Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

jend, trelane mas tora na arxisoume na psaxnomaste ...ti xroma exoun ?gia kokines psaxnoume?

..pantos ekei pou tis exeis den enoxlei kanenan:):)

to mono 8etiko einai ayto oti den fainontai !! alla leo mipos meta pou ksepristei to sti8os ksero kai ego kseprobaloun apo pou8ena ....

kai nai einai kokkines ........

more pou 8a mou paei 8a tin xtipiso tin plastiki den tin glitono

ase pou mou leei kai o andras mou e pos kaneis etsi ..mipos prokeitai na kaneis toples kai se xalaei ???

Μας ειπε η παιδιατρος αν θελουμε να το κανουμε. Δεν ειναι υποχρεωτικο. Αλλα γενικα δεν το καλυπτει το ΙΚΑ και εχει η 80 η 100 κατι. Ειναι 2 δοσεις. Διαβασα στο φορουμ σχετικα. Κιε γω δε θελω να τα φορτωνω με εμβολια . Ειναι εμβολιο ποσιμο δεν εχει δοκιμαστει σε πολλλα μωρα γενικα και καλυπτει εναν μονο ιο. Τον ροταροιο.Οοποιος δεν υπαρχει στην ευρωπη ερχεται απο αφρικη.Αυτος που κυκλοφορε εξω ενδεχωμενος δεν ειναι αυτος οποτε δεν ειναι σιγουρο πως προστατευει. Και μην ξεχναμε πως πολλοι παιδιατροι εχουν οφελη α[ο τις εταιριες Εμας ειναι γενικα των φαρμακων και των εμβολιων και δεν ειμαι τοσο υπερ. Της ειπαμε πως δεν το βρηκαμε μαλλον δε θα το κανουμε.Ας κανουμε αυτα για τα οποια ξερουμε και εχουν δοκιμαστει περισσοτερα χρονια. Αποκει και περα ειναι στην αποφαση του καθε γονιου.

PN8Qp2.png

csXep2.png

inka emena mou eipe pos einai mexr 6 minon kai den kaliptei oles tis periptoseis gastrenteritidas giati prokaleitai leei apo diaforous ious, den to kanoume giati exei leei antendeikseis se paidakia pou kanoun goultises i exoun kolikous , aeria ktl ...

tin rotisa prox8es giati me tosi gastrenteritida gyro mou fobi8ika ligo alla mou eipe oxi giati o mpempakos pou kai pou mou kanei goulitses kai exei kai aeria kai etsi den to kaname

Εγω τοπα στον αντρα μου. Ο μικρος μας βγαζει γουλιες και γενικα δεν ειμαι πολυ του κανω οτι πει ο γιατρος χωρις να το ψαξω. Η παιδιατρος λεει οτι ηταν καλυτερα χωρις ιντερνετ οταν οι γονεις δεν ξεραν πολλα. Ακους εκει. Ε οχι ρε φιλε θα κανω παντα οτι λεει η γιατροι που το παιζουν ξερολες και τα παιρνουν απο τις φαρμακοβιομηχανιες. Εξαλλου κι αυτη μια χαρα διαφημιστικα απο εταιριες με γαλατα και φαρμακα στο ιατρειο της και ο μονος λογος που ανεχομαι να τα ακουω αυτα ειναι γιατι ειναι κοντα στο σπιτι και υποτιθεται πως ειναι η καλυτερη εδω στον πειραια. Αλλα το καλος ειναι σχετικο. Απλα σε καποια θεματα τσαντιζομαι οπως για το αν φτανει το γαλα μου και για το οτι οταν ρωτας αν εχει παρενεργειες κατι το παιρνει χαλαρα και λεει οχι καλε τι παρενεργειες ναχει και διαβαζεις τις οδηγειες και λεεει ενα σωρο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Ti kanete manoules kai bebakia???

Emeis eimaste kala, briskoume panta aformes gia na eimaste exw kai perimenoume tin Paraskeyi pou tha erthei pappous,giagia kai theia, prwta o theos na eimaste kala, tha tpys afisw ta bebe kai tha pame me ton antrouli mou bolta monaxoi masssss...;):):D:D:D:D

Ta anipsakia mou megalwnoyn, i mikroula akoma einai se pio krisimi katastasi alla eytyxws to paleyoun kai ta dyo...

Tin Triti exw ranteboy me ton giatro me blepw mexri mesa Aprili na kanw tin egxeirisi..

Koritsia, sas eyxomai kalo Pasxa na perasete kala me tis oikogeneies sas kai ta agapimena sas proswpa, me ygeia panw apo ola!!!

