Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια και καλό μήνα!!!!

Χαίρομαι πολύ με τα νέα σας αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω...

Έχουμε νευράκια, σαλάκια και κλάματα, θα καλοπεράσουμε πάλι σήμερα...

Γαλαξίδι = τέλεια!!! Το συστήνω κι εγώ ανεπιφύλακτα!!!

Κλαίμε!!! Φευγω!!

Φιλιά!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!

εμεις παλι κοιμηθηκαμε!!!! Ακουστε προγραμμα εδω και 4μερες τρωει τελευταιο γευμα κατα τις 10.30 και κοιμαται κατα τις 12 παρα και κρατηθειτε ξυπναει στις 7.30 το πρωι μετα ξανακοιμαται 8.30 και ξυπναει κατα τις 11 οπου μετα μεχρι το βραδυ κανει 2-3 5λεπτα υπνου μηπως ειμαι πολλλλυυυυυυυ τυχερη????? θα παρω βεβαια καιν την παιδιατρο να την ρωτησω αν κανει που μενει 9 ωρες νηστικη το βραδυ:D:D:D:D:D:D:D:D

Γεωργια περαστικα σας μωρε κριμα ειναι ρε γμτ να ταλαιπωρουνται τα μωρακια σας εδωσε κανενα φαρμακο για το λαιμο????

Συμπεθερα καλα να περασετε καλη Ανασταση να εχετε!!!! φιλακια στον γαμπρουλη μουκαι στην τσαουσα!!! Ασχετο Οικονομολογος ειναι ο συμπεθερος??? Και ο δικος μου το ιδιο

Λιτσακι υπομονη και εμενα ειχε αρκετες μερες τρελη γκρινια και ξαφνικα στρωσαμε

Σημερα θα φτιαξω τσουρεκια για να δουμε αν θα πετυχουν

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

καλημερα κοριτσια!Τι κανετε?Ευτυχως το μωρουλι μου ειναι πολυ καλυτερα και αρχιζει σιγα σιγα να τρωει!

Γιωργία μου τελικα ο λαιμουδακος της ε?Αμαν ρε γαμώτο.Ελπιζω να της περασει πολυ γρηγορα

Κατερινα μου τι παιδι εχεις καλε!Μπραβο αλλα ρωτα τον παιδιατρο γι'αυτο που λες.Μου φαίνονται πολλες οι ωρες που μενει νηστικια

Κοριτσια δεν ηξερα ολα αυτα που λετε για το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας και προβληματιστηκα.Θα ρωτησω τον παιδιατρο να δω τι θα μου πει.Ουτε και γω τα θελω χωρις λογο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ολγα μπραβο που ειναι καλυτερα το μικρουλι σου, πηρα την παιδιατρο και μου ειπε πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα και να κανω τον σταυρο μου που εχει τετοια ωραρια:D:D:D Ετσι κι αλλιως θεμα βαρους δεν τιθεται πριν 10 μερες που καναμε τα εμβολια ηταν 5 κιλα εχθες που την ζυγισα 5.600 αρα μια χαρα, της γαστρεντεριτιδας παντως το εμβολιο σε εμας ειχα παρενεργειες δυστυχως

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα κοριτσια!!!

εμεις παλι κοιμηθηκαμε!!!! Ακουστε προγραμμα εδω και 4μερες τρωει τελευταιο γευμα κατα τις 10.30 και κοιμαται κατα τις 12 παρα και κρατηθειτε ξυπναει στις 7.30 το πρωι μετα ξανακοιμαται 8.30 και ξυπναει κατα τις 11 οπου μετα μεχρι το βραδυ κανει 2-3 5λεπτα υπνου μηπως ειμαι πολλλλυυυυυυυ τυχερη????? θα παρω βεβαια καιν την παιδιατρο να την ρωτησω αν κανει που μενει 9 ωρες νηστικη το βραδυ:D:D:D:D:D:D:D:D

Γεωργια περαστικα σας μωρε κριμα ειναι ρε γμτ να ταλαιπωρουνται τα μωρακια σας εδωσε κανενα φαρμακο για το λαιμο????

