματο να δω τωρα και με την μικρη πως θα χωραμε. Υπομονη ελιτα ετσι ειναι οι αντρες εγω παρακαλεσα το δικο μου να ερθει λιγο πιο νωρις σημερα να παμε καμια βολτα και τωρα με πηρε και ειναι στην δουλεια ακομα τα νειυρα μου!!!!!!!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

ενα αγχος το εχω παντα οταν παω καπου με τα παιδια μην ξεχασω τιποτα και τρεχουμε φετος να δω πως θα παμε διακοπες που περυσι που ημαστε οι τρεις μας για να φυγουμε τον Αυγουστο ειχαμε το αυτοκινητο γεματο να δω τωρα και με την μικρη πως θα χωραμε. Υπομονη ελιτα ετσι ειναι οι αντρες εγω παρακαλεσα το δικο μου να ερθει λιγο πιο νωρις σημερα να παμε καμια βολτα και τωρα με πηρε και ειναι στην δουλεια ακομα τα νειυρα μου!!!!!!!!!!

Χα μαντεψε ακομα να ερθει τα μικρα ξανακοιμηθηκαν. Ταχω ολα ετοιμα τωρα βγαζω γαλα για να βολεψω το θηλαστρο.Τελικα δεν με πειραζει πια να ξεζουμιζομαι μιας και μου ξεπριζονται μια και δε μου το αδειαζουν παντα. Ο μπεμπης πριν εφαγε δυο γευματα μονο στηθος. Την πρωτη που πιναγε πολυ μου το αδειασε το καμαρι μου, τι δευτερη απλα διψουσε. Εχει γινει κι αυτος καλος βεντουζας αλλα οχι σαν την αδερφη του. Αυτη ρουφαει δυνατα μεχρι να χορτασει.Ασε κι εμεις βαλαμε σχαρα να δω σαν τους κινεζους θαμαστε. Το πορπαγκαζ ειναι γεματο μονο με το διπλο καροτσι ασε.

Για βαπτιση Μαιο ε?Εγω ειπα τι μαη τι ιουνη. Ας το κανουμε να ειναι καλοκαιρακι.

Μας φεραν δωρακι παλι κατι συγγενεις ρε γαμωτο γιατι ολο τις μπεμπας μας παιρνουν μεγαλα και του μπαμπη μικρα χαχα!!!οΤΙ ΜΟΥΦΕΡΑΝ ΤΗς ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΤΗς ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ θα παω να τα αλλαξω.

Ακου τωρα ταχω σκεφτει. Λεω αν κανεις βαπτιση Σεπτεμβρη ολοι θα σου φερουν καλοκαιρινα απο τις εκπτωσεις και αντε να τα αλλαξεις ασε που δε θα προλαβουν να τα φορεσουν γιατι θα χειμωνιασει. Ενω τον Μαη ή Ιουνη δεν εχει εκπτωσεις και οτι και να σου φερουν θαχουν ολο το καλοκαιρι μπροστα τους. Χα!!!!Εμ τι θα μαζευω σαυουρες και να μην αλλαζονται κιολας.Τωρα εχω μαζεψει μια σακουλα βελουτε τι αλλο που πηγα και τα πηρα για χρονου 12 μηνων η 9 ωστε να τα βαλουν του χρονου. Μου τα πηραν 6 λες και θα τα φορεσουν καλοκαιρι και τα μωρα μου ακομα φορανε 0-3 και εχουμε Απριλη. Ασε που για του χρονου βολευομαστε. Ας μας φερουν μετα στα βαφτισια ποιυ θα φορανε πιο πολυ ρουχακια και παπουτσακια. Σωστη?Ασε που σκεφτομαι μηπως βαλω καμοια λιστα στα λητω η mothercare.

Εγω οσοι με ρωτανε λιγοι γιατι οι περισσοτεροι δε ρωτανε ουτε τι νουμερο φοραμε, τους λεω πως απο αναγκες εχουμε τα επομενα καθισματακια αυτοκινητου και φαγητου.Και παιχνιδακια γενικα.