Filakiaaaaaaaaaaaaaaa!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 19/4 ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΒΡΕΙ

ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΤΗΛ. ΜΟΥ?

krima bre koritsaki, toso nwris? htan na pareis to 6mhno k de sou to dwsane? elpizw na breite syntoma gia na 3ereis oti ton afhneis se kala xeria kai na hremhseis kapws

Επεξεργάστηκαν by mummycool

i1lzp2.png

καλησπερα κοριτσια τι κανετε? εμεις καλα ολη μερα βολτες καναμε σημερα

Ολγα περαστικα στα αντρακια σου ευτυχως που το προλαβατε\

ελιτα τι τελεια φωτο αυτη στο μπανιο πολυ γλυκια

ινκα κι εμεις καναμε του ροταιου πριν 10 μερες η παιδιατρος κανονικα δεν το κανει γιατι ειναι προαιρετικο εγω της το ζητησα γιατι δεν το ειχα κανει στον γιο μου και κολλησε 14 μηνων ροταιο και νοσηλευτικαμε 3 μερες στο μητερα τρελη ταλαιπωρια το παιδακι μου εκανε 30 διαρροιες την ημερα και ελιτα δεν νομιζω οτι ειναι σπανιος ο ροταιος γιατι οταν νοσηλευομασταν εμεις ειχε πολλα παιδακια μεσα για τον ιδιο λογο , παντως και εμενα μετα απο αυτο το εμβολιο σαν να παρουσιαζει κολικους και ανησυχια πουδεν ειχε μεχρι τωρα:(

Συμπεθερα λεμε την παραπανω εβδομαδα να παμε και εμεις Γαλαξιδι στο ξενοδοχειο που πηγατε κανενα διημερακι τον εχω ψησει τον αντρα μου;)

ινκα ο γιος μου ειναι πολυ ωραιο γκο$#^%κι οχι γιατι ειναι γιος αλλα πως να το κανουμε κοιτα το μαλλι του εδω που ειμαστε και με μαγιο!!!

post-14680-14825440097196_thumb.jpg

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

καλησπερα κοριτσια τι κανετε? εμεις καλα ολη μερα βολτες καναμε σημερα

Ολγα περαστικα στα αντρακια σου ευτυχως που το προλαβατε\

ελιτα τι τελεια φωτο αυτη στο μπανιο πολυ γλυκια

ινκα κι εμεις καναμε του ροταιου πριν 10 μερες η παιδιατρος κανονικα δεν το κανει γιατι ειναι προαιρετικο εγω της το ζητησα γιατι δεν το ειχα κανει στον γιο μου και κολλησε 14 μηνων ροταιο και νοσηλευτικαμε 3 μερες στο μητερα τρελη ταλαιπωρια το παιδακι μου εκανε 30 διαρροιες την ημερα και ελιτα δεν νομιζω οτι ειναι σπανιος ο ροταιος γιατι οταν νοσηλευομασταν εμεις ειχε πολλα παιδακια μεσα για τον ιδιο λογο , παντως και εμενα μετα απο αυτο το εμβολιο σαν να παρουσιαζει κολικους και ανησυχια πουδεν ειχε μεχρι τωρα:(

Συμπεθερα λεμε την παραπανω εβδομαδα να παμε και εμεις Γαλαξιδι στο ξενοδοχειο που πηγατε κανενα διημερακι τον εχω ψησει τον αντρα μου;)

ινκα ο γιος μου ειναι πολυ ωραιο γκο$#^%κι οχι γιατι ειναι γιος αλλα πως να το κανουμε κοιτα το μαλλι του εδω που ειμαστε και με μαγιο!!!

Χαχα μηπως μας τον προξενευεις για την μπεμπα μου?Ειναι ομορφο κοριτσι απο σπιτι λιγο πεισματαρα αλλα εσενα ειναι καλο παιδι θα την καταφερει. Ετσι μην ψαχνουμε απο δω κι απο κει μια και σε ξερουμε συμπεθερα.Και καλο ειναι ο αντρας να ναι μεγαλυτερος χαχαpost-22755-14825440097861_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

χαχα ελιτα διπλο συμπεθεριο!!!! Μας τον ζητησε βεβαια καιη φουφουλα της ινκα στο fb θα του δειξω της φωτο των κοριτσιων και θα διαλεξει μονος του βεβαια εχει μια ταση προς τις μεγαλυτερες σημερα στο παρκο κυνηγαγε ενα κοριτσακι 7-8 χρονων θα ητανε και ολη την ωρα απο πισω αυτος και μου ελεγε ''ποι μου αγιεσει το κοιτσι '' πολυ μου αρεσει δηλαδη και γελαγε πονηρα το παλιοπαιδο:D:D:D:D