Συμπεθερα καλα να περασετε καλη Ανασταση να εχετε!!!! φιλακια στον γαμπρουλη μουκαι στην τσαουσα!!! Ασχετο Οικονομολογος ειναι ο συμπεθερος??? Και ο δικος μου το ιδιο

Kalhmerσυμπεθερα για ρωτα να δουμε τι θα πει. Εγω δε ρωταω καιμενα η μπεμπα κοιμηθηκε 1 και ξυπνησε 10 και ο μπεμπης κοιμηθηκε 3 και ξυπνησε 11,. Και τωρα παλι κοιμουνται αφου εφαγαν. Εγω δεν τη ρωταω. Αστα παιδακια οταν θελουν να κοιμηθουν κοιμουνται θα τους κοψω τον υπνο αφου τοτε μεγαλωνουν. Εξαλλου αν πεινανε δε μου τη χαριζουν Ισως ναναι μερες πιο χορταστικο το γαλα μου.Εχω δοκιμασει να τα ξυπνησω να φανε μπα τα παιρνει ο υπνος . Ακομα εδω ειμαστε εχω πακεταρει και τσαντιζομαι γαιτι ο αντρας μου ταχει αφησει ολα τελευταια στιγμη ακομα και να παει σουπερ μαρκετ απλα για να εξαργυρωσει κατι επιταγες που ληγουν λεει. Τα μωρα εχουν φαει θα μπορουσαμε να φυφουμε τωρα που κοιμουνται. Γιατι δε θελω να φυγουμε αργα και να κοιμηθουν στο αμαξι γιατι θα τους χαλασει το προγραμμα. Αν ταξιδευουμε κοιμουνται εγω θελω τουλαχιστον μεχρι τις 6 να ξυπνησουν γιατι αλλιως μετα ειναι χορτατα και δεν κοιμουνται το βραδυ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Ολγα μπραβο που ειναι καλυτερα το μικρουλι σου, πηρα την παιδιατρο και μου ειπε πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα και να κανω τον σταυρο μου που εχει τετοια ωραρια:D:D:D Ετσι κι αλλιως θεμα βαρους δεν τιθεται πριν 10 μερες που καναμε τα εμβολια ηταν 5 κιλα εχθες που την ζυγισα 5.600 αρα μια χαρα, της γαστρεντεριτιδας παντως το εμβολιο σε εμας ειχα παρενεργειες δυστυχως

Αρα μια χαρα τοτε αστα να κοιμουνται. Τι παρενεργειες ειχε?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Ναι τελειωσε στου Πειραια το δημοσιων σχεσεων δουλευει στην αρχη πληρωμης εχει κανει και μεταπτυχιακα στην Αμερικη.Εσενα δημοσιο η ιδιωτικο τομεα ειναι

PN8Qp2.png

csXep2.png

την 1μερα σου θυμασαι που σου ειπα ειχε ανορεξια και κοιμοταν ολη μερα δεν μπορουσα να την ξυπνησα, μετα για 3-4 μερες ειχε ολη μερα γκρινια και μερικες φορες εκλαιγε εντονα σαν να ειχε κολικους σαν να ποναγε η κοιλια της πολυ κλαμα και το ειπα στηυν παιδιατρο και μου ειπε λογικο ειναι αφου με το εμβολιο ριχνεις ζωντανο εξασθενημενο ιο στον οργανισμο του παιδιου και εκεινο εχει συμπτωματα σαν να περναει κανονικα γαστρεντεριτιδα.

Αληθεια ελιτα οταν πηγατε Γαλαξιδι τι κουβαλησες μαζι για ταμωρα? θελω να δω οταν παμε τι πραγματα θα παρω για την δικια μου μην ξεχασω τιποτα

εμενα τελειωσε την διοικηση επιχειρησεων στο πανεπιστημιο Αιγαιου και εχει κανει mba στην ΑΣΟΕΕ ειναι στον ιδιωτικο τομεα οικονομικος διευθυντης σε μια πολυ μεγαλη πολυεθνικη (δεν γραφω εδω πια) με ειδη τροφιμων , απορρυπαντικα κλπ κλπ εξου και οι πολλες ωρες εργασιας του φαντασου και σημερα ακομα δουλευει και πριν τις 9 το βραδυ δεν ερχεται συνηθως σπιτι:(

kalimera koritsia!!!!