τις προαλλες μου φεραν διαφορα απο τζαμπο αλλα επειδη ταχαν παρει το Φλεβαρη και μας ταφεραν μεσα μαρτη δεν τα αλλαζαν γιατι ηταν χειμωνιατικα και μουπαν να παω το Σεπτεμβρη αν υπαρχουν οι κωδικοι να τα αλλαξω γκρρρρ!!!!

Με επιασε η παρλα αλλα βαρεθηκα. Που ειναι και αυτος ρε παιδι μου παλι.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

εμεις θα κανουμε την βαπτιση του χρονου τον Μαιο γιατι θελω να κανω κατι καλο στην μπουμπου και φετος δεν μας παιρνει οικονομικα. Θα την βαφτισω στον Αγιο Γεωργιο στο Καβουρι και μετα ψαχνω να δω που θα κανω το τραπεζι κοιταω στον Αλιμο στο ble μηπως το κανω αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα ψαχνομαι και φυσικα ειστε καλεσμενες ολες και απο εμενα!!!!

Ειναι ωραια στο μπλε ειχα παει σε ενα γαμο και να μην κανει καλο καιρο κλεινει ειναι φατσα στη θαλασσα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ψεμματα αλλο λεω εγω λεω στη Βαρκιζα. Αλλα κι αυτο που λες το εχω δει ειναι πολυ ωραια.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Γεια σας κι από εμας. Επιτελους σπιτακι μας, όλοι μαζι. Ηρθαμε χτες το μεσημερι. Το πουλακι μου ειναι πολυ ησυχο (το μονο καλο στο νοσοκομειο ειναι ότι του φτιαξανε προγραμμα, χαχα). Τρωει καθε 3-4 ωρες, χωρις γκρινια, και κοιμαται ησυχα. Φαινεται αρκετα ταλαιπωρημενος και δεν θελω να τον απασχολουμε πολυ, μεχρι να παρει λιγο τα πάνω του. Μας βγαλανε προγραμμα εξετάσεων για σχεδον ενα χρόνο, για τα πάντα (και πολλα απλά προληπτικα).

Της μικρης μου της φανηκε λιγο περιεργο, ενω το ειχαμε συζητησει αρκετα. Θα μπορουσε να τον πειραζει όλη μερα αν την αφηναμε....

Τωρα επιτελους θα συμμετεχω κι εγω στις μαμαδιστικες κουβεντες σας, οσο με αφηνουν βεβαια τα ζουζουνια μου....

Καλο Πασχα να εχουμε όλοι, με υγεια πάνω από όλα......

nG0fp2.png yu71p2.png

εκει στο μπλε εκανα και το γαμομου και ηταν μαγικα περασαμε σουπερ!!!!

εγω απο την βαφτιση του Αλκη εχω ακομα ρουχα φαντασου και για του χρονου μου φερανε μεχρι και 3 ετων , εσυ με τα διδυμα καλα θα κανεις να βαλεις λιστα γαμου σε καποιο μαγαζι με παιδικα , εμενα τωρα της μπουμπους αρχισαν να μην της κανουν μεχρι 3 μηνων και τα μαζευω εντωμεταξυ ειχα πολλα βελουτε και τωρα με την ζεστη δεν της τα φοραω πια και πηγα εχθες να της παρω μερικα βαμβακερα φορμακια γκαι δεν βρηκα πουθενα μονο βελουτε και καλοκαιρινα κοντομανικα ειχανε και βρηκα μονο στο ζαρα ενα hello kitty και 2 αλλα zara

Διαφημίσεις

Φυσικα ειμαστε ακομα εδω τα μικρα ξυπνια γκρινιαζουν και ο αντρας μου κατω παλευει να χωρεσει τα πραματα σο αμαξι εδω και μια ωρα σχεδον.Δε φευγαμε αυριο?θα φαμε και ολη την κινηση.

Νατασσουλα καλως τον δεχτηκατε αντε θα κανετε ολη μαζι ανασταση.

ολγα ακριβως επειδη κι εμεις ειμαστε μινιατουρες η μπεμπα ειναι 3900 σχεδον με υψος 55 αλλα ολα ης ειναι ταιραστια οτι μας εχουν φερει απο μωρουδιακα. ο μπεμπης ειναι 5500 και 59 υψος

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...