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Ωστε ετσι ε?Απο τωρα στο κουρμπετιι ο μικρος. Μπηκα κι εγω φεισμπυκ αν και ακομα το μαθαινω.Αυριο παμε Κυμη για πασχα. Εχει ασυρματο στην πλατεια θα παρω το κομπιουτερ μηπως μπω καμοια φορα.Αν δε σας μιλησω καλο πασχα και καλη ανασταση κοριτσια, να περασετε καλα. Αν και θα ξαναμπω αυριο γιατι με τοσες δουλειες μαλλον απογευμα θα παμε. Συμπεθερα να πατε ειναι πολυ ομορφα να σας πω που να πατε να φατε για ωραιες καραβιδες φρεσκες απο την τρατα και ωραιοτατη ψαροσουπα Στο Η ΜΑΡΙΤΣΑ.κΑΙ Εκει φαγαμε καραβιδακι τρατας λαδολεμονο και ημασταν μονοι γιατι ηταν κυριακη και πηγαμε ταπογευμα αφου ολοι παλκωσαν κατα τις 9, αφου ρουφαγαμε τις καραβιδες και ακουγομασταν μονο εμεις χαχα!!!Και σε ενα αλλο που το λεγαν κατι ιστοριες απο παλια δεν θυμαμαι κατι τετοιο, εκει ειχε ωραιες μεγαλες καραβιδες αυτες αν παρεις να τις ζητατε βραστες γιατι στεγνωνουν στο ψησιμο.Και να πατε με το καροτσι περατζαδα παραλια παραλια και απο εκει πουναι το δασος παραλιακα.Και δοκιμαστε και την παραδοσιακη ραβανι τους. Αυτα α και εμεις καναμε κρατηση αοι το booking .com.πΑΝΤΩς ΑΝ Θθελετε πολυτελειες να ζητησετε να σας βαλουν στο δωματιο ΚΟΣΜΗΜΑ και πειτε πως σας το προτειναμε εμεις Ο Χρηστος ο οικονομολογος με τα διδυμα πειτε.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσια καλησπερα κοιτατε τι ωρα γραφω! Πριν μιση ωρα γυρισαμε απο το Παιδων! Η μικρη δεν ετρωγε γιατι πονουσε ο λαιμος της τελικα! Πηρα το παιδιατρο και μου ειπε να παω παιδων!Δεν ανεβασε πυρετο ευτυχως καναμε εξετασεις αιματος και ουρων και βγηκαν πολυ καλες οι γιατροι μου ειπαν οτι μαλλον ειναι η αρχη ιωσης και να της δωσω ντεπον αμα ανεβασει πυτερο ο λαιμουλης της ειναι λιγο κοκκινος σα να παθε φαρυγγιτιδα! λες και βγηκε βολτα και ξενυχτησε ακουγεται το μωρακι μου! να της δινω λιγο λιγο γαλατακι και πολλες φορες μου ειπε!

Κοριτσακια μου το τι γινοταν απο πιτσιρικακια και μωρακια με πυρετο δε λεγεται θεριζουν οι ιωσεις προσεχετε τα μωρακια σας!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας το καναμε και μεις και το εξαπλο!

Ελιτακι συμφωνω μαζι σου ακους εκει να μη διαβαζουμε και να μην ανοιγουμε τα ματια μας καλα τα λες!!! Να περασετε αξεχαστα στη Κυμη σας ευχομαι!!!

Υδροχοακι μου τι επαθες φανταζομαι τη στενοχωρια σου γιατι δε μπορεις να παρεις την αδεια ρε γμτ, τι εγινε! εγω αυτη τη βδομαδα πρεπει να καταθεσω τα χαρτια λες να γινει τπτ, ρωτησα και μου ειπαν οτι τη διακαιουμε αλλα αυτοι ξερεις ποσο μ#@^$#$ς ειναι μπορει και να μου το αλλαξουν !

Κατερινα τι γλυκα παιδακια εχεις !!! Μπραβο κοριτσακι!!

Εμεις κοριτσια μετα το σημερινο θα τη βγαλουμε μεσα! Θα ψησω παϊδακια και θα βαψω αυγουλακια !θα χω και τον αντρουλη μου ολοκληρο τρετραημερο να γινει και το παιδακι μου καλα και δε με πειραζει καθολου αλλωστε αν πηγαιναμε καπου θα ηταν μεχρι τη Λουτσα με ενα σωρο κοσμο πεθερικα θειους κτλ και θα βαριομουνα!

Παω να φκιαξω την αποστειρωση φιλακια πολλλαααααααα!!! Καληνυχτα!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

καλημέρα

είμαι στο πόδι από τις 5μιση που έφαγε και κοιμήθηκε και με έπιασε η προκοπή (εμ βέβαια τόσο ύπνο που έριξα χθες) σκούπισα σφουγγάρισα έβαλα και ένα πλυντήριο.

γωγώ περαστικά σας, ελπίζω να την περάσετε πολύ ελαφριά..αχ το κακόμοιρο

ίνκα το κοραλοφουξιοροζ είναι μαμαδίστικο χρώμα; γιατί εγώ χθες τα βαψα ένα ανοιχτό πράσινο (dollar green το έλεγε το Η&Μ) και ο νίκος μου πε ότι δεν είναι μαμαδίστικο χρώμα αυτό, για την ακρίβεια μου πε ότι είμαι σα δασκάλα νηπιαγωγείου #$%#*&%^&(*

καλέ που θα την πάτε τη φουφούλα; στας Ευρώπας; το ξέρετε ότι για να βγάλεις διαβατήριο θέλει και τους δύο γονείς;

εμείς Πάσχα εδώ, με γονείς μάλλον και μια εκδρομούλα αυθημερόν στο Νυμφαίο Φλώρινας για ένα γάμο αν και ο μπαμπάς μας άρχισε να μας κάνει νερά αλλά θα τον καταφέρουμε...

Επεξεργάστηκαν by mummycool

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...