mammycool,oraio to link!den iksera oti idi exei ginei thema sto forum...thelei prosoxi pantos giati pontaroun poly ston fovo ton gonion min arostisoun ta mora.

exo doulepsei se farmakeftiki kai ksero ....i gitroi kseroun ayta pou tous lene i farmakeftikes ....den exoun xrono na diavasoun kai na psaksoun kai kyrios exoun pola oraia taksidia kai dora...den einai oloi tetioi alla thelei na to psaxnoume ligo.

aaaaaaaaaaaaaaa iparxei kai mamadistiko xroma?????wow to epomeno pou tha vapso tha einai to kainourgio kitrino pastel!!!!to eida kai to prasino to diko sou !!!!!tha to kano kai ayto!!!...kala to h&m exei kai verinkia??na do pote tha pao ...

tha paei o giorgos epagelmatiko taksidi...den ksero akoma pou...alla as imaste etimoi..

ti enoeis prepei na einai kai i dyo goneis?

olga mi rotiseis tin paidiatro...ti nomizeis oti tha sou pei.....

elita ,na perasete omorfa !!!!kali anastasi!!!!!

ydroxoaki ,sou estila pm.tha exeis perisotera nea mesa stin imera !!!!!!enoite oti gia mia dyo meres ston kratao ki ego ton kouklo sou!!!!!exo ta panta edo ..kai tha kanei kai parea stin foufoula !!!!!!

katerina ,tetia agoria san ton gio sou prepei na menoun elefthera!!!!tou aresoun i megales e?xaxaxaxaxxa!!!!.....kai emeis oikonomologoi imaste!!!o sizigos diladi!!!..mipos na pame ki emeis galaksidi???den mporeite na fantastite pos thelo na pao ena sk stin thalassa...na fao thalasina na exei ilio na voutikso ta patousakia tis foufoulas mou sti thalassa!!!!!...

...alla leo na pao gia sk telos maiou na valo magioudaki na to fxaristitho perisotero kai na exei kai kalitero kairo to vradi...exoume pola eksoda fetos (vaftisi)kai thelo na ftiakso kai to eksoxiko sto loutraki...giati tora den einai gia na minei i foufoula!!!!!

xtes irthe o nonos mas kai tou kaname nazia kai gelia ...kale pia itan i eliniki tainia pou i rena vlaxopoulou itan ksaplomeni kai tin taize stafili o kalivokas???etsi kathotan i foufoula..ixame pethanei sto gelio!!!!!meta tin kaname kai banaki kai mas kitaze olous kai gelage....!!!!!:):):)

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

elita μου τι κανουν τα μπεμπέ?Πως τα πας?Εχεις βοήθεια ή τα βγαζεις πέρα μονη σου?

Κατερινα μου μια χαρα κοιμαται το κοριτσακι σου!!Και την μερα δεν χρειαζεται να τα ξυπναμε????Δεν τον εχω ρωτησει και πολλες φορες αμα κοιμουνται και τα ξυπνησω για φαι δεν τρωνε.Ειχα ακουσει ομως τον Μαζανη,τον παιδιατρο που βγαινει στην μενεγακη,που ειχε πει οτι το βραδυ δεν τα ξυπναμε αλλα την μερα δεν τα αφηνουμε πανω απο 4 ωρες για να μην αφειδατωθουν

Ωστε ετσι με το εμβόλιο?ααα τρομαξα τωρα.Μονο αυτο μου ελειπε τωρα.Οι παρενεργειες του

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

kalhmera koritsia,

ti kanete? olga kai georgia perastika sta mpempakia sas.

Inka ti xreiazete gia diavathrio? Tha taksidepsoume kai emeis telh apriliou.

O gios mou apo thn ora pou ekane emvolio htan mesa sth gkrinia kai apo xthes den eixe xesi katholou kai zorizotan. Telika ta kataferame prin apo ligo kai enoite oti xesame ta panta. Mexri to laimo eftase kai anagkastika na ton plinw olokliro.

emeis leme gia septemvrio na kanoume th vaftisi sth kipro kai enoite oti eistai oles kalesmenes:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...